Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Lady vidim ja ti se boris, mozda se i vidimo u subotu na BB i ja sam planirala da dodjem a ako procackam mozda nadjem i ja koju haljinicu i suknjicu posto ih mi ne volimo, cim joj obucem ona govori ckiniiiiiiiiiii (skini)
Da te citiram jos jednom, sad mi naumpade, do you need a ride? Mislim na baby bazar?
Pozdravcic i od nas! Valja nam sad sve iscitati... Felix nadam se da nam je drugar bolje... Koko,tvom djecaku zelimo sretan rodjendan i sve najljepse od srca Pozdrav svim mamama i bebama
Jelena...to su garant zubi...tako je i kod A. bilo kada su dvojke izbijale...bukvalno ranice po guzi...a crveni se ko semafor...i gori (mislim na guzu)...i isto tako...cim bi namazala polako se povuce...to je ja mislim zbog kiselosti kake tj. urina...navodno se promijeni ph vrijednost kada zubi izbijaju
Lady...a sto se anemije tice...manje vise sva su djeca i odrasli anemicni koji zive u gradu...gledaj nam zraka...nikakvo cudo...bitno je samo da nije ono bas "ispod crte"...meni bi bilo cudno da kazu da je super krvna slika samo treba furati na planinu sto cesce...a sto se ishrane tice..zaboravi
iskreno mislim da nikad ljudima nije bolja ishrana bila...raznovrsnija...a nikad nisu nezdraviji bili
ja sam nesto daun...valjda zato sto je gdja dosla...uh
i mi smo od jutros pod blagom temp,najvisa do sad je bila 38 mjerena u guzi! ne kaslje,nije puno nervozan(na trenutke),apetit ok !ja mislim da je do trojke,jedna nikla bez frke,a ova druga samo sto nije!inace skace ko veliki,plese po stanu,niko nebi reko da je dijete bolesno
mm je bio bolestan,2-3 dana blaga temperatura,a bili smo u subotu na rodjendanku gdje su 2-3 ukucana bila bolesna,pa je mozda i od toga
samo se nadam da nece dalje rast
mya I ja sam anela skoro uspavala i ja bi mogla zaspat ruckili najela se , dihat nemogu pa idem i ja lec ako nista onak lezat odmarati. Jer nam i sutra treba raniti, uh kako je ruzno a ujutro najsladje spavati. Pusa vam velika.
Moja se počela opet nešto ranije ustajati...jutros u 8, a kod bake kad smo bili nije ustajala prije 10, a čim smo došli doma počela opet po starom, mustrica moja...
Moja se počela opet nešto ranije ustajati...jutros u 8, a kod bake kad smo bili nije ustajala prije 10, a čim smo došli doma počela opet po starom, mustrica moja...
i da nisam jutros morala ici ovaj je bio budan u 7. vec Sinoc jedvaaaaaa zaspo, na silu malte ne.Ja ga odvela u spavacu legli eko šššššš, pajaj moramo raniti i mama pajaa On se samo smije djete Ko fol usuti se 5 min mene san pocne zanositi on ustane vidim sjedi pa me vice mama,mama,mama sve dok se ne ozovnem Molim anele ...nesto mrmlja bog ti ga znaj sta Ja opet ššššš pajaj ajde nebudi me vise... Opet on usuti 5min. pa ustane sjedi pa vice me mama mama mama Molim anele vise , hapa , hapa (laze jeo bogami nema ni jedan sat) Mustra , sta veli da slazem da ustanem nisam zadrijemo Nema reko hape, bit ce poslije lezi.... On opet aaaanjuuuu, hapa(ani hapa) Jedva jedva zaspo al me dobro izvozo svaki 5min me viko nesto.
marinci i mala 1994- - mi ti idemo kod Moro-kad bas moramo , ono popodne...a inace gledam da uhvatimo Sandrk, ona je stavrno dobra, pazljiva i temeljita i sve fino objasni...ja sam u pšocetku bila sva u panici kad je krenuo u vrtic i stalno bio bolestan, pa me zena smirila i sve zajedno polako odrađujemo, nalaze, kontrole..terapije... ma on pije na spricu sve ..pa mu silom dam i popije..vise me izludi ovo stalno davanje i kapanje neceg... mala-provjerila sam dozu i dobra je. za njegovih skoro 14 kg, nije nam dala vitamin c...jer kod njega nije izgleda totalno nizak hemoglobin..a inace ja sam zez napravila..dajem mu ujutro prije vrtica i uvecer prije spavanja ..mora se piti bas prije ili tokom jela..a ne pije mi mlijeko nikako, jedino u keksu i cokolinu..a to mi je jedina opcija prije vrtica, ipak bi mu ga trebala davati kad dođe iz vrtica, a ne uvecer...a zeza ga pupa osjecam to...nego kako da zubice mu sacuvam ....nece da ih pere vec samo malo protlja cetkicom na suho lady- nalaz ti je najpouzdaniji pokazatelj anemije...inace kod nas ti je bilo cesta bolezljivost..malo vise spavanja i umora..znojenje po kosici, odbijanje hrane, blijed je od sebe, pa je sada jos vise i slicno felix- ne spominji spavanje, kod nas ustajanje rano..spremanje vrtic..posao..i uz to sve ove nalaze i pretrage koje i ti radis redovito...uhhh..ja navikla na taj ritam i skaku..samo u mene nece kilo dolje ko kod tebe
dadada ,noa,lady - stavila sam vam dobar link o hrani na malim odbijacima hrane...... MI vam gledamo crtice pravo, potraga za nemom je opet nam IN,jedno vrijeme mu bio dodijao, mali tarzan, ledeno doba, linea, pingu i sve ostalo prati ko veliki i sad kopira sve sto rade.-.., papko -pato i pokojo su nam opet in...inace crtica imamo tonu, pokoyo i sve ostalo sam kupovala u cd-sopovima ..ii skidala sa youtbea
Gotovo se skroz smirila, nema samo par malenih flekica oko kokice. Nadam se da je od zuba, jer i danas je cijeli dan nepodnosljiva, a trojke su joj tako otekle da je strasno, a kad smo bili na vakcini prije dvije-tri sedmice dr je rekla zubi na sve strane krenuli.
Poz svim bebama i mamicama naravno. Svoj djeci sve najbolje i puno virtuelnih od mene. JelenaT i mom A. je guza bila uzasno crvena od zubica oguli se bukvalno susila sam ga fenom itd itd i mazala nystatin kremom. To je najvise pomoglo i ne koristenje maramica. A. ima turu i nikakav je totalno se promjenio ne spava vise u svojoj sobici u krevetcu samo ganja mene i mota mi se oko nogu itd, maloprije je zaspao izgleda da ce nam se i on pridruzit u bracni krevet . Kontracepcija H hehe, ma samo da ozdravi aBd voli njega mama i njega i velikog bracu ljubomornog. Dadada danasnji svjet sve tako raznovrsno vitamini ovi oni, sprave za mrsavljenje itd itd a sve naopako hehe nek su zdravi i zivi nasa djecica nek samo ruckaju. Felix sretno s Anelkom.
Jelena, čestitamo Dobra kombinacija dječak i djevojčica.
Mi smo spavali onako...ali kako je znalo biti i 'onako' je dobro. Mada sam ja nenaspavana jer sam kasno legla. Pravila milka tortu i fondant, pa neke cvjetice i leptirice i tako. ostatak posla me čeka danas...
jutroo nismo naspavani al dobro bila sam kod ped. odnijela nal. ona kaze da su se bakt. promjenile nisu iste najprije bila proteus viraligus pa sad na ovom nal. je proteus mirabilus zar je i to moguce nije nam nista ukljucivala dok ne bude i treci nal. gotov . Ona misli da ce biti danas ma nece ja joj kaze rekli mi u poned. daj boze i tad a cisto sumnjam da ce biti i o.k Kaze naz. me danas oko 1. pa ce ona naz njih u lab. pa ce mi javiti za nal . da nehodam Hvala joj Eto pusa od nas