Malenaoduvijek
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT Naravno i meni mnogo znaci Mala potpisujem u potpunosti, ja kazem hvala Bogu jedini veci problem, koji je za mene bio ogroman su bile Anine usi, vjerujte ja se najezim kad vidim mamu na ovoj zimi kako nosi bebu od par mjeseci bez kapice na glavi ili slicno, mada to uopste ne znaci, ja sam je Ani uvijek nosila, cak i ljetos cijelo ljeto trakicu preko usiju, ali opet cim vidim usi sjetim se nasih problema, kad se sjetim samo kako sam kuckala od sto d avidim hoce li se okrenuti, pa pravila buku njoj iza ledja da vidim reaguje li i milion ostalih stvari plakala bih, ali hvala Bogu dragom sve je sada ok, naravno da postoji mogucnost da se vrati, ali ne daj Boze, a i takodje opet jos jednom kazem hvala dr Gezu. Jos nas prvi pregled kod njega je trajao cetiri i po sata, dva sata je on nju pregledao, dva i po je sjedio sa mnom i pricao i tjesio me i plakao sa mnom kao da mi je otac rodjeni, nikad necu zaboraviti kad je rekao "trenutno njeno stanje je ovakvo: ona je u vodi roni, vi ste vani i pricate, ona cuje strasne sumove i buku, ali nsita ne raspoznaje, ne raspoznaje odakle dolazi i ko pravi i kojeg je intenziteta, stavite se u tu situaciju i pomislite koje to glavobolje stvara, kako se ti sumovi na sekundu podnose a ne non stop kao sto podnosi ona, ali je na kraju rekao budite ponosni na vase dijete sto je ovako hrabro, jer ja jos ne mogu da vjerujem da je ona ovako dobra, ovako napredna, ovako nasmijana i dodao ja garantujem da cu je u rekordnom roku izlijeciti sto hvala Bogu i jeste. A pedijatri su govorili nije joj nista vidite da sve svoje vrsnjake moze nositi u zubima, cim napreduje zdrava je, a ja dobro znam kako mi je bilo hraniti i kako mi je bilo zao stiskati joj obraze i zacepljati nos da proguta, da bi dijete jelo i napredovalo jer su me ubijedili da od gladi place i ne spava, a ne od bola...uglavnom nek su vama vasa djecica zdrava i ne dao Bog da nikome zatreba savjet od mene sto se tice usiju konkretno. e to su stvari o kojima ja pricam hB pa ima i dr gezo i sl njemu jer da ih nema ni da ne pisem. ja se uvijek sjetim zene koja je pricala kaze ja pored svog sina mogu usisavati a on spava, a njoj to nije bilo cudno nego tek kada su dosli dodatni problemi i djiete nije sa x godina nije pricalo oni otisli dr i dobili dijagnozu a jos u njemackoj. malenom su ugradili aparatic jer uopste nije cuo i hB pa je sada ok a da je bio kod nas boga pitaj sta bi bilo