|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  274 275 [276] 277 278   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
10.3.2011 22:43:06   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ma imam u kuci isto dipl viseg fizioterapeuta, tj fizioterapeutkinju, koja svoj posao bas dobro radi, cak ima kuci opremljenu sobu za masazu, ali jock, ne volim...uh
Meni kad bi moj mm popalio svijece po kuci i napravio romanticnu neku atmosferu i posao da me masira ja bih crkla od smijeha, jednostavno nisam taj tip, dok on je taj bio, ali ja navela na svoju vodenicu uspjesno user posted image

ti si ludauser posted image

ma nije luda...
nema šanse da te žensko izgaza ko muško...
moj hairlija ima i stol porefeioslani i tens aparat i sve džidže midže...al njegove rulice kad te savtaju ma smao govoriš još još...
kakve svijeće ba...nemama ja to kad kasnije gasiti da mis e djeca ne zapaleuser posted image

samo aormatska ullja i pilinzi...uh...odohuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6876
10.3.2011 22:43:30   
Lady26
Da Da spava mi se, skidam kile, a to ne mogu bez fizicke aktivnosti user posted image user posted image
MM taman sa termina, okupan i mirisi user posted image user posted image user posted image user posted image , malo umoram ali nema veze, dokrajcit cu ga user posted image user posted image
Pa pa, lijepu i ugodnu vam noc zelim
PS NoJa - ne diraj mi u kile user posted image tu sam osjetljiva

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6877
10.3.2011 22:43:34   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: noa

Lady haj ti gubi kalorijeuser posted image user posted image user posted image user posted image spava ti se ahaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaze zena sve joj taman, ni tvrdo ni mekouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 6878
10.3.2011 22:45:43   
Anoniman
Zene manimo se ovih eroCkih prica, em mi muzic na putu, em smo u zabrani 
a znate hormoni i tako te stvari user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 6879
10.3.2011 22:46:32   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ma imam u kuci isto dipl viseg fizioterapeuta, tj fizioterapeutkinju, koja svoj posao bas dobro radi, cak ima kuci opremljenu sobu za masazu, ali jock, ne volim...uh
Meni kad bi moj mm popalio svijece po kuci i napravio romanticnu neku atmosferu i posao da me masira ja bih crkla od smijeha, jednostavno nisam taj tip, dok on je taj bio, ali ja navela na svoju vodenicu uspjesno user posted image

ma nije luda...
moj hairlija ima i stol porefeioslani i tens aparat i sve džidže midže...al njegove rulice kad te savtaju ma smao govoriš još još...
kakve svijeće ba
...nemama ja to kad kasnije gasiti da mis e djeca ne zapaleuser posted image

Reklama, reklama, reklama user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 6880
10.3.2011 22:46:46   
iv@ncica
user posted image user posted image user posted image   oh  masaze..;)))

pozdrav  mame...nema  me  nesto..ja  uvijek u  poslu ;)))

dadaa- hocemo  i  mi  u  taj  vrtic...za  zloceuser posted image user posted image ..neko  jur+tro tukao   u  vrticu  sve  koje  su  usli  na vratauser posted image
mi smo  vam  ok, poso  , vrtic  kuca..rojetko  birtija...sad  vise  setnja  i  kava  s marijanom  nakon  vrtica..malci  s e druze...maloprije  je  moj oplacuc  za  nikolom  otvorio vanjska  vrata,  koja  inace  ne moze  dohvatiti  jer  su  visoka blindo  teska  i  curi  vani   i  zove  nikio  pa-pa, hoce  kod  nikole  da  se  igra..srce  mi  stalo,  sreca  pa  nije  izasao,  ono  s  distance  je  dozivao..od  sad  moram  zasun  navlaciti... uh  a  vani  stubiste..sreca mozda  se  prepao  susjeda  koji  prolaze stalno..mi  u  prizemljuuser posted image
cekamo  da  ozdravi  pa  da  idemo  na  vakcinu  prije  rođendanauser posted image uhhhhuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6881
10.3.2011 22:46:51   
R&T@

zato meni kompjuter radi ko singericauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si svog nudila javno na ovoj temiuser posted image user posted image user posted image

Nisi kao Hanady...samo njojuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pih, ja se nisam znala ni udatiuser posted image user posted image user posted image user posted image
kod mog samo cuge mozes dobiti ako placas u naturiuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6882
10.3.2011 22:47:27   
Anoniman

Zene manimo se ovih eroCkih prica, em mi muzic na putu, em smo u zabrani 
a znate hormoni i tako te stvari user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jest vala mjenjajte temu,ja vec najavila da me boli glavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6883
10.3.2011 22:47:33   
Lady26

Lady haj ti gubi kalorijeuser posted image user posted image user posted image user posted image spava ti se ahaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaze zena sve joj taman, ni tvrdo ni mekouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potaman....
Laku vam noc user posted image zelim

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 6884
10.3.2011 22:48:05   
teacher75
masaza bi mi super dosla, al da mi je sta da se zna da je poklonuser posted image vidjeh tasnu u esprit, 70km pa se dvoumim, mozda to i jos nesto za 30user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 6885
10.3.2011 22:49:03   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

ma nije luda...
kakve svijeće ba
...nemama ja to kad kasnije gasiti da mis e djeca ne zapaleuser posted image

Reklama, reklama, reklama user posted image user posted image user posted image user posted image

ma kakav reklama...taj je rasprodat...
nema vala slobodnog sata narednih 10 godina ni prethodih 10 imao nijeuser posted image
al fakat...
smao kažem jeleni ima i moj sve ko i zaova njena al moj ima muške rukiceuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6886
10.3.2011 22:50:30   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

masaza bi mi super dosla, al da mi je sta da se zna da je poklonuser posted image vidjeh tasnu u esprit, 70km pa se dvoumim, mozda to i jos nesto za 30user posted image

hej fakat jesi vijdle au gemi crvene šunjalice..perverzija...išle bi ti i uz onu esprit crvenu što imaš tašnicuuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 6887
10.3.2011 22:50:36   
Anoniman

Potaman....
TVRDU vam noc user posted image zelim

Sram te bilo i ti majka malodobnog djeteta user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6888
10.3.2011 22:52:30   
Hanady RR
laku noć lady pa naleti noćas oko 2-3 malo javi se raji user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6889
10.3.2011 22:52:53   
Anoniman
smao kažem jeleni ima i moj sve ko i zaova njena al moj ima muške rukiceuser posted image

Ma meni bitno da moj ima sve musko user posted image

Neposredna veza do poruke: 6890
10.3.2011 22:53:30   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image
Ovo je izvuceno iz konteksta i stavljeno mi u usta tj post user posted image

Jah dijete dobih bezgresnim zacecem....user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 10.3.2011 22:55:23 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6891
10.3.2011 22:53:39   
Hanady RR

zato meni kompjuter radi ko singericauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si svog nudila javno na ovoj temiuser posted image user posted image user posted image

Nisi kao Hanady...samo njojuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pih, ja se nisam znala ni udatiuser posted image user posted image user posted image user posted image
kod mog samo cuge mozes dobiti ako placas u naturiuser posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 6892
10.3.2011 22:56:43   
Hanady RR

Ma meni bitno da moj ima sve musko user posted image

heboga jelena...sad ispade moj masira a nije muško u drugom smislu...
nemoj se ba sad zezat sa mnom...muško je moj da većeg i boljeg nejma na dunjaluku...al pored toga i masirauser posted image user posted image user posted image user posted image
zamisli 2 u 1...džabaluka...user posted image
user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6893
10.3.2011 22:59:36   
Anoniman
mijenjam kompjuterasa za fizioterapeuta

sifra: lumbargouser posted image user posted image

odoh vam i ja...ako nista...nabavila sam onaj "auto" drveni...pa nek valjauser posted image user posted image user posted image

ivancice...Andrej je naravo jako velkam na aa (army akademiju)user posted image user posted image generacija 2009 se prva upisujeuser posted image ...pazi na ta vrata... A. su  prstice pricepilauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 6894
10.3.2011 23:00:30   
Anoniman

i ti se nesto zalis...ma kud ces boljeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 6895
10.3.2011 23:02:31   
Anoniman
Treba li kome gradjevinski projekat user posted image , a moze i dizajn enterijera user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6896
10.3.2011 23:05:27   
teacher75

hej fakat jesi vijdle au gemi crvene šunjalice..perverzija...išle bi ti i uz onu esprit crvenu što imaš tašnicuuser posted image

ono je sisley tasna, a vec se ostetio lakuser posted image nisam isla u gemu odavno

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 6897
10.3.2011 23:07:21   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Heeeeeej...ja krepana...ledja me rasturaju jer sam skoro 4 sata pravila nešto u kuhinji...uh, žudim za dobrom masažom user posted image

Gdje je muzek user posted image user posted image
uze mi rijec iz ustauser posted image user posted image veceras neka padne dobra masaza !

Eh, morat ću vas razočarati, a i sebe...mužek zaspao dok je bebaru uspavljivao user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6898
10.3.2011 23:09:44   
Hanady RR

ono je sisley tasna, a vec se ostetio lakuser posted image nisam isla u gemu odavno

ma šunjalice su perfentne...antilopne crvene..a ima i tašna ...smao manso para...
šunjalice idi vidi taman su za tebe vjerujuser posted image user posted image user posted image

a kako se tako lak ogulio kod sislay-ke...baš mi čudno...
pa nisi je dvano dobilauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 6899
10.3.2011 23:35:02   
teacher75

ma šunjalice su perfentne...antilopne crvene..a ima i tašna ...smao manso para...
šunjalice idi vidi taman su za tebe vjerujuser posted image user posted image user posted image

a kako se tako lak ogulio kod sislay-ke...baš mi čudno...
pa nisi je dvano dobilauser posted image

nema joj ni godina, lak je popucao na ruckama a i po tasni, i ja sam razocaranauser posted image

Neposredna veza do poruke: 6900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  274 275 [276] 277 278   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  274 275 [276] 277 278   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *