|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  342 343 [344] 345 346   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
22.3.2011 22:01:24   
Hannica
A zatvorila se ta radnja davno,to je ona americka jel da? 

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 8576
22.3.2011 22:03:19   
Hannica
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: dafri

pozz,
tajra baš je preslatka oblekauser posted image ,boje mi se baš sviđaju,
Hannice čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Tenk ju. user posted image

tenk ju i od mene user posted image
(Za onu prvu recenicu, naravnouser posted image user posted image user posted image )

Dosla mi user posted image  i pravo se obradovah...
isprepadale me ove "iznenadne" trudnice sto nisu na vakat prekinuleuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Dobro je mala rekla,otkazuju rikverci na veliko.Cuvaj se.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8577
22.3.2011 22:40:52   
mala86
IZVORNA PORUKA: Hannica

A zatvorila se ta radnja davno,to je ona americka jel da? 

nemam pojma,tamo prema jorkeru user posted image
skontala sam da je zatvorena kad mi je zatrebala user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 8578
23.3.2011 8:39:39   
mama2009
evo mene poslije jos jedne burne noci u nizu, od petka se borimo sa turom

u petak poslije dalsy-ja, masaze, obloga temp 39,5 odemo u Ze u hitno dali joj injekciju za temp i propisali antibiotik za upaljeno grlo, subotu odveli je na ORL, potvrdjena upala grla th ista antibiotik i brufen.....

ponedjeljak poprilicno miran, noc katastrofa, juce kad sam dosla kuci dijete kaslje ko starica od 100god, nazovem hitnu da ih pitam sta joj smijem dati, kad su je culi preko tel, pita me dr "dal je to sto kaslje beba od 14 mjeseca" kao odmah je dovedite....

Dg laringitis, inhalacije i dali su joj injekciju da ne bi ne daj Boze doslo do opstrukcije disajnih organa, noc je bila "relativno" mirna....

danas moramo u dom zdravlja da vidimo sta dalje...

dal neko ima neki savijet za ovaj laringitis

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 8579
23.3.2011 8:41:56   
Hanady RR
Jutro ženice...
mama baš mi je žao, mislila sma na vas sinoća lai sma mislila mala prehladica a ono ima i uplae miša muuser posted image
evo ti tema sa larignitisom ima super savjeta jer imaju 2-3 mame kojima se larigitis kod beba stalno vraćauser posted image
http://www.ringeraja.ba/forum/laringitis-kod-djece---inhaliranje/m_478633/mpage_3/tm.htm#863517

posebno imaš na proj strani copirano kako pomoći djetetu kod kuće sa laringitisom.

a forumašice koje imaju porblem probale su onaj sirup od lovora i smeđeg šećera i kažu da pomaže kod larignitisa fino...pa eto.
ma pročitaj nema tema puno stranica al stavrno ima finih savjeta i iskustava dosta

< Poruku je uredio Hanady RR -- 23.3.2011 8:44:03 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 8580
23.3.2011 8:49:58   
R&T@
Dobar jutaruser posted image

Mama2009, bas mi je user posted image  princeze...
Bit ce to sve super...
Terapija: puno ljubakanja i mazukanjauser posted image

Da vas malo nasmijem:

Kaze R. jutros, kad je posla : "Cao! Ide pupi para..."(Ide kupi para...)
user posted image user posted image user posted image user posted image

Hajde, sreco...kupi i mami koju hiljadarku...
user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 8581
23.3.2011 8:51:37   
Hanady RR
tajra dragauser posted image user posted image user posted image

kaže Farah jutros...

idemo od nane.....ona stara, da babo kupi bobeuser posted image user posted image

uglavnom u prevodu babo nana je stara i nema para za sve naše želje daj joj pare d ami bobe kupiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8582
23.3.2011 8:58:20   
R&T@
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pune su zelja i biserauser posted image user posted image user posted image

P.S Odoh na pravne savjete da te nesto "priupitam"user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 8583
23.3.2011 9:06:11   
mama2009
hvala vam, ma citala sam sinoc onu temu sa laringitisom, citavu noc sam pratila ne do Bog da ne dodje do opstrukcije, al nakon injekcije smirio se kasalj

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8584
23.3.2011 9:07:16   
Hanady RR
tajra smao pucaj...dok sam tu sa pitanjem jer odoh ti ubrzo...završama nešto van zgrade isto u vezi sa datom temom..idem da se svađam po službamauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 8585
23.3.2011 9:14:32   
Lady26
A misa mu odmah na sabahu tuzne vijesti....
Mi smo imali problem sa promukloscu danima ali nije joj nista dijagnosticirano user posted image , samo je isla na ihalacije 4 dana ujutro i navece, i proslo...a samim tim i kasalj se smirio....
Ljubi mi je puno kad dodjes kuci, hebem mu vise i zimu i bolesti, prehlade, gripe, temperature.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo bolje sa zdravljem hB, 2 noci spava bez budjenja, jos pomalo kasljemo ali nije strasno..
A moje usi?! Zene drage ja jedva sama sebe cujem sta pricam, kao da sam u buretu, eto tako, kad legnem zuji i bruji...helem nije mi dosadno user posted image user posted image ...
Rekla sam mm da me danas naruci kod dr opste prakse pa nek mi da uputnicu il sta vec...
Kako su sve ostale bebane, jelena, mala? Gdje mi je Felix-kuca stara?
Tajra user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 8586
23.3.2011 9:16:35   
R&T@
Pitalauser posted image

Nemoj da odes previse van zgrade...
recimo u kupovinu cipelauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8587
23.3.2011 9:23:17   
R&T@
Joj, lady, tebe usi, mene nosuser posted image

Zene moje, ja slinim od 8. marta...
Kad se ujutro probudim, ne mogu da ustanem od brda maramicauser posted image user posted image user posted image

Je li nam ovo jutros jos zene spavaju?

Mala, jeste li primili bocu?
u drugoj smjeni je, kazu, danas Aida...
Ja moram otici, bas me sramota vise odgadjati...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8588
23.3.2011 9:28:43   
Anoniman
Evo i nas user posted image . Anuska hvala Bogu dobro, malo kasljuca, ali smao kad spava, mislim da joj je od isusenog vazduha, pa kako je upala grla pa je skakilja, jer je nekako povrsinski kasalj. Zato ja sto kaze Tajra nisam mogla od maramica ustati, nos me ubi, sinusi, oci mi na pola koplja user posted image

Mama2009bas mi je zao Deniz user posted image , dusa draga, zelim joj sto brze ozdravljenje.

Hanady kad rece da imas posla prvo mi je kao Tajri palo da ces ici cipele gledati user posted image . Joj moramo i mi, samo da ozdravimo.

Ostale mame i djecicu user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 8589
23.3.2011 9:39:28   
R&T@
jelenaT, super da je mrvica bolje...
bas mi je dragouser posted image

Sve gledam ovaj tvoj potpis i nadam se da ce braco okasniti 5 dana...
Divna djecauser posted image user posted image  se radjaju 25.8.

Trudnice koje sad cekaju porod vec "zalim"...
treba im se "bosti" sa Ovnovimauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8590
23.3.2011 9:40:43   
Lady26

Kad se ujutro probudim, ne mogu da ustanem od brda maramicauser posted image user posted image user posted image

A ja ima 10 dana, kod mene hronicna upala sinusa, pa kad me uhvati ne popusta lako, a evo sad mi se povezalo sa usima....moram ipak otici dr...imala sam i cistu na sinusu-ne znam sta bi s njom user posted image ...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8591
23.3.2011 9:41:10   
Hanady RR

jelenaT, super da je mrvica bolje...
bas mi je dragouser posted image

Sve gledam ovaj tvoj potpis i nadam se da ce braco okasniti 5 dana...
Divna djecauser posted image user posted image  se radjaju 25.8.

Trudnice koje sad cekaju porod vec "zalim"...
treba im se "bosti" sa Ovnovimauser posted image user posted image user posted image

a ja se ndama 1 dan da će okasniti...
divna djeca re rađaju 21.8 user posted image user posted image user posted image
nije da se hvalimuser posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8592
23.3.2011 9:41:54   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

A ja ima 10 dana, kod mene hronicna upala sinusa, pa kad me uhvati ne popusta lako, a evo sad mi se povezalo sa usima....moram ipak otici dr...imala sam i cistu na sinusu-ne znam sta bi s njom user posted image ...

ja sam bome uvela antibiotik, ampicilin pijem d ane pije bilesi bi uplau pluća dobilauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8593
23.3.2011 9:45:44   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Evo i nas user posted image . Anuska hvala Bogu dobro, malo kasljuca, ali smao kad spava, mislim da joj je od isusenog vazduha, pa kako je upala grla pa je skakilja, jer je nekako povrsinski kasalj. Zato ja sto kaze Tajra nisam mogla od maramica ustati, nos me ubi, sinusi, oci mi na pola koplja user posted image

Bas mi je drago user posted image user posted image user posted image da je malo bolje, a ti....cuvaj se misa mu, pijes li sta, mislim prirodno da te malo popusti?
Ja sam nocima kvasila veliki peskir i na radijator u spavacoj sobi, pa sam onda skontala da imam posude za vodu koje se kace na isti user posted image user posted image user posted image user posted image i stavila sam to umjesto peskira user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8594
23.3.2011 9:57:24   
Anoniman
Tajra i Hanady dobre ste user posted image , ja se nadam da ce prije, jer vec mi dosadilo, a tek u petom mjesecuuser posted image , ne vjerujem da nestasnije od Ane moze biti. Posto cu na carski 99% tako da cemo biramo neki fin datum user posted image

Lady draga cuvaj se i idi doktoru nek pogleda sta je, ljubimo te user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 8595
23.3.2011 9:58:45   
R&T@
Lady26, kako se snimaju sinusi?

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8596
23.3.2011 10:00:50   
Anoniman
Slikaju kao i pluca, rendgenski snimak user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 8597
23.3.2011 10:01:37   
Lady26
Foto aparat ili kameru po zelji, pixela koliko imas svejedno i napravis sliku user posted image user posted image user posted image user posted image i uokviri user posted image user posted image user posted image user posted image

Snimas kao pluca ili bilo sta, a zracis se afkors...sjednes, priljepis nosic uz aparat, men se cini i da zines i uslika te user posted image user posted image user posted image
Davno sam snimala, ima godina i godina....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8598
23.3.2011 10:04:43   
kleoopatra
jelena drago mi je da ti je mala bolje.
Moju zubi ubise neznam vise sta da joj radim pomagajte hah :)

22.02.2010. Sara

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8599
23.3.2011 10:05:58   
R&T@
Evo snimak gotov
user posted image

Lady, user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  342 343 [344] 345 346   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  342 343 [344] 345 346   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *