|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  232 233 [234] 235 236   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
27.2.2011 13:11:02   
Anoniman
dadada ignoriranje pali mogu ti rec i sve me zacuđeno gleda sto je ne morimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5826
27.2.2011 13:13:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

dadada ignoriranje pali mogu ti rec i sve me zacuđeno gleda sto je ne morimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo moram nabaviti cepice za usiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5827
27.2.2011 13:15:19   
Anoniman
Tajra, je li je bas kupas u kadi ili tusiras...mislim, da odcepiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5828
27.2.2011 13:26:18   
R&T@
Ugrijem kupatilo, naspem pola kade toplije vode, mnogo igracaka, malo kupke za pjenu (ili punu serpu vrele kamilice)...

Riana u kadu, zatvorim kabinu, mm na wc solju da dezura...user posted image user posted image user posted image

Pustim je desetak minuta da odcepiuser posted image ...
mm je jedva izvadi van (ali to je druga prica)

i onda pripremim rolnu toalet papira jer bas curiuser posted image

To smo obavili u 12 i eno sad, hvala Bogu, bas mirno spavauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5829
27.2.2011 13:29:29   
Anoniman
dadada imas ppuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 5830
27.2.2011 13:48:51   
mala86
pozzic svima user posted image

joj kod nas opet nema grijanja!pa ovo je stvarno uzasuser posted image !tek ga kao popravili,sad opet nema!vjerujte da sjedim pred kompom omotana dekom,ne mogu po grijalicu,malac spava u sobi

i mi smo imali losu noc user posted image !budio se cesto,kenjko,jos smo otjerali taju u boravak jer je sinoc bio bolestan,valjda nece i na nas prenjet!ja mislim da su zubici al vidjet cemo za koji dan

sad cekam da se probudi,da pojede juhicu,pa cemo pregledat vrijeme ja za bebe i idemo na kaficu!

hannice sretan rodjendan i ovdje user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam ti u komsiluku,eto mene na torticu user posted image user posted image user posted image ,al prije toga mi posalji recept na pp ovdje ili fb user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5831
27.2.2011 14:01:39   
R&T@
IZVORNA PORUKA: mala86

sad cekam da se probudi,da pojede juhicu,pa cemo pregledat vrijeme ja za bebe i idemo na kaficu!

istouser posted image ...samo sto ja cisto sumnjam, prosto ne vjerujem da cemo igdje izaci...
bas mi mrsko...

A za grijanje su bas user posted image , kod mene se grije, pa opet hladno...

I da, navracam ja jucer Rianu da obuce duksericu, ona nece...ja kazem :Hladno je, a ona: "Nije, nije, sto put kazem"user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 5832
27.2.2011 14:47:01   
Anoniman
Uh, prezivjeh i ovaj danuser posted image
Danas smi bile u igraoni, prvo na sam spomen je uspjela sama navuci cizme ,otvoriti vrata i istrcati kraj liftauser posted image user posted image , ma fakat sam se zaprepastila, a onda par igraona dok nismo nasli ono sto nam pase, i kad smo se vratili uspjela je pojesti sve ono sto joj se jucer na meniju nije dopadalo i sama je otisla u krevetuser posted image , ma igraone suuser posted image user posted image

dadada, nadam se da nam je momak dobrouser posted image
Hani, sretan rodjendanuser posted image user posted image

Ostalim manekenima i manekenkama velikiuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 5833
27.2.2011 15:02:27   
tekja
hej zenice i najljepse bebice na RRuser posted image

V. spavao 3 sata, pobogu, kad tako dobro spava ja k'o mahnita hodam, virkam ga svakih 15 minuta, umjesto da se opustim i sta pametno uradimuser posted image

Joj, sta sam ono htjelauser posted image , aha, Hannice Happy B - day, mnogo srece, a torta je tako njami, cokoladna, my favoriteuser posted image

Jos slinavih nosica ima, nazalost, ja se vodim onom ako je samo zacepljen, operil kapi, ako je pun, onda sljezuser posted image

mala86, dodji kod mene da se ugrijes, u mom stanu je citavu zimu ludnica, vazda 25 stepeniuser posted image  (prozracim, rashladim, za 10 minuta sve isto) - stvarno bezveze i pretjerano!

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5834
27.2.2011 15:05:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tekja

hej zenice i najljepse bebice na RRuser posted image

V. spavao 3 sata, pobogu, kad tako dobro spava ja k'o mahnita hodam, virkam ga svakih 15 minuta, umjesto da se opustim i sta pametno uradimuser posted image

Joj, sta sam ono htjelauser posted image , aha, Hannice Happy B - day, mnogo srece, a torta je tako njami, cokoladna, my favoriteuser posted image

Jos slinavih nosica ima, nazalost, ja se vodim onom ako je samo zacepljen, operil kapi, ako je pun, onda sljezuser posted image

mala86, dodji kod mene da se ugrijes, u mom stanu je citavu zimu ludnica, vazda 25 stepeniuser posted image  (prozracim, rashladim, za 10 minuta sve isto) - stvarno bezveze i pretjerano!

[/quot
e]
user posted image user posted image user posted image user posted image isto ovako kod nas ....
I moj anel ruckio i zaspo sam ko pile ,hrka ga stoji otvoreni ustauser posted image ...
Ja lezim gledam tv . malo virim nemam nekog posebnog posla....

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 5835
27.2.2011 17:25:44   
marinčii
noa  u gradu ne puše bura i baš je bilo lijepo vrijeme danas pravo za šetnje,nadam se da ste iskoristiliuser posted image ,mi nismo pošto još malo kašlje al smanjuje se nije danas sveg 3 put zakašljo
felix ja njemu dajem bisolex al danas ga ne popi ,sve ispljuno
dadada nadam se da će nosić brzo biti odčepljen
tajra šta i Rianica nam mala štrkljavicauser posted image i Matej je baš mršav al šta mogu i ja sam bila takva ,koda sam pobjegla iz kakva logora ,hehe kost i koža uvikuser posted image user posted image al bome zdrava ko boca a to je najvažnije  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5836
27.2.2011 18:40:39   
Anoniman
mi smo dan pravo iskoristili, bili na misi,slusao super,pa kod bake na rucku i nakon toga u park... set_nja,kava i kuci dosli premoreni.. imali smo scenu u parku,  dosao do nas po(u parku budu razlicite maskote,djeca se slikaju s njima)i  nikola se bas  prepao,poceo plakati,ja sam ga odvela i smirio se al iducih sat vremena samo ponavljao "ne ne po, ne ne nikoju"..  nikad se ovako nije prepao i reagirao, da iducih sat vremena samo to spominjeuser posted image

< Poruku je uredio marijanna -- 27.2.2011 18:42:00 >

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5837
27.2.2011 19:06:24   
R&T@
I moje se boje svih animatora, maski i sl.
Valjda je to normalno...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5838
27.2.2011 20:13:53   
mala86
tekja hvala na ponudi vrlo rado da si blize user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo "na kraju grada" pa je inace hladnije,jer sporije dolazi,stanovi oko autobusne koji su na pocetku su puno topliji,moji prijatelji prozor otvaraju da rashlade!a mi em podaleko,em na 7 spratuuser posted image  uh drago ljeto

joj Leon mi je danas ogrebo malo kumce po licu,sve lijepo oko nje,diro je za rukicu,kad odjednom,joj kako mi je bilo muka,zao malene user posted image ,i poslije mi neda da je uzmem,odmah ode u hodnik i place
ljubomora sa 17 mjeseci user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 5839
27.2.2011 20:51:42   
Anoniman
mala 86 ljubomora je uobicajena, Nikola je bio strasno ljubomoran al nije dugo trajalo,valjda je naucio u vrticu  dijeliti, sad mu ne smeta ni kad uzmem drugo dijete a to je nekad bila nemoguca misijauser posted image evo ga igra se,zaboravio je na Po,ne spominje vise.. jos malo i spavanac...

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 5840
27.2.2011 20:55:38   
mala86
marijana koliko Nikola prica?
Leon skroz malo,na mandarinskom puno,al pravo vrlo malo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5841
27.2.2011 21:20:50   
Anoniman
ja sam A. "potopila" u kamilicu...sada vecera...jos da surlu ispraznimo babyvacom i spavanacuser posted image ...hvala bogu temp. nema...valjda je nece ni sutra imati..a da samo vidite kako su nam se obrazi zacrveniliiiiiii...ko semaforuser posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 5842
27.2.2011 21:30:47   
škorpija

IZVORNA PORUKA: dadada

ja sam A. "potopila" u kamilicu...sada vecera...jos da surlu ispraznimo babyvacom i spavanacuser posted image ...hvala bogu temp. nema...valjda je nece ni sutra imati..a da samo vidite kako su nam se obrazi zacrveniliiiiiii...ko semaforuser posted image

uh i ajdin se prehladio, i on ima dva savršena crvena kruga na obrazima, samo curi nos, nema durgih simptoma, ja kupila na kraju operil za djecu, i dijet eodmah odspavali tri sata u komadu, aquamaris po danu, a operil pred spavanje

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5843
27.2.2011 21:35:15   
Anoniman
dadada nadam se da nece biti ture, ljubi rumenog djecakauser posted image mala 86 ,nikola svasta prica ,u zadnje vrijeme i po dvije rijeci sastavlja, i sve  govori sta radi,npr nikoja paja(spava), ispred svake rijeci ubaci nikola.. a to ti je sve od djeteta do djeteta,individualno kao i sve drugo ,vecina djece koju znam naseg uzrasta ne pricaju puno tako da ne brines, a i kažu da muskici kasnije propricaju.. ljubi  ti nama slatkog djecacicauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5844
27.2.2011 21:42:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

IZVORNA PORUKA: dadada

uh i ajdin se prehladio, i on ima dva savršena crvena kruga na obrazima, samo curi nos, nema durgih simptoma, ja kupila na kraju operil za djecu, i dijet eodmah odspavali tri sata u komadu, aquamaris po danu, a operil pred spavanje
mora da je isti virususer posted image
nisam znala za taj operil...gracias

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 5845
27.2.2011 21:46:14   
Anoniman
nosici vidim cure i kod nas isto,nista cudno cas mu procepi cas zacepiuser posted image user posted image slinavo djete skoro pa uvjek , bale "vise " niz nos....
Bilo bi cudno da ne curi al ja kapam nisitom i brzo sve bude dobro.
uH tako me neka , nervoza hvata kad znam da je to sutra da moramo ici sta ce nam rec kako ce sve biti neznam samo razmisljam o tome zeludac ce me zaboliti oce bogami kako sam ludaaaauser posted image user posted image ....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5846
27.2.2011 21:52:47   
Anoniman
Kod nas i dalje ima ture, ali samo ujutru i uvece i ne prelazi 37,5, prvi dan davala pareacetamol i nije pomagao, sad dam dalsy i odmah padne, obrazi kao prava rumenka, ali to njoj uvijekkad hoce zubi, hvala bogu nosic cist i ne kasljuca.
Mi operil stavljamo od sestog mjeseca kako smo probleme sa usima imali i prezadovoljni smo sa njim, jedni su govorili niposto mala je, jedni stavljaj pa sam ja u jednom trenutku bila za poluditi, isto tako i za flonidan i onda sam vidjela da joj je jedino nos suv kad koristimo operil i pijemo flonidan i onda sam poslusala ovu grupu koji su bili za.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5847
28.2.2011 9:20:26   
Mya_81 RR
Jutro...mada i nije neko...nenaspavana mama, ali je zato dijete u puno raspoloženju....nešto nas je mučilo noćas, nismo puno spavali, jer se stalno budila, dosta kenjkala i popila 3 bočice, što ne pamtim kad se desilo. Oko 3 smo je morali presvuči, a vraćanje u krevet je naravno prošlo u krokodilskim suzama user posted image

Operil je super. Koristile smo ga sad i Minja i ja. Zaista je efikasan!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5848
28.2.2011 9:56:40   
tekja
dobar jutaruser posted image ...V. je fino spavao, ali je ustao u 6.20user posted image ...moj buduci pekaruser posted image

imali smo sinoc goste, bio nam nas najbolji drug i tako su se fino igrali, V. mu nije oteo nijednu igracku, cak je uzeo njegovu bocicu i daje mu da pije, grlio ga, ljubio, milkio po kosiuser posted image user posted image ...prosla je izgleda faza "ne dam nikom nista"user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 5849
28.2.2011 10:04:39   
Anoniman
jutrouser posted image mi spavali do 9, pijem kavu ,on se igra . nisam ga poslala u vrtic jer nemam danas posla pa se možemo lijepo družiti,a ni mm ne radi pa cemo u set_nju.. 

< Poruku je uredio marijanna -- 28.2.2011 10:05:23 >

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 5850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  232 233 [234] 235 236   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  232 233 [234] 235 236   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *