Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja bih poludjela sa svojom mamom jer ona voli da se petlja u sve i da komanduje, da je sve po njenom. neka hvala, to bi bio godisnji umor. a sa sveki smo isli dok sam bila trudna jer smo bili smjesteni kod njene prijateljice, i super nam je bilo. ona je stalno bila s tom prijateljicom, nismo isli zajedno na plazu, a njih dvije su nam svaki dan kuhale, bas mi je bila gotiva
al ste se raspisale, dok ja pofatam i procita sve vi pobjegoste... vidim ova Lady opet vadi mast sa ovim bRezobraznim, meni zabranjenim radnjama...cccc Apotekarko zao mi je, ljubimo vas. Cestitamo nove zubice.
Vidim more na repertoaru, joj ja bih najradije sad se preselila na more, ja volim more i zimi i ljeti, ma ne bih dolazila kuci nikako. Mi smo kontali krajem juna ako meni dr dozvoli, joj nadam se da hoce i jedva cekam.
nisi bogme ja virila ali se nisam javljala .. hajde ti bundu ja kontala na skijama na posao, vidim vrhovi se bijele ej ovo je stvarno ludo vrijeme totalno... kako curica Lady?
Ja sam pisala a ti viri i dalje Ma kad sam nos provirila jutros na vrata , sreca nisam spakovala zimske stvari....a u subotu u majici kratkih rukava...svasta Dobro je hB, borimo se sa jelom, nekad mama pobijedi nekad ona i tako.... Kako je tvoj djeKac?
Ja ljetujem kod svekra i svekrve i uzivam...svekar kuha, svekrva cuva djecu i ne bih se posvadjala s njima nizasto na svijetu
Gdje i kad da se priHvalim i ja
Nije mjesto nesto (Gradac), ali je cijena super (O KM puni pansion )
A termin, posto sam ja don obraz: od 1. 7. do 15.8. i nekoliko vikend aranzmana u junu i septembru
Cek da upisem, taman su mi donijeli obrazac da popunim kad cu na odmor.... ja cu ti doci sredinom jula, jel moze , samo molim tacne koordinate, ulijecem k'o padobranac A jel izdaju sobe, ovo bez zezanja pitam?!
Ja ljetujem kod svekra i svekrve i uzivam...svekar kuha, svekrva cuva djecu i ne bih se posvadjala s njima nizasto na svijetu
Gdje i kad da se priHvalim i ja
Nije mjesto nesto (Gradac), ali je cijena super (O KM puni pansion )
A termin, posto sam ja don obraz: od 1. 7. do 15.8. i nekoliko vikend aranzmana u junu i septembru
nisi ti djon obraz...to se zove-imati srecu ista sam takva...i ne bih se mijenjala nizasta...pa makar meni odmor izgledao i bio gore haotican nego svakodnevnica
dadada i tajra kako ja vama zavidim, ali pravo. ja ravo volim more i rodila sam se u pogresnoj klimi skroz.volim kad je toplo valjda sto sam julsko dijete.
Dobro jutro Misha mu, sto li?....mi smo imali mirnu noc hB...ali sam Lanu jutros htjela pokriti a deka ispod nje pa sam je probudila, bilo oko 6...jedva je zaspala opet, a ja se usutila i zaspala je....
jutro jest zima brrrrrr dok sam otisla do prodavnice smrzla se kud kapu ne stavi usi mi se smrzle A. je dobro hb sve 5. Apotekarko ostalim isto da vas nezbrajam (nemam kad citat
uh jeste brze... Dječak dobro a ovu Tajricu nisam vidjela uhhhhhhhh... Pa ja sam mislila da sam jedina kokoš na RR i ja u krevet kad i maleni nekad se pitam za ove noćne ptice kako im se samo da do nekih doba tipkati hajde staću u red za ove što bi na more s tobom Tajra .. Noja kakvo je vrjeme kod vas? Trebam do vašeg lijpog grada ali po ovakvom vremenu najradije bi se zavukla u neku rupu na spavnje... a ti si dadada lopov.... što si me ignorisala na BB ja sve gledam da ti priđem ali vidim ti skreneš pogled.... jesam tako strašna bila
mala možeš misliti kako je meni onda sa svojim mediteranskim korjenima meni se u kosti uvukla hladnoća kontam da sebi osmislim kakve cipele sa grijačima ne mogu ja ovog više uhhhhh
Dobro jutro Misha mu, sto li?....mi smo imali mirnu noc hB...ali sam Lanu jutros htjela pokriti a deka ispod nje pa sam je probudila, bilo oko 6...jedva je zaspala opet, a ja se usutila i zaspala je....
[/quote ne znam, malo mu je nos zacepljen mozda zbog toga.
a moj Igo jeli cuje nekoga odmah se ustaje, do tada lezimirno a cim se neko pomjeri odmah ustajanje.
dadada jesi gledala Irmu jutros na ftv, bas je bila slatka
uh jeste brze... Dječak dobro a ovu Tajricu nisam vidjela uhhhhhhhh... Pa ja sam mislila da sam jedina kokoš na RR i ja u krevet kad i maleni nekad se pitam za ove noćne ptice kako im se samo da do nekih doba tipkati hajde staću u red za ove što bi na more s tobom Tajra .. Noja kakvo je vrjeme kod vas? Trebam do vašeg lijpog grada ali po ovakvom vremenu najradije bi se zavukla u neku rupu na spavnje... a ti si dadada lopov.... što si me ignorisala na BB ja sve gledam da ti priđem ali vidim ti skreneš pogled.... jesam tako strašna bila
ama nisam majkemi ...ja ti se izgubim u masi...ne bih vlastitu majku skontala ...trebala si mi cvoku opaliti...sljedeci put da znas...samo se izderi na mene...slobodno ...u mladosti su mi vazda svi govorili da sam nafurana ...a nije...ja gledam u ljude, a zapravo ih ne vidim...cudno je to kod mene...ne znam fakat do cega je...registrujem neke druge stvari ...kazem ti...samo sljedeci put, cvoku spucaj