|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  479 480 [481] 482 483   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
13.4.2011 9:47:32   
N_N
IZVORNA PORUKA: dadada

moj je sad u fazi skidanja odjece...carape odavno skida...sada skida i trenerku...eto felix, da znas sta te ceka...jos samo majice nije savladaouser posted image

Isto! Još kaže "puti mama, hoce Bedo da bude gojo" user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12001
13.4.2011 9:47:41   
Bambi09
dadada tjesim se cinjenicom da djecaci kasnije "opletu" jezikom user posted image

tajra, volim sarmu, al stvarno ne bih znala dati odgovor na tvoje pitanje user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12002
13.4.2011 9:48:19   
Meri29
Bambiiii pa ti se vratilauser posted image user posted image user posted image Bubimo vas punoooouser posted image Nas zadnjih mjeseci pravo ovdje nema, porodicni problemi... skoro pa smo sve sredili pa cu ja vama opet dosadivati, jedva cekam user posted image user posted image
Majda sve prica, sta god joj kazemo ponovi, zna skoro sve rijeci, prepoznaje zivotinje i stvari na slikama.... Neki dan je onako u igri pitamo koliko ima godina i ona pokaza jedan prst, a muz se igrao sa njom jednom oko tih godina. Odmah usvojila... Cim otvori oci ne zatvara usta, melje kao navijenauser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 12003
13.4.2011 9:48:35   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Lady26

Meriiiiiiiiiiiiii, kako je Majdaaaa, rastu zubici, neka samo polako...i da je ne muce puno user posted image user posted image user posted image user posted image
Bambi moja jepaaaaa, kad ono, jel sutra aBd? Da planiram user posted image user posted image . Ljubi djecicu user posted image
Teacher, Lana po slikama raspoznaje skoro sve, sebe (nana), mene, mm, baku, dedu, moju mamu, daidju, Luku-rodjaka....sve poimenicno....

lana prepoznaje ali nece da prica, kad je pitam gdje je taj i taj pokaze bez problema, ali govori samo mama i tata i deda (dedo) je par puta rekla, majka nije rekla nikad kao ni tetka, ostalih clanova porodice nemamo. jedino je zvala rodicu ajsu- ajsa

< Poruku je uredio teacher75 -- 13.4.2011 9:49:45 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12004
13.4.2011 9:50:07   
Lady26
IZVORNA PORUKA: megi

jutro
Lady user posted image  nisam htjela da ureknem
ma sta ce ti cipele po ovakvom vremenu, vidis da tu nesto ima
ako ce te sta utjesiti i ja danima trazim i cipele i kakvu haljinu al za ovu tesku kategoriju slabo sta ima user posted image

Mi smo onako spavali, nosic zacepljen, iz njega potoci liju, ona bali ko da joj je tri mjeseca, i jutros je rano ustala, plakala dok je kakila i rekla boli adnu mokat ( stomak ) tako da ce vjerovatno popodne do dr.

a i adna zna reci kako se zove, koliko ima godina, a zna i kako joj se zovu mama, babo, nana, dedo, tetka i jos poneko

Bice da cu kupiti sandale user posted image user posted image user posted image user posted image iduci mjesec....
hajde oprastam ti.... user posted image
Mora baliti kad je nosic zacepljen...odvedi je dr... a jesi li joj davala sta za stolicu, jel joj tvrda puno pa se muci i boli je stomo?!

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 12005
13.4.2011 9:51:37   
Bambi09
Sto se tice imitiranja tu je opasan... Jel cuje da se neko nakaslje odmah i on kaslje, kad ga pitam kako babo pusi rukica je odmah na ustima i puhce, zna imitirati macu, cuka i interesantno jagnje... Kad ga pitam kako kaze nane on odgovara "bbbuuu" hahahahaha...

Lady, u planu jeste sutra, ali vidi ovog snjeska, ako se sta u toku dana ne promijeni biti ce veeeeeeliki user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 12006
13.4.2011 9:52:04   
R&T@
IZVORNA PORUKA: teacher75

jos nesto sto mi je simpaticno kod nje je da svakog zivog miluje i govori daaaagi, recimo u parku kad se igra s djecom, ona svakog pomilujeuser posted image

Moja je ranije docekivala ziva bica sa user posted image
Ja jos strahujem...user posted image user posted image user posted image

A milovanje je za nju nepoznata radnjauser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 12007
13.4.2011 9:54:15   
teacher75
miluje sve zivo i nije je strah, svakog psa bi izgnjavila cak iako laje na nju, nju nije strah. juce na vilsonovom vidjeli pravog konja i onda odmah baca auto koje je drzala u ruci, pruza ruke prema konju i vice djiha djihauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12008
13.4.2011 9:54:32   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tajra

jos nesto sto mi je simpaticno kod nje je da svakog zivog miluje i govori daaaagi, recimo u parku kad se igra s djecom, ona svakog pomilujeuser posted image

A milovanje je za nju nepoznata radnjauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama mama....nisi dijete dovoljno milovala user posted image user posted image user posted image
Polako proci ce i to.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12009
13.4.2011 9:55:12   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Bambi09

dadada tjesim se cinjenicom da djecaci kasnije "opletu" jezikom user posted image

tajra, volim sarmu, al stvarno ne bih znala dati odgovor na tvoje pitanje user posted image

user posted image user posted image

Dajte, zene, zna li ijednauser posted image user posted image user posted image

Da mi se "coek" iznenadiuser posted image user posted image user posted image

Mogla bih pitati sveki, ona je motala, ali reci ce zena: Jos da pojedem za vasuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 12010
13.4.2011 9:55:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

IZVORNA PORUKA: dadada

moj je sad u fazi skidanja odjece...carape odavno skida...sada skida i trenerku...eto felix, da znas sta te ceka...jos samo majice nije savladaouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...srce slatkouser posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 12011
13.4.2011 9:57:00   
Lady26

Mogla bih pitati sveki, ona je motala, ali reci ce zena: Jos da pojedem za vasuser posted image user posted image user posted image

Po meni logicno je da je odledis pa kuhas user posted image user posted image user posted image , na laganoj vatri...
A da odes na temu potreban savjet user posted image user posted image user posted image user posted image - ono hitno user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12012
13.4.2011 9:57:05   
R&T@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama mama....nisi dijete dovoljno milovala user posted image user posted image user posted image
Polako proci ce i to.... user posted image

Koga su zmije ujedale i gustera se bojiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12013
13.4.2011 9:57:51   
Anoniman

pa cekaj, ako su vec gotove samo ih podgrijes...a ako nisu...onda ih kuhaj...valjda dodas samo vode...pojma nemam

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 12014
13.4.2011 9:58:03   
teacher75

mi ne volimo sarmu, ni ja ni mm, niti ikakve dolme

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12015
13.4.2011 9:59:08   
emi7908
Ma Benjo je mali kralj medeni ..user posted image user posted image user posted image
Tajra draga je li ta sarma već skuhana pa zaleđena ili je treba skuhati? Ako nije skuhana sačekaj malo da se odledi jer tako zaleđena može ti se "rascvjetati"user posted image user posted image  , i obavezno na laganu vatru...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12016
13.4.2011 9:59:08   
R&T@

Po meni logicno je da je odledis pa kuhas user posted image user posted image user posted image , na laganoj vatri...
A da odes na temu potreban savjet user posted image user posted image user posted image user posted image - ono hitno user posted image user posted image user posted image user posted image

Kuhinja i ja... nema tu logikeuser posted image user posted image user posted image

Nadam se da ce prepoznati sta je u serpiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12017
13.4.2011 9:59:24   
Anoniman

mi ne volimo sarmu, ni ja ni mm, niti ikakve dolme

ja obozaJemuser posted image user posted image user posted image ...a japrak, pogotovouser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 12018
13.4.2011 10:00:25   
emi7908
Zaboravih, neka ti polako krčka ako imaš vremena naravno user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12019
13.4.2011 10:00:37   
Lady26
Sta je ovo, nijedna zena sa beba ne pravi sarmu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako meni tata dodje neki dan, donio glavicu kupusa kiselog, kaze evo pa napravi sarmu?! Rekoh, kako molim user posted image user posted image user posted image , sarmu?! A ne hvala, ja to samo jedem user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 12020
13.4.2011 10:01:32   
Lady26
IZVORNA PORUKA: emi7908

Tajra draga je li ta sarma već skuhana pa zaleđena ili je treba skuhati? Ako nije skuhana sačekaj malo da se odledi jer tako zaleđena može ti se "rascvjetati"user posted image user posted image  , i obavezno na laganu vatru...

Znala sam, znala sam user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 12021
13.4.2011 10:01:55   
Anoniman
tajra...je li meso crveno ili smedjeuser posted image user posted image user posted image

ako je smedje onda su skuhane i samo ih stavi odmah na vatru da se otope tj. ugriju...pokrijes poklopcem serpu...na najmanji plamen...i nek se tako polako otope i ugriju iznutra...znaci nekih 20 min.

a ako nisu kuhane...e onda ne znam ...trebas vjerovatno vode dosuti

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12022
13.4.2011 10:02:17   
R&T@

Ma Benjo je mali kralj medeni ..user posted image user posted image user posted image

Nije skuhana...
nadam seuser posted image user posted image user posted image

Salim se...stvarno nijeuser posted image user posted image user posted image

A to "cvjetanje" i mene brine...
da ne dobijem "buckuris"user posted image user posted image user posted image

Lady, kakva tema Hitan savjet...
tamo sam sinoc zakuhalauser posted image user posted image user posted image

A i bolje da mi se smijete samo vi, a ne cijeli RRuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 12023
13.4.2011 10:02:23   
Lady26
IZVORNA PORUKA: N_N

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 12024
13.4.2011 10:04:21   
Anoniman

Nije skuhana...
nadam seuser posted image user posted image user posted image

Salim se...stvarno nijeuser posted image user posted image user posted image

A to "cvjetanje" i mene brine...
da ne dobijem "buckuris"user posted image user posted image user posted image

Lady, kakva tema Hitan savjet...
tamo sam sinoc zakuhalauser posted image user posted image user posted image

A i bolje da mi se smijete samo vi, a ne cijeli RRuser posted image user posted image user posted image
e onda ne znam...samo znam da ne trebas sol dodavatuser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 12025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  479 480 [481] 482 483   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  479 480 [481] 482 483   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *