|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  445 446 [447] 448 449   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
8.4.2011 17:04:52   
Niina
ma svaku je primila a da pri tome nisam ni razmisljala da ili ne....i sad...ovu nikako da se nakanim...neka me suhva spucala...i jos kad nazovem pedijatricu ona kaze...ti odluci...aaaa kakooo...sve me strah da je ne primi a sta ako sam to sebi nesto svezala...pa se ensto desi..glupo razmisljanje ali sta da radim..

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 11151
8.4.2011 17:05:02   
N_N
IZVORNA PORUKA: dadada

A jos trojke nisu izbileuser posted image ima keceve, dvojke i cetvorke...a trojke i petice...nix...kad idu peticeuser posted image

Nekad u 4-oj, 5-oj godini.

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11152
8.4.2011 17:08:51   
chuci
IZVORNA PORUKA: N_N

IZVORNA PORUKA: Breskva

Hej raja B se sinoć budio samo 1x user posted image user posted image user posted image user posted image  Da, da, dobro ste pročitale, samo 1x user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeee B samo tako nastavi
N_N u koji on vrtić ide ili se radi o igraonici, kako mi sviđa ono što rade, gledala sam slike na fb-faciniralo me što imaju toliko interakcije, jer to inače ne rade u vrtićima...
dadada znam da si spominjala da bi Andreja upisala u vrtić, mislim da je za A ovo pravi izbor, ženo oni "sami" prave da jedu i to pojeduuser posted image ...
Da sam bliže ja bi to obavezno posjetila

koji je to vrticuser posted image aj em not u tokuuser posted image ...gdje imaju slike...idemo odmahuser posted image user posted image user posted image

Vrtić je u pitanju ali je registrovan kao igraonica. Pisala sam dosta na temi privikavanje na vrtić. Ma mi smo oduševljeni!! Sama činjenica da živimo na Vracama, mm radi u Hrasnom, ja u Centru a vrtić se nalazi na Stupu, preko puta Heco pijace, Nukleus zgrade nove - govori da je vrtić super. Mi ga posebno vozimo i idemo po njega, daleko je, gužve su ali kad vidim kako super rade sa djecom sve to zanemarim. Vrtić me sa tom daljinom košta cca 460 KM user posted image  ali vrijedi svake marke!!
dadada, imaš slike na FB, na mom profilu, pogledaj user posted image

jel se može otići kao u igraonu, ili je samo tako registrovano. ja te nemam na fb a rado bih pogledala slike

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 11153
8.4.2011 17:11:30   
N_N
Ne može se otići, to nije igraonica već pravi vrtić ali su registrovani kao igraonica (kao i večina privatnih vrtića u Sarajevu). Nema frke ako želiš vidjeti poslat ću ti ime i prezime na pp pa ćemo se dodati na FB-u. user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 11154
8.4.2011 17:12:05   
Niina
jao zao mi ove felix...nit znam zenu nit znam cijelu pricu...ali procitah ovaj post njen...i pokusah se staviti u tu poziciju.. ja bih luda hodala vjerovatno. Davno su stari rekli "ZDRAV BOLESNOG NE RAZUMIJE" i tako i jeste. Istina je da covijek mora cuvati i sebe radi tog djeteta ako ni radicega drugog. Trebas biti i pozitivan, i tu srecu nalaziti u malim stvarima koje se stalno desavaju u nasim zivotima...ali lako je soliti pamet nekome drugom...kada briga okupira covjeka samo tesko se je skoncentrisati na nesto drugo.
SAVJET: Budi pozitivna koliko god mozes, tesko je, ali svako dijete nosi sa sobom neki problem, i to je normalno...treba ga samo stojicki iznijeti,

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 11155
8.4.2011 17:12:37   
N_N
E da, u taj vrtić ide sin od forumašice malenaa (doduše ona nije odavno aktivna) i sin od forumašice emi79....(ne znam koji su brojevi u nick-u) user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 11156
8.4.2011 17:15:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Niina

jao zao mi ove felix...nit znam zenu nit znam cijelu pricu...ali procitah ovaj post njen...i pokusah se staviti u tu poziciju.. ja bih luda hodala vjerovatno. Davno su stari rekli "ZDRAV BOLESNOG NE RAZUMIJE" i tako i jeste. Istina je da covijek mora cuvati i sebe radi tog djeteta ako ni radicega drugog. Trebas biti i pozitivan, i tu srecu nalaziti u malim stvarima koje se stalno desavaju u nasim zivotima...ali lako je soliti pamet nekome drugom...kada briga okupira covjeka samo tesko se je skoncentrisati na nesto drugo.
SAVJET: Budi pozitivna koliko god mozes, tesko je, ali svako dijete nosi sa sobom neki problem, i to je normalno...treba ga samo stojicki iznijeti,

ovo isi bolje mogla reci mila.user posted image user posted image user posted image
pokusat cu biti jaka i misliti dobro

(odgovor članu Niina)
  Neposredna veza do poruke: 11157
8.4.2011 17:18:43   
Anoniman

A jos trojke nisu izbileuser posted image ima keceve, dvojke i cetvorke...a trojke i petice...nix...kad idu peticeuser posted image
kod nas prve cetvorke izbila al ne do kraja jos ga ta mori a sad evo ide  trojka jest nam se sastalo .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11158
8.4.2011 17:22:37   
chuci
sad me fakat iznervira

moj komentar je soljenje pameti jel
a druge koje isto pišu ne sole pamet nego žele dobro

u pravu si ja ti želim zlo, kako si me samo skontala

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11159
8.4.2011 17:27:15   
amela2208
IZVORNA PORUKA: chuci

sad me fakat iznervira

moj komentar je soljenje pameti jel
a druge koje isto pišu ne sole pamet nego žele dobro

u pravu si ja ti želim zlo, kako si me samo skontala

dobro chucı nıko se nıje ovdje rekao da tı solıs pamet vec da ıma takvıh a ıma ıh sıgurno.Stavı se na mjesto od felıx ı pomıslı kakva bı bıla. Ne kazem ovo da bı se prepırala sa tobom vec onako prıjateljskı.

Sara&Mohammad

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 11160
8.4.2011 17:30:14   
chuci
amela2208 hvala ali nije prvi put da se moj komentar tumači drugačije nego slični komentari drugih forumašica

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 11161
8.4.2011 17:32:23   
Anoniman

Noi nicu petice upravo saduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 11162
8.4.2011 17:33:14   
Anoniman
chuci...haj malo popusti i ti...rekla si sto si mislila...vjerovatno je tvoj komentar pogresno protumacen...ali sad polako dobijam utisak da ti se svadja...da namjerno provociras

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 11163
8.4.2011 17:33:47   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: Niina

ovo isi bolje mogla reci mila.user posted image user posted image user posted image
pokusat cu biti jaka i misliti dobro

naravno da ne moze, covjek tek kad sam nesto prodje shvata o cemu mu je neko nekada govorio.
a svakome je njegova muka najteza.a mi nismo svi isti i ne podnosimo svi odredjena desavanja isto.

e da ja vama ispricam slucaj zene iz porodilista u sobi do mene.
poradjala se ona kod masica i kuka cijelo vrijeme, vristi ne da doktoru da je pregleda, nju puno boli hoce onana carski i na kraju odvede nju masic na carski.
porodila se ona u noci i sutradan treba da ustane ma nema sanse ne moze ona boli.
hajde nije to nista bitno, nego u noci place beba njena pored nje iz sveg glasa ori se odjel cijeli ona nista hrce, doziva nju kona pored i govori beba place ma nista. zena je spavala tvrdim snom nije je mogao niko dozvati jedva su je probudili, a a urla.
ovo je samo dokaz da mi nismo svi isti, neko bolje podnosi bol, neko losije, neko moze da ne spava iz noci u noc neko ne.znaci normalno je da smo razliciti i bolje je tako ne bi valjalo da smo svi isti.
ja se cesto sjetim ove zene iz porodilista i tako se slatko nasmijem, ja sam do tada mislila da nema majke koja ne cuje svoje dijete ali eto ima nas i takvih user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11164
8.4.2011 17:34:30   
Niina
Nikoga ovdje licno ne poznajem, i ne mogu reci da pretjeruje...ja to kazem "Ne mogu kora na herende" kako su stare nane govorile. Od recenice :"Ja to ne mogu."kosa mi se dize na glavi..i sl, i sl. Ali to mogu reci nekome ciju situaciju znam a ovako, ipak ne bih napala iako sam poznata po tome.
Mozda felix i pretjeruje, to ona najbolje zna, a mozda i ne...ja samo znam da kad mi je dijete bolesno, ja nisam sva svoja.

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 11165
8.4.2011 17:35:48   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: noa

Noi nicu petice upravo saduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeli moze biti ja umislila sebi da mom L. nicu gornje stalno stavlja prstic nazad user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11166
8.4.2011 17:37:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

jeli moze biti ja umislila sebi da mom L. nicu gornje stalno stavlja prstic nazad user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja bome ne umisljam samo sto joj nisu probileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ona je prve zubice dobila sa 3,5 mjesecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mozda su i Luki krenuleuser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 11167
8.4.2011 17:38:33   
Malenaoduvijek

chuci...haj malo popusti i ti...rekla si sto si mislila...vjerovatno je tvoj komentar pogresno protumacen...ali sad polako dobijam utisak da ti se svadja...da namjerno provociras

helo vi, ja pitam za vas maloprije a vi nas na ignoreuser posted image

kako napreduje trening samo da pitam, jesi se uspjela pribliziti sa cetkicom

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11168
8.4.2011 17:40:01   
Niina
imam i ja pitanje apropo te cetkice za zube...stavljatel vi kaladont na cetkicu i koji ako da?

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 11169
8.4.2011 17:47:12   
Anoniman
ja necu da ulazim u svadje dosta mi svoji briga drugi koji nemaju sta raditi neka si nadju zabavu ... a ne da dalje idu u dubinu i globaju jednu te istu kost . Reklo se sta je ko rekao i ajd vozdrav sad, o tome raspravaljat ja licno ne zelim tko zeli bujrum necu se uopce osvrtat na to.user posted image
Nazalost bog me pozabavio sa djetom tako da nemam kad razmisljat niti zelim....
Odo s djetom vani malo user posted image kupila mu danas kolica baby pa mu zanimljiva da voza makar nesto da se zaigra ...dusa moja

(odgovor članu Niina)
  Neposredna veza do poruke: 11170
8.4.2011 17:47:48   
chuci
ja nisam imala lošu namjeru kao ni druge forumašice. ne razumijem kako se moj komentar jedini negativno protumačio, a ima forumašica koje su mnogo ''teže'' stvari napisale. i naravno sad provociram jer sam napisala poslije mog prvobitnog posta ovo isto.
hele neise

ja ne stavljam kaladont, iako imamo neki dječiji. a tri puta dosada smo na ajšino insistiranje morali staviti i njoj kaladonta, tog dječijeg, i bila je to kolicina pa recimo kad tri končiča uvrneš da dobiješ deblji konac, a dužine 7- 8 mm user posted image ili malo ružnija uporedba, veličine odrezanog dječijeg nokta user posted image znači baš malo

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 11171
8.4.2011 17:47:59   
Anoniman
mala puno te puno ljubimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11172
8.4.2011 17:48:53   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: MALA1994

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja bome ne umisljam samo sto joj nisu probileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ona je prve zubice dobila sa 3,5 mjesecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mozda su i Luki krenuleuser posted image

e noa ja sada nasla na rodi izmedju 21 i 30 mjeseca rastu petice, kaze do dvije i po godine bi dijete trebalo imazti sve mlijecne zube

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11173
8.4.2011 17:49:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: chuci

ja nisam imala lošu namjeru kao ni druge forumašice. ne razumijem kako se moj komentar jedini negativno protumačio, a ima forumašica koje su mnogo ''''teže'''' stvari napisale. i naravno sad provociram jer sam napisala poslije mog prvobitnog posta ovo isto.
hele neise

ja ne stavljam kaladont, iako imamo neki dječiji. a tri puta dosada smo na ajšino insistiranje morali staviti i njoj kaladonta, tog dječijeg, i bila je to kolicina pa recimo kad tri končiča uvrneš da dobiješ deblji konac, a dužine 7- 8 mm user posted image ili malo ružnija uporedba, veličine odrezanog dječijeg nokta user posted image znači baš malo

optuzujes znaci i druge ebiga povuce me za jezik a nisam htjela pisat .
user posted image user posted image user posted image i da ja niti u jednom postu od ostali zena nisam vidjela da su napisale da ja pise negativno o svom rodjenom djetu ...
Ja jesam plahljiva,panicar al ako ja napisem kao i ostale sto pisu al samo si mene pratila pa nisi mogla ostale uhvatiti , da anel lopov anel ne slusa bla bla i ostale su pisale to nije kukanje DRAGA MOJA .
to je tako u prici , neznam kako da objasnim a kamoli da sam ja mislila sta lose. To me povrijedilo ....
Ostale nisu sigurno.
Al nema veze necu se svadjat opet ti kazem samo, da ti objasnim zbog cega i sta:)

< Poruku je uredio felix -- 8.4.2011 17:55:22 >

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 11174
8.4.2011 17:49:24   
N_N

Aiiii baš rano, S su u 4 ili 5-oj, nisam sigurna.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  445 446 [447] 448 449   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  445 446 [447] 448 449   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *