Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Koko mi cuvamo usi, puhalo vani ili ne ima kapicu hvala na brizi. Mama2009 . zao mi je dusice male al bit ce bolje od inahalacija abd. Lady ne cekaj da te vikend "zavrne" onda si gotova otidji gdje bilo pa vratila se kuci ili ne pokusala si otic negdje kazi da te jakoo boli(makar slagala) pa ce te primiti Marinci, nadam se da nece ici na gore sa M. nosicem i kihanjem Mi ruckili sad cekam da zaspi idem odma i ja
Pozdrav za malu raju Joj vidim bolesnih duse drage Mama 2009 ljubni nam drugaricu puno bas nam je zao sto je bolesna Lady vidim Vi ste oki-doki Felix isto dok sve pofatam,treba mi Mi smo dobro,vristimo skacemo udarmo mamu i tatu,i eto dernajmo se. Kod nane smo stalno,i fino se druzimo u naninoj postelji igramo se sa tabletama i brojimo ih Sad skontah da je moj lijevak jede, ja mu dajem kasiku u desnu ruku on nista samo je prebaci u lijevu!Inace sve radi lijevom Tako nam grah pao Ljubimo drugare i drugarice
Pozdrav za malu raju Joj vidim bolesnih duse drage Mama 2009 ljubni nam drugaricu puno bas nam je zao sto je bolesna Lady vidim Vi ste oki-doki Felix isto dok sve pofatam,treba mi Mi smo dobro,vristimo skacemo udarmo mamu i tatu,i eto dernajmo se. Kod nane smo stalno,i fino se druzimo u naninoj postelji igramo se sa tabletama i brojimo ih Sad skontah da je moj lijevak jede, ja mu dajem kasiku u desnu ruku on nista samo je prebaci u lijevu!Inace sve radi lijevom Tako nam grah pao Ljubimo drugare i drugarice
ne brini izgleda da smo i mi ljevaci ako te to tijesi hahahhahah
ne brini izgleda da smo i mi ljevaci ako te to tijesi hahahhahah
jao krasan dan..ja sad s posla...andrej u krevetu..oko mu je dosta dobro..ali neka ga malo kuci dok se to ne smiri, konjuktivitis pravi nije..nego kao d a ga promaja opalila..ili je od vjetra a njemu oke mamine osjetljive....kapi nismo koristili..samo ga pazim, perkam i sterilnom vodom i gazom cistim oci...i naravno pšosteljinu mjenjam.....uhhh pripreemamo se za rođendan, samo psihicki..jos nesto nemam snage za fizicke pripreme..vrijeme mi leti tek mi boznicne akcije s djecom prosle , a vec rođendani andreju, muzu, svekrum sestricni i Uskrs idu ma svi u nekoliko dana ..ohhhh
inace mi smo gotovi s vakcinama do 4,5 godine.-.hvala bogu vise ;)))
Dobro je sto nije konjuktivitis, uh kad se sjetim ja odrasla pa mi je bilo ... Sad ce biti slavlja i kolaca...i troskova Blago vama za boce, mi ni onu sa godinu dana nismo primili, al niko nas ni ne pita , mislim na doktore...
lady- namucili smo se i s tim bocama i konjuktivitisom..ovo bi nam bio 5-ti put....mislim d a je neki blazi oblik te infekcije, ali nije onaj pravi..pa ga pazim i eto...a boce vise issss..izmorie su nas..pogotovo ona s 12 mjeseci tako d a mi sad noista vise nista nije bitno osim njegova zdravlja..a rpendani ce doci i proci..i svi ce biti pocasceni
< Poruku je uredio iv@ncica -- 23.3.2011 14:23:18 >
Ma znam al eto primili ste i zavrsili hB....sad je iza vas to sve...ma samo nek se zdravo, to je bitno, sve ostalo....doci ce kad tad na svoje... Ja kad god pomislim mogli bi neko kuci prehladjen, mm najcesce... zbog posla...sad ce lijepo vrijeme i ozdravit cemo skroz pa cu je voditi...
lady ja bi sama sebe pojela kad bi toliko cekala sa vak. jos pogotovo kad znam da nas ceka kad god odemo nece nam pobjeci -al ono opet je tu nedje u podsvijesti. Ja sam oduzila ovu sa 18mjes. jer skoro je bio bolestan cekat cemo jos da malo "ohanemo " sa bolnicama Neka nas, zovu salju koverte mi cemo samo lagati sta nas brigec Ivancice , vi se rijesili boca superiska , Jel bilo kakvi reakcija daj kazi. Misa mu i konjuktivitis da nema plave okice kazu da su te okice boje najosjetljivije . Pusa
Uh ni mi nismo još tu od godinu primili a bome ja sam odlučila i da nećemo još zadugo kad još malo ugrije vodim ga na tu sa 18mjeseci iv@nčice ljubni nam Andreja
marinci , i ja cekam lijepo vrijeme i toplo. A. zaspo odoh i ja al cisto sumnjam da cu spavat odo probat pa ako ne mognem eto mene neda mi se nista vala raditi po kuci, sto rece Mala prozori i ostalo na svjetlosti su .... Cekat cemo april i bolje dane Mada haman od vikenda javlja opet hladnije i kisu !
Uh bome mi je više ružnog vremena puna kapa ,hoću proljeće pa da lipo uživamo ,nekako se čovjek osjeća puno bolje kad ugleda ono lijepo sunce Nadam se da će nam se javiti,ma sigurno ima pune ruke posla pa nema kad pisati,
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
Dan misa mu vise i bolescurinama is s rr... Moj A jos kaslje i jako slabo jede...na cefalexinu smo prvom antibiotiku i ganjamo se da ga popijemo...TAj kasalj ga najvise nocu muci po danu gotovo da i ne kaslje...Okice jos malo krmelje ali na bolje ide....ali ja sam bas nekko slaba ko slomljena,vrucina me hvata,hvala Bogu bez temp.sam ali kasljucam i ja a grlo je jos dosta upaljeno...ja se drogiram almacinom,daleronom i islom....p valjda se popravim...Ne mogu ni na odbojku veceras vidite dokle je doslo ali mjesecnica prestala najbolje da se posvetim muzu da me posteno oznoji...
mi smo odspavali sat i pol super mogla sam jos al anel usto mada mogla sam ga premuntat da jos teke spavamo al buni mi se stomak gladna ustali jeli i evo igra se Mya mislimo na vas. Kod nas se naoblacilo kisa ce !!!!haman.....
pozz, šaljemo puse bolesnim drugarima da što prije ozdrave i mi moramo na bocu ovu od 18 mjeseci a baš mi se teško nakaniti,gori mi je pregled prije boce al hajd kad odradimo mirni smo dugo
felix blago tebi,ja preko dana nisam spavala ne pamtim, a što se tiče vremena za vikend