|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  603 604 [605] 606 607   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
4.5.2011 12:32:38   
salmy
Ja njemu udrobim hljeb u sve i ne primjeti gauser posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 15101
4.5.2011 12:35:14   
teacher75

IZVORNA PORUKA: salmy

mogla bih i ja tako, jer ionako blendam ali onda bi mi pojela kolicinski manje povrca sa mesom, a ja vise volim da pojede toga vise nego hljeba jer hljeb ionako hoce jesti, a povrce moram dubiti na glavi da sto vise pojede (na kraju pojede punu zdjelicu)

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 15102
4.5.2011 12:36:45   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: mama75

Moja je neku noc pojela u gostima 3 velika koluta sudzuke bez hljeba. I to neka pikantna. user posted image Ja sve hljeb guram, a ona nece. Nezgodno mi ljudima da kazem da sklone mezu sa stola. Jos mi i oni govore: ma pusti je, vidi kako slatko jede. A ona navalila user posted image Morala sam na brzinu da pojedem svu ostalu sudzuku, da je ne gleda vise user posted image  user posted image Pored sireva, salate, pite... ona bas sudzuku pikant. 

I moja Atija je neki dan probala sudzuku Mm doruckovao a ona se probudila i on je lijepo nahranio ko majstora i kad je sve pojela onda dosao da me pita smijeli ona jesti jer je zacinjena user posted image Tek se tad sjetio kaze bilo mu zao da je odbije bas je slatko jela user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 15103
4.5.2011 12:41:51   
salmy
IZVORNA PORUKA: teacher75

mogla bih i ja tako, jer ionako blendam ali onda bi mi pojela kolicinski manje povrca sa mesom, a ja vise volim da pojede toga vise nego hljeba jer hljeb ionako hoce jesti, a povrce moram dubiti na glavi da sto vise pojede (na kraju pojede punu zdjelicu)
Ja njemu koljenicu cesto pravim,i uvijek u nju ubacim povrce,fidoline i hljeb.Sve smikasam i fino pojede.Kad jede nesto suho (pite snicle....) pustim ga da sam uzima rukicama,i pojede.Ne forsiram ga, kad ne moze ja ga dignem i opet mu za par sati ponudim.
ps:jeste li davali jagode? Joj pođem ih kupiti pa odustanem,kontam sve rano i izgledaju mu neprirodne 

Neposredna veza do poruke: 15104
4.5.2011 12:45:40   
Lady26

Ne bi ti uopste pojela manje jer se ona skoro pa "istopi" pogotovo u tako kasastoj hrani kako ti Lani dajes....e da jede kao moja posebno hljeb posebno zalogaj hrane tad bi ti jela manje a ovako ne bi 100000000%, neces dati koricu-das sredinu a ona se stopi sa kasom...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 15105
4.5.2011 12:48:03   
teacher75

Ja njemu koljenicu cesto pravim,i uvijek u nju ubacim povrce,fidoline i hljeb.Sve smikasam i fino pojede.Kad jede nesto suho (pite snicle....) pustim ga da sam uzima rukicama,i pojede.Ne forsiram ga, kad ne moze ja ga dignem i opet mu za par sati ponudim.
ps:jeste li davali jagode? Joj pođem ih kupiti pa odustanem,kontam sve rano i izgledaju mu neprirodne 

kod mene je 80% ruckova upravo voda i meso od koljenice (zamrznuto u zamrzivacu u casama od jogurta, pa vadim) i dodam povrce i kuham. suhu hranu slabo jede- par zalogaja i to je to, tako da joj to ne moze biti obrok. a jagode prave i mi jos cekamouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 15106
4.5.2011 12:48:57   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ne bi ti uopste pojela manje jer se ona skoro pa "istopi" pogotovo u tako kasastoj hrani kako ti Lani dajes....e da jede kao moja posebno hljeb posebno zalogaj hrane tad bi ti jela manje a ovako ne bi 100000000%, neces dati koricu-das sredinu a ona se stopi sa kasom...

da, stopi se al je zasitno i ne bi mogla puno pojesti, kao sto ovako pojede

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15107
4.5.2011 12:50:11   
veeseelaa
a što blendate?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 15108
4.5.2011 12:53:32   
teacher75
veeseelaa, zato sto nece drugacije da jede, nema sanse, pojede 2-3 zalogaja i to je to, a ovako pojede punu zdjelu

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 15109
4.5.2011 13:01:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja sam svojoj dala da proba sudjuku neki dan ali samo jedan kolut i pravo joj se svidjela...ona bi jos....e ne moze, kaze sveki pa daj kad hoce, e vala nece....
ccccc pusti djete da jede user posted image Ja anelu dam u vrh glave 3 al na male komadice on bi stavio cjeli pa posle pljuvo kad izvace
Pa sad kad jede L. hrenovke ti mislis jel malo joj user posted image sta das i kad opet nesto poslije svoje.
Ja dam da rucki sam Hrenovke et juce pojeo 4. sam posle s nama malo pite uzeo i nisam dala do 8 nista posle pojeo kasicu vocnu malu i oko 22. 30 flasu 180ml. plazma mlijeko (flasa).

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 15110
4.5.2011 13:02:29   
salmy
Ja blendam jer gospodinu mrsko da zvace,pisala sam vec na tu temuuser posted image user posted image a ne mogu da se peglam sa njim.Nije mi mrsko blendati samo nek jede.Jucer pravila musaku sa tikvicama i krompirom,nema sanse da hoce cim je osjetio meso samo pljune.Ja fino izblendam i pojede citav tanjiric

Neposredna veza do poruke: 15111
4.5.2011 13:04:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

a što blendate?
ja blendam meso ... I jedan obrok recimo rucak ..... Kad je na kasiku jer nezna sam ostalo mu kuham sto se da nabada na vilicu sam pojede ....
Bananu neki dan svu pojeo (bojala sam se da nece mu biti previse al nije hb ) Kiflu citavu pojede, smoki izludi me stim stalno ga jedeuser posted image nece da gleda crtic bez  pokija smokija....
Krompir malo u rerni zapecem i dam na vilicu sam jede user posted image Uglavnom od mene ima jedan obrok ovo ostalo sve sam.
I gledam da mu dajem da jede sam , ne smaram se vise stim Bogami....
Bas uzivam dok rucki svojim rukicama

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 15112
4.5.2011 13:04:58   
mama75

Ja blendam jer gospodinu mrsko da zvace,pisala sam vec na tu temuuser posted image user posted image a ne mogu da se peglam sa njim.Nije mi mrsko blendati samo nek jede.Jucer pravila musaku sa tikvicama i krompirom,nema sanse da hoce cim je osjetio meso samo pljune.Ja fino izblendam i pojede citav tanjiric

Ovo kao da sam ja pisala, samo je kod mene "gospodjica" a ne "gospodin". Ma zivio meni blender jos 100 godina!!!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 15113
4.5.2011 13:06:59   
Anoniman

hoce anel zvakat al brate mili spor je ko godina user posted image user posted image user posted image . Kad mi ruckimo dam mu meseka oce jest al hej , to ninasto ne lici zato meso blendam ... da brze pojede user posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 15114
4.5.2011 13:08:10   
salmy
IZVORNA PORUKA: mama75

Ovo kao da sam ja pisala, samo je kod mene "gospodjica" a ne "gospodin". Ma zivio meni blender jos 100 godina!!!

Moj crko neki dan,mm fino zamjeni(nije istekla garancija) i sad imamo novi sa 2 god.garancijeuser posted image user posted image user posted image jesam mu dohakala 

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 15115
4.5.2011 13:17:00   
megi
pozdravcic

prica se o hrani
mi kako kad jedemo, uglavnom nista ne miksamo, ako su neki veliki komadici malo joj izgnjecim,
salamu i ona hoce bez hljeba, ali hoce cesto i hljeb pa kao pravimo male sendvice, i nama se svidjela sudzuka ali ja izbjegavam koliko mogu da joj dajem
ali eto virsle jos probale nismo, mi ne jedemo pa ni njoj ne dajemo
a hljeb i kifla su nam glavni, neki dan sam joj morala odlomiti okrajak hljeba u prodavnici nije mogla iscekati da dodjemo kuci

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 15116
4.5.2011 13:43:36   
Apotekarka
Dan...
Jao jest neobicnoi na poslu nakon trodnevne pauzeuser posted image ,evo pijuckam caj i pomalo radim...
Antonio je dobro ali cesto se zali da ga pupo bojiiiii....I kad dobije stolicu bude mu lakse ali su stolice eksplozivne nisu rijetke nego jake...pa me to sve podsjeca na zube...Nadam se da je tako jer se jutros par put nakasljao....
Ja vam ovih dana ranim u pola 7 pocele mi mise za baku,s grlom je jos borba krajnici uvecani sluznica ista i sad mi se i desni na jednoj strani upalile....viseee,a nsam otisla do ORL jer nije radio tek iduci tjedan...
Mi nista ne blendamo vec odavno mi smo veliki user posted image ,jagode smo jeli proslog ljeta i bez alergije prosli,a netko spomenu Dr Tajs multivitamol jesam li vam ga dvno hvalila a vi nista ne vjerujete savjetu ljekrnika hauser posted image
Pozdrav za sve da vas ne nabrtajam,vidim Anelko ok,tajrina curica nakon biljnih preparata ok,Amni tetka boljhe a bit ce i decko....Bambi postala irget vlastitom muzu itd,itduser posted image ,Lady se zali na Lanu,pša je malo hvali,ANdrej opet ne jede...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 15117
4.5.2011 13:45:55   
koka i po
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Dan...
Jao jest neobicnoi na poslu nakon trodnevne pauzeuser posted image ,evo pijuckam caj i pomalo radim...
Antonio je dobro ali cesto se zali da ga pupo bojiiiii....I kad dobije stolicu bude mu lakse ali su stolice eksplozivne nisu rijetke nego jake...pa me to sve podsjeca na zube...Nadam se da je tako jer se jutros par put nakasljao....
Ja vam ovih dana ranim u pola 7 pocele mi mise za baku,s grlom je jos borba krajnici uvecani sluznica ista i sad mi se i desni na jednoj strani upalile....viseee,a nsam otisla do ORL jer nije radio tek iduci tjedan...
Mi nista ne blendamo vec odavno mi smo veliki user posted image ,jagode smo jeli proslog ljeta i bez alergije prosli,a netko spomenu Dr Tajs multivitamol jesam li vam ga dvno hvalila a vi nista ne vjerujete savjetu ljekrnika hauser posted image
Pozdrav za sve da vas ne nabrtajam,vidim Anelko ok,tajrina curica nakon biljnih preparata ok,Amni tetka boljhe a bit ce i decko....Bambi postala irget vlastitom muzu itd,itduser posted image ,Lady se zali na Lanu,pša je malo hvali,ANdrej opet ne jede...

pokusaj sa propolisom

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 15118
4.5.2011 13:47:39   
Apotekarka
kadulja slabo ,doduse s propolisom sam samo jednom isprala a ostalim 100 put,veli mi otac da rakijom ja se odvalila smijati kaze on nije smijesno on se s tim zna muciti par mjeseci i tetak isto a mene strah da ne izgrize sluznicu ja se sluzim samo ovim preparatima iz ljekarne user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 15119
4.5.2011 13:48:12   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Dan...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo vama jedan veeeeeeeeliki user posted image user posted image user posted image
A sto mi ga ne preporuci ccccc....cu da ga kupim, valjda sta pomogne....aBd...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 15120
4.5.2011 13:49:08   
koka i po
sa propolisom se ne ispira nego se sluznica oblozi.
ili mozes nakapati na kocku secera i sisati.

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 15121
4.5.2011 13:49:17   
Apotekarka
Ma spominjala sam cak mislim da ga je felix bila kupila....ON je dobar provjereno

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15122
4.5.2011 13:52:08   
bebacha
koko smijel se propolis davat djeci,3,5 god i koji,jel se u apoteci kupi

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 15123
4.5.2011 13:53:34   
koka i po
imas djecije kapi propolisa u obliku spreja.ja svom S mazem kada mu zubi rastu .imas ih u svakoj apoteci.odlicne su kao antiseptik i poboljsavaju imunitet. 

< Poruku je uredio koka i po -- 4.5.2011 13:54:17 >

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 15124
4.5.2011 13:53:57   
Apotekarka
mA KOKO kod nas ga doktori pisu za ispiranje u casi mlake vode se nakapa i ozeziuser posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 15125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  603 604 [605] 606 607   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  603 604 [605] 606 607   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *