Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
ja kad se sjetim one supice...i moje srece...i suza od srece...ma ja sam tatu u madjarsku zvala da mu kazem ...al sutradan...ko da sam sanjala...tako da sam rekla...nikad vise...ma nikad vise
de mi reci jede li lana još rižine krekere? ajša neće više, pojede zalogaj i ostavi. od junka ja ajši sama od sebe kupujem nekad one štapiće debele sa susamom. smoki joj niko i ne donosi, ali kao što napisah probala je
ni ona ih vise nece. davno sam joj prestala davati
ako joj do sada nije nsita bilo nece joj ni od sada. ja sam takodje gore pisala a i chuci ti rece djeca nemaju neke encime koji su potrebni za bi provarili gljive i mogu reagovati povracanjem, mucninom i sl.
e sada se i ja zabrinuh zbog ovih gljiva. Moja starija ih doduse ne jede kao obrok, ali pizzu sa gljivama pojede povremeno. A i mala je pocela od nedavno da jede na pizzi, s tim da je to vrlo mala kolicina. Nisam ovo uopste znala. Nisam redovna na RR, sram me bilo. Znaci, ako je dijete jelo i nista mu nije bilo, da moze da nastavi da ih jede?
moj Luka evo dva dana ne ruca bas nesto sjajno, ali eto doruckuje i vecera fino i uzinu isto fino pojede, a najvise voli cokolino pred spavanje prije mlijeka.
a on uopste nece cokoladu ili bilo sta slicno, ja sam njega jedva nagovorila da proba cokolino i cokoladni griz, dijete sve okretalo glavu, ja padala od sege jer ja cokoladu obozavam. a ja kontam ne bi li malo dobio na tezini da ga mama utovi kad ono nista
a juce su mi vAGALI Igora i ima 11,5 kg, pa i nije tako puno s obzirom da se rodio sa 4250g hm
Vecer zenice! Evo da i vas i mi pozdravimo... Ja bila u Importaneu,bravo RR,ponosna jer sam dio ove divne i velike porodice Amanceka ostavila kod nane i dede,pa onda i mm i j na vecericu. Djecak zaspao cim smo dosli kuci,trazio hapu,zagrlio svoju dekicu i utonu u san. Pelenice i pidjamicu obukla a on ko top pajki... S dragim gledala Deja Vu i sad malo s vama... Upoznala sam Tekju i jos dragih zenica i srela one koje vec poznajem,mile i drage moje mamice...
Ja Amanceku nisam jos dala gljive i eto sad pogotovo ne namjeravam. Lady bravo za tri i pol virslice
e sada se i ja zabrinuh zbog ovih gljiva. Moja starija ih doduse ne jede kao obrok, ali pizzu sa gljivama pojede povremeno. A i mala je pocela od nedavno da jede na pizzi, s tim da je to vrlo mala kolicina. Nisam ovo uopste znala. Nisam redovna na RR, sram me bilo. Znaci, ako je dijete jelo i nista mu nije bilo, da moze da nastavi da ih jede?
ma ja ih opet ne bih davala...nema u njima nista...pa da sad nesto propusta...vecu stetu mogu napraviti nego korist
Mala,draga moja Amancek isto ne voli slatko osim kinder cokoladic u svim oblicima. Sad je na dijeti i cokolada nam je zabranjena. Neki dan na tv-u reklama za kinder cokoladu i on tuzno gleda i kaze ''kakada'' (cokolada) i salje puse tv-u A Igi ti ima bas super kilazu,ljubi decke
Mala,draga moja Amancek isto ne voli slatko osim kinder cokoladic u svim oblicima. Sad je na dijeti i cokolada nam je zabranjena. Neki dan na tv-u reklama za kinder cokoladu i on tuzno gleda i kaze ''kakada'' (cokolada) i salje puse tv-u A Igi ti ima bas super kilazu,ljubi decke
dusa draga
ovaj moj nisat slatko ne odbija...isto ko da ima sesto culo za slatkise...vec po pakovanju prepozna sta je slatko...kad kese recimo donesemo iz kupovine...ma nema fule
hvala draga moja, a jeli ne jede cokoladu zbog AD ili sto?
Igi mi isto nismo jedno vrijm davali jer je imao eserihiju i onda kad vidi da ja jedem odmah se nacrta ispred mene i tuzno gleda pa sam se sve morala kriti.
jao zene nisam vam se pozalila, juce me Igor tako udario jednom igrackom pored oka, maloprije gledam fino mi plavo, jos ce neko pomisliti da me cojk tuce
ovaj moj nisat slatko ne odbija...isto ko da ima sesto culo za slatkise...vec po pakovanju prepozna sta je slatko...kad kese recimo donesemo iz kupovine...ma nema fule
potpis ja u kući ne smijem ništa imati slatko ne bi mi ništa jeo, on protestuje , i kad sve pregleda da nema onda kaže "mama daj majo meda ili mekeza" a gljive jedemo al samo kad pravim pizzu, ja poslije godine dana ne strahujem više jedemo sve...
dusa draga
dadada prozivam te, nisi mi odgovorila na drugi dio posta onog gore
a gdje krvna slika 7 KM, to je stvarno jeftino. ja kad sam bila trudna sa lukom kod gin radila krvnu sliku i urin i to me doslo 40 KM, tako da ja sada fino kroistim uputnice za sve i nema tu puno zadrzavanja, odvojena su djeca sa trudnicama a djuturumi su posebno ma necu vise da daje nikome pare beze i onako placam bruku toga sto ne bih trebala
je li me se iko danas sjetio...ja sam malo bezveze raspolozena danas...pa mi se nije dalo citati sto ste pisale...nadam se da ste zdravo i da su djecica dobro... ja sad nesto razmisljam da je proslo predugo vremena od kad sam bila u crvenoj zoni 26. februar ako se dobro sjecam i vec se malo brinem sutra prvo ujutru apoteka
je li me se iko danas sjetio...ja sam malo bezveze raspolozena danas...pa mi se nije dalo citati sto ste pisale...nadam se da ste zdravo i da su djecica dobro... ja sad nesto razmisljam da je proslo predugo vremena od kad sam bila u crvenoj zoni 26. februar ako se dobro sjecam i vec se malo brinem sutra prvo ujutru apoteka
Eto nama male bebice