Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ako nadjem ves ujutro na konopcu... jer ja sad ne izlazim... sta znam kakve su komsije
ni ja sad ne izlazim ja imama okolo 3 dunuma zemlje..nadam se ostat će veš u mom posjedu...ako ne ostane ja ću s epravit d anije moje ima i osjetljivog veša na žici
nevjerovatno... A. sad izasao da pokupi kad je cuo sta IMA vani
Sve mu diraj, ali "pribor za rad" mora ostati u posjedu
Odoh i ja traziti najlonke... jaja su u pitanju
nevjerovatno... A. sad izasao da pokupi kad je cuo sta IMA vani
Sve mu diraj, ali "pribor za rad" mora ostati u posjedu
Odoh i ja traziti najlonke... jaja su u pitanju
nebi vjerovala eno mahir kupi veš
a najlonke smo našli...samo da lea završi nuždu vani pa pdph i ja polako da farbam jaja
Poz drage moje. Nakon sto smo sanirali situaciju s A. rondala sam i natjerala mm da gledamo cipelice za mene, morao se i on uvaliti kupit neke sportske papuce al hajd. Kod vas su cjene vrtoglave sto jest jest preCeraju ponekad. Nasla sam 3 para sebi fina jer stvarno nemam sta za obuci za ljeto, sve mi pokrade mama kad dodje. Kupila sam 1 papuce crne, klompe neke sto vire prstici sive, i sandale neke metalik tirkiz ko plavkaste. Jos kad bi se A. naucio na tutu bilo bi super tad bi bila sretna zena.
Eh sto me nasmija na sabahu Dobro vam jutro zelim. Jestel'' se naspavale? Ja jesam hvala Bogu i mogla bih jos Nego, sta vi mislite, da li je moguce da je moje mladje dijete "meteoropata"? Sinoc kad je zaspao, dok kisa nije pocela padati sve se nesto kenjkao, okretao, ko i spava i ne spava? Da li je moguce da i Nane pocinje osjecati vrijeme, ili je to bila samo slucajnost
< Poruku je uredio Bambi09 -- 13.4.2011 7:49:14 >
Mi smo sinoc lunjali D je cuvala njena teta, pa vidim ovo vrijeme natjeralo sve na koprcanje (masovno koprcanje sinoc na RR) ja sam odradila to strucno jer je mm bio juce rodjendan pa sam sve upakovala Ni moja D nije bas mirno spavala, bambi sva djeca su meteoropate....
kako su nam drugari, nadam se da su svi bolje...
Jelena pisi kad ti odgovara poslije 17 da se vidimo, pa cu ja s ovom Lady da pregovaram dalje
za tebe i D... Ma ne mogu vjerovati da ovako mali mogu osjecati vrijeme. Al nema sta drugo da bude razlog njegovog "migoljenja". Nego, kad je ta kafica koju spominjes, danas ili?
nama curio nos par dana i u ponedjeljak navečer temp imala i jučer u toku dana, kad ja popodne uspjeh malo prošnjuhati po ustima i vidim 3 krenula gornja desna. ako bude kao i ostali zubi sad će nam i druga odmah. jupiii
Joj zubici su prave "nervoze". Al eto hvala Bogu Nane nije bio bas nesto extremno nervozan, a ima skoro puna usta zubica. Ne mogu da ga smuntam da vidim koji su mu sve izrasli, ali vec odavno ima i 3-ce i 4-ce cak i 5-ce se vide. Bas mu prebrzo rastu. A i kada rastu idu u kompletu i gore i dole
sta ba snijeg gdje kod nas je brrrr,hladno.i Alen se cjelu noc budio i cini mi se da je dojio ko novorodence i jutros mami pokloncic,zubic sad ih imamo pet i da nakon dugooo vremena i zvanja baba,baba,jutros je doslo na red i mama
jutro...snijezno...MM se toliko sokirao jutros u 6 da je prekrsio pravilo besumnog spremanja na posao i probudio me da mi kaze da pada ..al' oprosticu mu zbog sinocnjeg "nocnog rada", trudio se, sto jest jest
V. jutros na prozoru, sav ozaren gleda snijeg i izvali "bada kaka" (pada snijeg)...mislim zna reci snijeg, ali od jutros ga je preimenovao u kaka
Mi smo dobro, spavali tako-tako, kao uostalom i sve bebe, a vec je vrijeme dorucku odoh ...
tajra, ja kad vidim da se negdje kafica sprema, ako sam u mogucnosti i raspolozena, ja se pristavim pa svidjelo se to drustvu ili ne, ha... jel tako mama? Jos kad bi ta kafica bila npr. sutra
Mi smo sinoc lunjali D je cuvala njena teta, pa vidim ovo vrijeme natjeralo sve na koprcanje (masovno koprcanje sinoc na RR) ja sam odradila to strucno jer je mm bio juce rodjendan pa sam sve upakovala Ni moja D nije bas mirno spavala, bambi sva djeca su meteoropate....
kako su nam drugari, nadam se da su svi bolje...
Jelena pisi kad ti odgovara poslije 17 da se vidimo, pa cu ja s ovom Lady da pregovaram dalje
i lana se sinoc probudila oko 1, plakala, trzala se, jedva smo je smirili. trebalo joj je neko vrijeme da zaspi, a inace odmah zaspi
Mi smo imali mirnu noc hB....spavali smo sve troje kao bebe...kisa lupka po prozoru pa valjda nas uspavala... Ustali smo oko 7,15 pili mlijeko i odmah paljenje Tomice i tuu tuuu tutuuu ... Tata joj kupio male sudice za kafu i ostala je srcuci (ne pije nego srce)
Jutro svima, ja vam savašta nešto napisal i ne znam kako mi desi da mi se kompijuter ugasi čini mi se da sam pritisnula tipku Power i ode sve a ne da mi se ponovo sva sam usporena ... A ovaj snijeg nemam riječi..... Jutros Emana budim polako i kažem onako u priči (jer se malo mazimo dok se dobro ne razbudi) da pada snijeg a djete otvori oči k'o fildžane i pita "De"??? (gdje) a ja pa vani a on opet De??? Jadničak nikako da povjeruje .... Jer on sad već odlično zna kad je vrijeme lijepo da ćemo van u šetnju ili igrane i kad nije tako lijepo da nema hodanja (naravno izlazimo ali baš kad nešto trebamo)... Kako ste vi jutros na posao ? Ja sam sva ošamućena, ubija mi pritisak
Lady poduplaj tu ljubav i za ove sto su u postu Mala cipelice su prelijepeeee, joj ja poludih trazeci nama, da su prohodalice ali bijele ili bez... jer roze i ljubicaste imamo, a i muka mi je od tih boja.
e tebe sam se sjetila juce, ja probam Igoru par cipela ma ni na prste ne mogu naviriti, joj reko Jelena nije ni tebi lako. uspjela sam dvoje naci onda ove izabrala. a bilo je prekrasnih za tanje none, da biras.