|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  290 291 [292] 293 294   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
14.3.2011 16:35:17   
Anoniman

e bas si mi pomoglauser posted image user posted image user posted image u svakom slucaju hvala.
Lady koji caj kuhala sam sljez al nista ne vidim dobrouser posted image onaj od luka ni da primiruse nece
al sto kazes da je i za jacanje imuniteta nesto 2 u 1. jel ???

< Poruku je uredio felix -- 14.3.2011 16:37:33 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7276
14.3.2011 16:43:13   
Anoniman
Felix ja bih uvijek probala prvo sa cajem do luka i jabuke, pa onda imas onaj sirup od lovora, pa onaj sirup od meda i luka koji je odlican... pa tek onda sirup, ako ti je zahmetli praviti sad te sirupe i ako Anel nece caj onda bih dala sirup ili eventualno posto kazes da ti je prospan provjeren otisla u apoteku i zamijenila za prospan.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7277
14.3.2011 16:53:17   
Anoniman
dobro tako cu i uraditi sta ja znam ne volim nista na svoju ruku davat jer ne pise za od koliko godina ide djeci . pa me strah .
Joj joj , sto me nerviraju u user posted image a fino rekla prospan al dzaba im govoriti tako sam ljuta .  kad mi donese nesto  sto neznam sta je

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7278
14.3.2011 16:58:47   
Anoniman
Sad cu ja kao kakva baba...ali moram...sorry... Sledeci put kad ti sta treba fino odes i sama kupis, pogotovo sto danas i nije toliko ruzan dan, nije covijek kriv sto mu zena to dala. Sledeci put idi sama pa se ti onda svadjaj sa apotekarkom user posted image , a kod nas sad prospan ne daju bez recepta, pa moguce i kod vas pa zena dala onaj koji misli da je najbolji a slican prospanu, a moze bez recepta. Ne vjerujem da tu firmu gura jer to je jedna mala da kazem zanatska radnja u jednom malom mjestu u Srbiji koja iskljucivo radi prirodno, tako ne vidim njenu nafaku da njih reklamira iskreno.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7279
14.3.2011 17:08:23   
tekja
...mi smo se vratili iz male setnjice, tako me je fino slusao, dusa moja malenauser posted image ...pronosali smo prvi put tene, trcao je u njima i bas vidim da su mu udobne i laganeuser posted image user posted image
evo jedan veliki zagrljaj za svu generaciju frajera i ljepoticauser posted image
user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7280
14.3.2011 17:12:10   
Anoniman
jelena , cuj nije on kriv jest jestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta se prikraja snjom daj prospan i cao.
Moze kod nas prospan bez recepta al hajd nejse sad
Tekja maleni je medicuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 7281
14.3.2011 18:07:36   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: teacher75

mene niko ne voliuser posted image user posted image user posted image

evo mi vas volimo, ako vam to sta znaci user posted image user posted image user posted image

ti si ipak moja generacija....

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 7282
14.3.2011 19:27:36   
Mya_81 RR
Ah, sto ste bile aktivne...a meni cura nije dala na laptop jer se gledala dora...prvih 10 minuta čak i meni bude ok, ali poslije imam osjećaj da ću dobiti nervni slom od onog pjevanja pošto se u komadu obično gleda bar dva sata (naravno, ne gleda cijelo vrijeme, ali ne daj boze da isključim)....zapravo, trenutno jako mrzim Doru user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 7283
14.3.2011 19:55:04   
Anoniman
a zato se ti slabo javljasuser posted image kriva Dora . M. je vec preuzela lap.
Ja A. pustim na lap. bumbu al kad mu dosadi lupa po njemu pa bude haus dok ga skinem sa stolice.
Ovo moje djete bi samo da ja usisavam , tad mu fino odma nosi svoj bi,bi i voza ide zamnomuser posted image al nemogu vise stalno usisavat zbog njega dosadilo miuser posted image .
Neku noc je mm morao zuzat hahahhah anel nervozan nezan gdje udara mm ode po usisavac i ovaj se smirio odma ......
Od nedelje javlja hladnije user posted image jest dugo i trajalo sunce

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 7284
14.3.2011 20:01:30   
sheri
felix, hajd na fb, imas tamo porukuuser posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7285
14.3.2011 20:07:37   
Anoniman
vidilauser posted image odgovorilauser posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 7286
14.3.2011 20:45:14   
teacher75

IZVORNA PORUKA: sabinos

IZVORNA PORUKA: sabinos

mene niko ne voliuser posted image user posted image user posted image

nemoj bona tako.meni si jedna od dražih forumašica.aj lavju te plahouser posted image

user posted image user posted image user posted image odoh sad na posao, bye bye

a vidi mi engleskog bogati...da mi sestra ovo vidiuser posted image

znaci sestra ti je moja kolegicauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 7287
14.3.2011 22:10:08   
iv@ncica
joj  mya-  i  kod  nas  dora lupa...samo  nju  sad  trazi.. kad  joj  cujem  onaj  glas  kosa  mi  opaneuser posted image user posted image ...ali  ima  i  dobrih stavri  pa  moram  mu  pustat  bar  pred  spavanje , jer  je  uz  nju  poceo  pricati  i  raspoznaje  i  imenuje  sve  boje,  oblike  i zivotinje..pa  mislim  da je  to plusssss..pretrpit  cu  i  tu  fazu,  a jos  sam  ga  maloprije  sjela  u  hranilicu  i  prekrila  velikim  peskirom  na  ploce  i  pustila  doru te sam  ga  uspjela  osisati  i  okupati...u  miru..a  on  je  zaljubljeno  pratio  doduuser posted image user posted image ..inace  je  sve  nemoguca  misija...ide  nam  rođendan...
mi  standardno..poso,  vrtic,  kuca..turneje  ;))))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 7288
14.3.2011 22:16:04   
dafri
veče,
baš ste se raspisale,dok sve upratim
Lady sretan rođendanuser posted image
tekja maleni je meduser posted image
ja ne palim računar pred svojom curom  jer je onda nemoguće opstati,traži jedan crtani,pa drugi,penje se na stolicu,silazi,penje ....

zadnjih dana kada god pričamo ja ili mm sa nekim na telefon  i kada završimo Una nas pita" a šta je rekla"user posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

Neposredna veza do poruke: 7289
14.3.2011 22:18:40   
iv@ncica
a  ovo  vam  je  moj  zlocu  u  mackarama..ne  mrda  s  vrata  i  ne  boji  se  nikog  osim  moje  stare  sijede bake ;))))
user posted image

a  ovo  se  događa  kad  mama  na  sekund  skrene  pogled  s  decka..koji  je  uvijek  u  steti...pametnica  moja...
a  friz  je ispao  ok..bacam  se  u  baby  frizerke user posted image
user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 7290
14.3.2011 23:17:08   
aida.
Evo nas da se prijavimo i na ovu temu jer zvanicno ovdje pripadamo user posted image
Mamin sin danas napunio godinu dana (vec-ne mogu da vjerujem)... Bas je danas bio dobrica, da ovakav bude cijelu ovu godinu bit ce dobro user posted image user posted image
Eto, pozdravljam vas sve pa se javim od sad cesce ovdje user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 7291
14.3.2011 23:40:56   
Mya_81 RR
Andrej je ko med user posted image Vragolani naši user posted image

A istina da je dora zapravo i jako poučna...hajde, bar je trpimo zbog nečeg korisnog...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 7292
14.3.2011 23:42:40   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: aida.

Evo nas da se prijavimo i na ovu temu jer zvanicno ovdje pripadamo user posted image
Mamin sin danas napunio godinu dana (vec-ne mogu da vjerujem)... Bas je danas bio dobrica, da ovakav bude cijelu ovu godinu bit ce dobro user posted image user posted image

Ooooooo, sretan prvi rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neka je živ i zdrav, nasmijan i sretan još puno, puno, puno, punooooooo godina user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 7293
15.3.2011 8:48:59   
Anoniman
jutro .Mene je ovaj nadigo u pola 8 jutrosuser posted image bome navika ruzna al et .
Aida dobro dosla user posted image user posted image user posted image ljubni nam erola.
Ivancice maleni je sladak user posted image ...

Neposredna veza do poruke: 7294
15.3.2011 9:07:25   
bebacha
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Ah, sto ste bile aktivne...a meni cura nije dala na laptop jer se gledala dora...prvih 10 minuta čak i meni bude ok, ali poslije imam osjećaj da ću dobiti nervni slom od onog pjevanja pošto se u komadu obično gleda bar dva sata (naravno, ne gleda cijelo vrijeme, ali ne daj boze da isključim)....zapravo, trenutno jako mrzim Doru user posted image user posted image

Ajla Doru gleda evo vec pola godine.svaki danuser posted image user posted image user posted image user posted image pocela sam je sanjat.i ja stalno kupujem novi cd,sebiuser posted image user posted image ona jedan crtani moza gledat 100 puta al da ja malo promjenim

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 7295
15.3.2011 9:08:54   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

Lady koji caj kuhala sam sljez al nista ne vidim dobrouser posted image onaj od luka ni da primiruse nece
al sto kazes da je i za jacanje imuniteta nesto 2 u 1. jel ???

Ja sam ti htjela reci isto kao Jelena, ne volim te sirupe, za kasalj i sl. pogotovo na svoju ruku, i rekla sam da radije kuham caj, sljez, luk+jabuke ili caj od Dr. Pancic (caj protiv kaslja i kod bronhitisa-taj nam je super pomogao), doduse njega ima samo u RS apotekama mislim...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7296
15.3.2011 9:10:53   
Lady26
IZVORNA PORUKA: aida.

Dobro nam dosli user posted image user posted image
Sretan 1. rockas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 7297
15.3.2011 9:11:21   
Anoniman
o.k lady, joj ja sutra moram kod ginica dok mi nal. nisu izgubiliuser posted image al mi je mrskoo a i strah .....
Juce sam Anelu nasla prvi mladez user posted image na nogici desnoj ispod butauser posted image tako je mali i slada .
Nas prvi mladez(ben)user posted image Jesul kod vase djece poceli?

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7298
15.3.2011 9:14:19   
Malenaoduvijek
dobro jutro zenice,

ja sam jutros u 6 imala ne tako lijepo budjenje od mog Igora. vristi kao i inace ali vidim rumen.
izmjerim turu 39,1 bas me neprijatno  iznenadi.
dala sam mu lupocet i izbrisala ga i evo sad 37,6
ali on se non stop gnjezdi, evo dva puta je kod mene zaspa a ne znam od cega mu je.
nosic dobar ne kaslje, ali sve ga posmatram, nema proljev.

nema mi druge nego da ga pratim.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7299
15.3.2011 9:15:51   
Lady26
E sad da se javim zbog sebe user posted image user posted image user posted image ...
Ja sam jutros user posted image , stislo me praaaavo, smeta mi svjetlost, oci ispadaju...
Sinoc smo slavili rockas, "slavili" user posted image ...bili nam nana, daidza, baka, dedo i nasa drugarica Denizzzzzzzz i mama2009...meni je bilo fino, nisam bila sama user posted image
Lana mi nije zaspala do 22h user posted image , taman zaspe trzne se i zove me...tako 5-6x dok nisam sjela pored nje, pjevusila joj i mazila...
Ne znam je li razlog sto sam se igrala sa Deniz, cuvala je u krilu i sl....znam da je ljubomorna ali ne zna se izboriti, samo dodje meni i cvili...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  290 291 [292] 293 294   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  290 291 [292] 293 294   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Gledanje tv-a
veeseelaa

gledate li tv

uglavnom ležeći (70%)

uglavnom sjedeći (30%)

Broj svih glasova: 206

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *