|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  292 293 [294] 295 296   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
15.3.2011 9:57:52   
Anoniman
sve je moguceuser posted image user posted image al vrati ces ti to njemu u naturi jel dauser posted image user posted image user posted image user posted image nema nista danas dzaba .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7326
15.3.2011 9:59:20   
megi
felix posali nam malo sunca

vidim juce nas skorpija prozivala, moja cura fakat jeste rpicalica i mene iznenadi sta sve kaze, zato pred njom moramo dooobro paziti sta pricamo user posted image

mi smo jutros poceli plakati u 6 da bi zvanicno ustali u 7, moram li reci kakva sam danas jos ovo vrijeme napolju uh

a da se i ja pridruzim ljutim mamama kojima na zvice ide kad im neko kaze jao kako je ona sitna, a vec hoda i sl. tako da se odavno ne obazirem, jednom sam kad je neko imao komentar na njenu debljinu samo kratko rekla sta ce jadna ne da joj mama da jede, drzi je na dijeti user posted image

i na dodam da i meni dora zvanicno ide na zive, stalno se pitam gdje su nasli onako iritantan glas, aoli zato uzivamo gledati bo na ftv

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7327
15.3.2011 10:11:07   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

ma ova lady, samo kuka a vidi kako je muz iznenadiouser posted image user posted image user posted image
Mala kako su djeca sta ima kod vas ?

dobro jutro zenice,

ja sam jutros u 6 imala ne tako lijepo budjenje od mog Igora. vristi kao i inace ali vidim rumen.
izmjerim turu 39,1 bas me neprijatno  iznenadi.
dala sam mu lupocet i izbrisala ga i evo sad 37,6
ali on se non stop gnjezdi, evo dva puta je kod mene zaspa a ne znam od cega mu je.
nosic dobar ne kaslje, ali sve ga posmatram, nema proljev.

nema mi druge nego da ga pratim.

ja ovo pisala prije sat ali niko nije vidio, a evo ga sad krugove obilazi o kuci ne zna sta bi sa sobom.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7328
15.3.2011 10:12:41   
Lady26
Lana voli Tomicu i prijatelje user posted image user posted image  user posted image user posted image
Kontam juce da joj kupim cd sa tim crticem, i zastanem - ma gdje cu joj to uzeti...kao ona curica ofo ono...jesam blesava?!

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 7329
15.3.2011 10:12:49   
Malenaoduvijek
ja zene, ona bi da smrsa za tri dana, svasta.user posted image
a jeli ti muzek cestitao rodj. na kraju?

Nisam to rekla, nego suprotno, nisam smrsala ali se super osjecam, nisam naduta, doduse puno vise setam, fino se osjecam fakat...

salim se ja , znam da nisi mislila da ces smrsati za tri dana.
pa to je super znaci da izbacujes vodu iz sebe.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7330
15.3.2011 10:13:50   
Anoniman
Zao mi je Mala, nadam se da ce brzo prodje temperatura i da se nece vracati. Ja obozavam da citam tvoje postove i divim ti se kako ti to sve sa lakocom sa dvoje djece, uh nekako citajuci tvoje postove se psihicki pripremam na dolazak bebe, jos kod mene ce biti veca razlika.

Svaka cast zeno user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 7331
15.3.2011 10:13:53   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Lana voli Tomicu i prijatelje user posted image user posted image  user posted image user posted image
Kontam juce da joj kupim cd sa tim crticem, i zastanem - ma gdje cu joj to uzeti...kao ona curica ofo ono...jesam blesava?!

a stooo, sta ima veze kad dijete voli nema veze.kad pregleda proslijedi nama haha mi smo muski user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7332
15.3.2011 10:15:14   
Anoniman
Moja od neka svoja tri mjesea samo gleda TRaktor Toma, njega i samo njea i po cijeli dan je upaljen, to tako mora, rodjendanska torta joj je bila traktor tom, sve moguce figurice iz tog crtanog ima i obozava ih, po cijeli dan coza traktora i reva.

Neposredna veza do poruke: 7333
15.3.2011 10:15:37   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

ja sam jutros u 6 imala ne tako lijepo budjenje od mog Igora. vristi kao i inace ali vidim rumen.
ali on se non stop gnjezdi, evo dva puta je kod mene zaspa a ne znam od cega mu je.

ja ovo pisala prije sat ali niko nije vidio, a evo ga sad krugove obilazi o kuci ne zna sta bi sa sobom.

Ja citala ali nisam registrovala user posted image user posted image user posted image
Jesu li zubici, kako ti jede?

Ovo sto sam boldirala, isto je bilo Lani prosli vikend, sve ok - tura visoka, na kraju se ispostavilo upala grla povezana sa zubicima....
Hoces li ga voditi dr? Mada ja ne praktikujem odmah na prvu ici pedijatru ali prati svakako, ako se tura bude vracala odvedi ga...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 7334
15.3.2011 10:18:20   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Zao mi je Mala, nadam se da ce brzo prodje temperatura i da se nece vracati. Ja obozavam da citam tvoje postove i divim ti se kako ti to sve sa lakocom sa dvoje djece, uh nekako citajuci tvoje postove se psihicki pripremam na dolazak bebe, jos kod mene ce biti veca razlika.

Svaka cast zeno user posted image

blagodarim, blagodarim.

pa to mi je i cilj da vama olaksam da se ne plasite.user posted image

samo polako, meni je sada nekada lakse nego sa jednim kad sam bila majke mi, nema one neke strepnje kao kad je jedno dijete, razumijes....

joj sto se sad ismija, ja sjedim a ovaj moj Igor obilazi krugove oko stola pa ode kroz drugu sobu pa opet u krug i sve tako isto stari dedo. eno ga sad ode do kuhinje i sve ukrug.a dusa moja ne bili se umorio da zaspe.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7335
15.3.2011 10:20:28   
Lady26

Svaka cas_t zeno user posted image

Pa mora, ona je ipak teta u godinama, iskustvo je to user posted image user posted image
user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 15.3.2011 10:21:15 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7336
15.3.2011 10:20:47   
Malenaoduvijek

Ja citala ali nisam registrovala user posted image user posted image user posted image
Jesu li zubici, kako ti jede?

Ovo sto sam boldirala, isto je bilo Lani prosli vikend, sve ok - tura visoka, na kraju se ispostavilo upala grla povezana sa zubicima....
Hoces li ga voditi dr? Mada ja ne praktikujem odmah na prvu ici pedijatru ali prati svakako, ako se tura bude vracala odvedi ga...

ma znas sta, previsoka mi je za zubica.
evo dali smo jutros urin opet na analizu da vidimo da nije baja neka opet.

a njemu rastu cetvorke vec duze vrijeme, znas kolike su ogromne.

ako mu bude i danas i sutra vodicu ga svakako, a pio je antibiotik prije 10 tak dana, nece njemu njegova dr dati opet bez nalaza.sacekat cemo svakako.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7337
15.3.2011 10:22:03   
Mya_81 RR
Mala, ipak se nadam da nisu baje u urinu u pitanju.... user posted image user posted image da nam igor ozdravi što prije...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 7338
15.3.2011 10:22:11   
Anoniman
Ma ne plasim se toliko ja koliko se plase moja ledja i moji zivci, maloprije sam prosnjuhala sliku na netu kako ce mi biti za godinu dana user posted image

user posted image

Neposredna veza do poruke: 7339
15.3.2011 10:22:24   
Malenaoduvijek

Svaka cas_t zeno user posted image

Pa mora, ona je ipak teta u godinama, iskustvo je to user posted image user posted image
user posted image user posted image

joj kad te ja uhvatim bice ti.

sa VI da mi se obracate molim vas draga kono.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7340
15.3.2011 10:24:14   
Anoniman
Mala znas da sam ja mislila tek kad sam "naletila" na tebe na forumu da si 1994 godiste zbog nicka, prvo sam pomislila Boze mili sta je ovo dijete ima dvoje djece, nedaj Boze nikome user posted image

Neposredna veza do poruke: 7341
15.3.2011 10:25:18   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Mala, ipak se nadam da nisu baje u urinu u pitanju.... user posted image user posted image da nam igor ozdravi što prije...

i ja se nadam iskreno, lakse bi mi bilo da su zubici, a on je dva puta bronhitis imao u januaru samo da mu se ne vrati.

zao mi ga pravo, a onako mrljav mi je skroz. slabije jede on je inacee pravi zdero ali juce popodne nije htio supu, ja sad jela kolac i njemu dajem nece.

hvala  puno user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 7342
15.3.2011 10:25:42   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image dodjel vam nal. urina zadnji jel bio uredu 

Neposredna veza do poruke: 7343
15.3.2011 10:26:16   
Mya_81 RR

Ma ne plasim se toliko ja koliko se plase moja ledja i moji zivci, maloprije sam prosnjuhala sliku na netu kako ce mi biti za godinu dana user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slika je fenomenalna user posted image user posted image user posted image

Valjam se od smijeh

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7344
15.3.2011 10:27:24   
Lady26

ma znas sta, previsoka mi je za zubica.
evo dali smo jutros urin opet na analizu da vidimo da nije baja neka opet.

a njemu rastu cetvorke vec duze vrijeme, znas kolike su ogromne.

ako mu bude i danas i sutra vodicu ga svakako, a pio je antibiotik prije 10 tak dana, nece njemu njegova dr dati opet bez nalaza.sacekat cemo svakako.

A meni ne daju da vadim Lani nalaze user posted image user posted image , prosli put kad je bila bolesna, kazem dr da mi da uputnicu za nalaze, urin i krv, kaze nema potrebe grlo je jako upaljeno...
A mi smo lezale u bolnici kad je imala 6mj zbog upale mokracnih kanala i svaki put kad ima turu ja se ucvikam....Nije imala baju hB ali bas se bojim nesto toga, mislim baja u mokraci, nagledala sam se svega tih 6 dana...
Nadam se da nije baja u pitanju user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 7345
15.3.2011 10:27:52   
Anoniman
Meni je upravo ta scena u glavi kod mene, jer ovaj moj zvrk je samo takav harambasa vec sada, a sto "voli" drugu djecu i sto je strasno ljubmorna to ej posebna pricauser posted image

Neposredna veza do poruke: 7346
15.3.2011 10:28:13   
sheri

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slika je fenomenalna user posted image user posted image user posted image

Valjam se od smijeh

ovako je mene moja sestra isarala, po nogama, ledjima, ma uzas i ja uganula zglob, mama me s polja pokupi i odvede doktoru kad tamo paf, akd su me vidjeli zena kad nije u zemlju propala od sramauser posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

Neposredna veza do poruke: 7347
15.3.2011 10:28:17   
Malenaoduvijek

Mala znas da sam ja mislila tek kad sam "naletila" na tebe na forumu da si 1994 godiste zbog nicka, prvo sam pomislila Boze mili sta je ovo dijete ima dvoje djece, nedaj Boze nikome user posted image

slika ti je super user posted image . kod mene tako to odprilike izgleda. jasu jedan preko drugog non stop.

a nedavno me neko to isto pitao, a ja kad sam se uclanila nisam imala svoju djecu nego kcerka od sestre je 94 god. a bila mi je tad sve  ( i sada ja nju volim, ali je ona u pubertetu pa je nigdje) i ja stavim nik po njoj.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7348
15.3.2011 10:28:24   
Mya_81 RR

i ja se nadam iskreno, lakse bi mi bilo da su zubici, a on je dva puta bronhitis imao u januaru samo da mu se ne vrati.

zao mi ga pravo, a onako mrljav mi je skroz. slabije jede on je inacee pravi zdero ali juce popodne nije htio supu, ja sad jela kolac i njemu dajem nece.

hvala  puno user posted image user posted image

Pa, možda je onda i grlo u pitanju user posted image

Felix, jesi ti ovo mene pitala za urin?

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 7349
15.3.2011 10:28:47   
Lady26

Isto, zato sam sad u shocku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Salim se, ne ljutis se....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  292 293 [294] 295 296   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  292 293 [294] 295 296   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

djete

da li vam se desilo da u vasem prisustvu neka odrasla osoba bliska/ili ne , udari vase djete i kako ste reagovale

vratila udarac:D (42%)

nisam nista uradila (3%)

nije se dogodilo (32%)

ne znam sta bih da se dogodi (23%)

Broj svih glasova: 107

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *