|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  248 249 [250] 251 252   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
3.3.2011 15:33:08   
Lady26
IZVORNA PORUKA: megi

Lady vidim ja ti se boris, mozda se i vidimo u subotu na BB i ja sam planirala da dodjem
a ako procackam mozda nadjem i ja koju haljinicu i suknjicu posto ih mi ne volimo, cim joj obucem ona govori ckiniiiiiiiiiii (skini)

Da te citiram jos jednom, sad mi naumpade, do you need a ride? Mislim na baby bazar?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 6226
3.3.2011 15:35:45   
Amani12
Pozdravcic i od nas!
Valja nam sad sve iscitati...
Felix nadam se da nam je drugar bolje...user posted image
Koko,tvom djecaku zelimo sretan rodjendan i sve najljepse od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pozdrav svim mamama i bebama user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6227
3.3.2011 15:37:09   
Anoniman
oooooooo Seade hepi...hepi...B-Dejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jelena...to su garant zubi...tako je i kod A. bilo kada su dvojke izbijale...bukvalno ranice po guzi...a crveni se ko semafor...i gori (mislim na guzu)...i isto tako...cim bi namazala polako se povuce...to je ja mislim zbog kiselosti kake tj. urina...navodno se promijeni ph vrijednost kada zubi izbijajuuser posted image

Lady...a sto se anemije tice...manje vise sva su djeca i odrasli anemicni koji zive u gradu...gledaj nam zraka...nikakvo cudo...bitno je samo da nije ono bas "ispod crte"...meni bi bilo cudno da kazu da je super krvna slikauser posted image
samo treba furati na planinu sto cesce...a sto se ishrane tice..zaboravi

iskreno mislim da nikad ljudima nije bolja ishrana bila...raznovrsnija...a nikad nisu nezdraviji biliuser posted image

ja sam nesto daun...valjda zato sto je gdjauser posted image dosla...uhuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6228
3.3.2011 15:42:41   
megi
Lady hvala na ponudi mislim da ce nas mm dobaciti
al zato mozemo zajedno nazad
ako nas primate user posted image
cucemo se jos sutra
hvalauser posted image user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6229
3.3.2011 15:44:55   
mala86
caos svima user posted image

i mi smo od jutros pod blagom temp,najvisa do sad je bila 38 mjerena u guzi!
ne kaslje,nije puno nervozan(na trenutke),apetit ok user posted image !ja mislim da je do trojke,jedna nikla bez frke,a ova druga samo sto nije!inace skace ko veliki,plese po stanu,niko nebi reko da je dijete bolesno

mm je bio bolestan,2-3 dana blaga temperatura,a bili smo u subotu na rodjendanku gdje su 2-3 ukucana bila bolesna,pa je mozda i od toga

samo se nadam da nece dalje rast

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6230
3.3.2011 15:52:39   
Lady26
IZVORNA PORUKA: megi

Lady hvala na ponudi mislim da ce nas mm dobaciti
al zato mozemo zajedno nazad
ako nas primate user posted image
cucemo se jos sutra
hvalauser posted image user posted image

Ok, nije problem samo mi javni...moze i ovdje na pp

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 6231
3.3.2011 16:22:59   
Mya_81 RR
Joj, ja uspavljivala M i zaspala s njom...sad sam koma, ne mogu doći sebi, a mrzim ovo user posted image

Tekja, nadam se da je na razgovoru bilo sve ok user posted image

Felix, mislim da će vam dati 5 dana boca, dvije dnevno...tako su bar nama...ma, vidjet ćeš da će sve to biti ok...sigurna sam user posted image user posted image user posted image

Koko, sretan rodjendan malom dječaku ( jest da više nije mali dječak, oni će uvijek biti naši mali pilići)...sve najljepše mu želimo user posted image

Mala&Ivančice, nikad nije kasno za lijepe želje...hvala user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6232
3.3.2011 17:01:41   
Anoniman
mya user posted image user posted image user posted image user posted image
I ja sam anela skoro uspavala i ja bi mogla zaspat ruckili najela se ,user posted image dihat  nemogu pa idem i ja lec ako nista onak lezat odmarati.
Jer nam i sutra treba raniti, uh kako je ruzno a ujutro najsladje spavati.
Pusa vam velika.

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 6233
3.3.2011 17:19:03   
Mya_81 RR
Ma, lezi ženo malo...odmaraj user posted image

A fakat, ujutro je najsladje spavati...

Moja se počela opet nešto ranije ustajati...jutros u 8, a kod bake kad smo bili nije ustajala prije 10, a čim smo došli doma počela opet po starom, mustrica moja...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6234
3.3.2011 17:19:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

dan..
mi danas punimo 2 god user posted image user posted image user posted image user posted image ..
tacnije 3.3 ..u tri i pedeset tri minute rodio se S sa tri kile i tristotrideset tri grama user posted image ..
sram vas bilo niko da mi djetetu cestita rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Seade, sretan rodjendan zele ti teta sahara i Ajnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 6235
3.3.2011 17:26:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Ma, lezi ženo malo...odmaraj user posted image

A fakat, ujutro je najsladje spavati...

Moja se počela opet nešto ranije ustajati...jutros u 8, a kod bake kad smo bili nije ustajala prije 10, a čim smo došli doma počela opet po starom, mustrica moja...

i da nisam jutros morala ici ovaj je bio budan u 7. vecuser posted image
Sinoc jedvaaaaaa zaspo, na silu malte ne.Ja ga odvela u spavacu legli eko šššššš, pajaj moramo raniti i mama pajaa
On se samo smije djeteuser posted image
Ko fol usuti se 5 min mene san pocne zanositi on ustane vidim sjedi pa me vice mama,mama,mama sve dok se ne ozovnem
Molim anele ...nesto mrmlja bog ti ga znaj stauser posted image
Ja opet ššššš pajaj ajde nebudi me vise...
Opet on usuti 5min. pa ustane sjedi pa vice me mama mama mama
Molim anele vise , hapa , hapauser posted image user posted image (laze jeo bogami nema ni jedan sat)
Mustra , sta veli da slazem da ustanem nisam zadrijemo
Nema reko hape, bit ce poslije lezi....
On opet aaaanjuuuu, hapa(ani hapa)
Jedva jedva zaspo al me dobro izvozo svaki 5min me viko nesto.

Neposredna veza do poruke: 6236
3.3.2011 21:59:21   
iv@ncica
marinci i mala 1994-
-
  mi ti  idemo  kod  Moro-kad  bas  moramouser posted image ,  ono  popodne...a  inace  gledam  da  uhvatimo  Sandrk,  ona  je  stavrno  dobra,  pazljiva i temeljita  i  sve  fino objasni...ja  sam  u  pšocetku  bila  sva  u  panici  kad  je  krenuo u  vrtic i  stalno bio  bolestan,  pa  me  zena  smirila  i  sve  zajedno  polako  odrađujemo, nalaze,  kontrole..terapije...
ma  on  pije na  spricu sve  ..pa  mu  silom  dam  i  popije..vise  me  izludi  ovo  stalno  davanje  i kapanje neceg...
mala-provjerila sam  dozu i  dobra  je. za  njegovih  skoro  14 kg, nije nam  dala  vitamin  c...jer  kod  njega  nije  izgleda  totalno  nizak  hemoglobin..a  inace ja  sam zez  napravila..dajem  mu ujutro  prije  vrtica  i uvecer  prije  spavanjauser posted image ..mora  se  piti bas  prije  ili  tokom  jela..a ne  pije  mi  mlijeko  nikako,  jedino  u keksu  i cokolinu..a to  mi je  jedina  opcija  prije  vrtica,  ipak  bi  mu  ga  trebala  davati  kad  dođe  iz  vrtica, a ne  uvecer...a  zeza  ga  pupa  osjecam to...nego  kako da  zubice  mu  sacuvamuser posted image ....nece  da ih  pere vec  samo malo  protlja  cetkicom  na  suhouser posted image
lady-  nalaz  ti je najpouzdaniji  pokazatelj  anemije...inace  kod  nas  ti  je  bilo  cesta  bolezljivost..malo  vise  spavanja i  umora..znojenje po  kosici, odbijanje hrane, blijed  je  od  sebe,  pa  je  sada  jos  vise  i  slicno
felix-  ne spominji  spavanje,  kod  nas  ustajanje  rano..spremanje  vrtic..posao..i uz  to  sve  ove  nalaze i  pretrage  koje  i  ti  radis  redovito...uhhh..ja  navikla  na taj  ritam  i  skaku..samo  u  mene nece  kilo  dolje  ko  kod  tebeuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6237
3.3.2011 22:02:14   
iv@ncica
dadada ,noa,lady - stavila  sam  vam  dobar  link  o  hrani  na  malim  odbijacima  hrane......
MI vam  gledamo  crtice  pravo, potraga  za  nemom  je  opet  nam  IN,jedno  vrijeme  mu bio  dodijao, mali  tarzan,  ledeno  doba, linea, pingu   i  sve  ostalo  prati  ko  veliki  i sad  kopira  sve  sto  rade.-..,  papko -pato  i  pokojo su  nam  opet  in...inace  crtica  imamo  tonu,   pokoyo  i  sve  ostalo sam  kupovala  u  cd-sopovima  ..ii    skidala  sa youtbea 

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 6238
3.3.2011 22:08:59   
Anoniman
Mi samo da vam se pohvalimo da cemo dobiti malog bracu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , koji se tako veselo razmahao nogicama da nam pokaze iz svakog ugla svoj visuljak user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 6239
3.3.2011 22:11:45   
marinčii
jelena user posted image user posted image user posted image za braceka malog baš mi je drago,da vam je živ i zdrav 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6240
3.3.2011 22:14:35   
iv@ncica
jelena user posted image user posted image   svaka  cast  na  brzini  i  hrabrostiuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6241
3.3.2011 22:16:07   
Anoniman
Hvala vam drage moje user posted image , ma mama je tako happy, tako se slatko okretao i prevrtao da je to mami najljepsi ples koji je vidjela user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 6242
3.3.2011 22:17:24   
Lady26

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mi samo da vam se pohvalimo da cemo dobiti malog bracu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , koji se tako veselo razmahao nogicama da nam pokaze iz svakog ugla svoj visuljak user posted image

Cestitam, nek je ziv i zdrav, samo da prodje do kraja aBd sve kako treba, da ti trudnoca protekne bez vecih poteskoca i da porod bude lagan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6243
3.3.2011 22:20:38   
R&T@
user posted image user posted image user posted image Super, jelena...neka ti je ziv i zdrav...
i ja navijam za 25.8.user posted image user posted image user posted image

A kako je guza?
Mislim ta rodjena, a ne ta u pupiuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6244
3.3.2011 22:23:08   
Anoniman
Gotovo se skroz smirila, nema samo par malenih flekica oko kokice. Nadam se da je od zuba, jer i danas je cijeli dan nepodnosljiva, a trojke su joj tako otekle da je strasno, a kad smo bili na vakcini prije dvije-tri sedmice dr je rekla zubi na sve strane krenuli.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 6245
3.3.2011 23:02:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

user posted image imat ces aBda i curicu i deckauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6246
4.3.2011 0:51:29   
Ella_H
Poz svim bebama i mamicama naravno.
Svoj djeci sve najbolje i puno virtuelnihuser posted image user posted image user posted image  od mene.
JelenaT i mom A. je guza bila uzasno crvena od zubica
oguli se bukvalno susila sam ga fenom itd itd i mazala nystatin kremom.
To je najvise pomoglo i ne koristenje maramica.
A. ima turu i nikakav je totalno se promjenio ne spava
vise u svojoj sobici u krevetcu samo ganja mene
i mota mi se oko nogu itd, maloprije je zaspao
izgleda da ce nam se i on pridruzit u bracni krevetuser posted image .
Kontracepcija H hehe, ma samo da ozdravi aBd voli njega mama
i njega i velikog bracu ljubomornog.
Dadada danasnji svjet sve tako raznovrsno vitamini ovi oni,
sprave za mrsavljenje itd itd a sve naopako hehe nek su zdravi i zivi
nasa djecica nek samo ruckaju.
Felix sretno s Anelkom.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6247
4.3.2011 8:38:34   
Mya_81 RR
Jutro user posted image

Jelena, čestitamo user posted image Dobra kombinacija dječak i djevojčica.

Mi smo spavali onako...ali kako je znalo biti i 'onako' je dobro. Mada sam ja nenaspavana jer sam kasno legla. Pravila milka tortu i fondant, pa neke cvjetice i leptirice i tako. ostatak posla me čeka danas...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 6248
4.3.2011 8:47:51   
Anoniman
jutroo
nismo naspavani al dobro
bila sam kod ped. odnijela nal. ona kaze da su se bakt. promjenile nisu iste najprije bila proteus viraligus
pa sad na ovom nal. je proteus mirabilus zar je i to moguceuser posted image nije nam nista ukljucivala dok ne bude i treci nal. gotov .
Ona misli da ce biti danas ma nece ja joj kaze rekli mi u poned. daj boze i tad a cisto sumnjam da ce biti i o.k
Kaze naz. me danas oko 1. pa ce ona naz njih u lab. pa ce mi javiti za nal . da nehodam
Hvala joj user posted image
Eto pusa od nas

Neposredna veza do poruke: 6249
4.3.2011 8:59:53   
Anoniman
jelena cestitam mila user posted image user posted image user posted image user posted image ana ce da ima abd . bratu bas mi je drago.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  248 249 [250] 251 252   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  248 249 [250] 251 252   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *