|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  346 347 [348] 349 350   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
23.3.2011 21:06:51   
tekja
aj neobicno mi je kad ovu temu ne nadjem u aktivnim...ovo malo sunca progrijalo i nigdje nikoguser posted image user posted image user posted image

Mi smo dobro, malo smo setali, MM bio slobodan pa iskoristili dan...ovako moj V. u sred setnje odluta, ma ni ne okrene se, my little brave heartuser posted image

user posted image

govorim MM pusti ga da vidim dokle ce...i ovoliko smo ga smjeli pustitiuser posted image ...

Tajra, je l' pala vakcina?
Mala, jesu gotove boce viseuser posted image  Felix, Jelena, Marinci, Lady etc. nadam se da negdje uzivate pa vas nemauser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 8676
23.3.2011 21:19:05   
Malenaoduvijek
jeli ovo grbavica?

a nigdje nikoga sve se razbjezalo i ja se cudim

a boce aBd zakljucno sa petkom gotove user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 23.3.2011 21:26:17 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 8677
23.3.2011 21:20:22   
marinčii
tekja evo mene uživam za kompjuterom na miruuser posted image user posted image ,dok je Matej budan jeli se približim tastaturi on mi je gurne nazad,moram samo njega gledat i s njim se igrat,baš me zanima kad će počet sam da se igra??Drago mi je da ste iskoristili dan i uživali u lijepom vremenu pogotovo otkad vidje da neće ovo vrijem baš dugo trajatiuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 8678
23.3.2011 21:25:43   
tekja
IZVORNA PORUKA: MALA1994

jeli ovo grbavica?

Jeste...user posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 8679
23.3.2011 21:28:40   
Anoniman
evo i mene malo . Moj anel skoro mi oslobodio lap.user posted image user posted image smjesan je neku noc gledao bumbz na youtube . I sta je diro pritisno teletabise a pojacano bilo do kraja na bumbi se slabo cuje kad je teletabisi krenulo ono jako pojacano djete je skocilo sa stolice prepalo se i toliko plakaouser posted image user posted image user posted image user posted image Sad kad oce da dira mm. lapt. on samo kaze sad ce teletabisi on odma bjezi krije se user posted image user posted image user posted image . !
Tekja, i vi uzivali neka steuser posted image jer sto marinci rece od vikenda lose vrijeme user posted image .
Mala dje s ba sta ima ? Kako ste nam :)

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 8680
23.3.2011 21:31:19   
dafri
IZVORNA PORUKA: marinčii

baš me zanima kad će počet sam da se igra??

e ovo i mene zanima a sve nešto kontam da će nam još dugo biti ovakouser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 8681
23.3.2011 21:35:05   
tekja
IZVORNA PORUKA: dafri

e ovo i mene zanima a sve nešto kontam da će nam još dugo biti ovakouser posted image user posted image

...u pubertetu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 8682
23.3.2011 21:35:15   
Malenaoduvijek
evo me, cojk me napustio i ja gdje cu sta cu malo na RR.

mladje dijete spava, a vejiki decko ovdje sa mnom,a sad ce i on samo da ga presvucem jos.

a dobar je anelko, s njim nikada nije dosadno.
moj Igo je postao pravi fakin, mm gazove destruktivac, samo se tuce, sve redom mene, tatu, brata ali brat poceo vracati pa mu nista nije jasno, a kad gdje dodjemo onda je fin ko kakva curica
danas u domu zdravlja dva sata sa mnom cekao ma najbolji a onda po kuci krugove obilazi ne zna sta bi sa sobom user posted image

tekja, vidim ja poznate mi ove stare zgrade, ovako su mene slikali ko malu ali u gro planuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8683
23.3.2011 21:36:47   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: tekja

...u pubertetu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje starije dijete se igra samo vrlo cesto dok se brat razbijac ne pojavi da pokvari igru, ali zato mali samo hoda okolo i samo kvari , a ja se tjesim da je jos mali i da ce i on poceti uskoro user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 8684
23.3.2011 21:40:38   
marinčii
Uh dok oni stignu do puvberteta doće na red rodit još kojeuser posted image i  eto ga sve opet ispočetkauser posted image  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 8685
23.3.2011 21:48:28   
škorpija
generacijo koliko su vaše bebe visoke i teške,

ajdin imam 23 mjeseca, visok je 86 cm i težak 14 kg, maloprije mu mjerila visinu i baš mi nesto malo, porastao je samo tri cm za pet mjeseciuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 8686
23.3.2011 21:52:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

ajdin imam 23 mjeseca, visok je 86 cm i težak 14 kg, maloprije mu mjerila visinu i baš mi nesto malo, porastao je samo tri cm za pet mjeseciuser posted image

Anel visok 76 cm kad ga mjerila i ima skoro 11. kg i 19mjeseci ...
Sta imas rec onda za nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 8687
23.3.2011 21:53:28   
teacher75
sa 15 mjeseci je imala 10kg i bila duga oko 84 cm, od tada je nismo ni mjerili ni vagali ali mislim da nije na visini dobila puno, mozda jedino malo na tezini

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 8688
23.3.2011 21:54:18   
Anoniman

a znate sta MM zanima Kad ce A. ici lec rano kao ostala djeca recimo njemu pase u 8. sati uvecer i da se ne budi do ujutro u 8user posted image user posted image user posted image reko  nikad mozda ni taduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 8689
23.3.2011 21:55:35   
škorpija
feliks pa vama je omjer visine i težine taman, prava manekenskauser posted image , a mi smo bebeliiiiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8690
23.3.2011 21:57:35   
Anoniman
pa sta ako ste jojj ja volim bebelu djecuuser posted image user posted image user posted image ma kad A. vidim na slikicama svog se slio sto zene stare kazu od debljine al popu njen ne nabijen pretjerano sa debljinom pojela bi gauser posted image ozbiljno mi smo mrsavi , tankiuser posted image user posted image gdje god ujedam boli gauser posted image kost . nema mesauser posted image punouser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 8691
23.3.2011 22:00:24   
shejla

mi isli na vakcinu prije 10-tak dana... Visoki smo 88,5 i teski 12,750 :) Kaze dr. da je tezina OK, a visina je malo iznad prosjeka - mamina manekenka.... Tako da ste vi onda taman user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 8692
23.3.2011 22:01:01   
dafri
Una ima oko 88 cm i oko 14 kila

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8693
23.3.2011 22:04:10   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

a znate sta MM zanima Kad ce A. ici lec rano kao ostala djeca recimo njemu pase u 8. sati uvecer i da se ne budi do ujutro u 8user posted image user posted image user posted image reko  nikad mozda ni taduser posted image user posted image user posted image

moj luka je isao do godine i po u devet na spavanje, a sada sve kasnije i kasnije. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8694
23.3.2011 22:07:04   
škorpija
aha mi smo taman, sve se tješimuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8695
23.3.2011 22:14:14   
Anoniman

moj luka je isao do godine i po u devet na spavanje, a sada sve kasnije i kasnije. user posted image

bas me utjesi user posted image doduse anel nije ni kao beba nikad zaspo prije 22. i jos se znao frajer buditit heejjjj .
Sad zaspi 23. nekad i kasnije al se bar ne budi do jutra al uzadnje vrijeme me s gura s lezajauser posted image i mora on mene na neki nacin buditiuser posted image user posted image ja ga vratim na mjesto za 5 min opet na meni ....
Spremam se evo danima da ucimo na krevetac al neda mi se nestouser posted image

Neposredna veza do poruke: 8696
23.3.2011 22:18:53   
dafri

bas me utjesi user posted image doduse anel nije ni kao beba nikad zaspo prije 22. i jos se znao frajer buditit heejjjj .
Sad zaspi 23. nekad i kasnije al se bar ne budi do jutra al uzadnje vrijeme me s gura s lezajauser posted image i mora on mene na neki nacin buditiuser posted image user posted image ja ga vratim na mjesto za 5 min opet na meni ....
Spremam se evo danima da ucimo na krevetac al neda mi se nestouser posted image

moja ide spavati oko osam ali je ja moram ljuljati i pjevati ,naravno spava sa mnom a krevetac sam izbacila

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8697
23.3.2011 22:21:53   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tekja

jeli ovo grbavica?

Jeste...user posted image

sto nisi zvala u setnjuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 8698
23.3.2011 22:26:25   
Apotekarka
Zene drage danas sam vam pobudalila...Na poslu sam nekako izgurala ali kad sam dosla Antonia nesto po licu izasulo pa prodje kad sam uzela da ga presvucem ono i po nogama isto kad se nazaris zarom ili opeknes...i gori to mesto..Nazovem doktora on kaze dovedi ga sumljamo i ja i doktor na sirup cefalexin danas 3 dan pije i dali mu injekciju dexametasona no mene brine sto se na jednom dijelu povukao taj osip na drugom izbije pa sve tako....grlko je i dalje upaljeno,pluca uredu zlijezde malkice otecene...preporuca dr amoxicilin ali vidjet cemo sta ce do jutra biti...NO onda ja ponijela i svoju knjizicu ondase doktor zaprepastio grlo strasno,strasno crveno i gnoj se poceo stvarati zlijezde dosta otecene veli on ti si zabrinjavajuca dugo mi je pluca slusao ali veli nije upala nego imas jako puno slajma,odmah xiclav od 1000 i prospan a ja se osjecam bas nekako slomljeno da li od tog svega da li posljedica temp.ne znam...A jest nas krenilo...temp nemamo ali mi neka vrucina drzi tijelo...I jako sam blijeda...Jos i mjesecnica tek prola...Joj samo da Antoniu prođe taj osim je li se netko susretao sa slicnim osipom od antibiotika

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 8699
23.3.2011 22:30:58   
Anoniman

zavisi gdje ga mjerim...tamo gdje je parket manje nagrbljen oko 87...a gdje je vise 89user posted image user posted image ...a koja mu je stvarno visina...boga pitajuser posted image ...a tezina....eeeeeeeeeeee...daaaavno smo mi imali 14kg...a i ova vaga mi je suhveli...nesto meni manje pokazuje

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 8700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  346 347 [348] 349 350   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  346 347 [348] 349 350   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *