Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
a ne znam dali da mu sada dajem d3 kapi ili ne, jer on pije 7 radi fontanele
sta mu je sa fontanelom?! Ja Lani ne dajem kapi....zaboravila totalno...
Ja isto dajem d3 uz savjet ped. davat sve do ljeta pa prekiniti. Neznam dokle samo .Dal ce morat i iduce zime vidjecemo. Nama nije rekla zbog fontanele vec eto da dajemo sto neznam ! Ja dajem
a jeli jede duhan, moj madji stavi u usta i zvace kao kakav stari dedo, a stariji samo lomi on srecom nista usta ne stavlja.
a nisam vam se pozalila jutros Igor maznuo flasicu sa d3 kapima i odvrnuo poklopac i ja pogledam flasicu a ona polurazna, sad ne znam jeli on sve prosuo ili je popio. ne znam smijem li mu sada dati kapi uopste da mu ne bude previse
ne jede ma trebao je jos to on lomiiii. SVe polomi sto nadje .... Ja zaboravila dje sam ih ostavila i on ih nasao. I docepo se....
a ne znam dali da mu sada dajem d3 kapi ili ne, jer on pije 7 radi fontanele
sta mu je sa fontanelom?! Ja Lani ne dajem kapi....zaboravila totalno...
nije nista hvala Bogu ali se nije jos zatvorila, a bila je povelika kad se rodio pa je dr povecala broj kapi da se brze zatvara.
a trebala bi jos uvijek do 2 godine, a poslije u mjesecima sa slovom r tako je meni dr rekla.ja Luki jos dajem ne svaki dan ali par puta u sedmici
Ja nisam ni gledal jel se zatvorila ili nije al dajem kapi kako -kod. Meni ta slova niko nije spominjao po,tim slovima. Receno daji preko zime,ljeti prekini i to je to. Moj A. spava ja ovdje tipkam a imam posla a polijena sam danas skroz sve mi mrsko.
Ok, od danas dajem opet...morat cu negdje podsjetnik staviti sebi.... Po koliko, davala sam po 5?
tako i ja dajem Ma hej eto vam link da sam dobila kovertu da nekazete da vas nemuntam . Jer vidim kod vas je drugacije skroz . Ovdje kod nas nije .....
Onda je snizila cijene Znam da mi je to tad djelovalo kao pljačka i rekla sam nikad više tamo!
pa pregled je 20+uzv 50 a cini mi se papa 40 , nisam sigurna za papa test. a ja sam isla kod nje slucajno je nasla na grbavici bez ikakve preporuke, nakon pasicke i njene trake ova mi je bila melem na ranu, kod nejre dodjes isto kao na traci ni popricati s njom ne mozes, meni se ova zato svidja.
felix a kapi dajes radi kostiju, jer d vitamin je potreban djeci u mjesecima koji su siromasni suncem, da ne bi dobili rahitis ili neko drugo oboljenje kostiju. meni kad neko nesto kaze ,a ja odmah pitam a sto???
Aaaaa svašta! Hej, moram vam ovo javiti: B je opsjednut kajom (kafom), ja neki dan poslije posla napravila kafu, otišla do kuhinje, vratim se kad prazna šolja Pogledam u njega, oči mu suzne (kako je vrelu kafu salio), dvije smeđe čize cure sa strana iz usta prema bradi, on se oblizuje Salio mi kafu na eks!!! Samo ide za nama i munta nas da mu damo da pije kaju i puši gaju. Od sad krišom pijem u kuhinji Grozan je!!
joooj oplakah od smijeha, sorry, ali fakat sma ga pokusavala zamisliti, joooj sta oni nama rade sto li im je kafa zanimljiva, moja doduse nece da pije ali je mm naucio da joj umoci bar jednu kocku u kafu da ona jede i tako dok mi pijemo ona oko stola i samo ponavlja daj koce (kocke), daj adni malo, daj djetetu i tako ukrug
i mi jos dajemo d3 kapi, moram kupiti dobro me ste me podsjetile da nam je nestalo, ja dajem 4-5 kapi
Lady i Mala pravac na pregled, ja sam otisla 6 mjeseci nakon poroda, nije ni to za pohvaliti ali eto
felix a do ljeta ti je ovo sa slovom r mjeseci, znaci jos april i onda u maju ne treba, ali ti se konsultuj sa pedijatricom jer A. nema 2 godine jos.
eto, vidis da nije isto kod vas i kod nas ovdje. Drugaciji neki cudni zakoni a u jednoj drzavi zivimo sad bi mm rekao eh drugacije je bilo kad je bio tito . Ja reko mozda al ja tog covjeka ne poznam nisam zivjela u njegovo vrijeme . Nemoj mi dzaba pricat !!!!
i mi jos dajemo d3 kapi, moram kupiti dobro me ste me podsjetile da nam je nestalo, ja dajem 4-5 kapi
a jeli vi znate da se d3 moze dobiti na recept, meni zena u apoteci kaze zasto kupujete pa mozete uzeti na recept??
prvi put ovo cujem . Niko mi nikad nije dao recept sve od malena kupujem bez recepta. Mala naravno da cu davat do ljeta pa posle cu vidjet sta ce nam ped. savjetovat ebiga nekad znam zaboravit dat nije mi na vidiku , pa sam sad stavila na oci a da nije nisko da ne zaboravim dat .
a jeli vi znate da se d3 moze dobiti na recept, meni zena u apoteci kaze zasto kupujete pa mozete uzeti na recept??
prvi put ovo cujem . Niko mi nikad nije dao recept sve od malena kupujem bez recepta. Mala naravno da cu davat do ljeta pa posle cu vidjet sta ce nam ped. savjetovat ebiga nekad znam zaboravit dat nije mi na vidiku , pa sam sad stavila na oci a da nije nisko da ne zaboravim dat .
i ja sam se zjanila ad mi je zena rekla, ja isto kupujem od pocetka, iako jeste me jednom dr pitala imate li dovoljno ja kontam onako pita a ono ona htjela da mi da recept.
samo nemoj da se Anelko posluzi kao moje dijete....
nece ne voli anel gorko A. voli slatkasto jer mi je podavno zaboravila sam na to (nisam smjela pisat) Uzeo detinox kapi i oce da mu otvorim vidio od mene kako ja njemu na dudu stavljam oce i on sam sebi. Fino uzeo , kad sam se ja okrenula on pola bocice popio ...jesam se bila prepala reko ocel mu biti sta kad nebi hb Ajuce mi uzeo sampon kako sam guzu prala jonsonov , docepo se dok sam odnijela vodu otvorio i hop u usta stavio na cucu Nisam ni znala da moze otvoriti ja dodjo iz anelovi usta idu baloncici ma stvarno ce me slag s ovim djetom jednom strefiti
Hahahahahaha za 120KM mi ne smije rijeci reci, inace zik
ti ces to privatno ici eh onda stas kad hos "gospodski" onda plati I kod nas "gule" privatnici. Ja sam isla privatno kad sam nadavala se para i para i dosta od mene ... Sad se more i drzavno ici ha ja!!!!!!
Hahahahahaha za 120KM mi ne smije rijeci reci, inace zik
ti ces to privatno ici eh onda stas kad hos "gospodski" onda plati I kod nas "gule" privatnici. Ja sam isla privatno kad sam nadavala se para i para i dosta od mene ... Sad se more i drzavno ici ha ja!!!!!!
mm ima privatno osiguranje preko firme pa mozemo refundirati 80% , ali ti mora dr napisati da si se javio radi nekog akutnog problema,bolova i sl inace nece priznati pametnjakovici.