Bambi09
|
Dobro jutro nakon nekoliko dana... Koliko sam zamjetila nismo vam bas falili, ali mi se eto opet javljamo... Uglavnom dobro smo i zdravo... Jelena usitnilo jelde Lady ljepoto moja, Nane voli svaki crtani, a Bumbu gleda samo cini mi se zbog one djecice sto pljescu pa i on aplaudira s njima Sto se tice kupovanja crtanih, kupovala sam Nini ima sve Winxice, ima sve Bratzke, ima i Roary, Traktor Tom... Al to sad samo stoji, nista se to ne gleda... Doduse ima malo zbog "kazne" ima malo zbog skole... Meri kako nam je ljepotica nasa draga? Sta ima novo kod vas??? felix i Nane voli da "pije kafu"... Kad smo sami naspemo mu mlijeka u soljicu i on pridje i ko fol pije kafu, sto kazes pravo srce i onda kad spusti soljicu kaze "aaaahhh" ko veliki kao uziva teacher, malo kasnim ali vidim da je i tvoja princeza imala gadan pad... Nane je pao prekljucer sa stolice i toliko je plakao da mi je to bilo skroz cudnovato, jer inace ne place bez obzira koliko i kako se udari... Bas sam se bila prepala reko da nije dobio potres mozga, ali hvala Bogu nikakve simptome nije pokazao, pa smo skontali da se u stvari samo jako prepao... A taj dan mu je i krenuo neki zubic pa mu se sastalo da place... Cijeli dan nije nista jeo, ali zato jucer je nadoknadio sve Nadam se da je drugarica sada dobro... Sto se tice komentara od strane tm, nema potrebe da ti bilo sta govori jer to bi se desilo i da nisi bila tu, desilo bi se i njemu i petom i desetom... Dijete mora i skakati i vristati i pasti i udariti se, jer je zivo megi kako je drugarica, jeli porasla velika cura? sta ima novo kod vas? i vi nalijecete kao i mi, hefticno salmy blago se vama vi zavrsili sa "cinama"... mi imamo ovu sa 18 mjeseci, 30. juna, ehhh da nam je jos nju skinuti s dnevnog reda... sto se tice dimenzija, sinoc smo mjerili Nane i visok je 80 cm a prije nekih 20-ak dana sam ga "vagala" kod mame, od prilike ima oko 13,5 kg... Sto se tice cucle i Nane je jos uvijek koristi i nemam namjeru da ga odvikavam barem jos koji mjesec, mada je koristi samo kad hoce spavati Amani kako nam je druskan? Jeli ozdravio? ljubni ga jednom za nas leona kako je sada, jel otisla pentura? jeste skontali od cega je bila temperatura? marinčii sta ima kod vas kako ste vi, sta nam radi druskan M? Apotekarko kako si ti danas? Kako je djecak? IZVORNA PORUKA: mama75 Evo ih Lady za nase princeze ovakve cipelice kod nas ima za 30-ak KM-cica IZVORNA PORUKA: Lady26 Izvolite, prijatno majstore cestitamo principesi zubic idacha, moji od prvog dana spavaju zajedno u istoj sobi, Nane u krevecu a Nina na kaucu, do sada nismo imali nikakvih problema, jedino sto Nina nekad dodje kod nas, pa onda i ovaj mali skontao te i on doziva dok ga ne uzmem rose kako ste nam vi drustvo? nema vas odavno??? nanika sa malim zakasnjenjem djevojcici zelimo sve najbolje i sretan rodjendan, da bude zdrava i ziva i pametna sa vama svima mojbebac sa malim zakasnjenjem sretan rodjendan i sve najbolje u zivotu zelimo tvojoj dadada djecak je pravi maneken tekja, jeedino si ti zamjetila da nas nema al nema veze... kako tvoje pilence? kokili saljemo drugu I veliki za brzo ozdravljenje tajra ljubavi, hajd molim te prestani kuhati zaha poseban za tebe i djecicu Nenci od kad vas nema Svim ostalim RR-icama