|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  460 461 [462] 463 464   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
11.4.2011 11:28:20   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ne znam je li ja dobro vidim ali sad gledam vremensku prognozu i za srijedu najavljuju kisu i jutarnju temperaturu -1, a dnevnu 5 stepeni user posted image , a sutra dnevna 21... Boze nedaj.

jelena mani se minusa, ja ne znam odakle u sa ovoliki vjetar.stalno vjetar a prije ga nije bilo.ova se klima totalno poremetila.

amani super za dermatitis, koju si ono rekla kremu da vam je dr dala( nesto a dermino)?

moj Luka se bas muci sa tvrdom stolicom, juce ja plakao kad je trebao kakiti, rodica mi je iz Beca poslala onaj mlijecni secer. a kuhala mu prekjuce kompot sa smokvama suhim i kruskom i jabukom bio dobar i nisam mu davala bananu, a juce ujutro pojeo pola banane i odmah problemi.

a danas mu nisam opet dala bananu i dajem mu kompot da se dusa ne muci, cirkus user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11526
11.4.2011 11:43:04   
Malenaoduvijek
lady, jesi pocela davati Lani nesto za apetit, ja nesto citala sada vidim da mnoge mame hvale ovaj redapin za apetit.pa kontam da ga ukljucim Luki jer je dosadan vise sa svojim jelom na rate.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 11527
11.4.2011 11:53:28   
Lady26
Nisam jos user posted image user posted image ....
Danas cu aBd svratiti u apoteku, tu mi je preko puta posla...sve neka frka trka, na brzinu i zaboravim....
Nisam cula za taj, zapisat cu pa cu vidjeti u apoteci, kazu i ovaj sanostol da je dobar...

Eh od danas ce me manje biti....da malo odmorite mozak od mene i mojih gluposti user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 11528
11.4.2011 11:59:37   
Amani12
Amancek ima turu 39,1 user posted image user posted image
Da ga odmah vodim doktoru ili... user posted image
E pa mi ne mozemo mjesec dana zdravi nikako preguratiuser posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11529
11.4.2011 12:01:52   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Nisam jos user posted image user posted image ....
Danas cu aBd svratiti u apoteku, tu mi je preko puta posla...sve neka frka trka, na brzinu i zaboravim....
Nisam cula za taj, zapisat cu pa cu vidjeti u apoteci, kazu i ovaj sanostol da je dobar...

Eh od danas ce me manje biti....da malo odmorite mozak od mene i mojih gluposti user posted image user posted image

vidim da se hvale s njim a on je medex-ov na bazi meda, ja sada malo gledala. a sanostol je njemacki multivitaminski.

ja cu probati ne bi li se popravio sa jelom na rate, pa cemo vidjeti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11530
11.4.2011 12:02:39   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Amani12

sacekaj malo vidi kakav ce biti do popodne ako te nije strah pa ga odvedi.
ima li drugih simptomauser posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 11531
11.4.2011 12:03:18   
Honey3

a ljubimo gauser posted image ,misa mu vise,taman mu dermatitis se smirio a sad turauser posted image
jesi li mu sta dala za turu,stavi mu cepic jer je povisoka pa vidi kakva ce situacija dalje biti,ako ne spadne vodi ga dr.

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 11532
11.4.2011 12:04:09   
Lady26
Nemoj odmah....jesi li mu sta dala za turu?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 11533
11.4.2011 12:08:32   
Anoniman
Amani bas mi je zao user posted image , pa ima li jos nekih simptoma osim temperature?

Mala tako ja za minus procitah, ovo vrijeme skroz pobudalilo. pitala sam na vise mjesta i na vise mjesta sam trazila, pa da pitam i ovdje, znate li gdje se ima kupiti pamucnih kapica ali da su preko usiju i po mogucnosti da se tesko skidaju user posted image , mislim od strane djece. Nema gdje nisam trazila i narucivala od one tet an FB ali nema ili nam ne odgovara. Ako sta ne nadjem moje dijete ce u zimskoj kapici biti u sred ljeta user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 11534
11.4.2011 12:14:08   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Amani bas mi je zao user posted image , pa ima li jos nekih simptoma osim temperature?

Mala tako ja za minus procitah, ovo vrijeme skroz pobudalilo. pitala sam na vise mjesta i na vise mjesta sam trazila, pa da pitam i ovdje, znate li gdje se ima kupiti pamucnih kapica ali da su preko usiju i po mogucnosti da se tesko skidaju user posted image , mislim od strane djece. Nema gdje nisam trazila i narucivala od one tet an FB ali nema ili nam ne odgovara. Ako sta ne nadjem moje dijete ce u zimskoj kapici biti u sred ljeta user posted image

evo sad sam slusala na rsg do srijede promijenjivo vrijeme, jutarnje temp nize a preko dana i do 25 cak, a od cetvrtka stabilizacija vremena.

a za kapice ne znam majke mi.ja imam pamucne od tete sa fb, ima ona i one modele sto se vezui oko vrata,samo je spora do bola.
ja sam na siranu L.kupila prije dvije godine lijep kao sesiric sa onim hepekom za sunce a ima one klapne preko usiju i veze se.
mislim da ce oni opet imati takvih kapica.kod nas je svijtlo plava, odlicna, pa pogledaj tamo jedino.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11535
11.4.2011 12:15:41   
Amani12
Nikakvih simptoma nema.
Zaspao,sve ok bilo.Ja prisla da ga poljubim,dijete gori.
Probudila ga,izmjerila mu turu,stavila odmah cpic.
Evo sad lezi,cucla i gleda u plafonuser posted image Tuzna moja beba user posted image
Vidjet cu hoce li spadati.Ako se bude vracala,vodim ga doktoru...user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11536
11.4.2011 12:22:47   
*pcelica*
Amani je li imao nekih drugih simptoma i jesi li mu davala ista za skkidanje temp. Ako ne pocne spadati motda je najbolje da ga ipak odvedes samo se u cekaonici malo izoluj od ostale djece jer neznam odakle si a u Sarajevu je proglasena epidemija zausnjaka pa da nedaj Boze kakvu drugu bolest ne pokupi.
Mi smo hB ovaj mjesec pregurali bez inhalacija a sutra smo naruceni da ponovo uradimo alergo test.Nadam se da ce rezultati biti bolji nego prosle sedmice

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 11537
11.4.2011 12:23:07   
Lady26

Nikakvih simptoma nema.
Evo sad lezi,cucla i gleda u plafonuser posted image Tuzna moja beba user posted image
Vidjet cu hoce li spadati.Ako se bude vracala,vodim ga doktoru...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubim ga puno.....Buba mali...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 11538
11.4.2011 12:24:17   
Anoniman
Amani zao mi jeuser posted image dusa draga ...... Ni mi nemozemo biti rahet bar 1. mjes od tih neki bolescuga .
Ljubi ga punouser posted image user posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 11539
11.4.2011 12:24:23   
mala86

Nikakvih simptoma nema.

nadam se da se user posted image nece vracati user posted image

moj malac spava,cijelo jutro je bio sa tatom,sad kad se probudi red je da se i mama malo pozbavi s njim user posted image ,jutros u 8 sam isla sa rodicom trcat user posted image ,sad sam puna energije user posted image ,sad se vratila sa sisanja user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 11540
11.4.2011 12:27:13   
Malenaoduvijek

Nikakvih simptoma nema.

dusica draga, ljubi bebacu puno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 11541
11.4.2011 12:27:35   
Apotekarka
Dan...Amani zao mi je mozda je kakav virus misa mu vise i ove bolesti kako proljece granu rr nam bolezljiva...MI smo strasno kasljali nocas,nos ga muci i jutros temp rektalno 38user posted image ,Narucila sam ga u 15 i 20 pedijatru a najkgore sto sam morala evo na posao jer smo nas 2 radi jedna nam na trudnickom a i ova druga ima termin kod doktora u 16 h sa starom tetkom koja nikog nem sem njeuser posted image ....Meni afte bolje ali grlo jos upaljeno i slajm izbacujem....Najveca mi muka sto  ne mogu biti uz Antonia on uz mene osjeca sigurnost

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 11542
11.4.2011 12:29:25   
Anoniman
Apotekarkouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 11543
11.4.2011 12:59:21   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Dan...Amani zao mi je mozda je kakav virus misa mu vise i ove bolesti kako proljece granu rr nam bolezljiva...MI smo strasno kasljali nocas,nos ga muci i jutros temp rektalno 38user posted image ,Narucila sam ga u 15 i 20 pedijatru a najkgore sto sam morala evo na posao jer smo nas 2 radi jedna nam na trudnickom a i ova druga ima termin kod doktora u 16 h sa starom tetkom koja nikog nem sem njeuser posted image ....Meni afte bolje ali grlo jos upaljeno i slajm izbacujem....Najveca mi muka sto  ne mogu biti uz Antonia on uz mene osjeca sigurnost

Da brzo ozdravi user posted image user posted image user posted image

Ovo i meni najteze pada kad mi Lana nije dobro.....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 11544
11.4.2011 13:11:28   
Apotekarka
user posted image user posted image user posted image ,a samo nek ne bude upala pluca jer bas opasno kaslje

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11545
11.4.2011 13:21:10   
Lady26
Ma nece nadajmo se....drzimo fige da sve bude ok user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 11546
11.4.2011 13:23:23   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

da dusa brzo ozdravi, a i mama vise user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 11547
11.4.2011 13:28:04   
Jim Jam
sve vas puno pozdravljam i javljam se po prvi put,a vecinu cesto pratim i poznati su mi...od danas imam malo vise vremena pa cu se i javljati..imam djecaka 21 mjesec i jednog velikog 12 god. na temi sam oko prestanka dojenja ako ste i vi prestali dojiti bez velikih poteskoca pomozite mi u savjetima..ljubim vas i hvala vam

"Svako dijete je neprocjenjivo vrijedno. Svako je Božije stvorenje."

Neposredna veza do poruke: 11548
11.4.2011 13:29:11   
Anoniman
amani spast ce mu tura od cepica sigurno, ne trebas ga odmah voditi, skidaj turu pa vidi ako nema nikakvih drugih simptoma onda je vjerojato viroza... ja nikolu vodim samo ako kaslje da ga preslusaju il ako tura potraje,a obicno prodje za 3 dana pa znam da je bio virus.. želim vam brzo ozdravljenjeuser posted image apotekarka,nadam se da  nije nista ozbiljno  djecaku,drži seuser posted image ja sam obisla citav grad pjeske,u 10 sam izasla iz kuce i tek sad dosla, isla kupovati nikoli robicu,sve prerastao,kupila sam mu svasta, trenerkica ,hlacica,ljetne majice,bodice.. jos koji sorc i miran za ovo ljetouser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 11549
11.4.2011 13:30:10   
Lady26
Dobrodosla user posted image user posted image user posted image
Ja sam dojila svega 2mj pa ti tu ne mogu pomoci, zao mi je....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Jim Jam)
Neposredna veza do poruke: 11550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  460 461 [462] 463 464   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  460 461 [462] 463 464   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *