tekja
|
...hoce li ko sa mnom ...maznula sam i jedan prutic V. kinder cokoladice Mi smo bili vani, sreli smo je'nu malu djevojcicu...pa su se njih dvoje igrali, trcarali okolo, slali jedno drugom puse, zamijenili igracke...ma haos ...evo ga zaspao, doduse morala sam par inuta da legnem kraj njega i da ga milujem V. ne hrce, osim kad mu je nos zapusen, ali ni ja nisam rahat u krevetu, jer MM je k'o medjed ...budim ga, lupam, udaram, stipam, zacepim nos, on na trenutak prestane i jovo nanovo ...i uvijek ujutro raspravljamo ko zbog koga nije mogao spavati Lady, 'bem mu vise i uho...haj to danas rijesi ...a za Lanu i dvije rijeci skidam kapu, da je istina za ove 3 rijeci, odmah bih ujutro dijete kod logopeda...moj jos nije spojio 2... Megi, joj ja sam jednom imala ukocen vrat, bas zeznuta bol...toplila, masirala i mazala sa nekim uljem, 101 cvijet, cini mi se ...proslo za 2-3 dana...tebi zelim jos brze da prodje Felix, uh, proci se ...ja sam se, sto se tice, preporodila nakon poroda sad je ni ne osjetim, doduse, sto jest, jest, obraduje me ...