Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
e bas si mi pomogla u svakom slucaju hvala. Lady koji caj kuhala sam sljez al nista ne vidim dobro onaj od luka ni da primiruse nece al sto kazes da je i za jacanje imuniteta nesto 2 u 1. jel ???
Felix ja bih uvijek probala prvo sa cajem do luka i jabuke, pa onda imas onaj sirup od lovora, pa onaj sirup od meda i luka koji je odlican... pa tek onda sirup, ako ti je zahmetli praviti sad te sirupe i ako Anel nece caj onda bih dala sirup ili eventualno posto kazes da ti je prospan provjeren otisla u apoteku i zamijenila za prospan.
dobro tako cu i uraditi sta ja znam ne volim nista na svoju ruku davat jer ne pise za od koliko godina ide djeci . pa me strah . Joj joj , sto me nerviraju u a fino rekla prospan al dzaba im govoriti tako sam ljuta . kad mi donese nesto sto neznam sta je
Sad cu ja kao kakva baba...ali moram...sorry... Sledeci put kad ti sta treba fino odes i sama kupis, pogotovo sto danas i nije toliko ruzan dan, nije covijek kriv sto mu zena to dala. Sledeci put idi sama pa se ti onda svadjaj sa apotekarkom , a kod nas sad prospan ne daju bez recepta, pa moguce i kod vas pa zena dala onaj koji misli da je najbolji a slican prospanu, a moze bez recepta. Ne vjerujem da tu firmu gura jer to je jedna mala da kazem zanatska radnja u jednom malom mjestu u Srbiji koja iskljucivo radi prirodno, tako ne vidim njenu nafaku da njih reklamira iskreno.
...mi smo se vratili iz male setnjice, tako me je fino slusao, dusa moja malena ...pronosali smo prvi put tene, trcao je u njima i bas vidim da su mu udobne i lagane evo jedan veliki zagrljaj za svu generaciju frajera i ljepotica
Ah, sto ste bile aktivne...a meni cura nije dala na laptop jer se gledala dora...prvih 10 minuta čak i meni bude ok, ali poslije imam osjećaj da ću dobiti nervni slom od onog pjevanja pošto se u komadu obično gleda bar dva sata (naravno, ne gleda cijelo vrijeme, ali ne daj boze da isključim)....zapravo, trenutno jako mrzim Doru
a zato se ti slabo javljas kriva Dora . M. je vec preuzela lap. Ja A. pustim na lap. bumbu al kad mu dosadi lupa po njemu pa bude haus dok ga skinem sa stolice. Ovo moje djete bi samo da ja usisavam , tad mu fino odma nosi svoj bi,bi i voza ide zamnom al nemogu vise stalno usisavat zbog njega dosadilo mi . Neku noc je mm morao zuzat hahahhah anel nervozan nezan gdje udara mm ode po usisavac i ovaj se smirio odma ...... Od nedelje javlja hladnije jest dugo i trajalo sunce
joj mya- i kod nas dora lupa...samo nju sad trazi.. kad joj cujem onaj glas kosa mi opane ...ali ima i dobrih stavri pa moram mu pustat bar pred spavanje , jer je uz nju poceo pricati i raspoznaje i imenuje sve boje, oblike i zivotinje..pa mislim da je to plusssss..pretrpit cu i tu fazu, a jos sam ga maloprije sjela u hranilicu i prekrila velikim peskirom na ploce i pustila doru te sam ga uspjela osisati i okupati...u miru..a on je zaljubljeno pratio dodu ..inace je sve nemoguca misija...ide nam rođendan... mi standardno..poso, vrtic, kuca..turneje ;))))
veče, baš ste se raspisale,dok sve upratim Lady sretan rođendan tekja maleni je med ja ne palim računar pred svojom curom jer je onda nemoguće opstati,traži jedan crtani,pa drugi,penje se na stolicu,silazi,penje ....
zadnjih dana kada god pričamo ja ili mm sa nekim na telefon i kada završimo Una nas pita" a šta je rekla"
Evo nas da se prijavimo i na ovu temu jer zvanicno ovdje pripadamo Mamin sin danas napunio godinu dana (vec-ne mogu da vjerujem)... Bas je danas bio dobrica, da ovakav bude cijelu ovu godinu bit ce dobro Eto, pozdravljam vas sve pa se javim od sad cesce ovdje
Evo nas da se prijavimo i na ovu temu jer zvanicno ovdje pripadamo Mamin sin danas napunio godinu dana (vec-ne mogu da vjerujem)... Bas je danas bio dobrica, da ovakav bude cijelu ovu godinu bit ce dobro Eto, pozdravljam vas sve pa se javim od sad cesce ovdje
Ooooooo, sretan prvi rodjendan
Neka je živ i zdrav, nasmijan i sretan još puno, puno, puno, punooooooo godina
Ah, sto ste bile aktivne...a meni cura nije dala na laptop jer se gledala dora...prvih 10 minuta čak i meni bude ok, ali poslije imam osjećaj da ću dobiti nervni slom od onog pjevanja pošto se u komadu obično gleda bar dva sata (naravno, ne gleda cijelo vrijeme, ali ne daj boze da isključim)....zapravo, trenutno jako mrzim Doru
Ajla Doru gleda evo vec pola godine.svaki dan pocela sam je sanjat.i ja stalno kupujem novi cd,sebi ona jedan crtani moza gledat 100 puta al da ja malo promjenim
Lady koji caj kuhala sam sljez al nista ne vidim dobro onaj od luka ni da primiruse nece al sto kazes da je i za jacanje imuniteta nesto 2 u 1. jel ???
Ja sam ti htjela reci isto kao Jelena, ne volim te sirupe, za kasalj i sl. pogotovo na svoju ruku, i rekla sam da radije kuham caj, sljez, luk+jabuke ili caj od Dr. Pancic (caj protiv kaslja i kod bronhitisa-taj nam je super pomogao), doduse njega ima samo u RS apotekama mislim...
o.k lady, joj ja sutra moram kod ginica dok mi nal. nisu izgubili al mi je mrskoo a i strah ..... Juce sam Anelu nasla prvi mladez na nogici desnoj ispod buta tako je mali i slada . Nas prvi mladez(ben) Jesul kod vase djece poceli?
ja sam jutros u 6 imala ne tako lijepo budjenje od mog Igora. vristi kao i inace ali vidim rumen. izmjerim turu 39,1 bas me neprijatno iznenadi. dala sam mu lupocet i izbrisala ga i evo sad 37,6 ali on se non stop gnjezdi, evo dva puta je kod mene zaspa a ne znam od cega mu je. nosic dobar ne kaslje, ali sve ga posmatram, nema proljev.
E sad da se javim zbog sebe ... Ja sam jutros , stislo me praaaavo, smeta mi svjetlost, oci ispadaju... Sinoc smo slavili rockas, "slavili" ...bili nam nana, daidza, baka, dedo i nasa drugarica Denizzzzzzzz i mama2009...meni je bilo fino, nisam bila sama Lana mi nije zaspala do 22h , taman zaspe trzne se i zove me...tako 5-6x dok nisam sjela pored nje, pjevusila joj i mazila... Ne znam je li razlog sto sam se igrala sa Deniz, cuvala je u krilu i sl....znam da je ljubomorna ali ne zna se izboriti, samo dodje meni i cvili...
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Mlijeko u trudnoci Miimy
Mene interesuje kolko ste pili mlijeka za vrijeme trudnoce... inace nisam neki ljubitelj mlijeka, jako ga slabo konzumiram a sa svih strana me bombarduju da trebam u trudnoci sto vise piti pa reko da to nece imati neki utjecaj na plod....
Puno (48%) Malo (31%) Skoro nikako (21%)
Broj svih glasova: 107
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!