Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
koko ja se vazda tješim da su dječaci lijeni, i da zato kasnije propričaju, ali nisu bogami svi takvi, ima i i među njima velikih pričalica
skorpija ali sjeti se kada je imenjak prohodao,mi tad nismo znali ni puzati uglavnom djecica koja ranije prohodaju kasnije propricaju.a kad propricaju pitas - gdje se gase
mi nismo ni rano prohodali, niti pricamo mi smo izvan konkurencije
Ma nemoj. Mi smo vam konkurencija,i to kakva.
skorpija ali sjeti se kada je imenjak prohodao,mi tad nismo znali ni puzati uglavnom djecica koja ranije prohodaju kasnije propricaju.a kad propricaju pitas - gdje se gase
pocy evo jadinko je naučio reći reći ajdin (ajnin) ja sva sretna kako mi je diejte pametno , al neki dana bila kod nas na kafi megi, curica njena je mlađa 2-3 mjeseca od ajdina i recituje mala ljulja ljulja ljuške pao medo s kruške, ja ostala paf, pa mi maolo splasnulo douševljenje pameću moga jedinca .
a feliks kad smo kod ofiraže, neki dan mi bili u igraonici i pita žena, jao što vam je slakta curica, jel ima godinu, a ja sva , reko on je dječak i ima haman dvije godine Moja sestra je imala ovaj problem,za njenog sina ne samo da su svi mislili da je curica nego su i nju pokusavali uvjeriti u to. Na kraju ga osislala.Nikad joj necu halalit.
i mene danas svi na ignore nije me bilo 2 dana i odmah me ignorisete ko da sam novi kolacic
Ma bjaaaziiiii..... Nije ni mene bilo preko vikenda ali im ne dam da me zaborave
IZVORNA PORUKA: felix zivjela mi i ti ma kakvi ignore ,.--odakle ti to, pa ja juce pitam dje si mi ti Ocel past kakav pokloncic od muzeka. Jesil planirala izlaziti .
Muzek dao prosle sedmice kes za parfem i juce dao (a nije ni znao ) isto love i kupila sam 2-3 majice sebi...tako da kapak stvarno, nema smisla vise bilo sta ocekivat...e ako pa'ne keks dobro i jest...
koko ja se vazda tješim da su dječaci lijeni, i da zato kasnije propričaju, ali nisu bogami svi takvi, ima i i među njima velikih pričalica
Hanica, vidjela sam te danas, na ulazu u pijacu
Kako si nas prepoznala. Isli kupit suhog mesa,Hana nas odvela. Sto se ne javi?
Hanica, vidjela sam te danas, na ulazu u pijacu
Kako si nas prepoznala. Isli kupit suhog mesa,Hana nas odvela. Sto se ne javi?
ma kontam dosta sam se sifrom predsatvljala , ko ludaca kakva. ja sam bila sa svojom curom, mi smo se za ruku vodile , i kupovale smo travu, mi smo na odvikavanju od suhog mesa upravi kontam sta cete pomisliti sa ovim trava, odvikavanje nisam ja naKroman Tita mi
Felix evo ti za sirup satsav, jeste na biljnoj je bazi, ne znam je li ti ko drugi vec napisao...
Bronhitol + C, sirup, 150 g
Sadržaj: 100 g sirupa sadrži: Te?ni ekstrakt belog sleza (1:4) – 5 g; Tinktura timijana (1:4) – 1,5 g; Te?ni ekstrakt jagor?evine (1:1,5) – 0,7 g; Propolis – 55 mg; Mentol – 3,7 mg; Vitamin C – 129 mg Preporučeni način uzimanjaOdrasli: 3 x 1 supena kašika; Deca: 3 x 1 kafena kašika Osnovne namene, delovanje Kod kašlja; Za ja?anje imuniteta
A vidim pricate o pricanju, hodanju i ostalom...Sto mrzim to komentarisaneeeeeeeeee...aaaaaaaaaaaa...najgore mi je kad kazu al je prevelika za svoj uzrast, pa i ne bila kad doji jos sigurno, reko nije dojila nikako... ona jeste duga i guzna, i dijete stvarno za svoj uzrast dosta rijeci kaze, cak i prostih recenica, ali ona nije ni svjesna sta je rekla, vec ponavlja za nama, ali isto tako moje dijete nece da hoda, a ti komentari pa tolika, a nece da hoda...ma sta vas zaboli sto nece da hoda, jos kad mi jedna nana kaze pa mora se dijete navici da bi prohodalo...navici na sta ... Meni bitno da je zdrava, a ostalo da li kilogram dobila ili izgubila, da li hodala ili pricala savrseno se ne opterecujem tim...napricace se cijeli zivot i nahodati...
Felix evo ti za sirup satsav, jeste na biljnoj je bazi, ne znam je li ti ko drugi vec napisao...
Bronhitol + C, sirup, 150 g
Sadržaj: 100 g sirupa sadrži: Te?ni ekstrakt belog sleza (1:4) – 5 g; Tinktura timijana (1:4) – 1,5 g; Te?ni ekstrakt jagor?evine (1:1,5) – 0,7 g; Propolis – 55 mg; Mentol – 3,7 mg; Vitamin C – 129 mg Preporučeni način uzimanjaOdrasli: 3 x 1 supena kašika; Deca: 3 x 1 kafena kašika Osnovne namene, delovanje Kod kašlja; Za ja?anje imuniteta
A vidim pricate o pricanju, hodanju i ostalom...Sto mrzim to komentarisaneeeeeeeeee...aaaaaaaaaaaa...najgore mi je kad kazu al je prevelika za svoj uzrast, pa i ne bila kad doji jos sigurno, reko nije dojila nikako... ona jeste duga i guzna, i dijete stvarno za svoj uzrast dosta rijeci kaze, cak i prostih recenica, ali ona nije ni svjesna sta je rekla, vec ponavlja za nama, ali isto tako moje dijete nece da hoda, a ti komentari pa tolika, a nece da hoda...ma sta vas zaboli sto nece da hoda, jos kad mi jedna nana kaze pa mora se dijete navici da bi prohodalo...navici na sta ... Meni bitno da je zdrava, a ostalo da li kilogram dobila ili izgubila, da li hodala ili pricala savrseno se ne opterecujem tim...napricace se cijeli zivot i nahodati...
Cak sto se tice sastava vise je biljni nego prospan, sad ova firma sto ga proizvodi ona proizvodi samo lijekove na biljnoj bazi. Sto se tice sastava sve su to sastojci koji su i ponaosob dobri za kasalj, sad na tebi je da odlucis da li da das ili ne