|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  565 566 [567] 568 569   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
21.4.2011 23:35:54   
Anoniman
 sine Mišo(tajra)
u selo se raspituju đe siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa javiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 14151
21.4.2011 23:45:46   
iv@ncica
njoj  nije  keks  dodijo..pusti  je sta je  ometasuser posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14152
21.4.2011 23:48:14   
Apotekarka
 A jeste se raspisale ne mogu sve pohvatati...
Antonio je dobro,sad spava evo ja bojim jaja....pms me drma

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14153
21.4.2011 23:52:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

kad prije? ja cu sutra a i to kontam da je ranouser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 14154
21.4.2011 23:52:42   
Anoniman
dobro večer majnen damenuser posted image (bježala sa sa časova njemačkog pa tako da ne znam pisati-oprostiteuser posted image )
Ja poslije ovih vaših postova ne znam šta da kažemuser posted image ...Noa sad ću te kontaktirat budi tuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 14155
21.4.2011 23:54:11   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: dadada

a ja kontam da ces sutra donijeti koje jaje user posted image user posted image user posted image (fali mi onaj sto se baca)

a ozbiljno zar se jaja ne boje prije Velikog petka

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14156
21.4.2011 23:56:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

dobro večer majnen damenuser posted image (bježala sa sa časova njemačkog pa tako da ne znam pisati-oprostiteuser posted image )
Ja poslije ovih vaših postova ne znam šta da kažemuser posted image ...Noa sad ću te kontaktirat budi tuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cuj kontaktiratiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14157
21.4.2011 23:57:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

a ja kontam da ces sutra donijeti koje jaje user posted image user posted image user posted image (fali mi onaj sto se baca)

Aj don nouser posted image user posted image user posted image ...mozda i boje...nis meni ovaj muz u mene mi ne receuser posted image user posted image user posted image ...ja  ga pitala kad cemo jaja farbat...on kaze kad hoces...ja reko u petak..on rece okuser posted image user posted image user posted image ...a fol krscaninuser posted image user posted image user posted image ...ma nema on pojma...vazda sam ja to znalauser posted image user posted image user posted image

sad cu ja nabrzinu koje ofarbatiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 14158
21.4.2011 23:59:54   
Apotekarka

Gdje rano sad ce ponoc  jos su vruca ha ha salim se
IMam neku frku na poslu mozda radila sutra od jutra do navecer pa zbog tog,valja skuhati pospremiti pa eto ja jaja rjesila

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14159
22.4.2011 0:01:17   
Malenaoduvijek

Aj don nouser posted image user posted image user posted image ...mozda i boje...nis meni ovaj muz u mene mi ne receuser posted image user posted image user posted image ...ja  ga pitala kad cemo jaja farbat...on kaze kad hoces...ja reko u petak..on rece okuser posted image user posted image user posted image ...a fol krscaninuser posted image user posted image user posted image ...ma nema on pojma...vazda sam ja to znalauser posted image user posted image user posted image

sad cu ja nabrzinu koje ofarbatiuser posted image user posted image user posted image

moja zaova je danas nesto farbala, e sada koga ili sta, je li jaja ili nesto drugo to ne znam ali cini mi se da mi je to neko rekao da ide uoci veljikog petka.
alji nema ni veze, bitno je da postoji volja da se to uradi a sve ostalo manje vise jeli tako user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14160
22.4.2011 0:03:08   
iv@ncica
ja  sutra  radim  tortu  i    cistimm, te uvece pripremim  jaja..u  subotu  jajca  kuham i  dovrsavam  na sve  nacineuser posted image user posted image  i  ostalu  hranuuser posted image ..

< Poruku je uredio iv@ncica -- 22.4.2011 0:04:35 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 14161
22.4.2011 0:03:42   
Anoniman

moja zaova je danas nesto farbala, e sada koga ili sta, je li jaja ili nesto drugo to ne znam ali cini mi se da mi je to neko rekao da ide uoci veljikog petka.
alji nema ni veze, bitno je da postoji volja da se to uradi a sve ostalo manje vise jeli tako user posted image

tako jeeeuser posted image user posted image user posted image ...ti si prava mamauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 14162
22.4.2011 0:06:22   
Anoniman
vala moja mama uvjek subotom farbala jajauser posted image
bRezobraznice nemojte ovu recenicu izokrenutiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14163
22.4.2011 0:08:34   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: noa

bRezobraznice nemojte ovu recenicu izokrenutiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam laik ljudi ja vas pitam koji bolje znate, ali vjerovatno ko puno jaja farba farba prije da moze stici. valjda

a jesi ti brezobrazna, tebi nesto stalno u glavi.

e kad smo kod toga, ja idem u krpe ne bi li malo ranije zaspala..

noc zenice

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14164
22.4.2011 0:10:22   
Apotekarka
ja ih ne bojim puno ali pvo sto obojim je kvalitetnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14165
22.4.2011 0:11:07   
Malenaoduvijek
samo drugarici dadadi da kazem svaka ti cast, a ona ce znati za sta i zbog cega user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 14166
22.4.2011 0:11:13   
Anoniman

pa i ja sam prvo kontala u sub...al kako ih trebam u ned. dati...a bibi nam nije tu...moram sutra...a jaja se tucajuuser posted image u ned...ne prije

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14167
22.4.2011 0:11:33   
Anoniman

a tucaš li se user posted image mislim s jajima user posted image i ko odnese pobjeduuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14168
22.4.2011 0:12:15   
Anoniman

samo drugarici dadadi da kazem svaka ti cast, a ona ce znati za sta i zbog cega user posted image user posted image
se vidjamo sutrauser posted image

Neposredna veza do poruke: 14169
22.4.2011 0:13:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

a tucaš li se user posted image mislim s jajima user posted image i ko odnese pobjeduuser posted image

redovnouser posted image user posted image user posted image ...familijarnouser posted image user posted image user posted image ...strasnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14170
22.4.2011 0:14:23   
Anoniman
koja brezobrazna Breskvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tucam naravnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al nisam bas ljubitelj jajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14171
22.4.2011 0:15:51   
sporty mamaa
Upadam ko padobranac. Noa poslala sam ti pp vidim da si ovdje aktivna, nije nista hitno, al da javimuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14172
22.4.2011 0:16:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Upadam ko padobranac. Noa poslala sam ti pp vidim da si ovdje aktivna, nije nista hitno, al da javimuser posted image user posted image

nema je haj ponovouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
  Neposredna veza do poruke: 14173
22.4.2011 8:03:03   
chuci
jutro
vidim dosta ste pisale sinoć user posted image

amani nadam se da je tetka bolje user posted image

vidim o roditeljima i tetama ste pričale. kod mene moji stalno viđaju ajšu i dolaze a mm roditelji čekaju da im mi dođemo a oni nama dođu jednom u 3-4 mjeseca, kad ih pozovemo na kakav rođendan pa ne mogu odbiti poziv, a ovo da nako malo dođu usput da vide nju nikad.

jelena iznos koji si plaćala je popriličan. ja gdje god samse raspitivala cijena je 5 ili  KM po satu, a jeftinije je ako dogovoriš da ti stalno dolazi jer zna sigurno da će imati posao. iskreno ja je ne bih častila 50 KM, ne znam jesi li ti, ali mislim da nije zaslužila. ja vala ne mogu te priče jedno se dogovorite pa ona poslije drugo. mislim ako ste se dogovorile generalka jednom mjesečno i stubiše nema priče. a to koliko joj treba vremena da obriše prašinu usisa i ispegla ne mogu da svarim. shvatam da neko radi brže a neko sporije ali to je baš previše. ja to sve zajendo uradim za sat, sat i po, mislim niđe veze.

eto odoh sad malo raditi, jer nema još nikoga

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svima

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14174
22.4.2011 8:24:16   
Meri29
Jutrouser posted image
Da vam se pohvalimo, prespavali smo noc i to bez sike user posted image user posted image Bravo za moju curicu

Nadam se da su i ostala djecica bila dobra user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 14175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  565 566 [567] 568 569   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  565 566 [567] 568 569   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Manje od 1 godine. (0%)

1-2 godine. (0%)

2-3 godine. (0%)

3-4 godine. (0%)

4-5 godine. (0%)

Broj svih glasova: 0

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *