|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  477 478 [479] 480 481   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
12.4.2011 23:42:08   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

Hanady, i mojauser posted image

Ako nadjem ves ujutro na konopcu...
jer ja sad ne izlazim...
sta znam kakve su komsijeuser posted image user posted image user posted image

ni ja sad ne izlazimuser posted image
ja imama okolo 3 dunuma zemlje..nadam se ostat će veš u mom posjedu...ako ne ostane ja ću s epravit d anije mojeuser posted image
ima i osjetljivog veša na žiciuser posted image

nevjerovatno...
A. sad izasao da pokupi kad je cuo sta IMA vaniuser posted image user posted image user posted image

Sve mu diraj, ali "pribor za rad" mora ostati u posjeduuser posted image user posted image user posted image

Odoh i ja
traziti najlonke...
jaja su u pitanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 11951
12.4.2011 23:44:51   
bebacha
totalno ste lude vecerasuser posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 11952
12.4.2011 23:53:02   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Hanady, i mojauser posted image

Ako nadjem ves ujutro na konopcu...
jer ja sad ne izlazim...
sta znam kakve su komsijeuser posted image user posted image user posted image

ni ja sad ne izlazimuser posted image
ja imama okolo 3 dunuma zemlje..nadam se ostat će veš u mom posjedu...ako ne ostane ja ću s epravit d anije mojeuser posted image
ima i osjetljivog veša na žiciuser posted image

nevjerovatno...
A. sad izasao da pokupi kad je cuo sta IMA vaniuser posted image user posted image user posted image

Sve mu diraj, ali "pribor za rad" mora ostati u posjeduuser posted image user posted image user posted image

Odoh i ja
traziti najlonke...
jaja su u pitanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

nebi vjerovala eno mahir kupi vešuser posted image user posted image user posted image

a najlonke smo našli...samo da lea završi nuždu vani pa pdph i ja polako da farbam jajauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 11953
13.4.2011 2:23:24   
Ella_H
Poz drage moje.
Nakon sto smo sanirali situaciju s A. rondala sam
i natjerala mm da gledamo cipelice za mene,user posted image
morao se i on uvaliti kupit neke sportske papuce al hajd.
Kod vas su cjene vrtoglave sto jest jest preCeraju ponekad.
Nasla sam 3 para sebi fina jer stvarno
nemam sta za obuci za ljeto, sve mi pokrade mama kad dodje.
Kupila sam 1 papuce crne, klompe neke sto vire prstici sive,
i sandale neke metalik tirkiz ko plavkaste.
Jos kad bi se A. naucio na tutu bilo bi super tad bi bila sretna zena.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 11954
13.4.2011 7:47:57   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: Ella_H

i sandale neke metalik tirkiz ko plavkaste.

Eh sto me nasmija na sabahu user posted image user posted image user posted image
Dobro vam jutro zelim. user posted image
Jestel'' se naspavale? Ja jesam hvala Bogu i mogla bih jos user posted image
Nego, sta vi mislite, da li je moguce da je moje mladje dijete "meteoropata"? Sinoc kad je zaspao, dok kisa nije pocela padati sve se nesto kenjkao, okretao, ko i spava i ne spava? Da li je moguce da i Nane pocinje osjecati vrijeme, ili je to bila samo slucajnost user posted image

< Poruku je uredio Bambi09 -- 13.4.2011 7:49:14 >

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 11955
13.4.2011 8:11:29   
mama2009
Jutro,

Bambino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pozelila sam te mnogooooooooo pusa najveca

Mi smo sinoc lunjali D je cuvala njena teta, pa vidim ovo vrijeme natjeralo sve na koprcanje  (masovno koprcanje sinoc na RR) ja sam odradila to strucno jer je mm bio juce rodjendan pa sam sve upakovala user posted image user posted image user posted image
Ni moja D nije bas mirno spavala, bambi sva djeca su meteoropate....

kako su nam drugari, nadam se da su svi bolje...

Jelena pisi kad ti odgovara poslije 17 da se vidimo, pa cu ja s ovom Lady da pregovaram dalje

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 11956
13.4.2011 8:16:10   
Bambi09
user posted image  za tebe i D...
Ma ne mogu vjerovati da ovako mali mogu osjecati vrijeme. Al nema sta drugo da bude razlog njegovog "migoljenja". Nego, kad je ta kafica koju spominjes, danas ili?

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 11957
13.4.2011 8:16:20   
chuci
bambi i moja se nešto vrtila noćas, i ja jutros kontam je li to ona meteoropata.

vidim jučer ste spominjale gdje ima tamaris cipela osim u planici. neka na s radnja de mi napišite gdje je to. meni su njihove ekstra udobne.

nama curio nos par dana i u ponedjeljak navečer temp imala i jučer u toku dana, kad ja popodne uspjeh malo prošnjuhati po ustima i vidim 3 krenula gornja desna. ako bude kao i ostali zubi sad će nam i druga odmah. jupiii

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 11958
13.4.2011 8:19:36   
Bambi09
Joj zubici su prave "nervoze". Al eto hvala Bogu Nane nije bio bas nesto extremno nervozan, a ima skoro puna usta zubica. Ne mogu da ga smuntam da vidim koji su mu sve izrasli, ali vec odavno ima i 3-ce i 4-ce cak i 5-ce se vide. Bas mu prebrzo rastu. A i kada rastu idu u kompletu i gore i dole user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 11959
13.4.2011 8:32:29   
R&T@
Jutrooooooooooooooouser posted image

IZVORNA PORUKA: mama2009

(masovno koprcanje sinoc na RR)  user posted image user posted image user posted image

Zato je snijeg paouser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 11960
13.4.2011 8:37:25   
mama2009
bambi planiramo kaficu sa Jelenom Lady i ja i naravno bez princeza nista user posted image user posted image user posted image user posted image nismo jos nista dogovorile

Tajra vala imas pravo za snijeg

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 11961
13.4.2011 8:41:06   
R&T@

bambi planiramo kaficu sa Jelenom Lady i ja i naravno bez princeza nista user posted image user posted image user posted image user posted image nismo jos nista dogovorile

Tajra vala imas pravo za snijeg

Ej, moja Bambi, vidis da su pozeljne samo one koje imaju princeze...
Mi sa indijancima ne mozemo
user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 11962
13.4.2011 8:42:43   
bebacha
sta ba snijeguser posted image user posted image user posted image gdjeuser posted image
kod nas je brrrr,hladno.i Alen se cjelu noc budio i cini mi se da je dojio ko novorodenceuser posted image user posted image user posted image i jutros mami pokloncic,zubicuser posted image user posted image user posted image sad ih imamo petuser posted image user posted image
i da nakon dugooo vremena i zvanja baba,baba,jutros je doslo na red i mamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 11963
13.4.2011 8:44:31   
mama2009
Tajra pa ti znas da ima bujruma za druzenje i sa tvojim princezama al ti nekako neces sa nama da se druzis user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 11964
13.4.2011 8:57:32   
tekja
jutro...snijezno...MM se toliko sokirao jutros u 6 da je prekrsio pravilo besumnog spremanja na posao i probudio me da mi kaze da padauser posted image ..al' oprosticu mu zbog sinocnjeg "nocnog rada", trudio se, sto jest jestuser posted image user posted image user posted image

V. jutros na prozoru, sav ozaren gleda snijeg i izvali "bada kaka" (pada snijeg)...mislim zna reci snijeg, ali od jutros ga je preimenovao u kaka user posted image user posted image user posted image

Mi smo dobro, spavali tako-tako, kao uostalom i sve bebe, a vec je vrijeme dorucku odohuser posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 11965
13.4.2011 9:02:25   
bebacha
naravno da je kaka kad pada u apriluuser posted image user posted image user posted image
jeste sinos sve bile vrijedne.meni izgleda treba ban:)

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 11966
13.4.2011 9:02:32   
Bambi09
Dobro je dijete definisalo jutrosnji snijeg, bas je "kaka" user posted image

tajra, ja kad vidim da se negdje kafica sprema, ako sam u mogucnosti i raspolozena, ja se pristavim pa svidjelo se to drustvu ili ne, ha... jel tako mama? user posted image
Jos kad bi ta kafica bila npr. sutra user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 11967
13.4.2011 9:04:10   
w.pooh

IZVORNA PORUKA: Bambi09

w.pooh user posted image

user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 11968
13.4.2011 9:05:55   
R&T@

Tajra pa ti znas da ima bujruma za druzenje i sa tvojim princezama al ti nekako neces sa nama da se druzis user posted image user posted image user posted image user posted image

I ovako preko monitora Ana se pretvara u Rianuuser posted image user posted image user posted image
zamisli da ih spojimouser posted image user posted image user posted image

Ali cemo se dogovorimo i ja vam se "prislepam"user posted image user posted image

Lady, ipak ti ne trebaju cipeleuser posted image user posted image user posted image
Hajde, javi se, nije posao zec, nece pobjeciuser posted image user posted image user posted image

tekja, znaci sad si "popravljena"...nista ne boli, a user posted image  na licuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 11969
13.4.2011 9:11:03   
Lady26
Evo javljam se....
Jutros je i meni palo na pamet da mi cipele nece trebati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja sam pospanaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 11970
13.4.2011 9:11:59   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Evo javljam se....
Jutros je i meni palo na pamet da mi cipele nece trebati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja sam pospanaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

rekla sam ti jauser posted image joj kijameta, sta je ovo, uzasuser posted image user posted image user posted image spava mi se, sreca pa sam druga smjena, ne znam kako bih jutros na posao...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11971
13.4.2011 9:14:58   
teacher75

Jutro,

Bambino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pozelila sam te mnogooooooooo pusa najveca

Mi smo sinoc lunjali D je cuvala njena teta, pa vidim ovo vrijeme natjeralo sve na koprcanje  (masovno koprcanje sinoc na RR) ja sam odradila to strucno jer je mm bio juce rodjendan pa sam sve upakovala user posted image user posted image user posted image
Ni moja D nije bas mirno spavala, bambi sva djeca su meteoropate....

kako su nam drugari, nadam se da su svi bolje...

Jelena pisi kad ti odgovara poslije 17 da se vidimo, pa cu ja s ovom Lady da pregovaram dalje

i lana se sinoc probudila oko 1, plakala, trzala se, jedva smo je smirili. trebalo joj je neko vrijeme da zaspi, a inace odmah zaspi

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 11972
13.4.2011 9:20:07   
Lady26
Mi smo imali mirnu noc hB....spavali smo sve troje kao bebe...kisa lupka po prozoru pa valjda nas uspavala...
Ustali smo oko 7,15 user posted image pili mlijeko i odmah paljenje Tomice i tuu tuuu tutuuu user posted image user posted image ...
Tata joj kupio male sudice za kafu i ostala je srcuci (ne pije nego srce) user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 11973
13.4.2011 9:21:08   
emi7908
Jutro svima, ja vam savašta nešto napisal i ne znam kako mi desi da mi se kompijuter ugasi user posted image user posted image  čini mi se da sam pritisnula tipku Power i ode sve a ne da mi se ponovo sva sam usporena ... A ovaj snijeg user posted image  nemam riječi.....user posted image  Jutros Emana budim polako i kažem onako u priči (jer se malo mazimo dok se dobro ne razbudi) da pada snijeg a djete otvori oči k'o fildžane i pita "De"??? (gdje) a ja pa vani a on opet De??? Jadničak nikako da povjeruje .... user posted image user posted image  Jer on sad već odlično zna kad je vrijeme lijepo da ćemo van u šetnju ili igrane i kad nije tako lijepo da nema hodanja (naravno izlazimo ali baš kad nešto trebamo)...
Kako ste vi jutros na posao ? Ja sam sva ošamućena, ubija mi pritisak user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 11974
13.4.2011 9:22:02   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Lady poduplaj tu ljubav i za ove sto su u postu user posted image
Mala cipelice su prelijepeeee, joj ja poludih trazeci nama, da su prohodalice ali bijele ili bez... jer roze i ljubicaste imamo, a i muka mi je od tih boja.

e tebe sam se sjetila juce, ja probam Igoru par cipela ma ni na prste ne mogu naviriti, joj reko Jelena nije ni tebi lako.
uspjela sam dvoje naci  onda ove izabrala.
a bilo je prekrasnih za tanje none, da biras.user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  477 478 [479] 480 481   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  477 478 [479] 480 481   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *