|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  233 234 [235] 236 237   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
28.2.2011 10:10:59   
marinčii
jutro
Mi smo dobro spavali s jednim buđenjem i dojenjem,kako smo krenuli nećemo još dugo prestati s tim a ja nemam hrabrosti da mu uskratim, noćas nije nikako kašljo al evo jutros opet pomalo zakašlje al nije strašno ,ja neznam koliko će to trajat jer nam je ovo prvi put da s tim se susrećemo ...
marijanna baš vam zavidim na šetnjici ,i mm je kući otkako je Matej imo temp,uzeo odmor i sve do srijede ne radi a mi ne smijemo još vani ,neznam kad bi ga smjela izvesti?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5851
28.2.2011 10:13:46   
Anoniman
Jutro i od nas, mi smo generalno imali mirnu noc s obzirom da je prethodne dvije u pola tri ustala, jutros do pola pet je bilo super user posted image

Marinci, ako nije hladno puno vani i ako je cist vazduh ja bih ga malo izvela, djetetu treba i svjezeg vazduha.

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5852
28.2.2011 10:20:41   
Lady26
Uh morala sam sve iscitati user posted image user posted image user posted image , uz kafu naravno...bile ste pravo vrijedne...
Vidim ima jopet bolesnih user posted image user posted image , zao mi je, misha mu, kad ce zima vise proci...
Mi nismo nigdje isli, mama pospremala krs i pravila kolac, imali smo goste...Samo sam je juce izvela malo u dvoriste na snijeg, i mogu vam reci da ga nesto plaho ne voli user posted image ...pipne ali to je sve....Hajd dobro, ima vremena, bit ce jos zima aBd user posted image user posted image user posted image ...
Svaki dan nova rijec, ponavlja za nama...najnovije : pape, goje (gore), TAJO - tata, papa-kapa, kad neko izadje iz kuce kaze odeeee user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5853
28.2.2011 10:21:04   
mala mu
dobro jutro i od nas...
kako nam je generacija spavala???? nadam se da nema bolesni bebica,a ako ih ima a nam brzo ozdrave
mi tako-tako,budio se oko 1h pa malo nagovaranja na spavanje i objašnjavanja kako svi spavaju,ma jedva nekako nastavio...
i mi danas idemo vani samo dok malo ugrije tj dok se digne iz minusa....

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5854
28.2.2011 10:23:48   
mala mu
IZVORNA PORUKA: Lady26

Uh morala sam sve iscitati user posted image user posted image user posted image , uz kafu naravno...bile ste pravo vrijedne...
Vidim ima jopet bolesnih user posted image user posted image , zao mi je, misha mu, kad ce zima vise proci...
Mi nismo nigdje isli, mama pospremala krs i pravila kolac, imali smo goste...Samo sam je juce izvela malo u dvoriste na snijeg, i mogu vam reci da ga nesto plaho ne voli user posted image ...pipne ali to je sve....Hajd dobro, ima vremena, bit ce jos zima aBd user posted image user posted image user posted image ...
Svaki dan nova rijec, ponavlja za nama...najnovije : pape, goje (gore), TAJO - tata, papa-kapa, kad neko izadje iz kuce kaze odeeee user posted image

bravo za nove rijeiuser posted image
moj kada ispraa goste kae dodi ope kao doi opetuser posted image user posted image

< Poruku je uredio mala mu -- 28.2.2011 10:26:15 >

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 5855
28.2.2011 11:22:23   
Anoniman
jutro-kako kome
ja sam jutros najprije kad sam dosla sjela isplakala se isplakala dusu olaksala i krenula za poslo, A. je nikakav znaci rano ga digla ne horan nece jutros nista da zine a mora na jutro sam se izvcirala
Nista uzmem uz put kifle ponesem caj.Pregleda ga dala novi nal. i sirup Esbesul i Normia zbog cesti antib.ja molim da da boce kaze necu istraumirao bi se zao mi ga ionako je plahljiv .A sirup ovaj je ovdje na nal o.k pise da djeluje na bakt.
Zalijepi mu ono i ja cekaj,cekaj,cekaj sat jedan pa i dva nista pokupim se kuci, nosaj daji da sta jede pije uhvatim pi pi isti tren otrcem odnesem.
Skoro evo zaspo ja sam sva skrsena , od svega user posted image
Kaze ako ne pomogne ovaj antib dat ce geramucine boce ujutro i uvecer ma fuj samuser posted image user posted image
Dusa me boli moja dusa anel se poceo u snu trzat plakat , jaukat iz cista mira boce bi nas ukopale al samo da pomogne
Ja , vise nisam pemtna nikako .....
Pa ovo je treci antib u roku mjesecauser posted image .
eto,drage pusa

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5856
28.2.2011 11:27:21   
bebacha
felix draga izvini sto ja uvako upadam,ja sam upucena u tu vasu situaciju al ne bas detaljno.samo da pitam dali on pije nesto za imunitet.u jesen je moja Ajla tako pila 3 antibiotika za mjesec,imunitet joj i krva slika bila skroz losi od antibiotika.nakon sto sam na svoju ruku odbija 4-i sntibiotik i uspjela je izlijecit priridno,ukljucila joj apivit i prirodno dizali imunitet.evo vec 4,5 mjesca nije pila antibiotik.najgire e sto antibiotici uniste imuntet.punoooo pusica drugu i sto brze ozdravljenje

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5857
28.2.2011 11:28:19   
Amani12
Felix mila moja,pa bas mi je zaouser posted image
Nemoj da se brines draga,moras biti jaka i zbog sebe i zbog njega.
Bit ce to sve ok,aBd...
Ljubi dusicu malu...
Mi smo se ovih dana slabo javljali,bili u skitnji...user posted image
Jucer smo cijeli dan proveli na planini,pa druzenje sa dragim prijateljima nastavili u jednom ot TC.
Sreli smo nasu My Baby,saljemo njenoj ljepotici malneoj i njoj mnogo zagrljaja user posted image
A. je uzivao na planini,odusevljen je snijegom,pravo zismko dijete,a poguzija kakva jeste,i snijeg bi ruckaouser posted image
Danas idemo na vikendicu,sutra se vracamo.Malo odmora i relaksacije...
Ljubimo sve mame i bebice user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5858
28.2.2011 11:29:22   
Anoniman
pije samo feroglobin i sad dala Normia zdrave bak. sto ide u caj prah
Nesmije med, zbog bakt. voce ne voli, neznam s cim da poboljsam imunitet poceo je slabo da jedeuser posted image nece nista ...

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 5859
28.2.2011 11:30:47   
marinčii
a joj felix baš mi je žao duša draga mogu misliti kako ga sve to ispatilo,i Matej je bio takav posle one upale mokračni kanala i nama su baš 7 dana davali te geramicin boce i na kraju još sirjup amoksicilin i to je riješilo bakteriju,al je što kažeš posle bio istrzan i nikakav nije se dao ni presvlačit jer se baš bojao da ga i direnem,nadam se da će vam to pomoći ida neće trebati boce,držite se znam da nije lako al kad se morauser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5860
28.2.2011 11:31:10   
Anoniman
Felix mila moja,pa bas mi je zaouser posted image
Nemoj da se brines draga,moras biti jaka i zbog sebe i zbog njega.
Bit ce to sve ok,aBd...
Ljubi dusicu malu...

vjeruj da nekad ne vidim izlazauser posted image da samo bi sjela i plakal i plakala vise mi omrzlo hodat patnju da ga gledam, znas ono kkad imas osjecaj da si u kut stjeran tako se trenutno sad osjecam, nevidim izlaz ni kraj ovome ....
Hvala milauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5861
28.2.2011 11:31:24   
bebacha
pekmez od jabukauser posted image user posted image  
jesil pita doktoricu da vam ukljuci neki sirup ili ti mu ukljuci,apivit,redapin,ili onaj prah-medex

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5862
28.2.2011 11:31:31   
Anoniman
felix ebem mu misa opusti se malo sebi ces naskoditi...ja znam na zalost kroz sta A prolazi ja sam do treceg osnovne popila antibiotika i naprimala se boca ko neko za 3 zivota..pa evo me hB ziva i zdrava..imala sam pored ovih poznatih bakterija u mokraci i neku dosadnu kojoj antibiotik nije mogao nista jednostavno bi se u jednom nalazu pojavila pa nestala pa onda opet se pojavi i tako..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5863
28.2.2011 11:33:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

a joj felix baš mi je žao duša draga mogu misliti kako ga sve to ispatilo,i Matej je bio takav posle one upale mokračni kanala i nama su baš 7 dana davali te geramicin boce i na kraju još sirjup amoksicilin i to je riješilo bakteriju,al je što kažeš posle bio istrzan i nikakav nije se dao ni presvlačit jer se baš bojao da ga i direnem,nadam se da će vam to pomoći ida neće trebati boce,držite se znam da nije lako al kad se morauser posted image
nemas pojma koji je djete dobilo strah kad ocu da ga presvucem kako se dere , i jauce zakocene se sav poplavi od placa a meni se dusa rastaje od tjela
zao mi al nemozes ti objasnit maksumu da neces mu nista ...
A tek u snu kako zna zaplakat , i vristat zivu me isprepada
user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5864
28.2.2011 11:35:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

pekmez od jabukauser posted image user posted image  
jesil pita doktoricu da vam ukljuci neki sirup ili ti mu ukljuci,apivit,redapin,ili onaj prah-medex

nista ne smije dok trosi antb kaze dobio bi onda proliv nista dok ne ozdravi onda cemo imunitet da popravljamo ionako ima lekova , i previse za pit
Hvala mila
Noa, user posted image hvala na utjehi i ja se nadam da ce ovo brzo sve da zavrsi ...

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 5865
28.2.2011 11:35:36   
tekja
felixuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nije ti lako, a nije ni A. user posted image

...nek' ispije antb. ovaj je odgovarajuci i ici ce to aBd, brzo i samo naboljeuser posted image ...nemoj se sada previse opterecivati njegovim apetitom, nudi mu cesto,ali ne sili, o njemu ces brinuti kad nalazi grla i urina budu OK!

drzimo fige da nam ozdravite skroooooooozuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5866
28.2.2011 11:36:34   
bebacha
pa zato sam i pitala jer neznam bas skroz siruciju.nista onda cim se to sve sredi,prvenstveno pekmez od jabuka,ja se kunem u njega

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 5867
28.2.2011 11:43:46   
Anoniman
bebacha, ma davala sam i pekmez ,i med i bjeli luk svaki dan i multivitaminski sirup al dzaba opet ga napalo nesto kad je takav kakv je..slabasan
Tekja, i ja se nadam da ce projest cudo ista jede od silni lekova
Nije bis vadila kaze sacekat da malo prodje skoro sirup ispio za grlo.U cetrvtak abd bit ce nal. urina .Kako sam se ispatila za pi pi a i on, jedva jedva sam uhvatila kad nece da pije nista da miruje ,a damije reko danas da to obavim kad su ga oni tamo vec i cistili bolje nego ja i HB dragom uspjela sam....
Pa cemo na kontr. pa vidjecmo sta i kako dalje....

< Poruku je uredio felix -- 28.2.2011 11:45:06 >

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 5868
28.2.2011 11:45:40   
Anoniman
Felix draga sve je to njemu od zubica, dobro ja pitah neko vece da mu ne rastu zubici, opao imunitet od zubica, pa onda i sve na njega dusu dragu, tos to se trza u snu to mu od zubica i kod mene Anuska tako, ali izdrzi draga, znam da je tesko. Sjecam se kad su meni rekli da mi je djetetu 100% ostecen sluh i da nema pomoci, plakala jesam, ali nisam odustajala trazila sam druga misljenja, kucala na sva moguca vrata i hvala Bogu evo i prije nego sto smo se nadali doveli sluh do perfekcije. Nije mi ni malo bilo lako, ali nisam htjela da dozvolim sebi da potonem, jer samo joj tim mogu odmoci,mislim da su za mnom komentarisali da sam i ravnodusna i da ne izgledam kao zabrinuta majka, ali ja sam najbolje znala kako je meni bilo i sta sam sve prosla, ali glavu gore i polako sve ce se rijesiti, bitno da nista ozbiljno nije. Sad ce proljece pa malo imunitet popravite, pa malo na cist vazduh, malo gje u brda u setnju, uzivaj draga jer hvala Bogu sve je izlijecivo i sve ce to doci na svoje. Ne dao Bog cega gore. Ljubimo te mi i zelimo Anelu brzo ozdravljenje, a brzo ce on biti kao nov user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 5869
28.2.2011 11:48:01   
Anoniman
ja nemam pipetu a nemam ni spricu...cim bi mogla jos da mu ukapam sljez u nosicuser posted image

imal' ko kakvih ideja

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5870
28.2.2011 11:50:32   
bebacha
imas li kakvo pakovanje kapi starouser posted image joj mene ko kolumbo

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5871
28.2.2011 11:50:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

ja nemam pipetu a nemam ni spricu...cim bi mogla jos da mu ukapam sljez u nosicuser posted image

imal' ko kakvih ideja

imas li onu spricu od sirupauser posted image panadol baby

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5872
28.2.2011 11:51:57   
bebacha
felix nemam ti nista pametno reci osim da znam kako ti je.moja Ajla je potpuno ista takva bila i nemam pojma sta se desilo al evo vec 4,5 mjesca nismo otisli doktoru,bude tu malo slinavog nosa,kasljucanja al sve rjesimo kod kuce.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 5873
28.2.2011 12:01:07   
Anoniman
Jelena , moguce da je od zuba nije mi to cudno al dokt. nedaju to reci ...
Boze nema dole 2.zuba samouser posted image sta me jos sve ceka dok svi ne izrasu bog zna user posted image
Najgore kako je sve ovo krenulo niz brdo,djete mi se promjenilo, ne jede kenka slabo spava oce SAMO meni , posto jos vise plahljiv ma samo da znas kako mi je zima omrzla.
Jos me nervira juce mm bio kod nene stare svoje pa ce ona kaze nije mu nista kako je ona 10esero odhranila nikad ih dokt.nije vodila sad se trci za svaku sitnicu doslo mi je da joj odem , i sve zbrojim al nece stara je puno pa posenililauser posted image necu da se svadjam al me naljutilo boli ih briga za mnom i djetom nek zapamti kad ga je vidjela.
Pa mrzim kad prave face tuzne kao da je neznam sta a ne ,neka obicna bolest koga moze svakog safata
Pa jetrva zna rec ono jojj on samo pije antibiotik, jest neki bla bla...
Nemas pojma koliko me to iritira kao da bi ja volila isto kao da ja trazim antb svaki mjesec da kljoka.
Pa zna rec on je slabasan ti njega nisi dojilauser posted image user posted image user posted image sve je od toga
Hej niko nece rec dobro sve mi tovari za vrat jos vise neke price ...
Neznam kako ljudi se mogu brinuti o drugima i nabadat kao neznam sta
Pa niko nije isti hb. neka nije nebi ni bilo dobro ,samo neka me puste vise...

Proce i ovo tjesim se nemoze nista vjecno pa cemo se mi malo smijat i nabadat im...
Mrzimmmmmm kad sazaljeva cinicno mrzimmmmmmmm....

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 5874
28.2.2011 12:06:04   
Anoniman
Prst u uho i ne slusaj ih, meni je glavna bila kad me nazovu i pitaju kako si je upustila, ja odgovorim pa nije bilo tebe da je cuvas i tako su svi prestali, ma kao da njih vise briga za moje dijete od mene rodjene, sigurno nije, tako da ja sam to sve na distancu stavila, pricajte sta hocete u jedno udje, na drugo izadje. Nikome moje dijete ne moze biti bitnije nego meni, tako pokusaj da se distanciras od tih prica, ja to svima fino odgovorim i zacepim usta pa niko vise i ne pita. Sad ne smiju ni da pitaju kako je jer znaju ako jednu pogresnu rijec kazu da cu im usta zatvoriti.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  233 234 [235] 236 237   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  233 234 [235] 236 237   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *