|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  594 595 [596] 597 598   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
30.4.2011 22:52:36   
Anoniman
Breskva planiraj me na odmor u tu tvoju vikendicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja cu ti donijeti onu kožu od krave za ispred kaminauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14876
30.4.2011 23:01:39   
Lady26
Dadada ima li kapice? Sve hocu da te pitam i zaboravim....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14877
30.4.2011 23:03:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Breskva

dadada prosvijetli me, ne razumijem se u kamine...ima samo u opcijama ovaj ogromni kamin al ja ću pravit bolji ovo je više figurativnouser posted image user posted image user posted image
jesam li ga naopako stavilauser posted image

user posted image user posted image user posted image hos dalje da se pravim pametnauser posted image user posted image user posted image ...jeluser posted image user posted image user posted image ...e evo ti

pretpostavljam da planiras user posted image grijanje na kamin, a ne radi ukrasa...e ovo ti je sve divno i krasno...al bezze gubis toplotnu energiju...ne griijes halu, ne grijes kuhinju...neg ti ide dio energije vani (jer si posadila kamin na vanjski zid) zato stavis kamin u sred kuce tako da dimnjak zahvaca dio kuhinje, dio kupatila dnevni boravak...i jos na spratu sobe tj. odmah ti dijeli dvije prostorije i obje se grijuuser posted image

aha niJesam to znala...imat ću to u vidu... znači ruši se ova vikendica ide novi planuser posted image user posted image user posted image

ma jok rusituser posted image user posted image ...stas je rusit...samo preKobaci kaminuser posted image a stepenice zarotiraj na drugu stranu ako ti nema prolazauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14878
30.4.2011 23:03:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Dadada ima li kapice? Sve hocu da te pitam i zaboravim....
nije mi se jos javilauser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14879
30.4.2011 23:07:05   
Lady26
Dugo mi to nesto, sto ti nju ne kontaktiras?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14880
30.4.2011 23:08:06   
Lady26
Nesto neJmam inspiracije da vam pisem...
Bice kad pocMem opet raditi...user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14881
30.4.2011 23:10:41   
Anoniman

promjenio te onaj redovan sexuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14882
30.4.2011 23:12:32   
Anoniman
Apotekarko zelimo drugu brzo ozdravljenje i noc bez temperature user posted image

Breskva i jos od kamina provedes cijevi prema sobama, u sobama postavis radijatore i super topla vikendica user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14883
30.4.2011 23:15:08   
Lady26
IZVORNA PORUKA: noa

promjenio te onaj redovan sexuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nema ga vise, tj nema ga odavno....i da, rado ga se sjecam user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14884
30.4.2011 23:20:40   
Anoniman
A tako znaci...nema sexa pa nema ni inspiracije za piskaranje po forumu user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14885
30.4.2011 23:21:08   
Lady26

IZVORNA PORUKA: jelenaT

A tako znaci...nema sexa pa nema ni inspiracije za piskaranje po forumu user posted image

sve znas user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14886
30.4.2011 23:21:52   
Lady26
Ma ovu sedmicu sam u crvenom pa zato user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14887
30.4.2011 23:28:11   
Anoniman

Dugo mi to nesto, sto ti nju ne kontaktiras?
moracu...a kontam...da joj nije neka frka.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14888
30.4.2011 23:30:25   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Mi smo izasle iz štosa sa ove teme user posted image

ALi stvarno nemam vremena da se javljam i da čitam.
Zašto ste postale toliko aktivne user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Krasotice nase, ma uvijek ste vi u stosu, jer svi smo mi tu negdje user posted image user posted image user posted image user posted image Ljubi nam puno drugaricu user posted image user posted image user posted image

Apotekarko, nadam se da si bolje i da je drug dobar... Ah kako neces zapamtiti mog indijanca user posted image user posted image user posted image

Jelena nadam se da je drugarica dobro i da je sve lose iza vas... user posted image user posted image

Meri ljubi ti nasu pricalicu user posted image user posted image user posted image

myb@by, ja tek skontala da si ti tuzna zbog posla... ma bjezi tamo... nemoj mi zbog toga da tugujes i da se zbog toga sikiras... nek ste vi dobro i zdravo pa bice i posla i svega, a onda ces govoriti eh da mi je samo jedan dan da se odmorim od posla... user posted image user posted image sto kaze Apotekarka, mozes zamisliti kako je i mm koji je do danas dobio mali milion odbijenica i jos uvijek nema posla?!

pcelice draga, ma samo mu makarone dozvoljavam da jede sam, jer eto ovarise da ubode pa pojede, a inace sve ostalo samo drzi kasiku i lupa po tanjiru, al ja ga hranim...

teacher, Nane skripi zubima kad mu raste neki drugi... Bas ovih dana skripi ko blesav... A izgleda da mu rastu 5-ce user posted image user posted image user posted image

mala86 welcome back user posted image user posted image user posted image

dadada, ne razbijaj glavu o tome, nek dijete uziva... tako i mene blijedo gledaju kad ne reagujem ako dijete legne u travu ili sjedi i cupa istu, ili dira sljunak ili kamenje... samo posmatram da sta ne stavi u usta, a ostalo... ma merak i meni leci na travu i gledati u nebo user posted image

Lady ljepoto, kako nista kad imas Lanu user posted image user posted image user posted image user posted image mora biti nesta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

noa i sve ostale user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 14889
30.4.2011 23:36:43   
Lady26
A sta da pisem o Lani, nemoguca je, hranimo se po sat vremena, hoce nece, dobije po guzi, posljem je u krevet, place, izvadim je, ona super vesela....prica brblja....hoce na ruke user posted image user posted image , ne zna reci uzmi me nego mi pruzi ruke mama dodi user posted image ....
Tata je naucio da pokaze gdje joj se mama popela, na glavu user posted image , al kad je pitam cija je mama, kaze moja i stisne me, onda pokaze sebi na prsa kaze ode (ovdje) mama, ode mama....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 14890
30.4.2011 23:39:25   
Bambi09
Dusa moja draga... Nemoj da je sibas isibacu te user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo lagano i strpljivo, projest ce se ona... Cekaj samo dok joj dodje njena minuta, neces je moci nahraniti user posted image user posted image user posted image user posted image
A sto se tice tog "uzmi me" moja Sabina kad je to pocela govoriti uvijek je dodavala "uzmi me nisi mi tezak" user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14891
30.4.2011 23:40:35   
Lady26
Ja sam sad nesto kliknula slucajno i gledam ove teme sa strane, top 5, nijedna mi nije poznata, pise neka "koja kolica", i udjem kontam u sebi, sta otvaraju novu temu ima 1000 tema o kolicima, pa malo citam neki nickovi user posted image "nidje veze", izadjem, na refresh....nesto mi cudno....kad ono Ringeraja RS user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14892
30.4.2011 23:41:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

Breskva planiraj me na odmor u tu tvoju vikendicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja cu ti donijeti onu kožu od krave za ispred kaminauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Breskva i jos od kamina provedes cijevi prema sobama, u sobama postavis radijatore i super topla vikendica

kako su one to fino sve meni isplaniraleuser posted image ...biće bićeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14893
30.4.2011 23:42:00   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Dusa moja draga... Nemoj da je sibas isibacu te user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo lagano i strpljivo, projest ce se ona... Cekaj samo dok joj dodje njena minuta, neces je moci nahraniti user posted image user posted image user posted image user posted image
A sto se tice tog "uzmi me" moja Sabina kad je to pocela govoriti uvijek je dodavala "uzmi me nisi mi tezak" user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Sabina legenda....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 14894
1.5.2011 0:53:17   
teacher75
gdje ste zene, ja izlazila veceras nakon 100 godinauser posted image grad poluprazan al nama super bilouser posted image lana naucila da odgovori na pitanje: kako mama ruzi? pa kaze; ne, ne nana ( ne, ne lana) i prijeti prstomuser posted image show programuser posted image ja popila veceras 3 vina pa me malo uhvatilo, odoh u krevet, ljubim vasuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14895
1.5.2011 8:42:03   
teacher75
dolazim sebi, lana me pobudila prvo u 6 pa nastavila do pola 7user posted image a ja mamurna, jedva se razbudih. vrijeme fuj, vjerovatno necemo nigdje danasuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 14896
1.5.2011 9:00:16   
Lady26
Hehehehehee hoces ti da pijes a imas malo dijete hihihihih user posted image user posted image ....salim se..
Tako sam ja za N.G. dooobro popila, dosli kuci u 4 a Lana me probudila u 5, zacepljen nosic i kasljala...ja nisam znala gdje sam...sreca mama mi bila tu pa sam joj je oko 8 "proslijedila" na 2,3 sata...

Mi jutros ustale u 8 user posted image , ja pijem kafu i ubijamo se Bumbom, mozak mi je popio vise ovih dana....lijepi posao user posted image
Ni mi necemo nigdje, mm radi a i vrijeme je svakako takooo diivno da mi je prosto zao izaci iz kuce user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 14897
1.5.2011 9:02:57   
mala86
samo da vas pozdravimo i zezelimo sto manje kise user posted image

mi idemo kod rodice u kucu ispred kuce,vazno je da je raspolozenje na nivou user posted image ,i da djeca fino odspavaju user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 14898
1.5.2011 9:10:14   
Lady26
Uzivajteeeee i lijepo se provedite user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 14899
1.5.2011 9:14:12   
teacher75
lana mi lupila po laptopu i blokirala mis! nista ne mrda, ne znam sta da radim. restartovala ga i nista, stoji kako stoji na sred ekranauser posted image kucam sa mm komp.zna li neko moze li se to popravitiuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  594 595 [596] 597 598   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  594 595 [596] 597 598   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *