|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  289 290 [291] 292 293   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
14.3.2011 15:15:26   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

Lady, ti necas_tis picem daj nam sta ili nemres jos na poslu siuser posted image user posted image user posted image

Kako cu, vidis da se se raspricale pa me na ignore user posted image user posted image user posted image
Evo draga moja, uzdravlje user posted image    user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7251
14.3.2011 15:16:57   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Lady, ti necas_tis picem daj nam sta ili nemres jos na poslu siuser posted image user posted image user posted image

Kako cu, vidis da se se raspricale pa me na ignore user posted image user posted image user posted image

i mene danas svi na ignoreuser posted image user posted image nije me bilo 2 dana i odmah me ignorisete ko da sam novi kolacicuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7252
14.3.2011 15:17:17   
Hannica
IZVORNA PORUKA: sheri

IZVORNA PORUKA: gvendolina

IZVORNA PORUKA: škorpija

koko ja se vazda tješim da su dječaci lijeni, i da zato kasnije propričaju, ali nisu bogami svi takvi, ima i i među njima velikih pričalicauser posted image

skorpija ali sjeti se kada je imenjak prohodao,mi tad nismo znali ni puzatiuser posted image uglavnom djecica koja ranije prohodaju kasnije propricaju.a kad propricaju pitas - gdje se gaseuser posted image

mi nismo ni rano prohodali, niti pricamo user posted image user posted image user posted image mi smo izvan konkurencijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ma nemoj.user posted image Mi smo vam konkurencija,i to kakva.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7253
14.3.2011 15:19:08   
Anoniman
zivjela mi i tiuser posted image
ma kakvi ignore ,.--odakle ti to, pa ja juce pitam dje si mi ti user posted image
Ocel past kakav pokloncic od muzeka. Jesil planirala izlaziti .
Teacherko, izadjel danas   L. van ?

< Poruku je uredio felix -- 14.3.2011 15:20:22 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7254
14.3.2011 15:19:32   
Anoniman
sad fino vas dvije s vrha ovog "lista" na temu "kritike, sugestije i..."pa se zalite...a mi cemo da vas tjesimouser posted image user posted image user posted image

sabinos...suti...imate jos fore...nama je rodjendan za 3 danauser posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 7255
14.3.2011 15:19:41   
teacher75
mene niko ne voliuser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7256
14.3.2011 15:20:45   
sheri
IZVORNA PORUKA: Hannica

koko ja se vazda tješim da su dječaci lijeni, i da zato kasnije propričaju, ali nisu bogami svi takvi, ima i i među njima velikih pričalicauser posted image

skorpija ali sjeti se kada je imenjak prohodao,mi tad nismo znali ni puzatiuser posted image uglavnom djecica koja ranije prohodaju kasnije propricaju.a kad propricaju pitas - gdje se gaseuser posted image

mi nismo ni rano prohodali, niti pricamo user posted image user posted image user posted image mi smo izvan konkurencijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hanica, vidjela sam te danas, na ulazu u pijacuuser posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 7257
14.3.2011 15:21:21   
Anoniman
nama je rodjendan za 3 danauser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image bome usitnilo kod vas .....
mama jesil bila vrijedna pa sta napravila svoji rukum djelom.

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 7258
14.3.2011 15:22:23   
Hannica

pocy user posted image  evo jadinko je  naučio reći reći ajdin (ajnin)
ja sva sretna kako mi je diejte pametnouser posted image user posted image , al neki dana bila kod nas na kafi megi, curica njena je mlađa 2-3 mjeseca od ajdina i recituje mala ljulja ljulja ljuške pao medo s kruške, ja ostala paf, pa mi maolo splasnulo douševljenje pameću moga jedincauser posted image .

a feliks kad smo kod ofiraže, neki dan mi bili u igraonici i pita žena, jao što vam je slakta curica, jel ima godinu, a ja sva user posted image , reko on je dječak i ima haman dvije godineuser posted image user posted image user posted image
Moja sestra je imala ovaj problem,za njenog sina ne samo da su svi mislili da je curica nego su i nju pokusavali uvjeriti u to.user posted image Na kraju ga osislala.Nikad joj necu halalit.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 7259
14.3.2011 15:23:46   
Lady26
IZVORNA PORUKA: teacher75

i mene danas svi na ignoreuser posted image user posted image nije me bilo 2 dana i odmah me ignorisete ko da sam novi kolacicuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma bjaaaziiiii.....
Nije ni mene bilo preko vikenda ali im ne dam da me zaborave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zivjela mi i tiuser posted image
ma kakvi ignore ,.--odakle ti to, pa ja juce pitam dje si mi ti
Ocel past kakav pokloncic od muzeka. Jesil planirala izlaziti .

Muzek dao prosle sedmice kes za parfem i juce dao (a nije ni znao user posted image ) isto love i kupila sam 2-3 majice sebi...tako da kapak stvarno, nema smisla vise bilo sta ocekivat...e ako pa'ne keks dobro i jest... user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 7260
14.3.2011 15:26:48   
sabinos

nemoj bona tako.meni si jedna od dražih forumašica.aj lavju te plahouser posted image

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

Neposredna veza do poruke: 7261
14.3.2011 15:27:50   
Hannica

Kako si nas prepoznala.user posted image Isli kupit suhog mesa,Hana nas odvela.user posted image
Sto se ne javi?user posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7262
14.3.2011 15:28:22   
Anoniman
pa bio bi red da i ti njega iznenadis malo, veceras s necim finimuser posted image dobro si ga ogulila ovaj mjesec te praznici te rodjendan user posted image al jel da ima jednu zenu e dvije pa moze seuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7263
14.3.2011 15:31:09   
sheri

Kako si nas prepoznala.user posted image Isli kupit suhog mesa,Hana nas odvela.user posted image
Sto se ne javi?user posted image

ma kontam dosta sam se sifrom predsatvljala , ko ludaca kakva. ja sam bila sa svojom curom, mi smo se za ruku vodileuser posted image , i kupovale smo travu, mi smo na odvikavanju od suhog mesauser posted image user posted image user posted image
upravi kontam sta cete pomisliti sa ovim trava, odvikavanjeuser posted image user posted image user posted image
nisam ja naKroman Tita miuser posted image user posted image

< Poruku je uredio sheri -- 14.3.2011 15:32:16 >

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 7264
14.3.2011 15:39:08   
teacher75

IZVORNA PORUKA: sabinos

nemoj bona tako.meni si jedna od dražih forumašica.aj lavju te plahouser posted image

user posted image user posted image user posted image odoh sad na posao, bye bye

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 7265
14.3.2011 15:42:09   
sabinos

user posted image user posted image user posted image odoh sad na posao, bye bye

a vidi mi engleskog bogati...da mi sestra ovo vidiuser posted image

veliki A 2009
mali A 2013

Neposredna veza do poruke: 7266
14.3.2011 15:47:37   
Lady26

Pa sto, bas super user posted image , kako kaze cika Vuk Karadzic - citaj kako pise, pisi kako se cita user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 7267
14.3.2011 15:49:48   
Anoniman

Pa sto, bas super user posted image , kako kaze cika Vuk Karadzic - citaj kako pise, pisi kako se cita user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image odakle ti on na um padeuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7268
14.3.2011 16:01:08   
sabinos
vala baš lady,odkud ti on?user posted image

veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7269
14.3.2011 16:01:54   
Anoniman
Felix evo ti za sirup satsav, jeste na biljnoj je bazi, ne znam je li ti ko drugi vec napisao...

Bronhitol + C, sirup, 150 g

Sadržaj: 100 g sirupa sadrži: Te?ni ekstrakt belog sleza (1:4) – 5 g; Tinktura timijana (1:4) – 1,5 g; Te?ni ekstrakt jagor?evine (1:1,5) – 0,7 g; Propolis – 55 mg; Mentol – 3,7 mg; Vitamin C – 129 mg
Preporučeni način uzimanja Odrasli: 3 x 1 supena kašika; Deca: 3 x 1 kafena kašika Osnovne namene, delovanje Kod kašlja; Za ja?anje imuniteta

A vidim pricate o pricanju, hodanju i ostalom...Sto mrzim to komentarisaneeeeeeeeee...aaaaaaaaaaaa...najgore mi je kad kazu al je prevelika za svoj uzrast, pa i ne bila kad doji jos sigurno, reko nije dojila nikako... ona jeste duga i guzna, i dijete stvarno za svoj uzrast dosta rijeci kaze, cak i prostih recenica, ali ona nije ni svjesna sta je rekla, vec ponavlja za nama, ali isto tako moje dijete nece da hoda, a ti komentari pa tolika, a nece da hoda...ma sta vas zaboli sto nece da hoda, jos kad mi jedna nana kaze pa mora se dijete navici da bi prohodalo...navici na sta user posted image ... Meni bitno da je zdrava, a ostalo da li kilogram dobila ili izgubila, da li hodala ili pricala savrseno se ne opterecujem tim...napricace se cijeli zivot i nahodati...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7270
14.3.2011 16:02:34   
Lady26

vala baš lady,odkud ti on?user posted image

Pade mi na glavu user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 7271
14.3.2011 16:03:15   
Lady26
Eeeee kako jadno izgleda ovaj smjesko pored ove slicice, jadnicak user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7272
14.3.2011 16:22:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Felix evo ti za sirup satsav, jeste na biljnoj je bazi, ne znam je li ti ko drugi vec napisao...

Bronhitol + C, sirup, 150 g

Sadržaj: 100 g sirupa sadrži: Te?ni ekstrakt belog sleza (1:4) – 5 g; Tinktura timijana (1:4) – 1,5 g; Te?ni ekstrakt jagor?evine (1:1,5) – 0,7 g; Propolis – 55 mg; Mentol – 3,7 mg; Vitamin C – 129 mg
Preporučeni način uzimanja Odrasli: 3 x 1 supena kašika; Deca: 3 x 1 kafena kašika Osnovne namene, delovanje Kod kašlja; Za ja?anje imuniteta

A vidim pricate o pricanju, hodanju i ostalom...Sto mrzim to komentarisaneeeeeeeeee...aaaaaaaaaaaa...najgore mi je kad kazu al je prevelika za svoj uzrast, pa i ne bila kad doji jos sigurno, reko nije dojila nikako... ona jeste duga i guzna, i dijete stvarno za svoj uzrast dosta rijeci kaze, cak i prostih recenica, ali ona nije ni svjesna sta je rekla, vec ponavlja za nama, ali isto tako moje dijete nece da hoda, a ti komentari pa tolika, a nece da hoda...ma sta vas zaboli sto nece da hoda, jos kad mi jedna nana kaze pa mora se dijete navici da bi prohodalo...navici na sta user posted image ... Meni bitno da je zdrava, a ostalo da li kilogram dobila ili izgubila, da li hodala ili pricala savrseno se ne opterecujem tim...napricace se cijeli zivot i nahodati...

Sta mislis ocul , smijem li davati???

< Poruku je uredio felix -- 14.3.2011 16:23:15 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7273
14.3.2011 16:28:59   
Lady26
Ja sam skepticna po pitanju ovih sirupa i to...
Ne znam...necu da te odgovaram, ni slucajno, ja sam radije kuhala caj.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7274
14.3.2011 16:30:55   
Anoniman
Cak sto se tice sastava vise je biljni nego prospan, sad ova firma sto ga proizvodi ona proizvodi samo lijekove na biljnoj bazi. Sto se tice sastava sve su to sastojci koji su i ponaosob dobri za kasalj, sad na tebi je da odlucis da li da das ili ne

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  289 290 [291] 292 293   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  289 290 [291] 292 293   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Musko ime
adissa_

Koje od navedenih vam je najlijepse?

Davud (30%)

Ahmed (38%)

David (8%)

Adin (11%)

Ismail (8%)

Danijal (4%)

Broj svih glasova: 306

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *