Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
apotekarko bas mi vas zao al neka je i tebe pregledao Moj anel je imao osip od antib . jer je pio u mjes. 3 antib . i posle terapije se bio osuo . Al sutra dan se vec povuklo bilo .I mi smo pili cefalaxsin bili . Sad neznam tacno od kojeg je jer je 3 pio . ljubim vas da nam brzo ozdravite
Zene drage danas sam vam pobudalila...Na poslu sam nekako izgurala ali kad sam dosla Antonia nesto po licu izasulo pa prodje kad sam uzela da ga presvucem ono i po nogama isto kad se nazaris zarom ili opeknes...i gori to mesto..Nazovem doktora on kaze dovedi ga sumljamo i ja i doktor na sirup cefalexin danas 3 dan pije i dali mu injekciju dexametasona no mene brine sto se na jednom dijelu povukao taj osip na drugom izbije pa sve tako....grlko je i dalje upaljeno,pluca uredu zlijezde malkice otecene...preporuca dr amoxicilin ali vidjet cemo sta ce do jutra biti...NO onda ja ponijela i svoju knjizicu ondase doktor zaprepastio grlo strasno,strasno crveno i gnoj se poceo stvarati zlijezde dosta otecene veli on ti si zabrinjavajuca dugo mi je pluca slusao ali veli nije upala nego imas jako puno slajma,odmah xiclav od 1000 i prospan a ja se osjecam bas nekako slomljeno da li od tog svega da li posljedica temp.ne znam...A jest nas krenilo...temp nemamo ali mi neka vrucina drzi tijelo...I jako sam blijeda...Jos i mjesecnica tek prola...Joj samo da Antoniu prođe taj osim je li se netko susretao sa slicnim osipom od antibiotika
de se ti testiraj na mononukleozu...meni je tako bilo...grlo crveno...izglealo kao gnojna angina ...a nigdje temp.
Mala ja nisam izbacila krevetac jer spava u njemu preko dana oce on i nocu al dva sata u vrh glave i kmeeee. Sjedi nece vise da bude u njemu vidjela sam da voli sirinu , u krevtcu nemoze to pa zato nece tu mozda... Jer se poprijecno okrece kad spava
dadda imas kli ti nekih posljedica od mononukleoze meni su lč ostali uvecani uvijek a grlo to ti je kod mene vise kronicno samo sto ja mononukleozu nikad nisam odlezala prebolovala je u hodu tek onda otkrili da sam je imala
Mala ja nisam izbacila krevetac jer spava u njemu preko dana oce on i nocu al dva sata u vrh glave i kmeeee. Sjedi nece vise da bude u njemu vidjela sam da voli sirinu , u krevtcu nemoze to pa zato nece tu mozda... Jer se poprijecno okrece kad spava
moj l. isto ima krevetac ali ima mozda 20 dana necu u njega nikako, spava sa mamom jer je tata u dnevnoj sobi i nema gdje ga nema, ali on voli na bracnom jer moze s njega sici kako hoce i igrati se i ja se vise ne trudim da ga stavljam u nejgov
dadda imas kli ti nekih posljedica od mononukleoze meni su lč ostali uvecani uvijek a grlo to ti je kod mene vise kronicno samo sto ja mononukleozu nikad nisam odlezala prebolovala je u hodu tek onda otkrili da sam je imala
koliko ja znam, ne i kod mene su izrazene zlijezde na vratu...mislim, mogu ih fino napipati...i dr.vazda kontaju da imam upalu...a onda mi je otorinac rekao da je sve ok...valjda takva "anatomija"...meni su je na vrijeme ustanovili...ja sam je prebolovala '96...a pila sam samo cink i stroga dijeta...i to je to...a evo je sad i moj rodjak ima...pa reko da nehara virus...ne znam da li se ona moze opet pojaviti premda se o visrusu radi...ako nista, izvadi krv da si mirna
One su se smanjile neke nestale ja hodala oko doktora u panici i odustala znam samo da su mi otad uvecane i imam ih vise a sa svakom upalom se i povecaju,mononukleoza se ne moze dvaput odbolovati ja mislim da su krajnici moj veliki problem da cu ih moratoi kad tad izvaditi...J zeno s djetetom sama bila sve radila,jela masno bez dijete i eto odbolovah mozda je to razlog nekih posljedica....jetra i slezena i transaminaze su stalno bile ok....a popit cu ovu turu xiclava pa ako ne bude bolje povaditi nalaze,mada ima dosta viroze svakakve i u nasem gradicu
One su se smanjile neke nestale ja hodala oko doktora u panici i odustala znam samo da su mi otad uvecane i imam ih vise a sa svakom upalom se i povecaju,mononukleoza se ne moze dvaput odbolovati ja mislim da su krajnici moj veliki problem da cu ih moratoi kad tad izvaditi...J zeno s djetetom sama bila sve radila,jela masno bez dijete i eto odbolovah mozda je to razlog nekih posljedica....jetra i slezena i transaminaze su stalno bile ok....a popit cu ovu turu xiclava pa ako ne bude bolje povaditi nalaze,mada ima dosta viroze svakakve i u nasem gradicu
e pa i ja imam treci krajnik...lako moguce...jer je to uvijek zariste...najbolje ih je izvaditi...mada ovi moji, da kucne, meni vec duzi period ne prave nikakve probleme
I kod mene ima treci jesmo bogate... Meni su predlagali da ih vadim tataaaaaa ti si kriv sad me strahhhhh Jadan mmm sa mnom vazda nesto....Jos uvijek pesimista vjeciti
boca prosle hB... nus pojava malo..nervoza i odmah na oko udarilo, desno se upalilo...nekako je umoran...i smrkljav..a nije ono bolestan vec ok, jede i sve ostalo, ispi mi mozak s Dorom-dodom . danas je bio ok..sutra ga saljem u vrtic...ostavila sam ga ovih dana ipak kuci dok ne dođe sebi nakon boce i dok oko se ne smiri..inace nece mi ni pod razno svejze voce ni koji nacin niti juhe...hoce kupovne kasice pa pomalo...ostalo jede... dadaa, apotekarka i ja sam prebolila mononukleozu...nema s to me nije tada scepilo zbog pada imuniteta...od angine, upale pluca, zlijezda,bronhitisa, osipa...rubeole...vise od mjesec dana sam bila out...a posljedice vjerojatno da ostavi pripremam meni za rođendan ;))) i dekor a to najbolje znam...ukus nije bitan
ama to se danas za cas radi...zik...zik...i odmah kuci...a jos mozes jesti brdo sladoleda
boca prosle hB... nus pojava malo..nervoza i odmah na oko udarilo, desno se upalilo...nekako je umoran...i smrkljav..a nije ono bolestan vec ok, jede i sve ostalo, ispi mi mozak s Dorom-dodom . danas je bio ok..sutra ga saljem u vrtic...ostavila sam ga ovih dana ipak kuci dok ne dođe sebi nakon boce i dok oko se ne smiri..inace nece mi ni pod razno svejze voce ni koji nacin niti juhe...hoce kupovne kasice pa pomalo...ostalo jede... dadaa, apotekarka i ja sam prebolila mononukleozu...nema s to me nije tada scepilo zbog pada imuniteta...od angine, upale pluca, zlijezda,bronhitisa, osipa...rubeole...vise od mjesec dana sam bila out...a posljedice vjerojatno da ostavi pripremam meni za rođendan ;))) i dekor a to najbolje znam...ukus nije bitan
ja sam se u ovo jedino nadala nakon moje propasti ..jeeee jos jedan Andrejevic je narastaoooooo
boca prosle hB... nus pojava malo..nervoza i odmah na oko udarilo, desno se upalilo...nekako je umoran...i smrkljav..a nije ono bolestan vec ok, jede i sve ostalo, ispi mi mozak s Dorom-dodom . danas je bio ok..sutra ga saljem u vrtic...ostavila sam ga ovih dana ipak kuci dok ne dođe sebi nakon boce i dok oko se ne smiri..inace nece mi ni pod razno svejze voce ni koji nacin niti juhe...hoce kupovne kasice pa pomalo...ostalo jede... dadaa, apotekarka i ja sam prebolila mononukleozu...nema s to me nije tada scepilo zbog pada imuniteta...od angine, upale pluca, zlijezda,bronhitisa, osipa...rubeole...vise od mjesec dana sam bila out...a posljedice vjerojatno da ostavi pripremam meni za rođendan ;))) i dekor a to najbolje znam...ukus nije bitan O ivancice ajd dobro je da je djecak prosao s malo nuspojava...poceli su drugi rođendani da se slave a draga na sve nam je izgleda mono ostavila posljedice sem na jezik bar meni
kad je moj sestric operisao krajnike lezala zena kod njega u sobi poslije operacije nije znala gdje se nalaze.
kazu da je op u poodmaklim godinama pravo teska, zato zene neka vam krajnika ako ih do sada niste vadile
ja nemam snage pisati Noa je danas imala ''jedan od onih dana u mjesecu'' izludila me nije htjela jesti,za svaku sitnicu je plakala i bacala se po podu pokusaj setnje po gradu zavrsio je svađom s jednom nekulturnom babetinom al dobila je svoju porciju sram i stid da je bude
I kod mene ima treci jesmo bogate... Meni su predlagali da ih vadim tataaaaaa ti si kriv sad me strahhhhh Jadan mmm sa mnom vazda nesto....Jos uvijek pesimista vjeciti
ama to se danas za cas radi...zik...zik...i odmah kuci...a jos mozes jesti brdo sladoleda
kad je moj sestric operisao krajnike lezala zena kod njega u sobi poslije operacije nije znala gdje se nalaze.
kazu da je op u poodmaklim godinama pravo teska, zato zene neka vam krajnika ako ih do sada niste vadile
e bas ti hvala mala ja se smatram jos mladom ...moja prijateljica ih je izvadila prije par god. ...jel laserski...ili vec kako se to sad radi...sprzila...isti dan izasla...samo nije mogla jesti 2 sedmice nista sem kasica...ko uostalom, svi
ja nemam snage pisati Noa je danas imala ''jedan od onih dana u mjesecu'' izludila me nije htjela jesti,za svaku sitnicu je plakala i bacala se po podu pokusaj setnje po gradu zavrsio je svađom s jednom nekulturnom babetinom al dobila je svoju porciju sram i stid da je bude
e bas ti hvala mala ja se smatram jos mladom ...moja prijateljica ih je izvadila prije par god. ...jel laserski...ili vec kako se to sad radi...sprzila...isti dan izasla...samo nije mogla jesti 2 sedmice nista sem kasica...ko uostalom, svi
a moram malo, nemoj da se ljutis please , a za te laserske ne znam ja znam za klasicnu op
a moram malo, nemoj da se ljutis please , a za te laserske ne znam ja znam za klasicnu op
Sto se tice operacije krajnika ja sam ih operisala sa 21 godinu i Boze nedaj podnijela, uh samo kad se sjetim, tako da ja nikom u "poodmaklim " godinama ne bih preporucila
a sto se tice visine i tezine, moja cura je sa godinu dana bila visoka 84, a teska 12.900 i niko mi nije rekao ni da je puno, ali kad vidim koliko su visoki i teski vasi, a stariji ja sam skontala da je ovo za njen uzrast bas puno.