|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  347 348 [349] 350 351   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
23.3.2011 22:32:40   
Anoniman
apotekarko bas mi vas zaouser posted image al neka je i tebe pregledao Moj anel je imao osip od antib . jer je pio u mjes. 3 antib . i posle terapije se bio osuo . Al sutra dan se vec povuklo bilo .I mi smo pili cefalaxsin bili .
Sad neznam tacno od kojeg je jer je 3 pio .
user posted image user posted image user posted image user posted image ljubim vas da nam brzo ozdravite

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 8701
23.3.2011 22:34:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Zene drage danas sam vam pobudalila...Na poslu sam nekako izgurala ali kad sam dosla Antonia nesto po licu izasulo pa prodje kad sam uzela da ga presvucem ono i po nogama isto kad se nazaris zarom ili opeknes...i gori to mesto..Nazovem doktora on kaze dovedi ga sumljamo i ja i doktor na sirup cefalexin danas 3 dan pije i dali mu injekciju dexametasona no mene brine sto se na jednom dijelu povukao taj osip na drugom izbije pa sve tako....grlko je i dalje upaljeno,pluca uredu zlijezde malkice otecene...preporuca dr amoxicilin ali vidjet cemo sta ce do jutra biti...NO onda ja ponijela i svoju knjizicu ondase doktor zaprepastio grlo strasno,strasno crveno i gnoj se poceo stvarati zlijezde dosta otecene veli on ti si zabrinjavajuca dugo mi je pluca slusao ali veli nije upala nego imas jako puno slajma,odmah xiclav od 1000 i prospan a ja se osjecam bas nekako slomljeno da li od tog svega da li posljedica temp.ne znam...A jest nas krenilo...temp nemamo ali mi neka vrucina drzi tijelo...I jako sam blijeda...Jos i mjesecnica tek prola...Joj samo da Antoniu prođe taj osim je li se netko susretao sa slicnim osipom od antibiotika
de se ti testiraj na mononukleozu...meni je tako bilo...grlo crveno...izglealo kao gnojna angina ...a nigdje temp.

Neposredna veza do poruke: 8702
23.3.2011 22:34:37   
Anoniman
Mala ja nisam izbacila krevetac jer spava u njemu preko dana user posted image oce on i nocu al dva sata u vrh glaveuser posted image i kmeeee. Sjedi nece vise da bude u njemu vidjela sam da voli sirinu , u krevtcu nemoze to pa zato nece tu mozda...
Jer se poprijecno okrece  kad spava

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8703
23.3.2011 22:36:07   
Apotekarka
dadoo ja sam odbolovala mononukleozu prosle godine ustvari 10 mj 2009user posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8704
23.3.2011 22:37:25   
Apotekarka
dadda imas kli ti nekih posljedica od mononukleoze meni su lč ostali uvecani uvijek a grlo to ti je kod mene vise kronicno samo sto ja mononukleozu nikad nisam odlezala prebolovala je u hodu tek onda otkrili da sam je imala

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8705
23.3.2011 22:38:37   
Apotekarka
felix kako je izgledao osip

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8706
23.3.2011 22:43:02   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

Mala ja nisam izbacila krevetac jer spava u njemu preko dana user posted image oce on i nocu al dva sata u vrh glaveuser posted image i kmeeee. Sjedi nece vise da bude u njemu vidjela sam da voli sirinu , u krevtcu nemoze to pa zato nece tu mozda...
Jer se poprijecno okrece  kad spava

moj l. isto ima krevetac ali ima mozda 20 dana necu u njega nikako, spava sa mamom jer je tata u dnevnoj sobi i nema gdje ga nema, ali on voli na bracnom jer moze s njega sici kako hoce i igrati se i ja se vise ne trudim da ga stavljam u nejgov

apotekarko bas mi je zao, da vas sto prije prodje user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8707
23.3.2011 22:45:15   
Anoniman

dadda imas kli ti nekih posljedica od mononukleoze meni su lč ostali uvecani uvijek a grlo to ti je kod mene vise kronicno samo sto ja mononukleozu nikad nisam odlezala prebolovala je u hodu tek onda otkrili da sam je imala
koliko ja znam, neuser posted image user posted image i kod mene su izrazene zlijezde na vratu...mislim, mogu ih fino napipati...i dr.vazda kontaju da imam upalu...a onda mi je otorinac rekao da je sve ok...valjda takva "anatomija"...meni su je na vrijeme ustanovili...ja sam je prebolovala '96...a pila sam samo cink i stroga dijeta...i to je to...a evo je sad i moj rodjak ima...pa reko da nehara virus...ne znam da li se ona moze opet pojaviti premda se o visrusu radi...ako nista, izvadi krv da si mirna

Neposredna veza do poruke: 8708
23.3.2011 22:51:12   
Apotekarka
One su se smanjile neke nestale ja hodala oko doktora u panici i odustala znam samo da su mi otad uvecane i imam ih vise a sa svakom upalom se i povecaju,mononukleoza se ne moze dvaput odbolovati ja mislim da su krajnici moj veliki problem da cu ih moratoi kad tad izvaditi...J zeno s djetetom sama bila sve radila,jela masno bez dijete i eto odbolovah mozda je to razlog nekih posljedica....jetra i slezena i transaminaze su stalno bile ok....a popit cu ovu turu xiclava pa ako ne bude bolje povaditi nalaze,mada ima dosta viroze svakakve i u nasem gradicu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8709
23.3.2011 22:54:36   
Anoniman

One su se smanjile neke nestale ja hodala oko doktora u panici i odustala znam samo da su mi otad uvecane i imam ih vise a sa svakom upalom se i povecaju,mononukleoza se ne moze dvaput odbolovati ja mislim da su krajnici moj veliki problem da cu ih moratoi kad tad izvaditi...J zeno s djetetom sama bila sve radila,jela masno bez dijete i eto odbolovah mozda je to razlog nekih posljedica....jetra i slezena i transaminaze su stalno bile ok....a popit cu ovu turu xiclava pa ako ne bude bolje povaditi nalaze,mada ima dosta viroze svakakve i u nasem gradicu
e pa i ja imam treci krajnik...lako moguce...jer je to uvijek zariste...najbolje ih je izvaditi...mada ovi moji, da kucne, meni vec duzi period ne prave nikakve probleme

Neposredna veza do poruke: 8710
23.3.2011 22:56:02   
Apotekarka
I kod mene ima treci jesmo bogate...user posted image
Meni su predlagali da ih vadim tataaaaaa ti si kriv sad me strahhhhh
Jadan mmm sa mnom vazda nesto....Jos uvijek pesimista vjeciti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8711
23.3.2011 22:57:09   
iv@ncica
 boca  prosle  hB...  nus pojava  malo..nervoza  i  odmah  na  oko  udarilo,  desno  se  upalilo...nekako  je  umoran...i  smrkljav..a  nije  ono  bolestan  vec  ok,  jede  i  sve  ostalo,   ispi  mi  mozak  s  Dorom-dodomuser posted image .  danas  je  bio  ok..sutra  ga  saljem  u  vrtic...ostavila sam  ga  ovih  dana  ipak  kuci  dok  ne  dođe sebi  nakon boce i   dok  oko  se  ne  smiri..inace  nece  mi  ni  pod  razno  svejze  voce ni   koji  nacin  niti  juhe...hoce  kupovne  kasice  pa  pomalo...ostalo  jede...
dadaa, apotekarka i ja  sam prebolila  mononukleozu...nema s to  me nije  tada  scepilo  zbog  pada  imuniteta...od angine, upale  pluca,  zlijezda,bronhitisa, osipa...rubeole...vise  od  mjesec  dana  sam bila  out...a  posljedice   vjerojatno da  ostavi
pripremam meni  za  rođendan ;)))  i  dekoruser posted image user posted image  a  to  najbolje  znam...ukus  nije  bitanuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8712
23.3.2011 22:58:08   
Anoniman

ama to se danas za cas radi...zik...zik...i odmah kuci...a jos mozes jesti brdo sladoledauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8713
23.3.2011 23:00:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

boca  prosle  hB...  nus pojava  malo..nervoza  i  odmah  na  oko  udarilo,  desno  se  upalilo...nekako  je  umoran...i  smrkljav..a  nije  ono  bolestan  vec  ok,  jede  i  sve  ostalo,   ispi  mi  mozak  s  Dorom-dodomuser posted image .  danas  je  bio  ok..sutra  ga  saljem  u  vrtic...ostavila sam  ga  ovih  dana  ipak  kuci  dok  ne  dođe sebi  nakon boce i   dok  oko  se  ne  smiri..inace  nece  mi  ni  pod  razno  svejze  voce ni   koji  nacin  niti  juhe...hoce  kupovne  kasice  pa  pomalo...ostalo  jede...
dadaa, apotekarka i ja  sam prebolila  mononukleozu...nema s to  me nije  tada  scepilo  zbog  pada  imuniteta...od angine, upale  pluca,  zlijezda,bronhitisa, osipa...rubeole...vise  od  mjesec  dana  sam bila  out...a  posljedice   vjerojatno da  ostavi
pripremam meni  za  rođendan ;)))  i  dekoruser posted image user posted image  a  to  najbolje  znam...ukus  nije  bitanuser posted image user posted image
ja sam se u ovo jedino nadala nakon moje propastiuser posted image user posted image ..jeeee jos jedan Andrejevic je narastaoooooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 8714
23.3.2011 23:02:05   
Apotekarka
O ivancice ajd dobro je da je djecak prosao s malo nuspojava...poceli su drugi rođendani da se slave a draga na sve nam je izgleda mono ostavila posljedice sem na jezik bar meniuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8715
23.3.2011 23:04:27   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: dadada

ama to se danas za cas radi...zik...zik...i odmah kuci...a jos mozes jesti brdo sladoledauser posted image user posted image

kad je moj sestric operisao krajnike lezala zena kod njega u sobi poslije operacije nije znala gdje se nalaze.

kazu da je op u poodmaklim godinama pravo teska, zato zene neka vam krajnika ako ih do sada niste vadile user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8716
23.3.2011 23:04:38   
Anoniman
ja nemam snage pisatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Noa je danas imala ''jedan od onih dana u mjesecu''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izludila meuser posted image nije htjela jesti,za svaku sitnicu je plakala i bacala se po poduuser posted image user posted image user posted image pokusaj setnje po gradu zavrsio je svađom s jednom nekulturnom babetinom al dobila je svoju porciju sram i stid da je budeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8717
23.3.2011 23:08:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

kad je moj sestric operisao krajnike lezala zena kod njega u sobi poslije operacije nije znala gdje se nalaze.

kazu da je op u poodmaklim godinama pravo teska, zato zene neka vam krajnika ako ih do sada niste vadile user posted image

e bas ti hvala malauser posted image ja se smatram jos mladomuser posted image user posted image user posted image user posted image ...moja prijateljica ih je izvadila prije par god. ...jel laserski...ili vec kako se to sad radi...sprzila...isti dan izasla...samo nije mogla jesti 2 sedmice nista sem kasica...ko uostalom, svi

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 8718
23.3.2011 23:09:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

ja nemam snage pisatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Noa je danas imala ''jedan od onih dana u mjesecu''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izludila meuser posted image nije htjela jesti,za svaku sitnicu je plakala i bacala se po poduuser posted image user posted image user posted image pokusaj setnje po gradu zavrsio je svađom s jednom nekulturnom babetinom al dobila je svoju porciju sram i stid da je budeuser posted image
sta da ti kazemuser posted image user posted image user posted image user posted image
znam...sveeeeeee znamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8719
23.3.2011 23:12:44   
Malenaoduvijek

e bas ti hvala malauser posted image ja se smatram jos mladomuser posted image user posted image user posted image user posted image ...moja prijateljica ih je izvadila prije par god. ...jel laserski...ili vec kako se to sad radi...sprzila...isti dan izasla...samo nije mogla jesti 2 sedmice nista sem kasica...ko uostalom, svi

a moram malo, nemoj da se ljutis please user posted image user posted image user posted image , a za te laserske ne znam ja znam za klasicnu op user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8720
23.3.2011 23:13:44   
DM
Auuuuu, hajd' Boga ti napiši šta si izgovorila--da znam kako ću kad me isto strefiuser posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8721
23.3.2011 23:15:46   
Anoniman

a moram malo, nemoj da se ljutis please user posted image user posted image user posted image , a za te laserske ne znam ja znam za klasicnu op user posted image user posted image

to je tako kod onih u poodmaklim godinamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 8722
23.3.2011 23:16:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: doublemum

Auuuuu, hajd' Boga ti napiši šta si izgovorila--da znam kako ću kad me isto strefiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svasta zeno al nije za ove temeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da je samo jos jednu progovorila mlatnula bi je stolicomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a sad bi bila u mupu i davala izjavuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 8723
23.3.2011 23:48:13   
iv@ncica
znam  kako  ti  je  noa..redovoto  nam  je tako  s  jednom  razlikom  sto  moj  jede  baremuser posted image

haj  zene  pocurite  mi  za  meni  za  rodjendan  na  recepteuser posted image user posted image   kulinarstvo  nema  stouser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8724
24.3.2011 0:58:11   
Anoniman
Sto se tice operacije krajnika ja sam ih operisala sa 21 godinu i Boze nedaj podnijela, uh samo kad se sjetim, tako da ja nikom u "poodmaklimuser posted image " godinama ne bih preporucila user posted image

a sto se tice visine i tezine, moja cura je sa godinu dana bila visoka 84, a teska 12.900 i niko mi nije rekao ni da je puno, ali kad vidim koliko su visoki i teski vasi, a stariji ja sam skontala da je ovo za njen uzrast bas puno.

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 8725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  347 348 [349] 350 351   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  347 348 [349] 350 351   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *