teacher75
|
IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: jelenaT Tajra i Teacherka ja vas ocekujem za koji dan na onim "mojim" temama nemoj molim te jos, moze li bar u septembru, ako ne i kasnije? teacher ne opiri se toliko, hajde tajra ima dva komada djece a ti taman drustvo ya Lanicu, nista ti ne bi falilo. a tajra, moj Luka se tako lijepo igra, uzme lista slikovnice, moje bebi novine, igra se sa auticima, tockicima, slaze nesto a i on je cunami generacija za nepovjerovati , a onda dodje igo zvani stampedo i sve mu to pokvari da ne kazem sta drugo. ma ne bi falilo, al sam premorena i jedva cekam raspust da malo odmorim i da odemo negdje na more a kad se sjetim trudnoce kakva sam bila, muka mi odmah trebaju mi psihicke pripreme samo za trudnocu, o djetetu ni ne razmisljam- nije mi tolika panika, koliko mi je trudnoca sad cu ja tebe fol nagovarati, ja drugu trudnocu nisam ni osjetila, onako sve usput. uz Luku mi sve bilo upola lakse, s njim mi je bila teska trudnoca ali sam ipak radila do kraja 8. mjeseca. ja kao jelena, uvijek se sjetim meni stomak do zuba a ja ljuljam Luku jer nece da spava, sjedio je bratu na glavi, a zato on njemu sada sjedi stalno. svaka vama cast na toj razlici, ja vam se zaista divim!!! moja lana je evo tek prohodala, ne mogu ni zamisliti da sam bila trudna zadnjih 6 mjeseci i jos povracala nonstop kao u 1.trudnoci, ne bih mogla nista oko nje, ne samo da je nosim, nego ne znam ni ko bi joj kuhao ni bilo sta drugo. meni se sve gadilo, nisam nista kuhala ni jela, jer nisam podnosila mirise nikako sve do 5.mjeseca a i poslije sve jedva i na silu. cak sam u 3.mjesecu bila i u bolnici 7 dana na infuziji zbog hipermeze gravida. a radila, nisam htjela na bolovanje (osim tih 7 dana)- budala, sad ne bih radila nema sanse. sve sam izlazila s casa da povratim, povracala svakih 10 minuta svaki dan!!! a nista nisam jela, imala samo nagon za povracanjem jer nisam imala sta ni povratiti. kad se samo sjetim, fuj