Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
joj kod nas opet nema grijanja!pa ovo je stvarno uzas !tek ga kao popravili,sad opet nema!vjerujte da sjedim pred kompom omotana dekom,ne mogu po grijalicu,malac spava u sobi
i mi smo imali losu noc !budio se cesto,kenjko,jos smo otjerali taju u boravak jer je sinoc bio bolestan,valjda nece i na nas prenjet!ja mislim da su zubici al vidjet cemo za koji dan
sad cekam da se probudi,da pojede juhicu,pa cemo pregledat vrijeme ja za bebe i idemo na kaficu!
hannice sretan rodjendan i ovdje
ja sam ti u komsiluku,eto mene na torticu ,al prije toga mi posalji recept na pp ovdje ili fb
Uh, prezivjeh i ovaj dan Danas smi bile u igraoni, prvo na sam spomen je uspjela sama navuci cizme ,otvoriti vrata i istrcati kraj lifta , ma fakat sam se zaprepastila, a onda par igraona dok nismo nasli ono sto nam pase, i kad smo se vratili uspjela je pojesti sve ono sto joj se jucer na meniju nije dopadalo i sama je otisla u krevet , ma igraone su
dadada, nadam se da nam je momak dobro Hani, sretan rodjendan
V. spavao 3 sata, pobogu, kad tako dobro spava ja k'o mahnita hodam, virkam ga svakih 15 minuta, umjesto da se opustim i sta pametno uradim
Joj, sta sam ono htjela , aha, Hannice Happy B - day, mnogo srece, a torta je tako njami, cokoladna, my favorite
Jos slinavih nosica ima, nazalost, ja se vodim onom ako je samo zacepljen, operil kapi, ako je pun, onda sljez
mala86, dodji kod mene da se ugrijes, u mom stanu je citavu zimu ludnica, vazda 25 stepeni (prozracim, rashladim, za 10 minuta sve isto) - stvarno bezveze i pretjerano!
Joj, sta sam ono htjela , aha, Hannice Happy B - day, mnogo srece, a torta je tako njami, cokoladna, my favorite
Jos slinavih nosica ima, nazalost, ja se vodim onom ako je samo zacepljen, operil kapi, ako je pun, onda sljez
mala86, dodji kod mene da se ugrijes, u mom stanu je citavu zimu ludnica, vazda 25 stepeni (prozracim, rashladim, za 10 minuta sve isto) - stvarno bezveze i pretjerano!
[/quote] isto ovako kod nas .... I moj anel ruckio i zaspo sam ko pile ,hrka ga stoji otvoreni usta ... Ja lezim gledam tv . malo virim nemam nekog posebnog posla....
noa u gradu ne puše bura i baš je bilo lijepo vrijeme danas pravo za šetnje,nadam se da ste iskoristili ,mi nismo pošto još malo kašlje al smanjuje se nije danas sveg 3 put zakašljo felix ja njemu dajem bisolex al danas ga ne popi ,sve ispljuno dadada nadam se da će nosić brzo biti odčepljen tajra šta i Rianica nam mala štrkljavica i Matej je baš mršav al šta mogu i ja sam bila takva ,koda sam pobjegla iz kakva logora ,hehe kost i koža uvik al bome zdrava ko boca a to je najvažnije
mi smo dan pravo iskoristili, bili na misi,slusao super,pa kod bake na rucku i nakon toga u park... set_nja,kava i kuci dosli premoreni.. imali smo scenu u parku, dosao do nas po(u parku budu razlicite maskote,djeca se slikaju s njima)i nikola se bas prepao,poceo plakati,ja sam ga odvela i smirio se al iducih sat vremena samo ponavljao "ne ne po, ne ne nikoju".. nikad se ovako nije prepao i reagirao, da iducih sat vremena samo to spominje
< Poruku je uredio marijanna -- 27.2.2011 18:42:00 >
mi smo "na kraju grada" pa je inace hladnije,jer sporije dolazi,stanovi oko autobusne koji su na pocetku su puno topliji,moji prijatelji prozor otvaraju da rashlade!a mi em podaleko,em na 7 spratu uh drago ljeto
joj Leon mi je danas ogrebo malo kumce po licu,sve lijepo oko nje,diro je za rukicu,kad odjednom,joj kako mi je bilo muka,zao malene ,i poslije mi neda da je uzmem,odmah ode u hodnik i place ljubomora sa 17 mjeseci
mala 86 ljubomora je uobicajena, Nikola je bio strasno ljubomoran al nije dugo trajalo,valjda je naucio u vrticu dijeliti, sad mu ne smeta ni kad uzmem drugo dijete a to je nekad bila nemoguca misija evo ga igra se,zaboravio je na Po,ne spominje vise.. jos malo i spavanac...
marijana koliko Nikola prica? Leon skroz malo,na mandarinskom puno,al pravo vrlo malo
ja sam A. "potopila" u kamilicu...sada vecera...jos da surlu ispraznimo babyvacom i spavanac ...hvala bogu temp. nema...valjda je nece ni sutra imati..a da samo vidite kako su nam se obrazi zacrveniliiiiiii...ko semafor
ja sam A. "potopila" u kamilicu...sada vecera...jos da surlu ispraznimo babyvacom i spavanac ...hvala bogu temp. nema...valjda je nece ni sutra imati..a da samo vidite kako su nam se obrazi zacrveniliiiiiii...ko semafor
uh i ajdin se prehladio, i on ima dva savršena crvena kruga na obrazima, samo curi nos, nema durgih simptoma, ja kupila na kraju operil za djecu, i dijet eodmah odspavali tri sata u komadu, aquamaris po danu, a operil pred spavanje
dadada nadam se da nece biti ture, ljubi rumenog djecakamala 86 ,nikola svasta prica ,u zadnje vrijeme i po dvije rijeci sastavlja, i sve govori sta radi,npr nikoja paja(spava), ispred svake rijeci ubaci nikola.. a to ti je sve od djeteta do djeteta,individualno kao i sve drugo ,vecina djece koju znam naseg uzrasta ne pricaju puno tako da ne brines, a i kažu da muskici kasnije propricaju.. ljubi ti nama slatkog djecacica
uh i ajdin se prehladio, i on ima dva savršena crvena kruga na obrazima, samo curi nos, nema durgih simptoma, ja kupila na kraju operil za djecu, i dijet eodmah odspavali tri sata u komadu, aquamaris po danu, a operil pred spavanje
mora da je isti virus nisam znala za taj operil...gracias
nosici vidim cure i kod nas isto,nista cudno cas mu procepi cas zacepi slinavo djete skoro pa uvjek , bale "vise " niz nos.... Bilo bi cudno da ne curi al ja kapam nisitom i brzo sve bude dobro. uH tako me neka , nervoza hvata kad znam da je to sutra da moramo ici sta ce nam rec kako ce sve biti neznam samo razmisljam o tome zeludac ce me zaboliti oce bogami kako sam ludaaaa ....
Kod nas i dalje ima ture, ali samo ujutru i uvece i ne prelazi 37,5, prvi dan davala pareacetamol i nije pomagao, sad dam dalsy i odmah padne, obrazi kao prava rumenka, ali to njoj uvijekkad hoce zubi, hvala bogu nosic cist i ne kasljuca. Mi operil stavljamo od sestog mjeseca kako smo probleme sa usima imali i prezadovoljni smo sa njim, jedni su govorili niposto mala je, jedni stavljaj pa sam ja u jednom trenutku bila za poluditi, isto tako i za flonidan i onda sam vidjela da joj je jedino nos suv kad koristimo operil i pijemo flonidan i onda sam poslusala ovu grupu koji su bili za.
Jutro...mada i nije neko...nenaspavana mama, ali je zato dijete u puno raspoloženju....nešto nas je mučilo noćas, nismo puno spavali, jer se stalno budila, dosta kenjkala i popila 3 bočice, što ne pamtim kad se desilo. Oko 3 smo je morali presvuči, a vraćanje u krevet je naravno prošlo u krokodilskim suzama
Operil je super. Koristile smo ga sad i Minja i ja. Zaista je efikasan!
imali smo sinoc goste, bio nam nas najbolji drug i tako su se fino igrali, V. mu nije oteo nijednu igracku, cak je uzeo njegovu bocicu i daje mu da pije, grlio ga, ljubio, milkio po kosi ...prosla je izgleda faza "ne dam nikom nista"
< Poruku je uredio marijanna -- 28.2.2011 10:05:23 >