|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  345 346 [347] 348 349   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
23.3.2011 13:50:17   
mama2009
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ocekuj navece jos kaslja....i u toku spavanja...
Ljubi je puno user posted image user posted image user posted image user posted image
A dovoljno ti je da posudu sa vodom/kamilicom/ drzis na radijatoru...

sinoc nakon inhalacije i injekcije se smirio kasalj poprilicno mirna noc, nadam se istom veceras nakon inhalacije  pusa za tebe i lanusku

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8651
23.3.2011 13:51:55   
Anoniman
Koko mi cuvamo usi, puhalo vani ili ne ima kapicu user posted image hvala na brizi.
Mama2009 . zao mi je dusice male al bit ce bolje od inahalacija abd.user posted image
Lady ne cekaj da te vikend "zavrne" onda si gotovauser posted image user posted image otidji gdje bilo pa vratila se kuci ili ne pokusala si otic negdje kazi da te jakoo boli(makar slagala) pa ce te primiti
Marinci, nadam se da nece ici na gore sa M. nosicem i kihanjem user posted image
Mi ruckili sad cekam da zaspi idem odma i jauser posted image

(odgovor članu mama2009)
  Neposredna veza do poruke: 8652
23.3.2011 13:58:18   
salmy
Pozdrav za malu rajuuser posted image user posted image user posted image
Joj vidim bolesnih user posted image duse drageuser posted image user posted image user posted image
Mama 2009 ljubni nam drugaricu punouser posted image user posted image user posted image bas nam je zao sto je bolesnauser posted image
Lady vidim Vi ste oki-dokiuser posted image
Felix isto user posted image user posted image dok sve pofatam,treba mi user posted image user posted image user posted image
Mi smo dobro,vristimo skacemo udarmo mamu i tatu,i eto dernajmo se. Kod nane smo stalno,i fino se druzimo u naninoj posteljiuser posted image igramo se sa tabletama i brojimo ih
Sad   skontah  da je mojuser posted image lijevakuser posted image user posted image user posted image jede, ja mu dajem kasiku u desnu ruku on nista samo je prebaci u lijevu!Inace sve radi lijevomuser posted image
Tako nam grah pao
Ljubimo drugare i drugariceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 8653
23.3.2011 14:00:09   
mama2009
IZVORNA PORUKA: salmy

Joj vidim bolesnih user posted image duse drageuser posted image user posted image user posted image
Mama 2009 ljubni nam drugaricu punouser posted image user posted image user posted image bas nam je zao sto je bolesnauser posted image
Felix isto user posted image user posted image dok sve pofatam,treba mi user posted image user posted image user posted image
Mi smo dobro,vristimo skacemo udarmo mamu i tatu,i eto dernajmo se. Kod nane smo stalno,i fino se druzimo u naninoj posteljiuser posted image igramo se sa tabletama i brojimo ih
Sad   skontah  da je mojuser posted image lijevakuser posted image user posted image user posted image jede, ja mu dajem kasiku u desnu ruku on nista samo je prebaci u lijevu!Inace sve radi lijevomuser posted image
Tako nam grah pao
Ljubimo drugare i drugariceuser posted image user posted image user posted image

ne brini izgleda da smo i mi ljevaci user posted image user posted image user posted image user posted image ako te to tijesi
hahahhahah

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 8654
23.3.2011 14:00:58   
koka i po
kakve to ima veze user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 8655
23.3.2011 14:01:42   
salmy
IZVORNA PORUKA: mama2009

Tako nam grah pao

ne brini izgleda da smo i mi ljevaci user posted image user posted image user posted image user posted image ako te to tijesi
hahahhahah

Mozda je to nova modauser posted image user posted image user posted image masa djece "levati"user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 8656
23.3.2011 14:03:58   
salmy
IZVORNA PORUKA: koka i po

kakve to ima veze user posted image
Ma i nema neke pretjerane,vec meni sega nisam navikla na levatlukuser posted image user posted image user posted image hahahhahaha
ustvari neobicno mi,sve mu dajem u desnu a on isto oskacen sa desnomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 8657
23.3.2011 14:04:28   
Lady26

Jesmo bolje hB...mislim Lana, ja nijesam ali nijesam ni bitna toliko user posted image user posted image
Pusa vama, mama vidim bolje hB...

Nego, u cem je problem ako bude ljevak, jel to imas nesto protiv levata user posted image user posted image user posted image reci ako smijes....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 8658
23.3.2011 14:05:24   
iv@ncica
cao  mame....

jao  krasan  dan..ja  sad s posla...andrej u  krevetu..oko  mu je  dosta  dobro..ali  neka  ga  malo  kuci  dok  se  to  ne  smiri, konjuktivitis  pravi  nije..nego   kao d a ga  promaja  opalila..ili  je  od  vjetra  a njemu  oke  mamine  osjetljive....kapi  nismo  koristili..samo  ga pazim,  perkam i  sterilnom  vodom  i  gazom  cistim  oci...i  naravno  pšosteljinu  mjenjam.....uhhh  pripreemamo  se  za  rođendan,  samo  psihicki..jos  nesto  nemam  snage   za  fizicke  pripreme..vrijeme  mi  leti  tek  mi  boznicne  akcije  s  djecom  prosle , a vec rođendani  andreju, muzu, svekrum sestricni i Uskrs  idu ma  svi  u  nekoliko danauser posted image ..ohhhh

inace   mi  smo  gotovi  s  vakcinama  do 4,5  godine.-.hvala  bogu  vise ;)))user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 8659
23.3.2011 14:06:54   
salmy

Jesmo bolje hB...mislim Lana, ja nijesam ali nijesam ni bitna toliko user posted image user posted image

Nego, u cem je problem ako bude ljevak, jel to imas nesto protiv levata user posted image user posted image user posted image reci ako smijes....

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8660
23.3.2011 14:11:20   
Lady26
Dobro je sto nije konjuktivitis, uh kad se sjetim ja odrasla pa mi je bilo user posted image user posted image user posted image ...
Sad ce biti slavlja user posted image user posted image user posted image i kolaca...i troskova user posted image
Blago vama za boce, mi ni onu sa godinu dana nismo primili, al niko nas ni ne pita user posted image , mislim na doktore...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 8661
23.3.2011 14:12:59   
Lady26

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 8662
23.3.2011 14:22:24   
iv@ncica
lady-  namucili  smo  se  i  s  tim  bocama  i  konjuktivitisom..ovo  bi  nam  bio  5-ti  put....mislim d a je  neki  blazi  oblik  te  infekcije,  ali  nije  onaj  pravi..pa  ga  pazim  i  eto...a  boce  vise  issss..izmorie  su  nas..pogotovo  ona  s 12  mjeseciuser posted image
tako  d a mi sad  noista  vise  nista  nije  bitno  osim  njegova  zdravlja..a  rpendani  ce  doci  i  proci..i  svi  ce  biti  pocasceniuser posted image user posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 23.3.2011 14:23:18 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8663
23.3.2011 14:26:39   
Lady26
Ma znam al eto primili ste i zavrsili hB....sad je iza vas to sve...ma samo nek se zdravo, to je bitno, sve ostalo....doci ce kad tad na svoje...
Ja kad god pomislim mogli bi neko kuci prehladjen, mm najcesce... zbog posla...sad ce lijepo vrijeme i ozdravit cemo skroz pa cu je voditi...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 8664
23.3.2011 14:30:30   
Anoniman
lady ja bi sama sebe pojela kad bi toliko cekala sa vak. jos pogotovo kad znam da nas ceka kad god odemo nece nam pobjeci -al ono opet je tu nedje user posted image user posted image user posted image u podsvijesti.
Ja sam oduzila ovu sa 18mjes. jer skoro je bio bolestan cekat cemo jos da malo "ohanemo " sa bolnicama user posted image
Neka nas, zovu salju koverte mi cemo samo lagatiuser posted image user posted image sta nas brigec user posted image
Ivancice , vi se rijesili bocauser posted image user posted image user posted image superiska , Jel bilo kakvi reakcija daj kazi.
Misa mu i konjuktivitis  da nema plave okice kazu da su te okice boje najosjetljivije .
Pusa

< Poruku je uredio felix -- 23.3.2011 14:32:03 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 8665
23.3.2011 14:40:52   
marinčii
Uh ni mi nismo još tu od godinu primili a bome ja sam odlučila i da nećemo još zadugo kad još malo ugrije vodim ga na tu sa 18mjeseci
iv@nčice ljubni nam Andrejauser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8666
23.3.2011 14:43:55   
Anoniman
marinci , i ja cekam lijepo vrijeme user posted image i toplo.
A. zaspo odoh i ja al cisto sumnjam da cu spavatuser posted image odo  probat pa ako ne mognem eto mene user posted image neda mi se nista vala raditi po kuci, sto rece Mala prozori i ostalo na svjetlosti suuser posted image ....
Cekat cemo april i bolje dane user posted image Mada haman od vikenda javlja opet hladnije i kisu user posted image !

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 8667
23.3.2011 14:47:18   
marinčii
Da nažalost i ja sam gledala prognozu ,ma postala saam ovisna o njojuser posted image
kako nam se Mya ne javlja?nisam je ni na fb vidila?user posted image  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8668
23.3.2011 15:02:37   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: marinčii

Da nažalost i ja sam gledala prognozu ,ma postala saam ovisna o njojuser posted image
kako nam se Mya ne javlja?nisam je ni na fb vidila?user posted image  

necu kisu, hocu sunce. a nekada april zna biti hladniji od marta, ali nadamo se da nece ove godine biti.

a Mye nema vec dva-tri dana i ja se pitam gdje je user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 8669
23.3.2011 15:04:48   
marinčii
Uh bome mi je više ružnog vremena puna kapauser posted image ,hoću proljeće pa da lipo uživamo ,nekako se čovjek osjeća puno bolje kad ugleda ono lijepo sunceuser posted image
Nadam se da će nam se javiti,ma sigurno ima pune ruke posla pa nema kad pisati,user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 8670
23.3.2011 15:12:26   
mala86
stvarno sta je sa mijom?ja je ni na fb ne mogu naci user posted image
al sinoc je slatka tajna bila online

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 8671
23.3.2011 15:16:47   
sheri
mislim da Mya ima narudzbe, pa se zadala u biznisuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 8672
23.3.2011 15:25:08   
Apotekarka
Dan misa mu vise i bolescurinama is s rr...
Moj A jos kaslje i jako slabo jede...na cefalexinu smo prvom antibiotiku i ganjamo se da ga popijemo...TAj kasalj ga najvise nocu muci po danu gotovo da i ne kaslje...Okice jos malo krmelje ali na bolje ide....ali ja sam bas nekko slaba ko slomljena,vrucina me hvata,hvala Bogu bez temp.sam ali kasljucam i ja a grlo je jos dosta upaljeno...ja se drogiram almacinom,daleronom i islom....p valjda se popravim...Ne mogu ni na odbojku veceras vidite dokle je doslo ali mjesecnica prestala najbolje da se posvetim muzu da me posteno oznoji...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 8673
23.3.2011 16:20:20   
Anoniman
mi smo odspavali sat i pol super mogla sam jos al anel usto user posted image mada mogla sam ga premuntat da jos teke spavamo al buni mi se stomak gladnauser posted image ustali jeli  i evo igra se
Mya user posted image user posted image mislimo na vas.
Kod nas se naoblacilo kisa ceuser posted image user posted image user posted image !!!!haman.....

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 8674
23.3.2011 16:28:26   
dafri
pozz,
šaljemo puse bolesnim drugarima da što prije ozdraveuser posted image
i mi moramo na bocu ovu od 18 mjeseci a baš mi se teško nakaniti,gori mi je pregled prije boce al hajd kad odradimo mirni smo dugo

felix blago tebi,ja preko dana nisam spavala ne pamtim,
a što se tiče vremena za vikenduser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  345 346 [347] 348 349   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  345 346 [347] 348 349   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *