|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  275 276 [277] 278 279   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
10.3.2011 23:44:29   
Ella_H
Poz zenice i bebare.
Sta je ovo ja kontala zalutala na neki xxx forum,
kad ono zene se raspilavil i prkose jedna drugojuser posted image .
Kod nas stanje sve isto jos nam je A. u krevetu,
ja spavam ko prebijena kokos na ivici kreveta
a nisam uopste malehna zena al sve za ljubav(djeciju).
A. lupa redovno sta god uspije ja kolutam ocima itd.
Bio je malo prehladjen al sad sve ok nadam se i s vasim
bebarama. Jedva cekam ovo proljece.user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 6901
11.3.2011 7:45:17   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: MALA1994

i mi jos dajemo d3 kapi, moram kupiti dobro me ste me podsjetile da nam je nestalo, ja dajem 4-5 kapi

a jeli vi znate da se d3 moze dobiti na recept, meni zena u apoteci kaze zasto kupujete pa mozete uzeti na recept??

ja znam, ali dadada ovo nije znala pa je prosvijetljena user posted image ali valja čekat u redu u DZ da dođeš do svog pedijatra da ti to napiše..nekad mi je to sve mrsko pa dam par kaemčića mada teška srca...hoću da uzmem državi sve na što imam pravo user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 6902
11.3.2011 8:56:22   
Mya_81 RR
Jutro!

Je li to opet nigjde nikog...spavaliceeeeeee...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 6903
11.3.2011 8:57:57   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: pocahontas

i mi jos dajemo d3 kapi, moram kupiti dobro me ste me podsjetile da nam je nestalo, ja dajem 4-5 kapi

a jeli vi znate da se d3 moze dobiti na recept, meni zena u apoteci kaze zasto kupujete pa mozete uzeti na recept??

ja znam, ali dadada ovo nije znala pa je prosvijetljena user posted image ali valja čekat u redu u DZ da dođeš do svog pedijatra da ti to napiše..nekad mi je to sve mrsko pa dam par kaemčića mada teška srca...hoću da uzmem državi sve na što imam pravo user posted image

Svaki put kažem da ću ih uzeti na recept i zaboravim na njih ama baš svaki put, a da sam uzimala recept svaki put kad bih išla zbog nečeg drugog imala bih zalihe dostatne do 5-te godine user posted image E, pa kad sam tako zaboravna onda neka iskeširam 3KM više user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 6904
11.3.2011 9:04:03   
Anoniman
i ja zaboravimuser posted image user posted image ...al' hajde sto zaboravim recept...ja zaboravim Andreju dati...ne sjecam se zadnji put kad sam mu dala...kaka sam ja mati...cccc...odoh mu sad nakapatiuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 6905
11.3.2011 9:16:55   
Anoniman
jutro.
Mi smo slabo spavali sinoc nesto se dva puta budio izasna i zvao Tatuuser posted image . Jutros usto u pola 7 jest i nije vise htjeo da spavauser posted image user posted image .

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 6906
11.3.2011 9:20:28   
Anoniman
Anel mi od juce sliniuser posted image nos curi i kise. Ima u sebi puno slajma jer ,mu dodje u grlo ono nezna iskaljati .
Sline nisu toliko vodene vise su rastezljive ko zuckaste neznam kako da opisem.
Nadam se da ce ostat na tome .

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 6907
11.3.2011 9:25:07   
megi
pozzzz
kakva su ovo kasno nocna pisanja bila, cccccccccccccccc

mi smo bezzz spavali, budli se plakali, da bi jutros u 7 probudila se toliko placuci da sam mislula da ce se zacenuti, sreca proslo je prilicno brzo mada se meni cinilo ko godina, popila mlijeko, malo smo pricali sa medom i ostala je kuci trabunjajuci nesto i trazeci od mene belo (labelo) da se namaze user posted image

felix misa mu opet zacepljen nos, ajd odmah mu kupi neke kapi, napravi sljez i ako imas babyvac izvlaci iz nosa da se ne spusta nigdje

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6908
11.3.2011 9:27:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

Anel mi od juce sliniuser posted image nos curi i kise. Ima u sebi puno slajma jer ,mu dodje u grlo ono nezna iskaljati .

ako su zute sline ili zelene to ti je moja felix bakterija neka...bijela slina je virus...zuta, bakterija

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6909
11.3.2011 9:28:38   
Anoniman
i sada fino bih ja otisla da mu urade bris grla i nosa

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6910
11.3.2011 9:37:15   
Lady26
Morgennnnnnnn
Ja se nijesam naspavala....muzek NIJE bio vrijedan sinoc, zaspao user posted image user posted image
Lana dobro, fino smo spavali s tim da se probudila u pola7 ali sam ustala tek 7,10 user posted image .
Juce me teta izbacila iz cipela, ja zakasnila 10min (17,10h znaci) i cim sam usla ona vec na vratima oblaci se d aide kuci, kaze sve super, slusala, spavala ali nije jela, kaze samo oko 15h pojela 3-4kasike rucka i nisam je vise pokusala hraniti nije htjela user posted image user posted image user posted image ...kaze tjerala je al nece...Pa kako cete je pustiti da od 11 ne jede, pa kaze nece pa nece...ja fino pitam Lanu hoces li rucati njam njam, klima glavom i kaze nam nam...fino stavim dijete u hranilicu, pojela pola zdjele graska sa kriskom hljeba (sredina)
Jutros joj kazem, nema NECE mora, zabavite je, pustite crtani, uostalom snadjite se...i nije jjoj bilo pravo kad sam joj rekla da cu joj iznijeti kolica da idu u setnju...
Nije mi jasna...njoj je izvest dijete - iznijeti je na terasu user posted image ...a ne ne...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6911
11.3.2011 9:38:20   
Lady26

Odmah cisti nosic, da se ne spusti u grlo i pluca, bijeli sljez da izbaci slajm...
Preduhitri prehladu...misha mu tek je ozdravio....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6912
11.3.2011 9:38:59   
Anoniman
Ali da ne ukljucuju antibiotik dok ne bude bris gotov.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6913
11.3.2011 9:43:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

pa radila sam u utorak digla nalaz. Bio uredu ponavljala ga...
Cistim nos stalno, jedino moram kupiti sljez da kapam . Al nije strasno kao sto zna biti al cu pokusat spreciti da neide dalje.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6914
11.3.2011 9:44:18   
Lady26
Sljez mu daj i da pije, da izbaci taj slajm user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6915
11.3.2011 9:49:49   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

pa radila sam u utorak digla nalaz. Bio uredu ponavljala ga...
Cistim nos stalno, jedino moram kupiti sljez da kapam . Al nije strasno kao sto zna biti al cu pokusat spreciti da neide dalje.

opet ti trazi da ti se urade nalazi...nemoj ni govoriti zasto...jer ako su sline zute tj. zelene to ti je vazda bakterija.....barem bih ja tako

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6916
11.3.2011 9:54:57   
Hanady RR
Jutro

felix slažem se sa dadom...
one je tbi bio slab i imunitete je opao...
on je idući kod doktora mogao pokupiti bakteriju koja s erazvila juče tako da taj nalaz od prije nema veze sa sadašnjim stanjem...
idi uradi brisove da si mirna...
nos čisti i vodi računa da ne siđe na pluća....

on je imao brohitis sada nakon svih antibiortika najlakše ga opet fasovati može, nažalost....

idi radi brisove i kako ti reče jelena ne uključuj antibiotik dok bris ne bude gotov....
tek ako ima bakterija neka ti ga daju

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6917
11.3.2011 9:55:06   
Anoniman
evo sad sam mu nosic ocistila , sad su bjele lepljive valjajul te slineuser posted image najprije budu ko voda dobro nie bas toliko ko voda curi pa se sasusi nos i budu bjele lepljive(bile su malo i zuckaste) sad nisu od jutros.
Kako da ovaj slajm izbaci iz sebe hropti u grlu nezna iskasljat.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6918
11.3.2011 9:56:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Sljez mu daj i da pije, da izbaci taj slajm user posted image
o. k user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6919
11.3.2011 10:01:23   
Malenaoduvijek
a vidim zene su sinoc vodile neke 18+ razgovore...

jelena mislila sam na bebu, uci odmah od pocetka da te ne zeza, nema ti druge.a oni kod tvoje ane skontaliza usi kao kod mog luke za jezik.dijete nikada nije htjelo dudu, nije mogao kako treba dojiti a to sve jer je imao podvezan jezik tek sa 20 mj.kad smo otisli zena mu pogledala i vidjela, pa smo mu radili onaj zahvat i evo ga sad sta radi plazi jezik

felix sto je satko ovo tvoje dijete (nista ne valja), a nemoj da ga opet nosko muci, bjezite slinice od anelka.

lady, kono ne znam sto joj je mrsko, pa brze ce joj vrijeme proci ako dijete izvede jeste visoko, a zene svasta.

dadada i mi se prijavljujemo u taj vrtic gdje ce se uciti disciplini....

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6920
11.3.2011 10:03:33   
Anoniman
felix misa mu opet zacepljen nos, ajd odmah mu kupi neke kapi, napravi sljez i ako imas babyvac izvlaci iz nosa da se ne spusta nigdje
imam kupio mi mm. Al A. se toliko dereeeee kad cistim nos izvija iz ruku neznam kako ocistimuser posted image jel i kod vas tako.
On je hb sad zasad dobar, jede mi igra se veseo prilicno.Samo eto naletio neki virus ovaj nam nos curi jos od utorka kad sam ga vodila na kont. ja cu njoj ped. da A. nos curi i kise (naleti mu) ona ce nista strasno u zraku su virusi ti neki opet naletili,pa moguce da je pokupiouser posted image Ma vise i virusa i svega na vrh glave
Al proce abd.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6921
11.3.2011 10:05:28   
Hanady RR

evo sad sam mu nosic ocistila , sad su bjele lepljive valjajul te slineuser posted image najprije budu ko voda dobro nie bas toliko ko voda curi pa se sasusi nos i budu bjele lepljive(bile su malo i zuckaste) sad nisu od jutros.
Kako da ovaj slajm izbaci iz sebe hropti u grlu nezna iskasljat.

šljezom....kako ti je lady napisla

i napravi mu nonaj čaj od luka i jabuke...neka ga popije kako znaš...
on tebi voli onaj hipp voćni...mješaj sa njim...
pa sve nek imaš 2 kašike luka u flašici hipp čaja dobro je...i puno tečnosti mu daj

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6922
11.3.2011 10:07:47   
Anoniman
dobro hvala ti. idem praviti taj cajuser posted image ma imam osjecaj da ga gore muci taj slajm nego nos jer nos naleti znaci ne curi stalno i gledam da cistim sline kad se skupe .
A sto se ovom mom djetu nesto nedauser posted image !!!
Juce kad je kakio taj slajm je izbacio sa kakom jer guta ona je meni rekla da je dobro kad guta jer ce izac sa kakom, jer neznaju oni da iskalju slajm sami normalno.
Juce je kaka bila toliko rastezljiva user posted image i smidi fujj , neznam kako sam ga oprala !

< Poruku je uredio felix -- 11.3.2011 10:14:33 >

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 6923
11.3.2011 10:15:16   
megi
felix opvaj caj sto je hanady napisala je stvarno super
adna ga popije bez problema i skoro uvijek povrati slajm
a babyvac i adna se buni place, ali ja je drzim, stavinm je između noga i nabrzinu izvucem, bude mi je naravno zao, ali mi bude drago kad vidim sta je sve izaslo 

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6924
11.3.2011 10:38:39   
Lady26

lady, kono ne znam sto joj je mrsko, pa brze ce joj vrijeme proci ako dijete izvede jeste visoko, a zene svasta.

Ne znam zeno...a ubi pricom kako jedva ceka ljeto da je vodi u setnju, u park i sl. mene tusi pitanjima jesam li je gdje vodila i sl...ja jutros kaze iznijet cu kolica kaze ma ne treba malo cemo setati malo ce je nositi - e bo'me neces....nit da ruku da se vodi, samo se pusti i odeeee, trci a da je nosi pored kolica - nidje veze...
zalim sto mm nije kuci da provjeri hoce li je izvesti u kolicima u setnju...
Sad cu svekra zvati user posted image user posted image user posted image a ako ne bude napuckat user posted image cu Khalu na nju hahaha

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 6925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  275 276 [277] 278 279   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  275 276 [277] 278 279   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *