|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  478 479 [480] 481 482   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
13.4.2011 9:22:32   
teacher75
lana i dalje nece da me poljubiuser posted image kazem joj:poljubi bebu i lutku fino cmokne, pravo je poljubi. a kad joj kazem: poljubi mamu, bjeziuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 11976
13.4.2011 9:22:53   
emi7908
Jao Lady blago tebi... user posted image  ja k'o policajac sa Emanom... Cijelu noć  ga pokrivam jer on to uspješno sve svuče sa sebe... A ja ujutro k'o zombi..

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 11977
13.4.2011 9:23:36   
Lady26
Ja sam kunjala u autu do posla, valjda ti to sve govori user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
A Lana ustala raspolozena user posted image user posted image user posted image user posted image
Jesam li vam rekla da zna reci kako se zove i preziva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 11978
13.4.2011 9:25:49   
emi7908
Teacher to se ona malo folira... Kod nas je to slučaj sa tatom, mene uvijek grli i ljubi a tatauser posted image  Pa se na kraju smiluje pa ode da ga poljubi ali se načekamo dok se nakani.user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 11979
13.4.2011 9:26:08   
Lady26
IZVORNA PORUKA: emi7908

Jao Lady blago tebi... user posted image  ja k'o policajac sa Emanom... Cijelu noć  ga pokrivam jer on to uspješno sve svuče sa sebe... A ja ujutro k'o zombi..

Mi zato spavamo u vreci user posted image user posted image user posted image user posted image , budim se i ja da je pokrijem jer se vrti puno ali mi je to normalno od rodjenja pa ne racunam kao budjenja i sl, pokrijem je i nastavim...ona promijeni disanje ja sam budna...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 11980
13.4.2011 9:28:11   
Anoniman
dobro jutro,
znaci ne haluciniram...snijeg ipak padauser posted image user posted image user posted image

hebote...jucer sjedim na suncu u majici kratkih rukava, dana snijeguser posted image user posted image user posted image

jelena, a sto me nasmija za krompiruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...nisam ja skontala gdje ti zivis? kad nema vjetra, ni snijega...a sa ti blizu
eto mene kod tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja mislim da su sva djeca meteopateuser posted image da to tek kasnije prestane...a kod nekih, nikad...jer oni od rodjenja na promjene vremena reaguju...ili puno spavaju...ili ne spavaju nikako...i tako touser posted image

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 11981
13.4.2011 9:28:28   
Malenaoduvijek
jutro i od mene.
ja sam sok prezivjela kad sam vidjela ovaj snijeg.
srecom ne spremih zimsku monduru jer moram s L. izaci.

a kada je ovako odmah sam i ja user posted image user posted image .

ja kako mi se Igo ojeo oko usta, isto ekcem.jutros jarko crveno, ali sta sve trpa u usta nije ni cudo.

mazem ga nevenovom pa cu vidjeti hoce li se smiriti.user posted image

a inace na zapadu nista novo, mi smo dobro spavali ali se mali decko ipak nocas sjetio da bi mogao opet mlijeko user posted image

a L. u 8 otvorio oci i gleda kroz prozor nije mu jasno a on je inace spavalica.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 11982
13.4.2011 9:28:29   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja sam kunjala u autu do posla, valjda ti to sve govori user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
A Lana ustala raspolozena user posted image user posted image user posted image user posted image
Jesam li vam rekla da zna reci kako se zove i preziva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Znaci, i ti si "bojila jaja"user posted image

user posted image  za djevojcicu pametnicu...

Moja kaze: tajrauser posted image user posted image user posted image  ili i anauser posted image user posted image user posted image

A prezime nam je tako da ga i odrasli "spetljaju"user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11983
13.4.2011 9:29:17   
emi7908
Brvao sunce maleno user posted image user posted image  I ja sam ti se baš tako dovukla do posla.. Emi odavno zna koliko ima godina, eh sad je  naučio kako se tata zove,kako se on zove, koliko ima godina, tete u vrtiću zna sve po imenu, svu svoju raju i ostatk ljudi koje poznajemo ali moje ime nikako ne može da izgovori user posted image  Dobro mogu da razumijem i zašto user posted image  ali ne da se on i pokušava pa to iisadne Ojej user posted image user posted image  a ja sam Nauel

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 11984
13.4.2011 9:29:24   
Lady26
Kaze : Nana Eš user posted image user posted image user posted image user posted image i uz to klimne glavom potvrdno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 11985
13.4.2011 9:30:14   
Malenaoduvijek
Jesam li vam rekla da zna reci kako se zove i preziva

ovo stvarno ili teta to kaze.user posted image
ako je stvarno svaka cast za nju user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11986
13.4.2011 9:30:29   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tajra

Znaci, i ti si "bojila jaja"user posted image

user posted image  za djevojcicu pametnicu...

Moja kaze: tajrauser posted image user posted image user posted image  ili i anauser posted image user posted image user posted image

A prezime nam je tako da ga i odrasli "spetljaju"user posted image

Ne bih se ja usudila tako se igrati sa jajima.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 11987
13.4.2011 9:32:38   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

Jesam li vam rekla da zna reci kako se zove i preziva

ovo stvarno ili teta to kaze.user posted image
ako je stvarno svaka cast za nju user posted image user posted image user posted image

Stvarno.... pitam je kako se zoves : Nana, a kako se prezivas : Eš user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 11988
13.4.2011 9:33:51   
Lady26
IZVORNA PORUKA: emi7908

Brvao sunce maleno user posted image user posted image  I ja sam ti se baš tako dovukla do posla.. Emi odavno zna koliko ima godina, eh sad je  naučio kako se tata zove,kako se on zove, koliko ima godina, tete u vrtiću zna sve po imenu, svu svoju raju i ostatk ljudi koje poznajemo ali moje ime nikako ne može da izgovori user posted image  Dobro mogu da razumijem i zašto user posted image  ali ne da se on i pokušava pa to iisadne Ojej user posted image user posted image  a ja sam Nauel

Pa ni ne cudi....polako user posted image user posted image user posted image user posted image valja prelomiti jezik....i Ojej je super user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 11989
13.4.2011 9:37:13   
Meri29
Jutro user posted image
Nama koooonacno poceli rasti zubici, gornja jedinica je krenulaaaa user posted image Hvala Bogu, mislila sam da nece nikad, 17 mjeseci, a samo 2 zuba u glavi user posted image
Pozdravljamo generacijuuser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11990
13.4.2011 9:37:17   
Bambi09
Moj Nane NECE da prica, a sve razumije i zna. A neki dan me iznenadio kad mi je poslao poljubac, ja kontala on to ne zna, al sve oni znaju. user posted image
A "Nana Eš" je kraljica prava user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11991
13.4.2011 9:38:18   
emi7908
user posted image user posted image  jao što me nasmija srce malo ... ne znam ima li mi išta slađe od tih početaka i kad uče i počinju spoznavati svijet oko sebe....
ma navikla ja Lady da mi i odrasli ne mogu ponoviti nekad a kamoli zapamtiti ali rođeno dijete to me malo bocka po srcu user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11992
13.4.2011 9:38:30   
Bambi09
Meeeerrrrriiiiiii user posted image  generaciiiiiiiiiiiijooooooo user posted image  Specijalni user posted image  za drugaricu M user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 11993
13.4.2011 9:42:05   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

pa bravo, ova moja ne zna ni reci kako se zove, mada je jednom ugledala svoju sliku i rekla nesto sto je licilo na lana, ali kad je pitamo kako se zove ne govori nista

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11994
13.4.2011 9:42:52   
Anoniman
bambi...isto je i sa A. ..sve razumije ali nikako da prelomiuser posted image

moj je sad u fazi skidanja odjece...carape odavno skida...sada skida i trenerku...eto felix, da znas sta te ceka...jos samo majice nije savladaouser posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 11995
13.4.2011 9:44:51   
R&T@
Hej, zene, moram veliki OT (kad nema Noeuser posted image )

Dobila sam zaledjenu sarmu...
Je li trebam cekati da se odledi ili je kuham kao "nezaledjenu"user posted image user posted image user posted image

Svaki savjet je dobrodosao ili cu je "zgurati" u zamrzivacuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 11996
13.4.2011 9:46:04   
N_N
Dobro jutro user posted image
Moje dijete kod roditelja mm-a, biće kod njih do petka. Ujutro ga ostave u vrtić a poslije posla idu po njega. Ja prespavala noć user posted image user posted image
Priča..... ma B sve priča i odavno zna kako se zove i preziva, ma on sve zna kako mu se zove mama, tata, sestra, nane, tetke, daidža, učiteljice, drugari user posted image user posted image  - on je inače vanserijska proizvodnja user posted image  Priča uveliko i s obzirom da je dječak mi smo šokirani user posted image
emi, ti imaš baš neobično ime, ja ga nisam još zapamtila user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 11997
13.4.2011 9:46:24   
megi
jutro
Lady user posted image  nisam htjela da ureknem
ma sta ce ti cipele po ovakvom vremenu, vidis da tu nesto ima
ako ce te sta utjesiti i ja danima trazim i cipele i kakvu haljinu al za ovu tesku kategoriju slabo sta ima user posted image

Mi smo onako spavali, nosic zacepljen, iz njega potoci liju, ona bali ko da joj je tri mjeseca, i jutros je rano ustala, plakala dok je kakila i rekla boli adnu mokat ( stomak ) tako da ce vjerovatno popodne do dr.

a i adna zna reci kako se zove, koliko ima godina, a zna i kako joj se zovu mama, babo, nana, dedo, tetka i jos poneko

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11998
13.4.2011 9:46:39   
teacher75
meni su najsmjesniji kad oponasaju neke radnje, kad je pitam kako tata kaslje ili kako beba kaki pa se ona nateze ili kad ja pravim grimase a ona se smije i imitira meuser posted image to mi je show programuser posted image a nekidan je rekla pupo, ja hodala polugola i ona prstom pokazuje na moj stomak i govori pupo. al sesir kad je rekla me je bas iznenadilo, jer djeluje kao teska rjec za pocetak. jos nesto sto mi je simpaticno kod nje je da svakog zivog miluje i govori daaaagi, recimo u parku kad se igra s djecom, ona svakog pomilujeuser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 13.4.2011 9:47:11 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11999
13.4.2011 9:46:43   
Lady26
Meriiiiiiiiiiiiii, kako je Majdaaaa, rastu zubici, neka samo polako...i da je ne muce puno user posted image user posted image user posted image user posted image
Bambi moja jepaaaaa, kad ono, jel sutra aBd? Da planiram user posted image user posted image . Ljubi djecicu user posted image
Teacher, Lana po slikama raspoznaje skoro sve, sebe (nana), mene, mm, baku, dedu, moju mamu, daidju, Luku-rodjaka....sve poimenicno....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 12000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  478 479 [480] 481 482   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  478 479 [480] 481 482   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *