Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Bambiiii pa ti se vratila Bubimo vas punoooo Nas zadnjih mjeseci pravo ovdje nema, porodicni problemi... skoro pa smo sve sredili pa cu ja vama opet dosadivati, jedva cekam Majda sve prica, sta god joj kazemo ponovi, zna skoro sve rijeci, prepoznaje zivotinje i stvari na slikama.... Neki dan je onako u igri pitamo koliko ima godina i ona pokaza jedan prst, a muz se igrao sa njom jednom oko tih godina. Odmah usvojila... Cim otvori oci ne zatvara usta, melje kao navijena
Meriiiiiiiiiiiiii, kako je Majdaaaa, rastu zubici, neka samo polako...i da je ne muce puno Bambi moja jepaaaaa, kad ono, jel sutra aBd? Da planiram . Ljubi djecicu Teacher, Lana po slikama raspoznaje skoro sve, sebe (nana), mene, mm, baku, dedu, moju mamu, daidju, Luku-rodjaka....sve poimenicno....
lana prepoznaje ali nece da prica, kad je pitam gdje je taj i taj pokaze bez problema, ali govori samo mama i tata i deda (dedo) je par puta rekla, majka nije rekla nikad kao ni tetka, ostalih clanova porodice nemamo. jedino je zvala rodicu ajsu- ajsa
< Poruku je uredio teacher75 -- 13.4.2011 9:49:45 >
jutro Lady nisam htjela da ureknem ma sta ce ti cipele po ovakvom vremenu, vidis da tu nesto ima ako ce te sta utjesiti i ja danima trazim i cipele i kakvu haljinu al za ovu tesku kategoriju slabo sta ima
Mi smo onako spavali, nosic zacepljen, iz njega potoci liju, ona bali ko da joj je tri mjeseca, i jutros je rano ustala, plakala dok je kakila i rekla boli adnu mokat ( stomak ) tako da ce vjerovatno popodne do dr.
a i adna zna reci kako se zove, koliko ima godina, a zna i kako joj se zovu mama, babo, nana, dedo, tetka i jos poneko
Bice da cu kupiti sandale iduci mjesec.... hajde oprastam ti.... Mora baliti kad je nosic zacepljen...odvedi je dr... a jesi li joj davala sta za stolicu, jel joj tvrda puno pa se muci i boli je stomo?!
Sto se tice imitiranja tu je opasan... Jel cuje da se neko nakaslje odmah i on kaslje, kad ga pitam kako babo pusi rukica je odmah na ustima i puhce, zna imitirati macu, cuka i interesantno jagnje... Kad ga pitam kako kaze nane on odgovara "bbbuuu" hahahahaha...
Lady, u planu jeste sutra, ali vidi ovog snjeska, ako se sta u toku dana ne promijeni biti ce veeeeeeliki
miluje sve zivo i nije je strah, svakog psa bi izgnjavila cak iako laje na nju, nju nije strah. juce na vilsonovom vidjeli pravog konja i onda odmah baca auto koje je drzala u ruci, pruza ruke prema konju i vice djiha djiha
Ma Benjo je mali kralj medeni .. Tajra draga je li ta sarma već skuhana pa zaleđena ili je treba skuhati? Ako nije skuhana sačekaj malo da se odledi jer tako zaleđena može ti se "rascvjetati" , i obavezno na laganu vatru...
Tajra draga je li ta sarma već skuhana pa zaleđena ili je treba skuhati? Ako nije skuhana sačekaj malo da se odledi jer tako zaleđena može ti se "rascvjetati" , i obavezno na laganu vatru...
ako je smedje onda su skuhane i samo ih stavi odmah na vatru da se otope tj. ugriju...pokrijes poklopcem serpu...na najmanji plamen...i nek se tako polako otope i ugriju iznutra...znaci nekih 20 min.
a ako nisu kuhane...e onda ne znam ...trebas vjerovatno vode dosuti
Ma Benjo je mali kralj medeni .. Tajra draga je li ta sarma već skuhana pa zaleđena ili je treba skuhati? Ako nije skuhana sačekaj malo da se odledi jer tako zaleđena može ti se "rascvjetati" , i obavezno na laganu vatru...
Nije skuhana... nadam se
Salim se...stvarno nije
A to "cvjetanje" i mene brine... da ne dobijem "buckuris"
Lady, kakva tema Hitan savjet... tamo sam sinoc zakuhala
A i bolje da mi se smijete samo vi, a ne cijeli RR
Nije skuhana... nadam se
Salim se...stvarno nije
A to "cvjetanje" i mene brine... da ne dobijem "buckuris"
Lady, kakva tema Hitan savjet... tamo sam sinoc zakuhala
A i bolje da mi se smijete samo vi, a ne cijeli RR
e onda ne znam...samo znam da ne trebas sol dodavat