Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dadada kad dođes do Mostara ja te vodim do najljepseg gradica na svijetu da upoznas moju mamuN_N zna o cemu pricam et nek mi neda lagati
Šta ba znam??? Nemam blage o čemu pričate Inače ko bi vas dvije pofatao Hajde sad smjernice gdje šta, na kojoj strani da čitam, nemoj da 'vako nespremna dumam šta je
pricam o najljepsem gradu i rijeci Bregavi
Aaaaaaaaaaaaaaa Stolac ma plavuša sam inače ovih dana Ej dadada, samo reci kad ja sam voljna da idem, punooooooo voLjem Stolac, puno
Vecer! Evo i mene, ja na godisnjem i opet me nema, cccc, grozna sam
Benjo je presladak, veliki djecak, kad cemo ga vidjeti nas dvije i Andrej naravno
jajajajjaj...tebe ni na mapi...ccccc...a ja pocela stvari prodavati ...haj sto prodajem, neg pocela i kupovati...mene treba neko paziti...gdje si ti
sahar toplo ti preporučujem temu baby bazar...ako imaš šta za očistit ormare molim te javi se... dadad te čeka
pricam o najljepsem gradu i rijeci Bregavi
Aaaaaaaaaaaaaaa Stolac ma plavuša sam inače ovih dana Ej dadada, samo reci kad ja sam voljna da idem, punooooooo voLjem Stolac, puno
moglo bi se jednom organizirati...onako familijarno...da joj uapdnemo ...sad ce tamo biti najljepse...behar...ovo...ono...svidja mi se pomisao
Jutro mame... nadam se da su dječica lijepo spavala.. E.... jutros opet stomačić mučio ali hB ne tako jako kako zna imati bolove.. vidim zakuhalo se na BB i konačno nam sunce granulo,jest da ima malo vjetrića ali bolje i ovako nego kiša... jutros nikog al' smo se uspavali.... uuuuhhh ajmo buđenj ja sad kad mogu čavraljati nigdje nikog a kad mi gori na poslu vi se zadate u priču a ja ne mogu tad da čavrljam pa sam vam malo tužna... želim vam svima ugodan dan a mama koje su kući sa dječicom zavidim ....
Lani komplet mokra kosa....pa sta da radim vise s njom i njenim znojenjem....strah me da se ne razboli a drzim spavacu sobu bas hladnijom radi boljeg spavanja a ona opet mokra....samo je u pidzami i tankoj vreci za spavanje... Jelena zovi na porciju tresanja
moj Igor je stalno mokar, zato ga je mama vodila na sisanje prosle sedmice kolika mu je bila kosica kao neka curica
Lani komplet mokra kosa....pa sta da radim vise s njom i njenim znojenjem....strah me da se ne razboli a drzim spavacu sobu bas hladnijom radi boljeg spavanja a ona opet mokra....samo je u pidzami i tankoj vreci za spavanje... Jelena zovi na porciju tresanja
moj Igor je stalno mokar, zato ga je mama vodila na sisanje prosle sedmice kolika mu je bila kosica kao neka curica
lana se nikad ne oznoji ali ne spava u vreci, vec samo body i pidzama, a otkriva se cesto
lana se nikad ne oznoji ali ne spava u vreci, vec samo body i pidzama, a otkriva se cesto
moja obojica spavaju u vrecama jer su non stop otkriveni takoda moraju u vrecu
moja obojica spavaju u vrecama jer su non stop otkriveni takoda moraju u vrecu
Pa da se ja ne bih dizala svakih pola sata, vreca zakon....tanja ili deblja zavisi od vremena, zivjele vrece za spavanje