|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  217 218 [219] 220 221   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
21.2.2011 22:17:55   
iv@ncica
ma  ne  brini..moze  biti  bilo  sto...evo  vjetar  vani...poljubac..brada..hrana...kupka,prljave ruke...kontakt  sa  cistim  tepisima  u  vrticuuser posted image ...a ako  su  pljuske  do  ujutro  ce  ih  biti  jos  svuda ...a  i  kod  nas  ondauser posted image
Mi  ok..poso..vrtic..kuca..i dalje  zeza  sa  hranom  slanom na kasiku-  tipa juhe, corbe,  dok   ostalo  hoce  na  kasiku  lina, kasice  i  ostalo...sve  bi  on  nesto  sam  svojom  rukom sam,  kad  ga  ja  pustim  na  miru i  ostavim  mu  tanjur  na  stol  sa  isjeckanim  ruckom  i  da  u blizini  nema  kasike...i  onda  se ja  ohladim  i  odmaknem, a on    pomalo  copka  sam..i  skoro  sve  pojede...protrci  djir  po  kuci  i  vrati  se  po zalogaj..i  tako  traje  to nekad  i  sat  vremena.....a  do neki dan divna  djeteta...cim  vidi hranu  sjedne  i  najede  se  ko  covjek,  ne  bira  i  ne  zeza...a  sad  katastrofa  sa  naganjanjem  oko  hranjenja user posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 21.2.2011 22:20:57 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5451
21.2.2011 23:56:52   
bebac2
moj bebac danas dobio temperaturu, preko 39, a nije mu grlo jutros bilo crveno i pluca bila u redu. vodila ga doktoru zbog AD, sve ostalo bilo OK ionda mi predvece dobije temperaturu. pojma nemam sta bi moglo biti, bas sam bezveze zbog toga

dva djecaka,.2006. i 2009.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 5452
22.2.2011 9:32:09   
R&T@
Jutro mame...

Evo nas nakon dana i dana "crknutog" kompjuterauser posted image

Cure dobro, hvala Bogu... sve po starom, samo nove i nove rijeci, i mudrije fore i fazoniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Novost je da u mom domu vise nema krevetica za bebuuser posted image , dosta mi bilo akrobacija... jos samo pelene da izbacimo i bit cemo veeeliki svi...

Moram iscitati ponesto da saznam ko, sta i kako...ali svima vam saljemo puse...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 5453
22.2.2011 9:54:55   
Anoniman
jutro sinoc smo konacno dobro spavali,anel se budio u 6 jest al toliko je plakao da je jedva ista pojeouser posted image eno ga i sad spava sinoc zaspo oko 1.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5454
22.2.2011 9:57:29   
megi
felix to anel nadoknadjuje propusteno, ma samo nek spava, iscrpi se organizam bice on dobro

tajra kako izbaciste krevetic, ja na znema kako cu ovu svoju smizlu prebaciti u neki krevet ona se toliko vrti, okrece, da nema ograde ko zna gdje bi zavrsila user posted image user posted image

znaci i kod vas fora i fazona, ma ja svojoj umirem od smijeha sta ona sve zapamti i kako to ona ponovi sega su skroz

marijana sta bi, jesu li pljuskavice ili je ipak bila samo iritacija

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5455
22.2.2011 10:02:11   
Anoniman
pa tajraaaaaaaaa...pa mislim...nadasve i zaistauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 5456
22.2.2011 10:02:47   
Lady26
Ja dok sam iscitala temu onaj nekakav teret ljubavi ili kako vec user posted image ...svasta pod Bozijom kapom....al morala sam do kraja proctati user posted image , uz kaficu...hihihi...
HB dobro smo i zdravo, tata nam je bolestan, nadam se da nece na Lanciku preci...
Jutros mi je prvi put rekla "tajo" - cao na njenom jeziku user posted image user posted image user posted image , a ujutro cim oci otvori kaze : daj ajo (da joj dam telefon)...zna da mi je pod jastukom...i tako ga uzme i prica prica...ajo oje (halo koje), ajo Kaja (halo Khala), kfhlfhouhgg - ovo podvuceno ne bih vam prevodila, sramota user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 22.2.2011 10:06:27 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 5457
22.2.2011 10:27:27   
marinčii
pozz generaciji,
uh mi smo imali čudnu noć kmečo ,kašljat počeo i jutros oko 5 ja ga pipnem i temp,mu mjerila 37,8 dala mu sirup evo dosad nije imo sad ću mu opet izmjerit da vidim,vodili smo ga odma doktoru pogledala ga kaže sve uredu pluća,grlo čisto vjerovatno viroza,,on meni prvi put kašlje pa mi baš čudno a i nosić ga zeza pa neće da spavaa..uh svim bolesnim bebarama želimo brzo ozdravljenje

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 5458
22.2.2011 10:53:36   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

pa tajraaaaaaaaa...pa mislim...nadasve i zaistauser posted image user posted image user posted image user posted image

Dadadanauser posted image user posted image user posted image
user posted image

Evo ja doruckovala....
Sta mi radi to moje dijete u tvojoj kuci?user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5459
22.2.2011 10:57:40   
Hanady RR
Ma tajraaaaaaaaaaaaaaaaa pa gdje si ti user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 5460
22.2.2011 10:58:06   
R&T@
IZVORNA PORUKA: megi

tajra kako izbaciste krevetic, ja na znema kako cu ovu svoju smizlu prebaciti u neki krevet ona se toliko vrti, okrece, da nema ograde ko zna gdje bi zavrsila user posted image user posted image

Morala sam, jer je gimnasticarka naucila da se popne na ivicu i balansira...
A moji zivci to nisu mogli izbalansiratiuser posted image user posted image user posted image

Sad je blize poduuser posted image user posted image user posted image
Lezaj joj je s tri strane okruzen zidom, a naprijed stavim jastuke...user posted image

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 5461
22.2.2011 11:03:24   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image

Ova moja kanta od kompjutera ozivjela, a vec sam htjela da otvorim temu na  humanitarnostuser posted image user posted image user posted image
Mozda bi mi neka anonimna poslala muza da sredi stvaruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 5462
22.2.2011 11:05:59   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image

Ova moja kanta od kompjutera ozivjela, a vec sam htjela da otvorim temu na  humanitarnostuser posted image user posted image user posted image
Mozda bi mi neka anonimna poslala muza da sredi stvaruser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeis bila na Fb...da vidiš bajkovite cure svoje user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 5463
22.2.2011 11:16:27   
Mya_81 RR
Tajra user posted image

Felix, kako je Anel?

Mi smo još slinavi, ali razigrani i veseli i nadamo se takvom stanju još dugoooooooooo user posted image Mali bandit je pravi. user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 5464
22.2.2011 11:19:25   
R&T@
Budem vidjela...hvala...user posted image
stvarno je bilo super... moje su odusevljene...
slavljenica je bila premedena...

Ne smijem odmah jutros da se uhvatim u kostac i sa fb... necu ni otici na posaouser posted image

Neposredna veza do poruke: 5465
22.2.2011 11:23:57   
Anoniman

Dadadanauser posted image user posted image user posted image
user posted image

Evo ja doruckovala....
Sta mi radi to moje dijete u tvojoj kuci?user posted image

gleda crtice i zdere narandzeuser posted image
a ja sam ti ponudila mmuser posted image ...ne fakat...on ce vam ga pogledati vrlo rado...ako moze popravice ga i srediti...a ako vidi da morate kupiti neki dio...vraticevam i reciuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 5466
22.2.2011 11:28:59   
rose 87
caooo kako su nam drugari i drugarice,mi dobro hB,hodamo,uzivamo,nemoze ostati u kuci cim ustane vice kuko da ga vodim napolje da vidi cukuuser posted image voli ga pravo

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5467
22.2.2011 11:32:32   
R&T@
Mya, user posted image

Ljubi tog bandita 10000000 putauser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 5468
22.2.2011 11:42:38   
R&T@

a ja sam ti ponudila mmuser posted image

Molim te, ovakve ponude pod opciju anoniman...
postat cemo nastraneuser posted image user posted image user posted image

Hvala ti,bas, bas, bas... malo je nedostajalouser posted image , ali nadjoh djevojku...ona ga ozivi u dva poteza...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5469
22.2.2011 11:46:43   
Anoniman

a ja sam ti ponudila mmuser posted image

Molim te, ovakve ponude pod opciju anoniman...
postat cemo nastraneuser posted image user posted image user posted image

Hvala ti,bas, bas, bas... malo je nedostajalouser posted image , ali nadjoh djevojku...ona ga ozivi u dva poteza...user posted image user posted image user posted image
sto ti je zenskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 5470
22.2.2011 11:51:25   
marinčii
IZVORNA PORUKA: bebac2

moj bebac danas dobio temperaturu, preko 39, a nije mu grlo jutros bilo crveno i pluca bila u redu. vodila ga doktoru zbog AD, sve ostalo bilo OK ionda mi predvece dobije temperaturu. pojma nemam sta bi moglo biti, bas sam bezveze zbog toga
  nadam se da je maleni bolje danas i da je temp spala,evo i mi se broimo nije visoka al teško mu se skida stavila  sam mu ćepić valjda će biti bolje

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 5471
22.2.2011 12:42:53   
Anoniman
isla sam po nal. gotovo je al ga poslali na ped. nisam htjela ici po njega gore bitno da je gotov pa cu ujutro svejedno sa A. gore na kontrolu....
Nadam se da cu ujutro uloviti urin.....

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5472
22.2.2011 12:52:27   
iv@ncica
marinci-  nemoj  se  sekirati,  ako  je  dr. rekao  da  je  sve  cisto. znam  da  se  brines  zbog  konvulzija...ali  taj  virus  smo  ti  imali  i mi  prije  2 tjedna...temperatura  neka  bezveze  do 37,5 do 38,5   i  neda  se  skinuti..pa  je  ima  pa  nema  i tako  5  dana,  uz  kasljucanje i  kasalj, i  odbijanje  hrane...vladaju  ti  virusi..i  evo ga  ide  opet  novi  val proljev  i  povracanje i  pljuskavice  po  vrticima.

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5473
22.2.2011 13:03:11   
Anoniman
mene je tako strah sutra ici ponovo sa A. u bol. bojim se ti virusa da ponovo nepokupi nesto:(
A, moram zbog brisa ici.....
Marinciuser posted image user posted image user posted image i mi kasljemo ko starci, kakvi i ja i anel al kod nas jje iskasljavanje a ne suhi kasalj kad se zakaslje dodje mu da povrati.

< Poruku je uredio felix -- 22.2.2011 13:04:39 >

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 5474
22.2.2011 13:04:33   
iv@ncica
felix-  mi  ti  svaki  mjesec  vadimo  nalaze, urin + urinokulturex3 user posted image ...vise  mi je  zlo..  

ja  ti uvecer  sve  pripremim  i  okupam  ga....ujutro  ustanem oko 5 i 45 i upalim  grijalicu  u  wc i  ugrijem  dnevnu  sobu, namjesrtim  vodu, napravim  mu  caj,  upalim ctrani .....i  onda  nakon  15-20 minuta  njega  onako iza  sna  uzmem  i  pravac na  pranje  u  wc...i  obrisem  dooobbrrrooo  ispeglanom  pelenom....i  trkom  u  dnvnu sobu  uvalim  mu  caj i  zalijepim  mu  vrecucu  i  preko  toga  lagano  pempas....i  uzmem  ga  na  sebe  da  legi  i  pokrijem  dekicom ,  onako  jos  pospana da pije  bocu  i  gleda  crtani...a  ja  mu  drzim  nogice  da  ih  ne  skuplja ,  jer  tako  sve  iscuri..uglavnom  prije  sam  cekala  podugo..a  sad  vec  piski  ako  ne  u  roku 5-15 min. i odmah  je  skinem.. i stavim  u  frizider...i  cim  se  spremim  za  posao  i  ostavim  ga  u  vrtic..predam  urin  u  laboratorij....  inace  ne  miruje  ni  on,  vristi  dok  ga  perem,  dok  mu stavim  vrecicu,  dok  je  skinnem..ma  procedura..ali  jedino  mi  tako  miruje  da  ne  iscuri   dok  se ne  razbudi, jer  inace  taj  nikad  ne  sjedi  i  miruje.

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 5475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  217 218 [219] 220 221   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  217 218 [219] 220 221   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *