|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  288 289 [290] 291 292   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
14.3.2011 14:30:12   
pocahontas
mi s rr ne bi nikad tako zabadale nos u tuđa kolicauser posted image ..ja nekad, iako iz najplemenitije i radoznale namjere želim da virnem bebicu, suzdržim se..nekako mi to nekulturno...

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 7226
14.3.2011 14:30:33   
škorpija

pocy user posted image  evo jadinko je  naučio reći reći ajdin (ajnin)
ja sva sretna kako mi je diejte pametnouser posted image user posted image , al neki dana bila kod nas na kafi megi, curica njena je mlađa 2-3 mjeseca od ajdina i recituje mala ljulja ljulja ljuške pao medo s kruške, ja ostala paf, pa mi maolo splasnulo douševljenje pameću moga jedincauser posted image .

a feliks kad smo kod ofiraže, neki dan mi bili u igraonici i pita žena, jao što vam je slakta curica, jel ima godinu, a ja sva user posted image , reko on je dječak i ima haman dvije godineuser posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 7227
14.3.2011 14:33:29   
koka i po
IZVORNA PORUKA: škorpija

ja sva sretna kako mi je diejte pametnouser posted image user posted image , al neki dana bila kod nas na kafi megi, curica njena je mlađa 2-3 mjeseca od ajdina i recituje mala ljulja ljulja ljuške pao medo s kruške, ja ostala paf, pa mi maolo splasnulo douševljenje pameću moga jedincauser posted image .

a feliks kad smo kod ofiraže, neki dan mi bili u igraonici i pita žena, jao što vam je slakta curica, jel ima godinu, a ja sva user posted image , reko on je dječak i ima haman dvije godineuser posted image user posted image user posted image

nista strasno...djecaci su malo ljeniji na osnovu djevojcica.
isti slucaj mi se desio sa starijim sinom...pa smo se ja i mm zabrinuli da nesto nije u redu sto ne prica.
eeee sad ga molim da malo usutiuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 7228
14.3.2011 14:33:38   
pocahontas

user posted image user posted image user posted image user posted image e pa kad za kršnog krajšnika tako vele, šta bi ta rekla za mog zlatkogoso-dugokosog švedauser posted image
zaboravila sam da spomenem da sam ga neki dan zvanično po prvi put šišala (malo skratila one repove koji su bili haj nehaj)..moje prvo šišanje u životu ispalo je solidno iako sam fakat smotana za te stvari..i tako sam ga i šišala - vrlo opušteno, ko lutkicu, i planirajući kako ću ga sutra svakako odvesti na popravni u salon, ali eto nema potrebe sad za sad user posted image ...

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 7229
14.3.2011 14:36:14   
škorpija

IZVORNA PORUKA: pocahontas

user posted image user posted image user posted image user posted image e pa kad za kršnog krajšnika tako vele, šta bi ta rekla za mog zlatkogoso-dugokosog švedauser posted image
zaboravila sam da spomenem da sam ga neki dan zvanično po prvi put šišala (malo skratila one repove koji su bili haj nehaj)..moje prvo šišanje u životu ispalo je solidno iako sam fakat smotana za te stvari..i tako sam ga i šišala - vrlo opušteno, ko lutkicu, i planirajući kako ću ga sutra svakako odvesti na popravni u salon, ali eto nema potrebe sad za sad user posted image ...

haj živa bila odvedi dijete u salon, da ga uljudeuser posted image , on nije više čeh nego čehinja, al slatkauser posted image

Neposredna veza do poruke: 7230
14.3.2011 14:36:30   
Anoniman
Ma da je bio u rozem, crvenom pa hajd rekla bi al bogami ne nosimo vise jake bojeuser posted image Ma kud ja njoj juce reko ne slaga da je zensko bogati miloguser posted image ....
bRAVO zA A. user posted image user posted image user posted image
Pocy, nisam ni ja takva ne volim komentarisat puno licno kad se sretnemo a kamoli da usporedjujem al ima nas svakakvi
Nego cujte ovo, ja vani sa A. i sad svekar me zamoli da malo vani nesto uradim ajd reko o.k pricuvaj ga . Kad ide sveki van po ves ja A. ostavim  Vracam se sveki anela razgolisavauser posted image skida dux i puse djetu tj. maijcu zadigla kao oznojio se da ga osusi
Kad sam to vidjela , ja se dreknu hejjjjjjjjjjjj sta radis to .......pusti ga
Sta ti je oces da se nahladi bolan bolan
Kaze ma malo ja oznojio se pa ko puse mu ......
Mati moja mila, nedo Bog da mi oni djete cuvaju svega bi bilouser posted image
Dok svekar isto oce A. pricuvat al nije ni on pouzdan.
Ponasa se prema njemu kao da ima 5god ko ono sad hoda sam sve moze i sam !!!

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 7231
14.3.2011 14:38:52   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: felix

Ma da je bio u rozem, crvenom pa hajd rekla bi al bogami ne nosimo vise jake bojeuser posted image Ma kud ja njoj juce reko ne slaga da je zensko bogati miloguser posted image ....
Pocy, nisam ni ja takva ne volim komentarisat puno licno kad se sretnemo a kamoli da usporedjujem al ima nas svakakvi
Nego cujte ovo, ja vani sa A. i sad svekar me zamoli da malo vani nesto uradim ajd reko o.k pricuvaj ga . Kad ide sveki van po ves ja A. ostavim  Vracam se sveki anela razgolisavauser posted image skida dux i puse djetu tj. maijcu zadigla kao oznojio se da ga osusi

bona ne tračaj familiju user posted image šalim se ja...ma ti si meni zmaj mama, ohani malo boničko, poludićeš...user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7232
14.3.2011 14:39:03   
Anoniman

haj živa bila odvedi dijete u salon, da ga uljudeuser posted image , on nije više čeh nego čehinja, al slatkauser posted image
bogami pocy, djete ti je med medeni ma necudi me jer si i ti lijpa mama  neznam za tajuuser posted image al mora da je na tebe.
Meden mi je sa kosicom a tek one njegove medene usnice napucne najvise mi se svidjaju na njemuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 7233
14.3.2011 14:39:47   
koka i po
aaaa vid sto me ignorisu user posted image user posted image user posted image (malo se foliram)

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7234
14.3.2011 14:40:44   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: felix

bona ne tračaj familiju user posted image šalim se ja...ma ti si meni zmaj mama, ohani malo boničko, poludićeš...user posted image

ma dobro sam ziva zdrava user posted image user posted image user posted image nikog ne tracam ja samo fino pricam sto sam i njima dole rekla da mi je to nidje vezeuser posted image
Nezamaram se nimalo ja ga cuvam user posted image da ga ja ne cuvam vec oni eh onda bi brzo nasla ludaruuser posted image

Neposredna veza do poruke: 7235
14.3.2011 14:47:50   
škorpija

koko ja se vazda tješim da su dječaci lijeni, i da zato kasnije propričaju, ali nisu bogami svi takvi, ima i i među njima velikih pričalicauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7236
14.3.2011 14:49:59   
pocahontas
felix, na mamu, nego šta, ima usnice ala Angelina mala user posted image hvala ti user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 7237
14.3.2011 14:53:33   
gvendolina

koko ja se vazda tješim da su dječaci lijeni, i da zato kasnije propričaju, ali nisu bogami svi takvi, ima i i među njima velikih pričalicauser posted image

skorpija ali sjeti se kada je imenjak prohodao,mi tad nismo znali ni puzatiuser posted image uglavnom djecica koja ranije prohodaju kasnije propricaju.a kad propricaju pitas - gdje se gaseuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 7238
14.3.2011 14:55:45   
Anoniman

felix, na mamu, nego šta, ima usnice ala Angelina mala user posted image hvala ti user posted image

user posted image bome jest to sam prvo primjetila user posted image user posted image user posted image . I presladak mi je bogami jest pravi ljepotan mamin ima cure da se "otimaju za njega"
I nemoj da ga puno sisnes , fino mu stoji kosica jos plav ma mali svabo :)))

Skorpija, A. ponavlja zamom rijeci i zna prilicno svasta a nekad nece da progovori da mu nudis zlato,dukateuser posted image
Pa zato sutim ne falim se nikome da me nebi "provalilo" djete

Neposredna veza do poruke: 7239
14.3.2011 14:56:17   
pocahontas
ja uvijek kažem, od sve muške djece poslije mog Rafija, najslađe i najsimpatičnije stvorenje mi je Ajdinko...med mali...i mm je istog mišljenja user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 7240
14.3.2011 15:00:09   
Lady26
Ah jeste se raspricale....ja slavim rockas pa nemam kad user posted image user posted image user posted image
Lana do godinu dana znala samo mama, tata, deda, baba...
Sad ponavlja skoro sve, ne sastavlja recenice ali ponavlja rijeci....i zna sta koja znaci...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 7241
14.3.2011 15:00:56   
sheri
IZVORNA PORUKA: gvendolina

skorpija ali sjeti se kada je imenjak prohodao,mi tad nismo znali ni puzatiuser posted image uglavnom djecica koja ranije prohodaju kasnije propricaju.a kad propricaju pitas - gdje se gaseuser posted image

mi nismo ni rano prohodali, niti pricamo user posted image user posted image user posted image mi smo izvan konkurencijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 7242
14.3.2011 15:02:46   
Anoniman

ja uvijek kažem, od sve muške djece poslije mog Rafija, najslađe i najsimpatičnije stvorenje mi je Ajdinko...med mali...i mm je istog mišljenja user posted image
i meni je ajdinko sladak najvise jer je bebeli i ta debljina tj. popunjenost tako lijepo stoji, ja bi njega stalno ujedala za nogice rukice bebela user posted image Kad je seka bila kod mene jednom pa skorpija stavila sliku njegovu profil, ona je odma rekla aaa sto je ova beba lijepa.

Lady, ti necas_tis picem daj nam sta ili nemres jos na poslu siuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 14.3.2011 15:03:17 >

Neposredna veza do poruke: 7243
14.3.2011 15:03:59   
Anoniman

ljubomorna saaaaaaaaaaaaaaaaaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image AjNineeeee

moj Fjodor jos uvijek sutiiiiiii....tj. prica na mandarinskoooom....ucim ga da kaze otorinolaringolog nebil' to prvo naucio da se ljudi sjeuser posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 7244
14.3.2011 15:04:37   
škorpija

user posted image user posted image user posted image  pa jest on sladak al je malo tup, što bi reko moj diduser posted image

gvendy kad sma mislila na dječake pričalice mislila sma baš na imenjakauser posted image

Neposredna veza do poruke: 7245
14.3.2011 15:06:57   
škorpija
dadada jednom is ti izvalila da je andrej rekao neku riječ(predmet ne znam koji al zafrkan) i ja sma rekla da ću to pojesti ako je on to rekaouser posted image user posted image  šta je ono bilo podsjeti meeeee

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 7246
14.3.2011 15:07:53   
sabinos
uh koliko ima ovih Ajdinauser posted image

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7247
14.3.2011 15:08:22   
Anoniman

dadada jednom is ti izvalila da je andrej rekao neku riječ(predmet ne znam koji al zafrkan) i ja sma rekla da ću to pojesti ako je on to rekaouser posted image user posted image  šta je ono bilo podsjeti meeeee
busilicauser posted image user posted image user posted image s 9 mjeseci...isto kao sto sam vidjela zub u 6 mjesecuuser posted image ....haluciniram...sta'suser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 7248
14.3.2011 15:12:39   
Anoniman
neki dan mi na igralistu...dolazi otac s curicom...mala preslatka...s cuclom u ustima...ja se sva raznjezila....govorim Andreju, vidi curice male...kad joj tata izvadi cuclu...kada mala poce pricati...jauser posted image pitam ga koliko joj je...kaze 17 mj....samo sam A. za ruku i rekla....dovidjenja...prijatnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7249
14.3.2011 15:15:18   
sabinos
IZVORNA PORUKA: dadada

neki dan mi na igralistu...dolazi otac s curicom...mala preslatka...s cuclom u ustima...ja se sva raznjezila....govorim Andreju, vidi curice male...kad joj tata izvadi cuclu...kada mala poce pricati...jauser posted image pitam ga koliko joj je...kaze 17 mj....samo sam A. za ruku i rekla....dovidjenja...prijatnouser posted image user posted image user posted image user posted image

da se prijavimo u klub nepricalicauser posted image moj isto ima skoro 18 mjeseci,zna 3-4 rijeci koje otprilike isto zvuceuser posted image user posted image

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  288 289 [290] 291 292   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  288 289 [290] 291 292   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *