Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
da mu dajem citavu jabuku da grize, da lize sladoled tj. ona mi je sad dala one spahtlice koje cu umociti u nesto tipa nutele pa da mu tu dajem tj. ja da drzim za stapic a on sto vise da se isplazi...rekla mi je da mu kupim vibrirajucu cetkicu (te vjezbe ce mi pokazati kad je kupim) onu puhaljku sa sapunicom...da mu dajem sto tvrdju hranu da zvace, lizala da vjezba jezik...
, ja cu ovo sv da izbacim jer ova moja ne zatvara usta...
za momka koji je sarmirao ljekarku, za nju, za mamu koja je big mama(barem psihicki, kad vec nije fizicki )
Sve ce to biti super, vidjet ces...
A moja hanumica veceras pojela tanjir supe i sve povratila po meni Malo me brine
I, pitam se zasto uvijek mene naciljaju kad povracaju?
Dadada za Andreja, djete ne prica sto mu vi udovoljavate, nece da smara vas pa zato , sto bi se dijete mucilo kad on okom ti skokom , nego ti njemu malo preprzi taj pomfrit da bude onako tvrd i hrskav pa ce dijete zvakati. Anuska skroz slabo zvace i komade guta, ali zato brblja uveliko.
Tajra juce sam u BBI vidjela vasu rodjendansku haljinu jos je ljepsa live nego na slikama
drage moje samo da vas brzinski pozdravimo...V. mi tri dana brani na komp. vuce me, gura, grize, ja ustanem, a on stolicu odvuce u drugi kraj sobe, ne da, pa ne da
dobro smo, setamo, fino spavamo i jedemo, ne slusamo ....vidim da je neki virus zavladao, nadam se da cete nam brzo ozdraviti vi koji ste ga pokupili
...aBd dolazim na BB, vidim da ce biti Lady ...hoce li jos neko sa nase teme...vodimo li djecicu?
imate mahanje, vec mi se mota oko nogu, da ne bude za nogu
dolazim i ja sa lanom
...aBd dolazim na BB, vidim da ce biti Lady ...hoce li jos neko sa nase teme...vodimo li djecicu?
imate mahanje, vec mi se mota oko nogu, da ne bude za nogu
dolazim i ja sa lanom
Dolazim i ja bRez Riane
Dadada eto rijesiste bar dio posla...neka si ga odvela, i meni drago Moja curica spavala, ali sam je ja morala uspavati - opet!!! Podhitno odvikavanje....kenut cu od vikenda kad budem samo ja tu, teta nece poslusati 1000000000000000% pa tako da cu ja poceti sa odvikavanjem.... Tekja e bas mi je drago sto cu te upoznati, nadam se da se neces razocarati
dadada, bas mi je drago da je sve ok sa A. bravo za njega, bice to sve ok i ova moja ne zvace sve, samo voce i hljeb, pite, pizze hoce zvakati, meso i povrce joj i dalje blendam jer nece nikako drugacije da pojede. al eto prica prosjecno, kad uporedim s ostalom djecom, ima i boljih i gorih od nje...vazda nesto fali, da hoce ova moja vise prohodati, trci kad je drzim za rukicu al cim je pustim, napravi 2-3 koraka i hvata se, gubi ravnotezu i hoce da padne
dadada nadam se da ce vam ti savjeti a sigurno oce pomoci . Mi odavno lizemo lizala al mene strah da ne otkine gornji dio da se ne udavi pa moram ga nadgledat kad je u ustima Ja blenadam hranu isto meso, i sl . Sto kazes da brze pojede. al eto on prica zna pricat tako, da necu jos blender izbaciti ...
Tajra da te utjesim i anel je povratio, cokolino svo ja se jedva namucila da ga nahranim on se zakaslja bas u tom momentu i sve fujj povrati za sek. plus smrdi ko djavo..... eto nama je kasalj to izazvo a jedva se namucila da pojede, Posle digla ruke od svega cekala 1.sat posle mu dala vocnu kasicu pojeo.
Mi konacno kupili cipelice i majicu za rodj, tako da nam jos tortica fali od logistike
Sta ste izabrali? Izdaj raji
Je li torta na istoj adresi? Mi narucili opet kod Elme...
P.S. Aprilka je divna na onoj slicici
Hvala Naravno kod elme cemo tortu, ali jos nismo narucili, joj vi uvijek sve prviiiiii , a haljinicu imamo bijelu sa plavim detaljima i kupili mornarsku majicu, imamo bijele stramplice, i kupili bijele cipelice, jos fale plave masne u kosi
A kad je meni promakla vasa slika odjecice za rodj
eeeeeeee...obleka kupljena daaaaaaj da vidimooooo ili na barem reci koje su boje
ticerka...ma prohodace...bili ste kod dr. nisi pustila ad se odvija samo od sebe...oni su rekli da je sve ok...sto je najbitnije...a ona ce se osloboditi kad bude spremna...kad se osjeti dovoljno jakom...ne znam kako gledas na bazene...jesi li protiv toga...ako nisi...ne moze joj skoditi da je odvedes, recimo u terme...gdje je dovoljno topla voda...da se brcka...i to fino nekad kad si druga smjena...ili jutarnja, a nemas puno casova...tako da mozes biti sigurna da nema nikog ili jako malo ljudi
Tajra...vasa haljinica je boli glava ...ja bi je nosila
Ja se nadam da nam Minja nema temp...mislimo na vas i naravno i na Alima i Seju i Nikolu
Mi konacno kupili cipelice i majicu za rodj, tako da nam jos tortica fali od logistike
Sta ste izabrali? Izdaj raji
Je li torta na istoj adresi? Mi narucili opet kod Elme...
P.S. Aprilka je divna na onoj slicici
Hvala Naravno kod elme cemo tortu, ali jos nismo narucili, joj vi uvijek sve prviiiiii , a haljinicu imamo bijelu sa plavim detaljima i kupili mornarsku majicu, imamo bijele stramplice, i kupili bijele cipelice, jos fale plave masne u kosi
A kad je meni promakla vasa slika odjecice za rodj