|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  539 540 [541] 542 543   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
19.4.2011 23:20:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: dadada

pa tajraaaaaa....sto takooo...nisu djeKaci toliko losiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti, dadado, sto me podsjeti, pa ja imam djecaka...

Andrej je moje dijete...
Sta me briga sto ga je druga zena rodila...
kad ima sve moje osobine
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 13501
19.4.2011 23:20:19   
mama75
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Hajde ti draga u krevet utvrdi malo gradivo user posted image

user posted image Hajde, sad ti je svejedno, ne treba ti vise ni rikverc user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13502
19.4.2011 23:21:30   
teacher75
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: teacher75

Tajra i Teacherka ja vas ocekujem za koji dan na onim "mojim" temama user posted image

nemoj molim te jos, moze li bar u septembru, ako ne i kasnije?

teacher ne opiri se toliko, hajde tajra ima dva komada djece a ti taman drustvo ya Lanicu, nista ti ne bi falilo.

a tajra, moj Luka se tako lijepo igra, uzme lista slikovnice, moje bebi novine, igra se sa auticima, tockicima, slaze nesto a i on je cunami generacija za nepovjerovati user posted image , a  onda dodje igo zvani stampedo i sve mu to pokvari da ne kazem sta drugo.

ma ne bi falilo, al sam premorena i jedva cekam raspust da malo odmorim i da odemo negdje na more a kad se sjetim trudnoce kakva sam bila, muka mi odmahuser posted image trebaju mi psihicke pripreme samo za trudnocu, o djetetu ni ne razmisljam- nije mi tolika panika, koliko mi je trudnoca

< Poruku je uredio teacher75 -- 19.4.2011 23:22:14 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 13503
19.4.2011 23:21:49   
Anoniman

Ih dadadacim krenu ove keksualne teme ti bjezis... kukavicooo user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam stidnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13504
19.4.2011 23:21:58   
Malenaoduvijek

pa tajraaaaaa....sto takooo...nisu djeKaci toliko losiuser posted image user posted image user posted image user posted image

imam ja jedan primjerak dobrog djecaka, pusti ti njih dadada one se udruzile sa svojim curicama.user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13505
19.4.2011 23:24:37   
Anoniman
E ja cu aBd imati i jedno i drugo user posted image

Neposredna veza do poruke: 13506
19.4.2011 23:25:28   
Anoniman

imam ja jedan primjerak dobrog djecaka, pusti ti njih dadada one se udruzile sa svojim curicama.user posted image

vidimuser posted image

nego ja nikako da ti kazem...ja sam se trebala zvati Luka da sam igrom slucaja imala visuljakuser posted image ...a tata mi se zive Igroruser posted image ...tako da sam tvoje djecake odmah iz prve zapamtilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 13507
19.4.2011 23:27:01   
Malenaoduvijek

Tajra i Teacherka ja vas ocekujem za koji dan na onim "mojim" temama user posted image

teacher ne opiri se toliko, hajde tajra ima dva komada djece a ti taman drustvo ya Lanicu, nista ti ne bi falilo.

a tajra, moj Luka se tako lijepo igra, uzme lista slikovnice, moje bebi novine, igra se sa auticima, tockicima, slaze nesto a i on je cunami generacija za nepovjerovati user posted image , a  onda dodje igo zvani stampedo i sve mu to pokvari da ne kazem sta drugo.

ma ne bi falilo, al sam premorena i jedva cekam raspust da malo odmorim i da odemo negdje na more a kad se sjetim trudnoce kakva sam bila, muka mi odmahuser posted image trebaju mi psihicke pripreme samo za trudnocu, o djetetu ni ne razmisljam- nije mi tolika panika, koliko mi je trudnoca

sad cu ja tebe fol nagovarati, ja drugu trudnocu nisam ni osjetila, onako sve usput.

uz Luku mi sve bilo upola lakse, s njim mi je bila teska trudnoca ali sam ipak radila do kraja 8. mjeseca.
ja kao jelena, uvijek se sjetim meni stomak do zuba a ja ljuljam Luku jer nece da spava, sjedio je bratu na glavi, a zato on njemu sada sjedi stalno.user posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 13508
19.4.2011 23:28:15   
Anoniman

A sto se noJa uozbiljilauser posted image user posted image

noJaaaaaaa...gdje siiiiiiiiiiiiiii

dusa moja ona se mene uželjelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image trka frka ide Uskrs a na Uskrs imam i svatove od rodice pa ne znam kud gonimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
noa meščini projela al ne smijem jos nista da govorimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al zanima me ta tvoja ''dobra vijest'' pa poćulim na temuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ostale imate mahanje odavdeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13509
19.4.2011 23:29:49   
Malenaoduvijek

vidimuser posted image

nego ja nikako da ti kazem...ja sam se trebala zvati Luka da sam igrom slucaja imala visuljakuser posted image ...a tata mi se zive Igroruser posted image ...tako da sam tvoje djecake odmah iz prve zapamtilauser posted image user posted image user posted image user posted image

bas mi je milo i drago,
bili mi u fojnici i pitaju nas neka djeca kako se beba zove, kazem ja Luka, kaze curica kaakkkooo, a jeli on stranac...

zato mi je jako drago kada neko zapamti odmah njegovo ime jer ga stvarno u sa ne mozes bas cesto cuti.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13510
19.4.2011 23:31:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

A sto se noJa uozbiljilauser posted image user posted image

noJaaaaaaa...gdje siiiiiiiiiiiiiii

dusa moja ona se mene uželjelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image trka frka ide Uskrs a na Uskrs imam i svatove od rodice pa ne znam kud gonimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
noa meščini projela al ne smijem jos nista da govorimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al zanima me ta tvoja ''dobra vijest'' pa poćulim na temuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ostale imate mahanje odavdeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

krenuh da ugasim komp...kad ono vidim super zenuuser posted image user posted image
e a sto se tice dobre vijesti cekam sutra...najkasnije valjda prekosutra...necu jos nista...necu ni da se radujem unaprijed...kos e o mlijeko opece i jogurt duvauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13511
19.4.2011 23:33:44   
Anoniman
mala1994 moj brat se zove Luka i tako se zvao moj pokojni djed koji je bio najbolji covjek na svijetuuser posted image tako da je meni Luka najdraze musko imeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 13512
19.4.2011 23:34:25   
teacher75

sad cu ja tebe fol nagovarati, ja drugu trudnocu nisam ni osjetila, onako sve usput.

uz Luku mi sve bilo upola lakse, s njim mi je bila teska trudnoca ali sam ipak radila do kraja 8. mjeseca.
ja kao jelena, uvijek se sjetim meni stomak do zuba a ja ljuljam Luku jer nece da spava, sjedio je bratu na glavi, a zato on njemu sada sjedi stalno.user posted image user posted image

svaka vama cast na toj razlici, ja vam se zaista divim!!! moja lana je evo tek prohodala, ne mogu ni zamisliti da sam bila trudna zadnjih 6 mjeseci i jos povracala nonstop kao u 1.trudnoci, ne bih mogla nista oko nje, ne samo da je nosim, nego ne znam ni ko bi joj kuhao ni bilo sta drugo. meni se sve gadilo, nisam nista kuhala ni jela, jer nisam podnosila mirise nikako sve do 5.mjeseca a i poslije sve jedva i na silu. cak sam u 3.mjesecu bila i u bolnici 7 dana na infuziji zbog hipermeze gravida. a radila, nisam htjela na bolovanje (osim tih 7 dana)- budala, sad ne bih radila nema sanse. sve sam izlazila s casa da povratim, povracala svakih 10 minuta svaki dan!!! a nista nisam jela, imala samo nagon za povracanjem jer nisam imala sta ni povratiti. kad se samo sjetim, fujuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 13513
19.4.2011 23:34:45   
Anoniman
a noa...za nou cu samo kuc...kuc...hvala bogu...valjda ce nekad i ovaj

sad vam stvarno odoh...kisi..kisi

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13514
19.4.2011 23:35:18   
Anoniman
dadada samo da bude sve kako ti zelisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogu ja cekati i do petka nije problemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13515
19.4.2011 23:36:27   
mama75
Tiki da te utjesim: meni je prva trudnoca bila idealna, a druga tako kao tvoja sve do 7. mjeseca. Pa eto, mozda kod tebe bude obratno. 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13516
19.4.2011 23:37:21   
teacher75
IZVORNA PORUKA: mama75

Tiki da te utjesim: meni je prva trudnoca bila idealna, a druga tako kao tvoja sve do 7. mjeseca. Pa eto, mozda kod tebe bude obratno. 

bog te cuo jer ako bude ko prva ja necu biti u stanju brinuti o lani definitivnouser posted image ja se sjecam da sam zatrudnjela u januaru a prvi put pocetkom maja nisam povratila citav jedan dan i bila sam pocela jesti, a povracala sam sve do kraja turdnoce ali ne svaki dan (zadnji mjesec jesam, jer me mucila zgaravica)

< Poruku je uredio teacher75 -- 19.4.2011 23:39:00 >

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 13517
19.4.2011 23:39:10   
mama75

bog te cuo jer ako bude ko prva ja necu biti u stanju brinuti o lani definitivnouser posted image

To ti je idealna sansa da muz preuzme brigu o djeteu. I poslije im to predje u naviku user posted image

Neposredna veza do poruke: 13518
19.4.2011 23:39:45   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: noa

mala1994 moj brat se zove Luka i tako se zvao moj pokojni djed koji je bio najbolji covjek na svijetuuser posted image tako da je meni Luka najdraze musko imeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najbolji deKaci

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13519
19.4.2011 23:41:49   
teacher75

bog te cuo jer ako bude ko prva ja necu biti u stanju brinuti o lani definitivnouser posted image

To ti je idealna sansa da muz preuzme brigu o djeteu. I poslije im to predje u naviku user posted image

ma nista od njega jer zna raditi od jutra do mraka, moja mama bi bila dezurna

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 13520
19.4.2011 23:45:40   
Malenaoduvijek

bog te cuo jer ako bude ko prva ja necu biti u stanju brinuti o lani definitivnouser posted image ja se sjecam da sam zatrudnjela u januaru a prvi put pocetkom maja nisam povratila citav jedan dan i bila sam pocela jesti, a povracala sam sve do kraja turdnoce ali ne svaki dan (zadnji mjesec jesam, jer me mucila zgaravica)

teacher ma nemoj toliko da se brines, ja koliko zena znam kod malo koje su dvije trudnoce bile podjednako problematicne, jedina jelena sto znam da je obje morala cuvati.
a ja da sam se time vodila poslije  Lukinih problema nakon rodjenja ja nikada drugo dijete rodila ne bih.
nekada covjek mora i rizikovati, ali dobro svako ima svoje i zna sta moze a sta ne.

a meni su u stvari ove dvije trudnoce dosle ko budali samar jer u ovim godinama da sam cekala da rodim drugo vise godina nikada ga ne bih rodila pa da kao penzioner idem na roditeljski drugom djetetuuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 13521
19.4.2011 23:48:38   
teacher75

teacher ma nemoj toliko da se brines, ja koliko zena znam kod malo koje su dvije trudnoce bile podjednako problematicne, jedina jelena sto znam da je obje morala cuvati.
a ja da sam se time vodila poslije  Lukinih problema nakon rodjenja ja nikada drugo dijete rodila ne bih.
nekada covjek mora i rizikovati, ali dobro svako ima svoje i zna sta moze a sta ne.

a meni su u stvari ove dvije trudnoce dosle ko budali samar jer u ovim godinama da sam cekala da rodim drugo vise godina nikada ga ne bih rodila pa da kao penzioner idem na roditeljski drugom djetetuuser posted image user posted image

ma ne mislim ni ja dugo cekati, jbg bioloski sat otkucava a i ne zelim veliku razliku, al voljela bih da lana bar jos malo odraste i da je bar ne moram nositi user posted image a priznajem da mi je frka i da se zaista bojim kakva ce biti trudnoca

Neposredna veza do poruke: 13522
19.4.2011 23:50:27   
Anoniman
Cao, samo veliki pozdrav nasim drugarimauser posted image

Guma glavu cuvauser posted image , ali nema veze navijamo mi i za user posted image

Neposredna veza do poruke: 13523
19.4.2011 23:52:22   
teacher75
kad se sjetim samo kako sam izgledala,bila smrsala nekoliko kila, sve visilo na meni- ko avet, nisam uopce imala osmijeha tih prvih 5-6 mjeseci, niti sam ikako uzivala, ko da su mi sve ladje potonule a ne da sam user posted image bila sam iscrpljena ko nikad u zivotu, cak sam i nocu budila se svakih sat vremena i povracala- i tako mjesecima, samo boga molila da te mucnine prestanu, nisam o porodu ni razmisljala niti sam se sekirala...

Neposredna veza do poruke: 13524
19.4.2011 23:55:21   
Anoniman
Teacher ja sam i sa Anom a i sada imala rizicne trudnoce i dan danas povracam, ali to sa drugom trudnocom je dosta lakse, bar meni, nekako opustenije. Opustenija sam ja jer ne strahujem na svaku kontrakciju, ne panicim... mada to sve zavisi od osobe do osobe... Naravno da mi je bitno i ovo dijete u pupi podjednako kao i Ana ali ne zanemarujem je ni sekunde, jos ja nemam ni sveki, ni mami...nikoga u blizini d ami pomogne. Nasla sam tetu bar za po kuci, hvala Bogu u mogucnosti sam da platim i tetu i da Anu cuva, ali bas toliki parazit nisam, jednostavno pratim svoje tijelo... kad zaboli odmorim, kad mogu zapnem, kad ne mogu odmorim... da ne spominjem da mm nikad nije kuci ali sve se to izdrzi i sve to kako dodje tako i prodje. Anino nespavanje... Anina huja i sve ostalo, ali opet ja sam presrecna zena sto cu ubrzo imati dva andjela pored sebe i ako Bog da rodicu ih jos, djece nikad dosta kad ima uslova za njihovo odhranjivanje i kad ima mira i sloge u porodici.
Da i mi cemo dobiti LUku user posted image

Neposredna veza do poruke: 13525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  539 540 [541] 542 543   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  539 540 [541] 542 543   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *