Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Teacher to se ona malo folira... Kod nas je to slučaj sa tatom, mene uvijek grli i ljubi a tata Pa se na kraju smiluje pa ode da ga poljubi ali se načekamo dok se nakani.
Jao Lady blago tebi... ja k'o policajac sa Emanom... Cijelu noć ga pokrivam jer on to uspješno sve svuče sa sebe... A ja ujutro k'o zombi..
Mi zato spavamo u vreci , budim se i ja da je pokrijem jer se vrti puno ali mi je to normalno od rodjenja pa ne racunam kao budjenja i sl, pokrijem je i nastavim...ona promijeni disanje ja sam budna...
dobro jutro, znaci ne haluciniram...snijeg ipak pada
hebote...jucer sjedim na suncu u majici kratkih rukava, dana snijeg
jelena, a sto me nasmija za krompir ...nisam ja skontala gdje ti zivis? kad nema vjetra, ni snijega...a sa ti blizu eto mene kod tebe
ja mislim da su sva djeca meteopate da to tek kasnije prestane...a kod nekih, nikad...jer oni od rodjenja na promjene vremena reaguju...ili puno spavaju...ili ne spavaju nikako...i tako to
Brvao sunce maleno I ja sam ti se baš tako dovukla do posla.. Emi odavno zna koliko ima godina, eh sad je naučio kako se tata zove,kako se on zove, koliko ima godina, tete u vrtiću zna sve po imenu, svu svoju raju i ostatk ljudi koje poznajemo ali moje ime nikako ne može da izgovori Dobro mogu da razumijem i zašto ali ne da se on i pokušava pa to iisadne Ojej a ja sam Nauel
Brvao sunce maleno I ja sam ti se baš tako dovukla do posla.. Emi odavno zna koliko ima godina, eh sad je naučio kako se tata zove,kako se on zove, koliko ima godina, tete u vrtiću zna sve po imenu, svu svoju raju i ostatk ljudi koje poznajemo ali moje ime nikako ne može da izgovori Dobro mogu da razumijem i zašto ali ne da se on i pokušava pa to iisadne Ojej a ja sam Nauel
Pa ni ne cudi....polako valja prelomiti jezik....i Ojej je super
Jutro Nama koooonacno poceli rasti zubici, gornja jedinica je krenulaaaa Hvala Bogu, mislila sam da nece nikad, 17 mjeseci, a samo 2 zuba u glavi Pozdravljamo generaciju
25.03.2004. rodila se moja Bini 24.12.2009. rodio se moj Nane 19.08.2014. rodio se moj Mini
jao što me nasmija srce malo ... ne znam ima li mi išta slađe od tih početaka i kad uče i počinju spoznavati svijet oko sebe.... ma navikla ja Lady da mi i odrasli ne mogu ponoviti nekad a kamoli zapamtiti ali rođeno dijete to me malo bocka po srcu
Ja sam kunjala u autu do posla, valjda ti to sve govori A Lana ustala raspolozena Jesam li vam rekla da zna reci kako se zove i preziva
pa bravo, ova moja ne zna ni reci kako se zove, mada je jednom ugledala svoju sliku i rekla nesto sto je licilo na lana, ali kad je pitamo kako se zove ne govori nista
Dobro jutro Moje dijete kod roditelja mm-a, biće kod njih do petka. Ujutro ga ostave u vrtić a poslije posla idu po njega. Ja prespavala noć Priča..... ma B sve priča i odavno zna kako se zove i preziva, ma on sve zna kako mu se zove mama, tata, sestra, nane, tetke, daidža, učiteljice, drugari - on je inače vanserijska proizvodnja Priča uveliko i s obzirom da je dječak mi smo šokirani emi, ti imaš baš neobično ime, ja ga nisam još zapamtila
jutro Lady nisam htjela da ureknem ma sta ce ti cipele po ovakvom vremenu, vidis da tu nesto ima ako ce te sta utjesiti i ja danima trazim i cipele i kakvu haljinu al za ovu tesku kategoriju slabo sta ima
Mi smo onako spavali, nosic zacepljen, iz njega potoci liju, ona bali ko da joj je tri mjeseca, i jutros je rano ustala, plakala dok je kakila i rekla boli adnu mokat ( stomak ) tako da ce vjerovatno popodne do dr.
a i adna zna reci kako se zove, koliko ima godina, a zna i kako joj se zovu mama, babo, nana, dedo, tetka i jos poneko
meni su najsmjesniji kad oponasaju neke radnje, kad je pitam kako tata kaslje ili kako beba kaki pa se ona nateze ili kad ja pravim grimase a ona se smije i imitira me to mi je show program a nekidan je rekla pupo, ja hodala polugola i ona prstom pokazuje na moj stomak i govori pupo. al sesir kad je rekla me je bas iznenadilo, jer djeluje kao teska rjec za pocetak. jos nesto sto mi je simpaticno kod nje je da svakog zivog miluje i govori daaaagi, recimo u parku kad se igra s djecom, ona svakog pomiluje
< Poruku je uredio teacher75 -- 13.4.2011 9:47:11 >
Meriiiiiiiiiiiiii, kako je Majdaaaa, rastu zubici, neka samo polako...i da je ne muce puno Bambi moja jepaaaaa, kad ono, jel sutra aBd? Da planiram . Ljubi djecicu Teacher, Lana po slikama raspoznaje skoro sve, sebe (nana), mene, mm, baku, dedu, moju mamu, daidju, Luku-rodjaka....sve poimenicno....