Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
dadada prosvijetli me, ne razumijem se u kamine...ima samo u opcijama ovaj ogromni kamin al ja ću pravit bolji ovo je više figurativno jesam li ga naopako stavila
hos dalje da se pravim pametna ...jel ...e evo ti
pretpostavljam da planiras grijanje na kamin, a ne radi ukrasa...e ovo ti je sve divno i krasno...al bezze gubis toplotnu energiju...ne griijes halu, ne grijes kuhinju...neg ti ide dio energije vani (jer si posadila kamin na vanjski zid) zato stavis kamin u sred kuce tako da dimnjak zahvaca dio kuhinje, dio kupatila dnevni boravak...i jos na spratu sobe tj. odmah ti dijeli dvije prostorije i obje se griju
aha niJesam to znala...imat ću to u vidu... znači ruši se ova vikendica ide novi plan
ma jok rusit ...stas je rusit...samo preKobaci kamin a stepenice zarotiraj na drugu stranu ako ti nema prolaza
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR Mi smo izasle iz štosa sa ove teme
ALi stvarno nemam vremena da se javljam i da čitam. Zašto ste postale toliko aktivne
Krasotice nase, ma uvijek ste vi u stosu, jer svi smo mi tu negdje Ljubi nam puno drugaricu
Apotekarko, nadam se da si bolje i da je drug dobar... Ah kako neces zapamtiti mog indijanca
Jelena nadam se da je drugarica dobro i da je sve lose iza vas...
Meri ljubi ti nasu pricalicu
myb@by, ja tek skontala da si ti tuzna zbog posla... ma bjezi tamo... nemoj mi zbog toga da tugujes i da se zbog toga sikiras... nek ste vi dobro i zdravo pa bice i posla i svega, a onda ces govoriti eh da mi je samo jedan dan da se odmorim od posla... sto kaze Apotekarka, mozes zamisliti kako je i mm koji je do danas dobio mali milion odbijenica i jos uvijek nema posla?!
pcelice draga, ma samo mu makarone dozvoljavam da jede sam, jer eto ovarise da ubode pa pojede, a inace sve ostalo samo drzi kasiku i lupa po tanjiru, al ja ga hranim...
teacher, Nane skripi zubima kad mu raste neki drugi... Bas ovih dana skripi ko blesav... A izgleda da mu rastu 5-ce
mala86 welcome back
dadada, ne razbijaj glavu o tome, nek dijete uziva... tako i mene blijedo gledaju kad ne reagujem ako dijete legne u travu ili sjedi i cupa istu, ili dira sljunak ili kamenje... samo posmatram da sta ne stavi u usta, a ostalo... ma merak i meni leci na travu i gledati u nebo
Lady ljepoto, kako nista kad imas Lanu mora biti nesta
noa i sve ostale
A sta da pisem o Lani, nemoguca je, hranimo se po sat vremena, hoce nece, dobije po guzi, posljem je u krevet, place, izvadim je, ona super vesela....prica brblja....hoce na ruke , ne zna reci uzmi me nego mi pruzi ruke mama dodi .... Tata je naucio da pokaze gdje joj se mama popela, na glavu , al kad je pitam cija je mama, kaze moja i stisne me, onda pokaze sebi na prsa kaze ode (ovdje) mama, ode mama....
Dusa moja draga... Nemoj da je sibas isibacu te Samo lagano i strpljivo, projest ce se ona... Cekaj samo dok joj dodje njena minuta, neces je moci nahraniti A sto se tice tog "uzmi me" moja Sabina kad je to pocela govoriti uvijek je dodavala "uzmi me nisi mi tezak"
Ja sam sad nesto kliknula slucajno i gledam ove teme sa strane, top 5, nijedna mi nije poznata, pise neka "koja kolica", i udjem kontam u sebi, sta otvaraju novu temu ima 1000 tema o kolicima, pa malo citam neki nickovi "nidje veze", izadjem, na refresh....nesto mi cudno....kad ono Ringeraja RS
Dusa moja draga... Nemoj da je sibas isibacu te Samo lagano i strpljivo, projest ce se ona... Cekaj samo dok joj dodje njena minuta, neces je moci nahraniti A sto se tice tog "uzmi me" moja Sabina kad je to pocela govoriti uvijek je dodavala "uzmi me nisi mi tezak"
gdje ste zene, ja izlazila veceras nakon 100 godina grad poluprazan al nama super bilo lana naucila da odgovori na pitanje: kako mama ruzi? pa kaze; ne, ne nana ( ne, ne lana) i prijeti prstom show program ja popila veceras 3 vina pa me malo uhvatilo, odoh u krevet, ljubim vas
Hehehehehee hoces ti da pijes a imas malo dijete hihihihih ....salim se.. Tako sam ja za N.G. dooobro popila, dosli kuci u 4 a Lana me probudila u 5, zacepljen nosic i kasljala...ja nisam znala gdje sam...sreca mama mi bila tu pa sam joj je oko 8 "proslijedila" na 2,3 sata...
Mi jutros ustale u 8 , ja pijem kafu i ubijamo se Bumbom, mozak mi je popio vise ovih dana....lijepi posao Ni mi necemo nigdje, mm radi a i vrijeme je svakako takooo diivno da mi je prosto zao izaci iz kuce
mi idemo kod rodice u kucu ispred kuce,vazno je da je raspolozenje na nivou ,i da djeca fino odspavaju
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .