Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Jutro zenice moje vesele Ja sam Amancek zaspao sa turom 37,5,u 03h jutros 40,2 buncao,plakao a nisam ga mogla razbuditi,nema sanse... E samo da nas hoce popustiti,od Ponedjeljka mu tura nikad nije spala ispod 37 Tuzna moja beba,toliko je iscrpljen i malaksao,srce mi se cijepa
Svi nasi dragi drugari i drugarice da nam budete zdravi i veseli,da ruckate i da zubici brzo narastu...
mala1994 (ot je li ovo 1994 godište? ne vjerujem ali eto) ne znam nije joj crveno grlo, ne kašlje. nije dosada nikad imala upalu grla. a kontala sam je odvesti, ali ona traume preživljeva na pregledu. moraću provjeriti kada je dr azra na vojničkom, kod nje je koliko toliko mirna i brzo prestane sa deranjem, dok kod drugih dr... gluho bilo. azra je zabavlja pa prestane plakati
Jutro zenice moje vesele Ja sam Amancek zaspao sa turom 37,5,u 03h jutros 40,2 buncao,plakao a nisam ga mogla razbuditi,nema sanse... E samo da nas hoce popustiti,od Ponedjeljka mu tura nikad nije spala ispod 37 Tuzna moja beba,toliko je iscrpljen i malaksao,srce mi se cijepa
Svi nasi dragi drugari i drugarice da nam budete zdravi i veseli,da ruckate i da zubici brzo narastu...
A da nazoves pedijatriju? Po meni to nije bas normalno....na antibiotik... Da povadite nalaze? Ja bih i to hitno.... Ljubimo vas puno!
A da nazoves pedijatriju? Po meni to nije bas normalno....na antibiotik... Da povadite nalaze? Ja bih i to hitno.... Ljubimo vas puno!
Amani baš mi je žao što to prolazite ali i ja bi nazvala pedijatriju... meni isto ta tura previsoka i ja je se bojim ali i da ti budem iskrena imala sam priliku vidjeti isti slučaj sa toliko velikom turom a sve od zubića. još je otac djeteta ljekar i nema gdje sve nisu išli i sve moguće nalaze radili ali djete jadno ispatilo od zubića... Ali ti ipak nazovi pedijatriju pa razgovaraj sa njima,, Držimo vam fige i šaljemo veliku pusu, i da nam što prije ozdravite
Amani a mozda da vidite sa dr da mu promjeni antibiotik, pa misa mu i temp. vise nikako da spadne
Lady samo da znas i moja cura je nedavno probala salamu i naravno da joj se svidja, a mi smo sa hranom posvadjani samo dobro doruckuje, rucak dvije - tri kasike, vecera nista ili malo voca i to je to
nismo otisli dr jer je ona jucer ok bila, ni na sta se nije zalila, skala, plesala, malo joj noasic curio, guza malo istackana, tako da nisam htjela da je vodim
i ja bih rado na tu kafu al ja radim na selu pozdravi bambolinu ako dodje
Nije ni meni normalno draga.Ovo je stvarno previse... Zvala sam opet jutros pedijatriju,rekli su ako tura do veceras ne spadne da ga vodimo opet gore. A jucer smo bili u dz.Ujutro idemo nalaze vaditi i kod orl specijaliste... Kazu da je jaka viroza,ali s obzirom da je danas puna tri dana,trebalo bi se poceti smirivati... Hvala ti,ljubimo i mi vas mnogo... Izljubi mi te zenice na kafi danas
N_N...ne daj joj kakav crni kist ...e da vi znate kako to na akad. izgleda...prof and co...ne biste se vi zahebavali ...uvodni govor mog prof.... prvi dan na akad...mi svi nasmijani od uha do uha...drago nam sto smo primljeni...prijemni treje 5 dana...dolazi on...citiram "nemojet misliti da ce vam ovdje neko nesto pokazati...jer ste vis sutra svi potencijalna konkurencija"...mi ostali ne znam je li nam time samo htio skinuti kez s face...kako god...uspio je...svaki dan si od 9 do 19 na fakultetu...proljece nam je uvijek bilo najgore...mi kroz prozore gledali kako drugi setaju i piju kafice...a mi u rupi ...a o modelima koji poziraju...e zato treba posebna tema ...a zatvoren si s njima svaki dan 3 sata...hajmo reci...jagomir im nije stran ...u neka doba se pocnes ponasai kao oni ...a onda ti dodje prof.i kaze "opipajte formu" ...a ti mu se jedva priblizis na metar
Njemu se sastala viroza,upala oba uha (otitis media),rhinopharingitis a sve je povezano sa rastom zubica,nazalost. Inace nas zubi jako pate,ali ovo je bas mucenje...
NN,Chuci,Emi7908,Megi
mala1994 (ot je li ovo 1994 godište? ne vjerujem ali eto) ne znam nije joj crveno grlo, ne kašlje. nije dosada nikad imala upalu grla. a kontala sam je odvesti, ali ona traume preživljeva na pregledu. moraću provjeriti kada je dr azra na vojničkom, kod nje je koliko toliko mirna i brzo prestane sa deranjem, dok kod drugih dr... gluho bilo. azra je zabavlja pa prestane plakati
Njemu se sastala viroza,upala oba uha (otitis media),rhinopharingitis a sve je povezano sa rastom zubica,nazalost. Inace nas zubi jako pate,ali ovo je bas mucenje...
Nije ni meni normalno draga.Ovo je stvarno previse... Zvala sam opet jutros pedijatriju,rekli su ako tura do veceras ne spadne da ga vodimo opet gore. A jucer smo bili u dz.Ujutro idemo nalaze vaditi i kod orl specijaliste... Kazu da je jaka viroza,ali s obzirom da je danas puna tri dana,trebalo bi se poceti smirivati... Hvala ti,ljubimo i mi vas mnogo... Izljubi mi te zenice na kafi danas
Sretno....bas mi je zao.... Hocu a ti se javi molim se sa kakvim vijestima, posto na mob ne odgovaras bar ovdje napisi ako bude sta novo.... Mozda je ona trodnevna, daj Boze...da danas krene na bolje... Pusaaaa
Ma pokušala je ubijediti ali ona ni habera Najcrnje je bilo kad je ljetos ugledala izložbu na Bolu. Mi šetamo navečer i skontam ja nekad da nema S! Frka nastala, tražimo je, ja poludila Slučajno provirim, ona kraljica hoda od slike do slike, nije mi jasno kako je ušla
Lady samo da znas i moja cura je nedavno probala salamu i naravno da joj se svidja, a mi smo sa hranom posvadjani samo dobro doruckuje, rucak dvije - tri kasike, vecera nista ili malo voca i to je to
nismo otisli dr jer je ona jucer ok bila, ni na sta se nije zalila, skala, plesala, malo joj noasic curio, guza malo istackana, tako da nisam htjela da je vodim
i ja bih rado na tu kafu al ja radim na selu pozdravi bambolinu ako dodje
Ja sam posustah juce, sta cu....ebi ga...a rekla sam nece to jesti....ocaj ili sta vec....Ali se bas najela sa hljebom....trpala u usta kao da danima nista nije jela, u ocima mi je bio A od dadade sa pomfritom.... HB da je curica bolje...da ostane tako I da pocnu jesti viseeeeeeeeeeeeeeee......
NN,Chuci,Emi7908,Megi
A misa mu...pa sta kazu...sta je razlog
poljubi ga i od nas
sad vidim da si napisala sta je...e hebemu...trebalo bise to smiriti vec...koliko je dugo vec na antib. mislim, koji dan antibiotika?
Ma pokušala je ubijediti ali ona ni habera Najcrnje je bilo kad je ljetos ugledala izložbu na Bolu. Mi šetamo navečer i skontam ja nekad da nema S! Frka nastala, tražimo je, ja poludila Slučajno provirim, ona kraljica hoda od slike do slike, nije mi jasno kako je ušla
Amani bas mi je zaooo...vec su ti savjetovali i vidim da si vec zvala pedijatra...posto smo mi aman non stop pod upalom usiju i grla bili znam da ospen ne pomaze puno, srecno draga i nadam se da ce nam vec sutra drug biti dobro i bez temperature.
Lady ja nemam pojma gdje je kafa, mama vodi, tj vozi. Ti reci gdje pa se cekamo. ja ima i ćetri sata da ćamim ćekajući ako bambi bude dolazila da je sacekam
NN,Chuci,Emi7908,Megi
A misa mu...pa sta kazu...sta je razlog
poljubi ga i od nas
sad vidim da si napisala sta je...e hebemu...trebalo bise to smiriti vec...koliko je dugo vec na antib. mislim, koji dan antibiotika?
Hvala dadada Od Ponedjeljka smo na Ospenu,svakih 6 sati... Ma samo da hoce tura popustiti,ja se tako bojim visokih tura,a njemu nazalost jako brzo skoci na 40,a jako tesko je skidamo... Dajem mu dalsy u kombinaciji sa paracetamolom,jer smo dobili sad i proljev pa smo iskljucili voltaren cepice... I naravno masiranje,oblogice...
Ljubi nam dr.Andrejevica
Ma nejmam ni ja puno, teta ce ostati sa Anom, a zaova mi vraca uslugu pa ce popodne ona pricuvati Anu da odem doktoru , posto kafa + doktor to bi bilo teta cijeli dan kod kuce, a inace zena je placena da cisti kucu, a ne cuva Anu