|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  344 345 [346] 347 348   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
23.3.2011 11:06:30   
marinčii
uh i ja trebam dobiti u subotu i već sam ko na iglama,zezne li me ovaj rikverc uhuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8626
23.3.2011 11:21:03   
R&T@
Evo vec sat pravim pozivnicu za R. rodjendan...
I nikako mi ne ideuser posted image
Nijedna mi se ne svidjauser posted image

Odoh na suncanje u Ferhadiju, mozda mi proradi mozakuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 8627
23.3.2011 11:51:00   
Anoniman
opet se vi raspisaleuser posted image user posted image

mama, jedan veeeeeeeeliki ljubac ua Deniz...nadam se da ce brzo prociuser posted image user posted image user posted image a kad prodje, vidi da je vodis u slanu sobu...mislim da ne moze odmoci...ustvari...prvo se naraFski raspitaj

Jelena...hvala bogu da je i vama boljeuser posted image user posted image user posted image

Lady...bice boljeuser posted image ...za tebe me nije strahuser posted image ...ti si veeeeJika djevojcicauser posted image user posted image ...a ja bih vec davnih dana sebi ukljucila antibiotik...jer ce ti to i oni uraditi...i to pembritin...u njega se kunemuser posted image

Tajra...skontaces ti pozivnice, ne sumnjam ja u tebeuser posted image user posted image user posted image ...i mi smo def. djecu zamijenili...draga moja Rianauser posted image user posted image user posted image user posted image ..i ja sam ko mala pitala mamu...kad cemo kupiti parauser posted image ...al kad skontas...nije to nimalo glupo pitanje...pare se kupujuuser posted image user posted image user posted image ...a cim sam progovorila, kazu da mi je glavna bila "hooces li mi kupiti"user posted image ...pa sta god...ljubav sam u tome mjerilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 8628
23.3.2011 11:58:07   
Anoniman
idemo i mi u setnju caoooooooooouser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8629
23.3.2011 12:21:40   
Lady26
IZVORNA PORUKA: dadada

Lady...bice boljeuser posted image ...za tebe me nije strahuser posted image ...ti si veeeeJika djevojcicauser posted image user posted image ...a ja bih vec davnih dana sebi ukljucila antibiotik...jer ce ti to i oni uraditi...i to pembritin...u njega se kunemuser posted image

sta ti ovo treba znaciti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ovo jel user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8630
23.3.2011 12:22:19   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dal da se napravim luda i danas u hitnu da odem, pa gdje cu cekati 5 dana za pregled?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8631
23.3.2011 12:24:57   
Anoniman
ne...nego da imas dovoljno godinauser posted image ...nemoj u hitnu...nego otidji u Dz oko 7.30 veceras...primice te garant...

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 8632
23.3.2011 12:25:02   
Malenaoduvijek
gdje ste zenice moje,

mi bili na boci i kod dr, cekali puna dva sata.
tajra vratila se aida jeli?
jutros bila nermina i mujesira, a sinoc adnan, mozda se i sretnemo danas popodne kad budemo isli na bocu.

mama2009, bas mi je zao za curicu.moj igor je 8 dana primao urbason radi opstrukcije, ali te inj stvarno pomazu a on je isto diao kao stari dedo, samo kod njega je bio bronhitis.
a za laringitis su mom luki prepisivali flonidan.

lady dobro si ti prosla znaju oni naruciti i za mjesec a sto ne ides kod geze?

jelena drago mi je da je ana bolje znaci da joj je taj antibiotik bolji.

mi smo na bocama do petka i onda iduce sedmice trebamo uraditi kontrolne UK i da idemo hirurgu za obrezivanje da vidimo sta ce on reci

a i dalje ima mali sum na srcu pa cemo ici i kod kardiologa da vidimo sta profesorica kaze, Luku svakako vodim na kontrolu u aprilu pa cemo povesti i malog bracu

eto svakakvih gluposti ali neka je nama suncee izaslo gledam maloprije kako je lijepo u parku sunce sija super
sutra ujutro cemo malo izaci poslije boce jer ne moramo kod dr

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8633
23.3.2011 12:28:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

eto svakakvih gluposti ali neka je nama suncee izaslo gledam maloprije kako je lijepo u parku sunce sija super

meni mm zabranio izlazakuser posted image user posted image user posted image ...kaze da ide oblak iz japana prema evropi....pa radi radiacije...evo cekam ga da mi da link gdje je to procitao....samo da ne padne kisauser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 8634
23.3.2011 12:36:27   
Lady26

ne...nego da imas dovoljno godinauser posted image ...nemoj u hitnu...nego otidji u Dz oko 7.30 veceras...primice te garant...

user posted image user posted image user posted image user posted image izvadi se ti user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma fuj su kod mene u svrakinu u domu zdravlja, one na recepciji....fuj fuj.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8635
23.3.2011 12:38:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image user posted image user posted image user posted image izvadi se ti user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma fuj su kod mene u svrakinu u domu zdravlja, one na recepciji....fuj fuj.... user posted image

pa ako mozes idi kod privatnika...sumnjam da ce ti u hitnoj dati terapiju...prije ce ti reci da se javis u dz

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 8636
23.3.2011 12:41:40   
Malenaoduvijek

meni mm zabranio izlazakuser posted image user posted image user posted image ...kaze da ide oblak iz japana prema evropi....pa radi radiacije...evo cekam ga da mi da link gdje je to procitao....samo da ne padne kisauser posted image

ma ne mogu se jos i zbog toga brinuti, a ne bi trebala kisa pasti barem po prognozi

ja se sjecam kad je bilo ono u cernobilu mi u skoli i pada kisa pa kazu nemojte vani radijacija je i nemojte jesti zelenu salatu.
ja sam mala  bila ali se toga dobro sjecam

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8637
23.3.2011 12:42:37   
R&T@
Dadada, kupi mi auto, bicikl i romobil
kupi mi medu i zekuuser posted image user posted image user posted image user posted image

E, sad odoh...
Pa-pa...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8638
23.3.2011 12:43:51   
mala86

kad ti posalje link molim te proslijedi ga i nama
bas si me trznula sad user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8639
23.3.2011 12:44:48   
Anoniman

ma ne mogu se jos i zbog toga brinuti, a ne bi trebala kisa pasti barem po prognozi

ja se sjecam kad je bilo ono u cernobilu mi u skoli i pada kisa pa kazu nemojte vani radijacija je i nemojte jesti zelenu salatu.

i jauser posted image ...moj brat mene zove "dijete cernobila"user posted image nismo smjeli ni mlijeko piti...ne znam...fakat ne znam...da mi je svejedno...i nije

Neposredna veza do poruke: 8640
23.3.2011 12:45:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala86

kad ti posalje link molim te proslijedi ga i nama
bas si me trznula sad user posted image
ma imas svuda...ukucaj u googlu oblak iz japana...evo ti jedan link http://www.javno.hr/news/EU_i_svijet/18877/Stize-oblak-iz-Japana-prijeti-li-radijacija-Europi.html

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 8641
23.3.2011 12:51:15   
Malenaoduvijek

i jauser posted image ...moj brat mene zove "dijete cernobila"user posted image nismo smjeli ni mlijeko piti...ne znam...fakat ne znam...da mi je svejedno...i nije

nije ni meni svejedno naravno, ali sta cu to je visa sila protiv koje ja nista ne mogu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8642
23.3.2011 13:05:53   
Anoniman
mi smo bili vani , jest da vjetar puse al et ...
Mala i vi pri kraju sa bocama hb user posted image ..... Stvarno dadada zbog toga neces van user posted image .....ej...

Neposredna veza do poruke: 8643
23.3.2011 13:08:03   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

Mala i vi pri kraju sa bocama hb user posted image ..... Stvarno dadada zbog toga neces van user posted image .....ej...

ovdje nema vjetra, to vama onaj nas od prosle sedmice dosao, hihi.

a bas je lijepo vani meni sunce direktno u prozore sija. (vidi se prljavstina na prozorima, ali cemo je zanemariti)user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8644
23.3.2011 13:14:57   
marinčii
felix i mi smo malo izišli al i kod nas puše pa smo se brzo vratili ionako mu curi nosić

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 8645
23.3.2011 13:18:54   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: felix

ovdje nema vjetra, to vama onaj nas od prosle sedmice dosao, hihi.

a bas je lijepo vani meni sunce direktno u prozore sija. (vidi se prljavstina na prozorima, ali cemo je zanemariti)user posted image

user posted image user posted image user posted image isto tako kod nas al mi ne obracamo paznju na prozore

Neposredna veza do poruke: 8646
23.3.2011 13:35:01   
koka i po
uuu tema ...ovo sto je stalo na moju memorijsku karticu user posted image (nesto stekce zadnjih dana)
lady....u hitnu i vristi od bolova...ionako sama sebe ne cujes...uh znam taj osjecaj....moraju ti odmah dati uputnicu..
dadada bona kakvo zracenje ...ne moze ono nama nista ...nas su dovoljno izracili u ratu da nam ova dodje ko rengenski snimak user posted image ..
jelena...drago mi je da ste bolje...
felix cuvaj aneli usi po vjetru....uh..
ostale user posted image ...moram ocistiti memorijsku user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8647
23.3.2011 13:40:01   
Lady26
Hajde fali ti prostora u memoriji user posted image user posted image user posted image salim se....

Vidjet cu, mozda i odem...ma zlo mi je vise i od doktora, prehlada, kaslja.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 8648
23.3.2011 13:45:42   
mama2009
sad sam dosla iz DZ, produzila joj inhalaciju jos veceras, ako bude bolje tokom noci (bez kaslja ) da ne treba vise....mada poslije ove koju je primila oko 12 ne kaslje vise

a ona majkina dusica sva slomljena imam osjecaj da su joj kapilari ispod ociju popucali od kaslja sva je slomljena uzas

hvala vam na podrsci, evo idem da trazim ovlazivac zraka pa cu stavljati u njega kamilicu i etericno od borovine...

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8649
23.3.2011 13:49:15   
Lady26
Ocekuj navece jos kaslja....i u toku spavanja...
Ljubi je puno user posted image user posted image user posted image user posted image
A dovoljno ti je da posudu sa vodom/kamilicom/ drzis na radijatoru...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 8650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  344 345 [346] 347 348   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  344 345 [346] 347 348   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *