|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  291 292 [293] 294 295   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
15.3.2011 9:17:35   
tekja
dobro jutro zeniceuser posted image ...

felix, mila, da te utjesim, V. mi ustao u 5user posted image ...doduse zaspao je u 8 i spavao u komadu do 5, ali brate, ja nisam, zaspala tek poslije ponoci, ma hajde jutros sam user posted image ...vidi ti mene, vazda ga opravdavamuser posted image

V. odavno ima jedan mali bencic na nozi i kad ga pitam sta je ovo kaze beuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7301
15.3.2011 9:18:39   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix
Juce sam Anelu nasla prvi mladez user posted image na nogici desnoj ispod butauser posted image tako je mali i slada .
Nas prvi mladez(ben)user posted image Jesul kod vase djece poceli?

Ne znam jesam li gdje pisala, Lana od prije mozda 6-7mjeseci ima "mrlju" ili fleku (biljeg ili kako da nazovem) na kokici (tamo gdje rastu dlacice) user posted image user posted image , neki simpa oblik, nije izdignut, bas izgleda kao mrljica...
Kaze joj tajo samo stisni pa ga pokazuj nekome user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7302
15.3.2011 9:19:25   
sheri
jutro!!!!
mi smo vec 2 noci zaspali sami, bez dojenjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . nadam se da i tome dolazi krajuser posted image
spavala ej ok, i sad se igra user posted image
Felix, Nora ima na nozi flekice i u njoj par benica. a jedan skrz mali mali ima na guzi user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7303
15.3.2011 9:19:52   
Anoniman
ja juce nasla prvi isto na nogici .
Samo ti njega opravdavaj user posted image user posted image user posted image moj evo porani pa nezna sta ce od sebe od jutros DOSADNO MU user posted image .....dabude ne ranio

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 7304
15.3.2011 9:21:02   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

Kaze joj tajo samo stisni pa ga pokazuj nekome user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7305
15.3.2011 9:23:19   
tekja
...nego lady, kako ide to mrsanje s jabucnim kapsulicama?...ja sama od sebe smrsala 1 kg, nije puno al' je uharuser posted image ...nisam nista radila, osim sto sam skoro pa prestala dojitiuser posted image ...joj zamisli da nakon prestanka dojenja ove moje kile krenu same spadatiuser posted image ...sve se tjesim mozda sam od tih sretnicauser posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 7306
15.3.2011 9:23:42   
Lady26
Samo se ti smij user posted image user posted image user posted image
Tako je kako je....opasan tajo user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 7307
15.3.2011 9:25:45   
Mya_81 RR
Jutro user posted image

Evo mi se igramo sa krumpirima i mrkvama user posted image Ma, sve samo da je mirna user posted image

Ne znam hoćemo li vani, nešto je kao oblačno i možda će kiša user posted image

Felix, mi imamo nekoliko malih benića...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 7308
15.3.2011 9:26:41   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tekja

...nego lady, kako ide to mrsanje s jabucnim kapsulicama?...ja sama od sebe smrsala 1 kg, nije puno al' je uharuser posted image ...nisam nista radila, osim sto sam skoro pa prestala dojitiuser posted image ...joj zamisli da nakon prestanka dojenja ove moje kile krenu same spadatiuser posted image ...sve se tjesim mozda sam od tih sretnicauser posted image user posted image

Pa ne znam sta bih ti rekla, smrsala znam da nisam jos, al nisam se vagala, ni pocetnu ne znam (znam otprilike) ali ti mogu reci da se fino osjecam, stvarno, nekako lagano...Nekako mi je stomak rasterecen, kako bih se odrazila user posted image user posted image user posted image , ne osjecam nadutost i sl... user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 7309
15.3.2011 9:32:59   
Anoniman
Mya, kod nas nije oblacno niti ima vjetra. I juce smo bili van oko 12. nije puhalo nista.Tek oko 3. sata padala malo kisa.
Pa ako ostane ovako kao, sad mocemo malo izaci.
Ovaj moj se igra sa serpamauser posted image sto kazes" sve samo da miruju "

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7310
15.3.2011 9:33:06   
Anoniman
Tajra...A. se odusevio...hvaaaaaaaaala ti jos jednomuser posted image user posted image ..ne mise se od stranice s macamauser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7311
15.3.2011 9:33:47   
Malenaoduvijek

Pa ne znam sta bih ti rekla, smrsala znam da nisam jos, al nisam se vagala, ni pocetnu ne znam (znam otprilike) ali ti mogu reci da se fino osjecam, stvarno, nekako lagano...Nekako mi je stomak rasterecen, kako bih se odrazila user posted image user posted image user posted image , ne osjecam nadutost i sl... user posted image user posted image user posted image

ja zene, ona bi da smrsa za tri dana, svasta.user posted image
a jeli ti muzek cestitao rodj. na kraju?

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7312
15.3.2011 9:35:00   
Mya_81 RR

Mya, kod nas nije oblacno niti ima vjetra. I juce smo bili van oko 12. nije puhalo nista.Tek oko 3. sata padala malo kisa.
Pa ako ostane ovako kao, sad mocemo malo izaci.
Ovaj moj se igra sa serpamauser posted image sto kazes" sve samo da miruju "

Kod nas je jučer strahovito puhalo user posted image

Sad bih rekla da ne puše, a valjda ne bude ni kiše, ali imamo ono pokrivalo za kolica tako da se možda ipak pokrenemo u šetnjicu user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7313
15.3.2011 9:37:26   
Anoniman
Kod nas je Suncano Bogami od jutros user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 7314
15.3.2011 9:40:53   
marinčii

Kod nas je Suncano Bogami od jutros user posted image
kod nas i danas kišauser posted image
iv@nčice Anedrej je presladak ,ljubni ga od nas
Mi smo noćas imali dernek zaspo tek u 12h i to nakon što sam mu dala sirup,zubi ga baš muče

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7315
15.3.2011 9:41:35   
Anoniman
bujrum na sunce u Tesanjuser posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 7316
15.3.2011 9:42:59   
mala86
cure jel znate gdje mogu popravit kolica i dali je to netko radio?

izgleda da nam se nesto lezaj ostetio,a vala super su prezivila kud sam ih sve vucala i preko cega

skripeee user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7317
15.3.2011 9:43:29   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

Nisam to rekla, nego suprotno, nisam smrsala ali se super osjecam, nisam naduta, doduse puno vise setam, fino se osjecam fakat...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 7318
15.3.2011 9:44:07   
Anoniman

Nisam to rekla, nego suprotno, nisam smrsala ali se super osjecam, nisam naduta, doduse puno vise setam, fino se osjecam fakat...

ma stopices se polako

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7319
15.3.2011 9:46:11   
Lady26

Kad je dosao (oko 22,30) ja vec zaspala u dnevnoj, probudio me svjetlom, kaze daj mi kljuc od auta i eto me za 10min, cekaj me user posted image user posted image , pa gdje ces, kaze do Cengic Vile brzo cu...
I dodje stvarno brzo, donio mi omiljeni slatkis - minjon kocke user posted image user posted image , isao maksuz u prodavnicu na C.Vilu koja radi cijelu noc....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 7320
15.3.2011 9:48:03   
Malenaoduvijek

Kad je dosao (oko 22,30) ja vec zaspala u dnevnoj, probudio me svjetlom, kaze daj mi kljuc od auta i eto me za 10min, cekaj me user posted image user posted image , pa gdje ces, kaze do Cengic Vile brzo cu...
I dodje stvarno brzo, donio mi omiljeni slatkis - minjon kocke user posted image user posted image , isao maksuz u prodavnicu na C.Vilu koja radi cijelu noc....

eto vidis a ti onako juce, ma zenama ne mozes ugodii nikako

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7321
15.3.2011 9:49:35   
Anoniman
ma ova lady, samo kuka a vidi kako je muz iznenadiouser posted image user posted image user posted image
Mala kako su djeca sta ima kod vas ?

Neposredna veza do poruke: 7322
15.3.2011 9:50:45   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: mala86

izgleda da nam se nesto lezaj ostetio,a vala super su prezivila kud sam ih sve vucala i preko cega

skripeee user posted image user posted image user posted image user posted image

kod automehanicara da podmaze,
ja ne znam bas gdje bi se mogla odnijeti, ko bi tomogao podmazati malo.
a sto ne pitas tamo gdje si kupila iako cisto sumnjam ali vrijedi pokusati

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 7323
15.3.2011 9:54:56   
mala86

IZVORNA PORUKA: mala86

kod automehanicara da podmaze,
ja ne znam bas gdje bi se mogla odnijeti, ko bi tomogao podmazati malo.
a sto ne pitas tamo gdje si kupila iako cisto sumnjam ali vrijedi pokusati

muz je juce stavljo malo ulja,ali je isto
vidjet cemo,vjerovatno ih odvest mehanicaru user posted image ,smijesno!vec ih je vozio vulkanizeru da zakrpi gumu,covjek se smijo,kaze ovo jos nikad nisam radio user posted image user posted image user posted image user posted image

a kupljena u Holandiji

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 7324
15.3.2011 9:56:47   
Lady26

ma ova lady, samo kuka a vidi kako je muz iznenadiouser posted image user posted image user posted image

Prepao se moja Felix user posted image        user posted image
user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  291 292 [293] 294 295   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  291 292 [293] 294 295   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

sms
salmy

Dopisujete li se sa muzem sms porukama u toku radnog dana... ili se cujete telefonom?

da (79%)

ne (21%)

Broj svih glasova: 143

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *