Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
A zatvorila se ta radnja davno,to je ona americka jel da?
nemam pojma,tamo prema jorkeru skontala sam da je zatvorena kad mi je zatrebala
u petak poslije dalsy-ja, masaze, obloga temp 39,5 odemo u Ze u hitno dali joj injekciju za temp i propisali antibiotik za upaljeno grlo, subotu odveli je na ORL, potvrdjena upala grla th ista antibiotik i brufen.....
ponedjeljak poprilicno miran, noc katastrofa, juce kad sam dosla kuci dijete kaslje ko starica od 100god, nazovem hitnu da ih pitam sta joj smijem dati, kad su je culi preko tel, pita me dr "dal je to sto kaslje beba od 14 mjeseca" kao odmah je dovedite....
Dg laringitis, inhalacije i dali su joj injekciju da ne bi ne daj Boze doslo do opstrukcije disajnih organa, noc je bila "relativno" mirna....
danas moramo u dom zdravlja da vidimo sta dalje...
posebno imaš na proj strani copirano kako pomoći djetetu kod kuće sa laringitisom.
a forumašice koje imaju porblem probale su onaj sirup od lovora i smeđeg šećera i kažu da pomaže kod larignitisa fino...pa eto. ma pročitaj nema tema puno stranica al stavrno ima finih savjeta i iskustava dosta
< Poruku je uredio Hanady RR -- 23.3.2011 8:44:03 >
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
hvala vam, ma citala sam sinoc onu temu sa laringitisom, citavu noc sam pratila ne do Bog da ne dodje do opstrukcije, al nakon injekcije smirio se kasalj
tajra smao pucaj...dok sam tu sa pitanjem jer odoh ti ubrzo...završama nešto van zgrade isto u vezi sa datom temom..idem da se svađam po službama
A misa mu odmah na sabahu tuzne vijesti.... Mi smo imali problem sa promukloscu danima ali nije joj nista dijagnosticirano , samo je isla na ihalacije 4 dana ujutro i navece, i proslo...a samim tim i kasalj se smirio.... Ljubi mi je puno kad dodjes kuci, hebem mu vise i zimu i bolesti, prehlade, gripe, temperature.... Mi smo bolje sa zdravljem hB, 2 noci spava bez budjenja, jos pomalo kasljemo ali nije strasno.. A moje usi?! Zene drage ja jedva sama sebe cujem sta pricam, kao da sam u buretu, eto tako, kad legnem zuji i bruji...helem nije mi dosadno ... Rekla sam mm da me danas naruci kod dr opste prakse pa nek mi da uputnicu il sta vec... Kako su sve ostale bebane, jelena, mala? Gdje mi je Felix-kuca stara? Tajra
Evo i nas . Anuska hvala Bogu dobro, malo kasljuca, ali smao kad spava, mislim da joj je od isusenog vazduha, pa kako je upala grla pa je skakilja, jer je nekako povrsinski kasalj. Zato ja sto kaze Tajra nisam mogla od maramica ustati, nos me ubi, sinusi, oci mi na pola koplja
Mama2009bas mi je zao Deniz , dusa draga, zelim joj sto brze ozdravljenje.
Hanady kad rece da imas posla prvo mi je kao Tajri palo da ces ici cipele gledati . Joj moramo i mi, samo da ozdravimo.
Zene moje, ja slinim od 8. marta... Kad se ujutro probudim, ne mogu da ustanem od brda maramica
A ja ima 10 dana, kod mene hronicna upala sinusa, pa kad me uhvati ne popusta lako, a evo sad mi se povezalo sa usima....moram ipak otici dr...imala sam i cistu na sinusu-ne znam sta bi s njom ...
jelenaT, super da je mrvica bolje... bas mi je drago
Sve gledam ovaj tvoj potpis i nadam se da ce braco okasniti 5 dana... Divna djeca se radjaju 25.8.
Trudnice koje sad cekaju porod vec "zalim"... treba im se "bosti" sa Ovnovima
a ja se ndama 1 dan da će okasniti... divna djeca re rađaju 21.8 nije da se hvalim
ja sam bome uvela antibiotik, ampicilin pijem d ane pije bilesi bi uplau pluća dobila
Evo i nas . Anuska hvala Bogu dobro, malo kasljuca, ali smao kad spava, mislim da joj je od isusenog vazduha, pa kako je upala grla pa je skakilja, jer je nekako povrsinski kasalj. Zato ja sto kaze Tajra nisam mogla od maramica ustati, nos me ubi, sinusi, oci mi na pola koplja
Bas mi je drago da je malo bolje, a ti....cuvaj se misa mu, pijes li sta, mislim prirodno da te malo popusti? Ja sam nocima kvasila veliki peskir i na radijator u spavacoj sobi, pa sam onda skontala da imam posude za vodu koje se kace na isti i stavila sam to umjesto peskira
Tajra i Hanady dobre ste , ja se nadam da ce prije, jer vec mi dosadilo, a tek u petom mjesecu , ne vjerujem da nestasnije od Ane moze biti. Posto cu na carski 99% tako da cemo biramo neki fin datum
Lady draga cuvaj se i idi doktoru nek pogleda sta je, ljubimo te
Foto aparat ili kameru po zelji, pixela koliko imas svejedno i napravis sliku i uokviri
Snimas kao pluca ili bilo sta, a zracis se afkors...sjednes, priljepis nosic uz aparat, men se cini i da zines i uslika te Davno sam snimala, ima godina i godina....