|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  608 609 [610] 611 612   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
4.5.2011 23:17:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Vecer!
Evo i mene, ja na godisnjem i opet me nema, cccc, grozna samuser posted image

Benjo je presladak, veliki djecak, kad cemo ga vidjeti nas dvije i Andrej naravnouser posted image

jajajajjaj...tebe ni na mapi...ccccc...a ja pocela stvari prodavatiuser posted image user posted image ...haj sto prodajem, neg pocela i kupovati...mene treba neko paziti...gdje si tiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15226
4.5.2011 23:17:43   
Anoniman
Da, eto kad da odobrenje, javim se, hahahahaa
Noa bila sam ti u MO u povratku s moreta, ali ko bi tebe nasao taj danuser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 15227
4.5.2011 23:18:13   
N_N
IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: N_N

dadada kad dođes do Mostara ja te vodim do najljepseg gradica na svijetu da upoznas moju mamuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image N_N zna o cemu pricam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image et nek mi neda lagatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šta ba znam??? Nemam blage o čemu pričate user posted image user posted image  Inače ko bi vas dvije pofatao user posted image user posted image  Hajde sad smjernice gdje šta, na kojoj strani da čitam, nemoj da 'vako nespremna dumam šta je user posted image

pricam o najljepsem gradu i rijeci Bregaviuser posted image

Aaaaaaaaaaaaaaa Stolac user posted image user posted image user posted image user posted image  ma plavuša sam inače ovih dana user posted image user posted image  
Ej dadada, samo reci kad ja sam voljna da idem, punooooooo voLjem Stolac, puno user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15228
4.5.2011 23:18:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

Vecer!

Benjo je presladak, veliki djecak, kad cemo ga vidjeti nas dvije i Andrej naravnouser posted image

jajajajjaj...tebe ni na mapi...ccccc...a ja pocela stvari prodavatiuser posted image user posted image ...haj sto prodajem, neg pocela i kupovati...mene treba neko paziti...gdje si tiuser posted image user posted image user posted image

Ne zelim znati, uhhhhh, bices donja ko da gledamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15229
4.5.2011 23:18:58   
Hanady RR

Vecer!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sahar toplo ti preporučujem temu baby bazar...ako imaš šta za očistit ormare molim te javi se...user posted image user posted image user posted image
dadad te čekauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15230
4.5.2011 23:19:52   
Anoniman
Hanady, duso, pa ako mislis na moje ormare, tesko, nema sta za nju, ahahhahahahauser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 15231
4.5.2011 23:20:07   
N_N
Ma ne mogu da vas pofatam, još dana luda kuća na forumu user posted image  svi se zaludili BB user posted image  Vidim madrac neke spominjete user posted image user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15232
4.5.2011 23:21:28   
Anoniman

dadada kad dođes do Mostara ja te vodim do najljepseg gradica na svijetu da upoznas moju mamuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image N_N zna o cemu pricam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image et nek mi neda lagatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šta ba znam??? Nemam blage o čemu pričate user posted image user posted image  Inače ko bi vas dvije pofatao user posted image user posted image  Hajde sad smjernice gdje šta, na kojoj strani da čitam, nemoj da 'vako nespremna dumam šta je user posted image

pricam o najljepsem gradu i rijeci Bregaviuser posted image

Aaaaaaaaaaaaaaa Stolac user posted image user posted image user posted image user posted image  ma plavuša sam inače ovih dana user posted image user posted image  
Ej dadada, samo reci kad ja sam voljna da idem, punooooooo voLjem Stolac, puno user posted image user posted image
moglo bi se jednom organizirati...onako familijarno...da joj uapdnemouser posted image user posted image user posted image ...sad ce tamo biti najljepse...behar...ovo...ono...svidja mi se pomisaouser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 15233
4.5.2011 23:22:06   
Anoniman
Enisa, ja samo tebi mogu nesto prodati, jedino si  ti moj broj, ahhahahahaah

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 15234
4.5.2011 23:22:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Vecer!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sahar toplo ti preporučujem temu baby bazar...ako imaš šta za očistit ormare molim te javi se...user posted image user posted image user posted image
dadad te čekauser posted image
ama i sahara je ko stapicuser posted image neIma za nas spasauser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 15235
4.5.2011 23:23:40   
Anoniman

Ma ne mogu da vas pofatam, još dana luda kuća na forumu user posted image  svi se zaludili BB user posted image  Vidim madrac neke spominjete user posted image user posted image  
e to nek ti noa ispricauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 15236
4.5.2011 23:24:01   
N_N
Ma ja, vidiš ja odmah polu-konstruktivan prijedlog dadoh user posted image  Ništa ne potvrđujem, eto nas da dadada vidi, ja sam joj šofer user posted image
Nego šta bi sa regionalnim user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15237
4.5.2011 23:24:15   
Anoniman

Da, eto kad da odobrenje, javim se, hahahahaa
Noa bila sam ti u MO u povratku s moreta, ali ko bi tebe nasao taj danuser posted image

koji danuser posted image stalno sam tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sad me nece biti 4 dana pa odmarajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15238
4.5.2011 23:25:47   
N_N

I tajri i noi meš čini user posted image  Hajde zadaj se, vidiš kako se dadada uštelila user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15239
4.5.2011 23:26:48   
Anoniman
Ponedjeljak, ali necu ja tebi dolaziti usput, ja cu biti rezervni vozac z aovaj Stolac, mogu li moliiimmmmm vas?user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15240
4.5.2011 23:27:53   
Anoniman

I tajri i noi meš čini user posted image  Hajde zadaj se, vidiš kako se dadada uštelila user posted image

Moram skontati sta sve prodajete, kad dodjem na BB tamo cu naci i namjestaj

< Poruku je uredio sahara -- 4.5.2011 23:28:53 >

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 15241
4.5.2011 23:29:54   
N_N

Ponedjeljak, ali necu ja tebi dolaziti usput, ja cu biti rezervni vozac z aovaj Stolac, mogu li moliiimmmmm vas?user posted image user posted image

Kako da ne user posted image  Ja sam za, ne znam šta ti prija kaže user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15242
4.5.2011 23:29:56   
Anoniman

moji ste gosti ja sam sam u Stocu na domacem terenu ovdje sam tuđinkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim u MO ponekad sam ko turistuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15243
4.5.2011 23:36:03   
Anoniman
Jupiiiiii, stizemo cim se dogovoriteuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15244
5.5.2011 8:31:51   
emi7908
Jutro mame... nadam se da su dječica lijepo spavala.. E.... jutros opet stomačić mučio ali hB ne tako jako kako zna imati bolove.. vidim zakuhalo se na BB user posted image   i konačno nam sunce granulo,jest da ima malo vjetrića ali bolje i ovako nego kiša...  jutros nikog al' smo se uspavali.... uuuuhhhuser posted image  ajmo buđenj ja sad kad mogu čavraljati nigdje nikog a kad mi gori na poslu vi se zadate u priču user posted image  a ja ne mogu tad da čavrljam pa sam vam malo tužna... želim vam svima ugodan dan a mama koje su kući sa dječicom zavidim .... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15245
5.5.2011 9:45:20   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Lani komplet mokra kosa....pa sta da radim vise s njom i njenim znojenjem....strah me da se ne razboli a drzim spavacu sobu bas hladnijom radi boljeg spavanja a ona opet mokra....samo je u pidzami i tankoj vreci za spavanje...
Jelena zovi na porciju tresanja user posted image user posted image user posted image user posted image

moj Igor je stalno mokar, zato ga je mama vodila na sisanje prosle sedmice kolika mu je bila kosica kao neka curica user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15246
5.5.2011 9:47:23   
teacher75

IZVORNA PORUKA: MALA1994

Lani komplet mokra kosa....pa sta da radim vise s njom i njenim znojenjem....strah me da se ne razboli a drzim spavacu sobu bas hladnijom radi boljeg spavanja a ona opet mokra....samo je u pidzami i tankoj vreci za spavanje...
Jelena zovi na porciju tresanja user posted image user posted image user posted image user posted image

moj Igor je stalno mokar, zato ga je mama vodila na sisanje prosle sedmice kolika mu je bila kosica kao neka curica user posted image

lana se nikad ne oznoji ali ne spava u vreci, vec samo body i pidzama, a otkriva se cesto

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 15247
5.5.2011 9:53:02   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: teacher75

lana se nikad ne oznoji ali ne spava u vreci, vec samo body i pidzama, a otkriva se cesto

moja obojica spavaju u vrecama jer su non stop otkriveni takoda moraju u vrecuuser posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 15248
5.5.2011 9:57:36   
Malenaoduvijek
dobro jutro jos jednom od mene

kod nas sve po starom, nista pametno.

nego zene znate da se otvorila ona prodavnica planet sa cipelama kod apoteke dina, kaze tata moj da ima svega i da nije skupo....a ja nikako da odem.

dadada ti si najbliza, hajde otidji u izvidjanje pa javi..user posted image user posted image

za mog macka felixa jedan veliki user posted image user posted image

a jeli to bb sad u subotu?

a sta se to ovdje stalno kuha, ja ludih zena to je sve izfrustrirano bgm pa dodje ovdje da se istrese meni se cini.(mm bi rekao ne radi im muz nista )user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 15249
5.5.2011 9:59:51   
Lady26

IZVORNA PORUKA: teacher75

moja obojica spavaju u vrecama jer su non stop otkriveni takoda moraju u vrecuuser posted image

Pa da se ja ne bih dizala svakih pola sata, vreca zakon....tanja ili deblja zavisi od vremena, zivjele vrece za spavanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 15250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  608 609 [610] 611 612   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  608 609 [610] 611 612   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *