Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mi s rr ne bi nikad tako zabadale nos u tuđa kolica ..ja nekad, iako iz najplemenitije i radoznale namjere želim da virnem bebicu, suzdržim se..nekako mi to nekulturno...
pocy evo jadinko je naučio reći reći ajdin (ajnin) ja sva sretna kako mi je diejte pametno , al neki dana bila kod nas na kafi megi, curica njena je mlađa 2-3 mjeseca od ajdina i recituje mala ljulja ljulja ljuške pao medo s kruške, ja ostala paf, pa mi maolo splasnulo douševljenje pameću moga jedinca .
a feliks kad smo kod ofiraže, neki dan mi bili u igraonici i pita žena, jao što vam je slakta curica, jel ima godinu, a ja sva , reko on je dječak i ima haman dvije godine
pocy evo jadinko je naučio reći reći ajdin (ajnin) ja sva sretna kako mi je diejte pametno , al neki dana bila kod nas na kafi megi, curica njena je mlađa 2-3 mjeseca od ajdina i recituje mala ljulja ljulja ljuške pao medo s kruške, ja ostala paf, pa mi maolo splasnulo douševljenje pameću moga jedinca .
a feliks kad smo kod ofiraže, neki dan mi bili u igraonici i pita žena, jao što vam je slakta curica, jel ima godinu, a ja sva , reko on je dječak i ima haman dvije godine
nista strasno...djecaci su malo ljeniji na osnovu djevojcica. isti slucaj mi se desio sa starijim sinom...pa smo se ja i mm zabrinuli da nesto nije u redu sto ne prica. eeee sad ga molim da malo usuti
e pa kad za kršnog krajšnika tako vele, šta bi ta rekla za mog zlatkogoso-dugokosog šveda zaboravila sam da spomenem da sam ga neki dan zvanično po prvi put šišala (malo skratila one repove koji su bili haj nehaj)..moje prvo šišanje u životu ispalo je solidno iako sam fakat smotana za te stvari..i tako sam ga i šišala - vrlo opušteno, ko lutkicu, i planirajući kako ću ga sutra svakako odvesti na popravni u salon, ali eto nema potrebe sad za sad ...
e pa kad za kršnog krajšnika tako vele, šta bi ta rekla za mog zlatkogoso-dugokosog šveda zaboravila sam da spomenem da sam ga neki dan zvanično po prvi put šišala (malo skratila one repove koji su bili haj nehaj)..moje prvo šišanje u životu ispalo je solidno iako sam fakat smotana za te stvari..i tako sam ga i šišala - vrlo opušteno, ko lutkicu, i planirajući kako ću ga sutra svakako odvesti na popravni u salon, ali eto nema potrebe sad za sad ...
haj živa bila odvedi dijete u salon, da ga uljude , on nije više čeh nego čehinja, al slatka
Ma da je bio u rozem, crvenom pa hajd rekla bi al bogami ne nosimo vise jake boje Ma kud ja njoj juce reko ne slaga da je zensko bogati milog .... bRAVO zA A. Pocy, nisam ni ja takva ne volim komentarisat puno licno kad se sretnemo a kamoli da usporedjujem al ima nas svakakvi Nego cujte ovo, ja vani sa A. i sad svekar me zamoli da malo vani nesto uradim ajd reko o.k pricuvaj ga . Kad ide sveki van po ves ja A. ostavim Vracam se sveki anela razgolisava skida dux i puse djetu tj. maijcu zadigla kao oznojio se da ga osusi Kad sam to vidjela , ja se dreknu hejjjjjjjjjjjj sta radis to .......pusti ga Sta ti je oces da se nahladi bolan bolan Kaze ma malo ja oznojio se pa ko puse mu ...... Mati moja mila, nedo Bog da mi oni djete cuvaju svega bi bilo Dok svekar isto oce A. pricuvat al nije ni on pouzdan. Ponasa se prema njemu kao da ima 5god ko ono sad hoda sam sve moze i sam !!!
Ma da je bio u rozem, crvenom pa hajd rekla bi al bogami ne nosimo vise jake boje Ma kud ja njoj juce reko ne slaga da je zensko bogati milog .... bRAVO zA A. Pocy, nisam ni ja takva ne volim komentarisat puno licno kad se sretnemo a kamoli da usporedjujem al ima nas svakakvi Nego cujte ovo, ja vani sa A. i sad svekar me zamoli da malo vani nesto uradim ajd reko o.k pricuvaj ga . Kad ide sveki van po ves ja A. ostavim Vracam se sveki anela razgolisava skida dux i puse djetu tj. maijcu zadigla kao oznojio se da ga osusi Kad sam to vidjela , ja se dreknu hejjjjjjjjjjjj sta radis to .......pusti ga Sta ti je oces da se nahladi bolan bolan Kaze ma malo ja oznojio se pa ko puse mu ...... Mati moja mila, nedo Bog da mi oni djete cuvaju svega bi bilo Dok svekar isto oce A. pricuvat al nije ni on pouzdan. Ponasa se prema njemu kao da ima 5god ko ono sad hoda sam sve moze i sam !!!
bona ne tračaj familiju šalim se ja...ma ti si meni zmaj mama, ohani malo boničko, poludićeš...
haj živa bila odvedi dijete u salon, da ga uljude , on nije više čeh nego čehinja, al slatka
bogami pocy, djete ti je med medeni ma necudi me jer si i ti lijpa mama neznam za taju al mora da je na tebe. Meden mi je sa kosicom a tek one njegove medene usnice napucne najvise mi se svidjaju na njemu
bona ne tračaj familiju šalim se ja...ma ti si meni zmaj mama, ohani malo boničko, poludićeš...
ma dobro sam ziva zdrava nikog ne tracam ja samo fino pricam sto sam i njima dole rekla da mi je to nidje veze Nezamaram se nimalo ja ga cuvam da ga ja ne cuvam vec oni eh onda bi brzo nasla ludaru
koko ja se vazda tješim da su dječaci lijeni, i da zato kasnije propričaju, ali nisu bogami svi takvi, ima i i među njima velikih pričalica
skorpija ali sjeti se kada je imenjak prohodao,mi tad nismo znali ni puzati uglavnom djecica koja ranije prohodaju kasnije propricaju.a kad propricaju pitas - gdje se gase
felix, na mamu, nego šta, ima usnice ala Angelina mala hvala ti
bome jest to sam prvo primjetila . I presladak mi je bogami jest pravi ljepotan mamin ima cure da se "otimaju za njega" I nemoj da ga puno sisnes , fino mu stoji kosica jos plav ma mali svabo :)))
Skorpija, A. ponavlja zamom rijeci i zna prilicno svasta a nekad nece da progovori da mu nudis zlato,dukate Pa zato sutim ne falim se nikome da me nebi "provalilo" djete
Ah jeste se raspricale....ja slavim rockas pa nemam kad Lana do godinu dana znala samo mama, tata, deda, baba... Sad ponavlja skoro sve, ne sastavlja recenice ali ponavlja rijeci....i zna sta koja znaci...
koko ja se vazda tješim da su dječaci lijeni, i da zato kasnije propričaju, ali nisu bogami svi takvi, ima i i među njima velikih pričalica
skorpija ali sjeti se kada je imenjak prohodao,mi tad nismo znali ni puzati uglavnom djecica koja ranije prohodaju kasnije propricaju.a kad propricaju pitas - gdje se gase
mi nismo ni rano prohodali, niti pricamo mi smo izvan konkurencije
ja uvijek kažem, od sve muške djece poslije mog Rafija, najslađe i najsimpatičnije stvorenje mi je Ajdinko...med mali...i mm je istog mišljenja
i meni je ajdinko sladak najvise jer je bebeli i ta debljina tj. popunjenost tako lijepo stoji, ja bi njega stalno ujedala za nogice rukice bebela Kad je seka bila kod mene jednom pa skorpija stavila sliku njegovu profil, ona je odma rekla aaa sto je ova beba lijepa.
Lady, ti necas_tis picem daj nam sta ili nemres jos na poslu si
dadada jednom is ti izvalila da je andrej rekao neku riječ(predmet ne znam koji al zafrkan) i ja sma rekla da ću to pojesti ako je on to rekao šta je ono bilo podsjeti meeeee
dadada jednom is ti izvalila da je andrej rekao neku riječ(predmet ne znam koji al zafrkan) i ja sma rekla da ću to pojesti ako je on to rekao šta je ono bilo podsjeti meeeee
busilica s 9 mjeseci...isto kao sto sam vidjela zub u 6 mjesecu ....haluciniram...sta's
neki dan mi na igralistu...dolazi otac s curicom...mala preslatka...s cuclom u ustima...ja se sva raznjezila....govorim Andreju, vidi curice male...kad joj tata izvadi cuclu...kada mala poce pricati...ja pitam ga koliko joj je...kaze 17 mj....samo sam A. za ruku i rekla....dovidjenja...prijatno
neki dan mi na igralistu...dolazi otac s curicom...mala preslatka...s cuclom u ustima...ja se sva raznjezila....govorim Andreju, vidi curice male...kad joj tata izvadi cuclu...kada mala poce pricati...ja pitam ga koliko joj je...kaze 17 mj....samo sam A. za ruku i rekla....dovidjenja...prijatno
da se prijavimo u klub nepricalica moj isto ima skoro 18 mjeseci,zna 3-4 rijeci koje otprilike isto zvuce