|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  349 350 [351] 352 353   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
24.3.2011 10:40:07   
Lady26
Vec pocelo... user posted image ?!
Misa mu.... user posted image user posted image user posted image user posted image
A Hanica te samo uveseljava a ti to mama ne kontas user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 8751
24.3.2011 10:50:38   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: megi

jutrooooo

joj mene vrat ustekao evo jedva se saginjem, sta bi mogla popiti
ima li ko kava savjet, a razlog usteknuca moze biti adna kod nas na krevetu pa se ja sva ukocim, jer se jutros u 5 rasplakala i nije htjela vise u krevetci a ja nemam snage u ta doba da se s njom ubjedjujem
ili oprana kosa pred spavanje, mozda nedovoljno osusenauser posted image

mi smo visoki oko 77 cm, teski mozda 11 kg, vagali se na kucnoj vagi, valjda cemo nekad otici i na vakcinu od 18 mjeseci pa cemo i to tacno znati
mada je ona uvijek bila sitna, i dosta je sitnija od svojih vrsnjaka, ali nas ne brine

Lady user posted image user posted image  za Lanu i pricanje i mi sastavljamo rijeci pa kaze oda mama poso kupi ani svasta

uh sto me ovaj vrat zeza

ima li te ko malo izmasirati na tom mjestu ili ti malo probaj kruznik pokretima da otpusti, a popij brufen kao sto ti jelena rece

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 8752
24.3.2011 10:51:13   
megi
Lady ne vidim dobro jutros, ipak Lani user posted image

Jelena hvala popicu nesto cim doruckujem, bas me zeza, a valja cijeli dan sjediti za racunarom
ni nama jos trojke nisu izasle pa je muce, bas ponekad u snu vrisne, a bijele li se bijele, uh jesu dosadne

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8753
24.3.2011 10:54:40   
Anoniman
Nama se bijele gornje trojke i cetvorke i donje dvojke, mozda je koji i izbio od ponedjeljka jer ne mogu vidjeti neda prici ustima, a ne prstic u usta staviti. u ponedjeljak kad joj je dr gledao grlo kaze samo sto nisu, ali isto nam je tako dr doktorica rekla prije mjesec dana samo sto nisu, a njih nikako. Bas je izmucise, a i mene.

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 8754
24.3.2011 10:56:34   
Anoniman
imam i s vratom iskustvauser posted image user posted image user posted image

megi

kupis okovratnik u apoteci i voltaren forte, koji ces piti ujutro i navece...sve dok citavu kutiju nepopijes...nemoj prekidati samo zato sto ti je bolje...to je vjerovatno neuralgija...meni se jos dobro pokazao onaj flaster od hansaplasta sto grije...ako te recimo boli u predelu lopatice

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 8755
24.3.2011 11:08:28   
Anoniman
pozdrav
Ja sam jedva sinoc zaspala anel je toliko sinoc hrkouser posted image ko veliki . Kako vi kad vasa djeca hrcu. MM kaze daj trzni ga necu reko probudit cu ga . Nego malo ispod nosa ga direnem ko poskakljivim i malo usuti i opetuser posted image na novo . Al na nos hrco u ustima duda cvrsto stoji
Lady, bravo za Luser posted image user posted image mi odavno znamo sastavljat rijeci al nisam se hvalilauser posted image user posted image user posted image
Zna rec recimo Anju, daj kajku mama(aniju daj cajku mama )user posted image
danas prelijep dan idemo van abd
Spavali smo do pola 10.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8756
24.3.2011 11:12:10   
Lady26
Felix nisi se naspavala pa ne vidis user posted image user posted image procitaj hajde jos jednom user posted image user posted image user posted image

Pusa za vas dvoje user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8757
24.3.2011 11:14:38   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Nama se bijele gornje trojke i cetvorke i donje dvojke, mozda je koji i izbio od ponedjeljka jer ne mogu vidjeti neda prici ustima, a ne prstic u usta staviti. u ponedjeljak kad joj je dr gledao grlo kaze samo sto nisu, ali isto nam je tako dr doktorica rekla prije mjesec dana samo sto nisu, a njih nikako. Bas je izmucise, a i mene.

Joj Jelena oni bas tesko izlaze, Lani 3 "samo sto nisu" vec mjesec dana...ali svaki put kad pogledam - citaj kad mi dozvoli - sve se vise bijeli i ide prema gore...mislim da ce bas brzo i izbiti
A 4 sam joj vidjela kad su vec sve cetiri izasle uveliko vani, i to sasvim slucajno...user posted image sokirala sam se user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8758
24.3.2011 11:22:04   
Malenaoduvijek
ljubice moje zna li neka na kojoj temi je onaj caj od hanebanane, Luka mi malo kasljuca ali onako suho pa da mu dam a ne bih onaj drugi samo sa lovorom i secerom nego od hanebanane
please

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8759
24.3.2011 11:32:53   
Lady26
Evo ti link http://www.ringeraja.ba/forum/m_126864/mpage_35/key_/tm.htm

Pri dnu negdje Hanady ga je napisala, imaju oba u istom postu

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 8760
24.3.2011 11:37:01   
Anoniman
opet me stomo boliuser posted image ebemu vise , ujedala bi samu sebe od muke . Inace me boli prvi dan sad i drugi dan boli ......
Pa sam nikakava do skoro bila o.k sad me poce boliti drmnila sam analgin da popusti da mogu ovog nervoznog izvest van user posted image al i danas vidim puse vjetra.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 8761
24.3.2011 11:41:12   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Evo ti link http://www.ringeraja.ba/forum/m_126864/mpage_35/key_/tm.htm

Pri dnu negdje Hanady ga je napisala, imaju oba u istom postu

hvala ti do neba user posted image user posted image user posted image user posted image

prepisala sam i sada mi ne moze pobjeci nigdje

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8762
24.3.2011 11:43:33   
Anoniman
jos jednom: " hrcul vasa djeca?" 

Neposredna veza do poruke: 8763
24.3.2011 11:44:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

moj se ziv ne cujeuser posted image user posted image

moguce da ti ima krajnike ako hrce...ili devijaciju nosa...je li spava otvorenih usta

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8764
24.3.2011 11:46:13   
Malenaoduvijek

moj luka hrce nekada a ima uvecane krajnike i kada otvori usta takodje a i kada zabaci glavicu nazad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8765
24.3.2011 11:48:36   
Malenaoduvijek

opet me stomo boliuser posted image ebemu vise , ujedala bi samu sebe od muke . Inace me boli prvi dan sad i drugi dan boli ......
Pa sam nikakava do skoro bila o.k sad me poce boliti drmnila sam analgin da popusti da mogu ovog nervoznog izvest van user posted image al i danas vidim puse vjetra.

jesi probala one jelenine tbl, a to ti je zbog upale.umotaj se kako sam ti reklA neki dan i utopli noge ovo nije zeza ozbiljno.
mene takodje strasno boli a posebno kad sam pod upalom

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8766
24.3.2011 11:51:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

moj se ziv ne cujeuser posted image user posted image

moguce da ti ima krajnike ako hrce...ili devijaciju nosa...je li spava otvorenih usta

al cudno  mi jer nije hrco na ustauser posted image vec na nos al tako jakooooo .Ja konatm otvorena usta sad cu dudu staviti da usuti, kad ja cuca cvrsto stoji u ustima a hrka ga stoji.
Stvarno neznam kako da se postavim da usutiuser posted image nesmijeg ga buditi ,nego ga ispod nosa malo dirnem kao poskakljivam on usuti 5min i opetuser posted image jedva sam zaspala .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8767
24.3.2011 11:53:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

jesi probala one jelenine tbl, a to ti je zbog upale.umotaj se kako sam ti reklA neki dan i utopli noge ovo nije zeza ozbiljno.
mene takodje strasno boli a posebno kad sam pod upalom
nisam juce MM zaboravio kupitiuser posted image pa cu ja danas otic sa A. dok malo popusti bol.
Ma ja nikad nisam razgolisena , ni ljeti user posted image al eto oce se nesto sve na mene al bit ce bolje abd.

Neposredna veza do poruke: 8768
24.3.2011 11:56:45   
Lady26

Noooooooo noooo,  mi smo dame user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8769
24.3.2011 12:26:33   
megi
hvala na savjetima nesto cu kupiti kad s posla

uh jos mi je ovo falilo,
a za masazu Mala hm, ne znam kako bi me kolegao pogledao kad bi mu rekla de me izmasiraj user posted image user posted image user posted image

masazu cuvam za mm i kucu

Felix kao sto Lady rece mi smo dame user posted image ,
mi hrcemo samo kad smo prehladjeni

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8770
24.3.2011 12:27:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: megi

hvala na savjetima nesto cu kupiti kad s posla

uh jos mi je ovo falilo,
a za masazu Mala hm, ne znam kako bi me kolegao pogledao kad bi mu rekla de me izmasiraj user posted image user posted image user posted image

masazu cuvam za mm i kucu

Felix kao sto Lady rece mi smo dame user posted image ,
mi hrcemo samo kad smo prehladjeni
ako si bas ukocena...ni slucajno nemoj masirati...samo ce ti se pogorsati

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 8771
24.3.2011 12:29:26   
Lady26
Ne bih ni ja masirala, moze te jos i grc uhvatiti....
Voltaren ili brufen, grij to mjesto i trebalo bi biti ok...

Meni je sve gore....sve manje cujem na desno uho user posted image user posted image
A jos cekam uputnicu, pa dok je mm donese, osijedit cu user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8772
24.3.2011 12:41:49   
Malenaoduvijek
joj zene meni se spava, mogla bih sada odvje samo da se spustim i da zacorim.
onaj moj pekar ujutro se nadigne ali zato sada ne zna gdje je do jedno 2-3. a ti mama ko te sljivi, a sinoc citala ove budalastine do kasno na rr.

moze jedna kafica za nekoga user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8773
24.3.2011 12:43:12   
koka i po
dan..
lady de da ti dr.mr.ORL koka kaze user posted image ..
xiclav 625 tri puta dnevno ili xiclav 1000 dva puta dnevno  plus garanasol kapi tri puta po dvije u bolno uho..
nista u njega ne gurati cackati ,zvukovod je zatvoren i otekao od upale zato ne cujes...
ako ipak odes u hitnu NIPOSTOOOOOOOOOO ispirati.....ako ipak bude gnojni sekret aspiracija i nista drugo(kod vas to u Sa. sigurno ima).
eh   zene moje drage...ja od jutros bitku vodim sa S. taman se pohvali da je dobro a ono od sinoc kasalj slinice i ostalo...plus povracanje radi kasljauser posted image ..
evo me sama  s njim...spava...a imam samo jednu cigaru...ne smijem ga ostaviti i ici kupiti..
gledam ja u nju a ona gleda u mene.....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8774
24.3.2011 12:45:31   
tekja
...hoce li ko sa mnomuser posted image ...maznula sam i jedan prutic V. kinder cokoladiceuser posted image

Mi smo bili vani, sreli smo je'nu malu djevojcicu...pa su se njih dvoje igrali, trcarali okolo, slali jedno drugom puse, zamijenili igracke...ma haosuser posted image ...evo ga zaspao, doduse morala sam par inuta da legnem kraj njega i da ga milujemuser posted image

V. ne hrce, osim kad mu je nos zapusen, ali ni ja nisam rahat u krevetu, jer MM je k'o medjeduser posted image ...budim ga, lupam, udaram, stipam, zacepim nos, on na trenutak prestane i jovo nanovouser posted image ...i uvijek ujutro raspravljamo ko zbog koga nije mogao spavatiuser posted image user posted image user posted image

Lady, 'bem mu vise i uho...haj to danas rijesiuser posted image ...a za Lanu i dvije rijeci skidam kapu, da je istina za ove 3 rijeci, odmah bih ujutro dijete kod logopeda...moj jos nije spojio 2...user posted image

Megi, joj ja sam jednom imala ukocen vrat, bas zeznuta bol...toplila, masirala i mazala sa nekim uljem, 101 cvijet, cini mi seuser posted image ...proslo za 2-3 dana...tebi zelim jos brze da prodjeuser posted image

Felix, uh, proci seuser posted image ...ja sam se, sto se user posted image  tice, preporodila nakon porodauser posted image user posted image user posted image  sad je ni ne osjetim, doduse, sto jest, jest,  obraduje meuser posted image user posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  349 350 [351] 352 353   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  349 350 [351] 352 353   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *