|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  343 344 [345] 346 347   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
23.3.2011 10:08:01   
R&T@
IZVORNA PORUKA: kleoopatra

jelena drago mi je da ti je mala bolje.
Moju zubi ubise neznam vise sta da joj radim pomagajte hah :)

Dentinox N kapi...
cijena 5 KM...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu kleoopatra)
Neposredna veza do poruke: 8601
23.3.2011 10:08:56   
kleoopatra
hhah :) extra slika

22.02.2010. Sara

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8602
23.3.2011 10:11:14   
Amani12
Kako ste nam dragi nasi?

Da nam sve bolesne beb ozdrave user posted image a i mame user posted image
Mama 2009 poseban  user posted image za malenu ljepoticu!
Lady nadam se da ce biti sve ok s muzekom

Moj djecak je ok,hvala Bogu.Otkako nam je druga dvica narasla,sve nas popustilo...
Zato ja... Mogla bih posluziti kao odlican primjer da je covjek nastao od majmuna.
Toliko sam otekla da mi se jedno oko potpuno zatvorilo,strasnouser posted image
Lady sto prije lijeci te sinuse...

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8603
23.3.2011 10:11:44   
kleoopatra
uzimam da i to probaj

22.02.2010. Sara

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8604
23.3.2011 10:13:11   
marinčii
jutro
svim bolesnim bebaram želimo brzo ozdravljenjeuser posted image
Evo i MNatej od jutros kiše i nos mu curi,a baš mislila ga izvesti vani a sad neznam smijem li?šta vi milsite?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8605
23.3.2011 10:13:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama2009

evo mene poslije jos jedne burne noci u nizu, od petka se borimo sa turom

u petak poslije dalsy-ja, masaze, obloga temp 39,5 odemo u Ze u hitno dali joj injekciju za temp i propisali antibiotik za upaljeno grlo, subotu odveli je na ORL, potvrdjena upala grla th ista antibiotik i brufen.....

ponedjeljak poprilicno miran, noc katastrofa, juce kad sam dosla kuci dijete kaslje ko starica od 100god, nazovem hitnu da ih pitam sta joj smijem dati, kad su je culi preko tel, pita me dr "dal je to sto kaslje beba od 14 mjeseca" kao odmah je dovedite....

Dg laringitis, inhalacije i dali su joj injekciju da ne bi ne daj Boze doslo do opstrukcije disajnih organa, noc je bila "relativno" mirna....

danas moramo u dom zdravlja da vidimo sta dalje...

dal neko ima neki savijet za ovaj laringitis

user posted image jesmo mi imali primali inhalacije i ukljucila prospan i fenestil kapi.
Bio je dosadan kasalj i tesko disao .
Al hb .pomogle inhalacije , bit ce i vama bolje sigurnouser posted image user posted image

lJubimo je puno
Nasa noc je bila mirna al mene stomo budio u 5 i nisam vise mogla zaspat do 8 me drzo pod bolovima konacno dobila sam user posted image vala neka sam kako me samo ovi par dana muci nikad nisam ovoliko bila nestrpljiva da procuri viseuser posted image
Dannas kod nas suncano pa cemo mozda van abd.
pusa svima

(odgovor članu mama2009)
  Neposredna veza do poruke: 8606
23.3.2011 10:15:08   
R&T@
Amani12, sta boli?

Dobro je da nisi user posted image ...

user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 8607
23.3.2011 10:17:45   
R&T@
IZVORNA PORUKA: felix

nikad nisam ovoliko bila nestrpljiva da procuri viseuser posted image

I ti se prepala da je rikverc zakazao

Marincii, sto da ne?
Cist zrak i ovo sunce mogu samo uciniti da se osjeca boljeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8608
23.3.2011 10:20:14   
Amani12
A joj Tajra... Uzas zivi.
Sve od sinusa i stalnih upala.Sad zub boli,zapravo rana,jer od jucer imam samo pola trice.
Ma katasrofa ziva,kad izadjem na ulicu garantovano me niko prepoznati nece.
A u pravu si,dobro je pa nije user posted image ,sreca u nesreci  user posted image user posted image user posted image
Imate li kakv savjet zenice kako da smanjim ovaj otok.
Kod doktora idem tek poslijepodneuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8609
23.3.2011 10:21:12   
Anoniman
ni pomislila na to nisam,user posted image nego me bolio danima, danima a znam da treba da procuri jer uvjek dobijem prije na 4,5 dana . Od datuma kojeg sam imala.
Recimo prosli put imala 25 sad dobila 23. I svaki pu si pomjeram unaprijed.
Najvise sam iscekivala zbog bolova dosadni  , !!!

Pa da sam i trudna za sve ima rijesenje jel dauser posted image posto znam da nisam , nebrigam .

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 8610
23.3.2011 10:21:47   
marinčii
tajra hvala naa potvrdi tako sam i mislilauser posted image user posted image user posted image
felix pod hitno mjenjaj metodu kontracepcije vidiđš da ovaj rikverc ne fercerauser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8611
23.3.2011 10:23:44   
Amani12
Ja vjerujem samo svojim Yasmin pilulama.user posted image
Volim ja svog muza najvise na svijetu,ali ne bih da se pouzdam u taj rikverc,sto je sigurno,sigurno je.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8612
23.3.2011 10:24:16   
Anoniman
Kod mene je rikverc pune tri godine fercerao i kad smo odlucili da ga stavimo u stanje mirovanja i ubacili u brzinu ja user posted image . Tako da je kod nas rikverc ispravan user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 8613
23.3.2011 10:24:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

tajra hvala naa potvrdi tako sam i mislilauser posted image user posted image user posted image
felix pod hitno mjenjaj metodu kontracepcije vidiđš da ovaj rikverc ne fercerauser posted image user posted image user posted image

ja MM vjerujem pa vala ako je on BUDALA  da ne Pazi neka mu bude. Jer se po pravilu oni Cuvaju ne MI... Oni trebaju znat kad stati , user posted image user posted image user posted image
Ja znam da on ne zeli da zatrudnim tako ne brigam user posted image .....Cuva se on nebrini cuva user posted image user posted image user posted image .....
Meni ova ostaje kontracepcija ja ne menjam :))
Sluzi me godinama pa neka je josuser posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 8614
23.3.2011 10:25:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amani12

Ja vjerujem samo svojim Yasmin pilulama.user posted image
Volim ja svog muza najvise na svijetu,ali ne bih da se pouzdam u taj rikverc,sto je sigurno,sigurno je.user posted image

vidis ja sam mm nudila se da pijem neke tab. al on tome kaze NIKAKO ne vjerujeuser posted image user posted image user posted image user posted image Vjeruje samo sam sebi ....
Jelena , i kod nas taj rikvec jos je ispravanuser posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 8615
23.3.2011 10:27:48   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tajra

Evo snimak gotov
user posted image

Lady, user posted image

Ja koliko vidim, sve je  ok user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8616
23.3.2011 10:30:12   
kleoopatra
ja se cuvaj posto mi je bas rano da zatrudnim po dr.ne smiejm 2 godine rani neke rogan inekcije sto sam dobila posliej poroda
pa me to malo vadi ali akb za jendo 3-4 godien opet :)

22.02.2010. Sara

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8617
23.3.2011 10:33:23   
Lady26
Amani user posted image user posted image user posted image ljubim vas....
Felix - prpa za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja joj se plaho obradujem svaki mjesec user posted image

MM sad isao da me naruci dok dr - tek u PONEDJELJAK imaju termin?! user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu kleoopatra)
Neposredna veza do poruke: 8618
23.3.2011 10:35:07   
Amani12
Cim bude termin trci na pregled.
Inace ces da dobijes besplatno zatezanje lica,vako ko jauser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8619
23.3.2011 10:37:20   
Lady26
Da cekam 5 dana na pregled?? Kod ljekara opste prakse, i da bi mi dala uputnicu? Pa nisam luda, nek gurne taj termin user posted image .... ako bude stani pani odoh u hitnu i cao....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 8620
23.3.2011 10:37:57   
marinčii

ja MM vjerujem pa vala ako je on BUDALA  da ne Pazi neka mu bude. Jer se po pravilu oni Cuvaju ne MI... Oni trebaju znat kad stati , user posted image user posted image user posted image
Ja znam da on ne zeli da zatrudnim tako ne brigam user posted image .....Cuva se on nebrini cuva user posted image user posted image user posted image .....

i kod nas je ista ,metodauser posted image malo se ja šalim,što reče jelena bome i kod nas funkcionira već 5 godina ,ja sam govorila mm da uzmem neke pilule al on odbija veli što češ se trovatiuser posted image ,aman me čovjek voli pravouser posted image user posted image jesam se umislila

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8621
23.3.2011 10:40:19   
Amani12
A to ljekar opste prakse?
Ma kontam ides na snimanje,pa to je i brzo,ako je ponedjeljak.
A takvi su ti nasi ljekari,sve se ceka danima,mjesecimauser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8622
23.3.2011 10:40:30   
Lady26

i kod nas je ista ,metodauser posted image malo se ja šalim,što reče jelena bome i kod nas funkcionira već 5 godina ,ja sam govorila mm da uzmem neke pilule al on odbija veli što češ se trovatiuser posted image ,aman me čovjek voli pravouser posted image user posted image jesam se umislila

A moj opet stalno pita kad ces uzeti kakve tablete  user posted image user posted image user posted image user posted image
Mada kod nas funkcionise vec dobrih 10 godina...a do kada ne zna se user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 8623
23.3.2011 10:54:57   
marinčii
ma lady nek se malo vala i oni paze što to sve mora biti po nama,e šipak user posted image ...
a kad je toliko funkcionirala može i još koju godinicu,,,ja sve kontam dok Mateju ne bude bar 4 godine niš od drugog ,nešto mi žao da ga malo zapostavim ,oću da ga još mazim i razmazimuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8624
23.3.2011 10:59:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

A moj opet stalno pita kad ces uzeti kakve tablete  user posted image user posted image user posted image user posted image
Mada kod nas funkcionise vec dobrih 10 godina...a do kada ne zna se user posted image

voli i mene mojuser posted image user posted image user posted image dok mu je jednom prijatelj govorio (ozenjen) znaci kao , cuvasli zenuuser posted image user posted image on kaze da . E jesi ko lud moja zena pije pilule i sta me brigauser posted image neka ti ba zena pije sta.
On reko ma nevjerujem ja tome samo se vi trujte
Nije me nikad prevarilo pa nece ni saduser posted image user posted image
Evo stoma me malo popusta uff, miline ....

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 8625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  343 344 [345] 346 347   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  343 344 [345] 346 347   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *