Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mama, jedan veeeeeeeeliki ljubac ua Deniz...nadam se da ce brzo proci a kad prodje, vidi da je vodis u slanu sobu...mislim da ne moze odmoci...ustvari...prvo se naraFski raspitaj
Jelena...hvala bogu da je i vama bolje
Lady...bice bolje ...za tebe me nije strah ...ti si veeeeJika djevojcica ...a ja bih vec davnih dana sebi ukljucila antibiotik...jer ce ti to i oni uraditi...i to pembritin...u njega se kunem
Tajra...skontaces ti pozivnice, ne sumnjam ja u tebe ...i mi smo def. djecu zamijenili...draga moja Riana ..i ja sam ko mala pitala mamu...kad cemo kupiti para ...al kad skontas...nije to nimalo glupo pitanje...pare se kupuju ...a cim sam progovorila, kazu da mi je glavna bila "hooces li mi kupiti" ...pa sta god...ljubav sam u tome mjerila
Lady...bice bolje ...za tebe me nije strah ...ti si veeeeJika djevojcica ...a ja bih vec davnih dana sebi ukljucila antibiotik...jer ce ti to i oni uraditi...i to pembritin...u njega se kunem
mi bili na boci i kod dr, cekali puna dva sata. tajra vratila se aida jeli? jutros bila nermina i mujesira, a sinoc adnan, mozda se i sretnemo danas popodne kad budemo isli na bocu.
mama2009, bas mi je zao za curicu.moj igor je 8 dana primao urbason radi opstrukcije, ali te inj stvarno pomazu a on je isto diao kao stari dedo, samo kod njega je bio bronhitis. a za laringitis su mom luki prepisivali flonidan.
lady dobro si ti prosla znaju oni naruciti i za mjesec a sto ne ides kod geze?
jelena drago mi je da je ana bolje znaci da joj je taj antibiotik bolji.
mi smo na bocama do petka i onda iduce sedmice trebamo uraditi kontrolne UK i da idemo hirurgu za obrezivanje da vidimo sta ce on reci
a i dalje ima mali sum na srcu pa cemo ici i kod kardiologa da vidimo sta profesorica kaze, Luku svakako vodim na kontrolu u aprilu pa cemo povesti i malog bracu
eto svakakvih gluposti ali neka je nama suncee izaslo gledam maloprije kako je lijepo u parku sunce sija super sutra ujutro cemo malo izaci poslije boce jer ne moramo kod dr
eto svakakvih gluposti ali neka je nama suncee izaslo gledam maloprije kako je lijepo u parku sunce sija super sutra ujutro cemo malo izaci poslije boce jer ne moramo kod dr
meni mm zabranio izlazak ...kaze da ide oblak iz japana prema evropi....pa radi radiacije...evo cekam ga da mi da link gdje je to procitao....samo da ne padne kisa
meni mm zabranio izlazak ...kaze da ide oblak iz japana prema evropi....pa radi radiacije...evo cekam ga da mi da link gdje je to procitao....samo da ne padne kisa
ma ne mogu se jos i zbog toga brinuti, a ne bi trebala kisa pasti barem po prognozi
ja se sjecam kad je bilo ono u cernobilu mi u skoli i pada kisa pa kazu nemojte vani radijacija je i nemojte jesti zelenu salatu. ja sam mala bila ali se toga dobro sjecam
kad ti posalje link molim te proslijedi ga i nama bas si me trznula sad
ma ne mogu se jos i zbog toga brinuti, a ne bi trebala kisa pasti barem po prognozi
ja se sjecam kad je bilo ono u cernobilu mi u skoli i pada kisa pa kazu nemojte vani radijacija je i nemojte jesti zelenu salatu. ja sam mala bila ali se toga dobro sjecam
i ja ...moj brat mene zove "dijete cernobila" nismo smjeli ni mlijeko piti...ne znam...fakat ne znam...da mi je svejedno...i nije
kad ti posalje link molim te proslijedi ga i nama bas si me trznula sad
i ja ...moj brat mene zove "dijete cernobila" nismo smjeli ni mlijeko piti...ne znam...fakat ne znam...da mi je svejedno...i nije
nije ni meni svejedno naravno, ali sta cu to je visa sila protiv koje ja nista ne mogu
uuu tema ...ovo sto je stalo na moju memorijsku karticu (nesto stekce zadnjih dana) lady....u hitnu i vristi od bolova...ionako sama sebe ne cujes...uh znam taj osjecaj....moraju ti odmah dati uputnicu.. dadada bona kakvo zracenje ...ne moze ono nama nista ...nas su dovoljno izracili u ratu da nam ova dodje ko rengenski snimak .. jelena...drago mi je da ste bolje... felix cuvaj aneli usi po vjetru....uh.. ostale ...moram ocistiti memorijsku
a ona majkina dusica sva slomljena imam osjecaj da su joj kapilari ispod ociju popucali od kaslja sva je slomljena uzas
hvala vam na podrsci, evo idem da trazim ovlazivac zraka pa cu stavljati u njega kamilicu i etericno od borovine...