|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  712 713 [714] 715 716   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
17.5.2011 9:14:00   
bebacha
jutro i od nas.ja evo praim i dorucak i rucak.kontam mozda uspijem malo peglat danasuser posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17826
17.5.2011 9:17:25   
emi7908
Jutro i od mene... Tajra baš si zločesta rećiću ja curicama kako si ti happy kad su one u vrtiću user posted image user posted image user posted image user posted image  ej ali stvarno te raumijem...

N_N pa ti se razgulila spremajući, e takva sam i ja budala kad krenem ubijem se živa pa nekad prstima ne mogu micati ujutro kad ustanem, samo meni malenog nema ko čuvati niti imamo koga ovdje pa možeš zamisliti kakvo je kod mene čišćenje, krečenje i ostalo... user posted image user posted image user posted image  a B sam jučer vidjela sunce medeno viri iz štoka i ja mu kažem da pozove E a on na sav glas e....... mama.ma presladak je ..user posted image

A ovo vrijeme je pobenavilo totalno... mozak mi je natekaouser posted image  i tako me glava boli ali ne dam se .. odoh popiti kafu možda se dozovem malo a i pritisak mi je katastrofa.
eh zaboravih vam reći E...se sinoć probudio i prebacim ga ja kod sebe u krevet jer je nešto sanjao i jutros ustanem kad se on okrenuo glavom prema dola a noge je digao i naslonio na zid.. samo se pitam kako može spavati u tom položajuuser posted image user posted image user posted image  e djeca su čudo...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 17827
17.5.2011 9:21:14   
R&T@
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: mama75

IZVORNA PORUKA: Breskva

da ti nisi djevica u horoskopu?

lavicauser posted image blizu smouser posted image

Samo da se priljucim ovom Monk - klubu user posted image
A jarac sam, eto  nisam ti ni blizu po horoskopu.

kao moja sestra, uredna preuredna, kod nje mora ve biti pod konac user posted image

a ti mama mora da ti je podznak jaci jer su jarcevi sve samo ne "pod konac".user posted image

Ja sam pravi Jarac jer se "pod konac" i ja nikada nismo sreliuser posted image user posted image user posted image user posted image

A sa "peglom" se pozdravim u prolazuuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 17828
17.5.2011 9:25:39   
Anoniman
Ja zato ne volim usisavati, kad trebam usisati ja ospice dobijem, ali zato peglala bih cijeli dan bez prestanka, ja kako onom peglom zamahnem imam osjecaj neki teret ode user posted image , bas me opusta. Juce peglanje gotovo, zato danas usisavanje na redu user posted image .

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 17829
17.5.2011 9:25:57   
R&T@
IZVORNA PORUKA: emi7908

Jutro i od mene... Tajra baš si zločesta rećiću ja curicama kako si ti happy kad su one u vrtiću user posted image user posted image user posted image user posted image  ej ali stvarno te raumijem...

Psssssssssssssuser posted image

Volim ja njih, ali pocela sam pricati sa lutkamauser posted image user posted image user posted image

A kakva si ti majka kad dijete spava "na zidu"user posted image user posted image user posted image
Pusa tvom djecakuuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 17830
17.5.2011 9:54:11   
Lady26
Morgennnnnnnnn user posted image
Ja jednu slistila, druga se pusi user posted image user posted image user posted image
Pojela komadic pogace iz Kiseljaka, njammm ostalo za dorucak user posted image user posted image

Moja spica juce isto teti nije pojela rucak, povrce, ni u komadicima, ni izgnjeceno a ni blendano....a ja joj napravim makaroncice i prelijem sa dostatog povrca i pojela je zdjelicu toga...zadovoljna sam....Znaci prava je biralica....
Pravicemo kombinacije dok ne skontamo sta trenutno voli a sta ne user posted image user posted image user posted image user posted image , jer ja fakat ne mogu da se nerviram niti zelim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pusaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 17831
17.5.2011 9:59:16   
Anoniman
Ja otisla sada do prodavnice da kupim hljeb ja dosla kuci sa dva kg breskvih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , prava sam poguzijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lady uze li mi ono user posted image ? Ljubi Lanicu probiracicu, ni moja nije daleko od njeuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17832
17.5.2011 10:00:00   
Bambi09
Dobro jutro nakon nekoliko dana... Koliko sam zamjetila nismo vam bas falili, ali mi se eto opet javljamo... Uglavnom dobro smo i zdravo...

Jelena usitnilo jelde user posted image

Lady ljepoto moja, Nane voli svaki crtani, a Bumbu gleda samo cini mi se zbog one djecice sto pljescu pa i on aplaudira s njima user posted image  Sto se tice kupovanja crtanih, kupovala sam Nini ima sve Winxice, ima sve Bratzke, ima i Roary, Traktor Tom... Al to sad samo stoji, nista se to ne gleda... Doduse ima malo zbog "kazne" ima malo zbog skole...

Meri kako nam je ljepotica nasa draga? Sta ima novo kod vas???

felix i Nane voli da "pije kafu"... Kad smo sami naspemo mu mlijeka u soljicu i on pridje i ko fol pije kafu, sto kazes pravo srce i onda kad spusti soljicu kaze "aaaahhh" ko veliki kao uziva user posted image user posted image

teacher, malo kasnim ali vidim da je i tvoja princeza imala gadan pad... Nane je pao prekljucer sa stolice i toliko je plakao da mi je to bilo skroz cudnovato, jer inace ne place bez obzira koliko i kako se udari... Bas sam se bila prepala reko da nije dobio potres mozga, ali hvala Bogu nikakve simptome nije pokazao, pa smo skontali da se u stvari samo jako prepao... A taj dan mu je i krenuo neki zubic pa mu se sastalo da place... Cijeli dan nije nista jeo, ali zato jucer je nadoknadio sve user posted image  Nadam se da je drugarica sada dobro... Sto se tice komentara od strane tm, nema potrebe da ti bilo sta govori jer to bi se desilo i da nisi bila tu, desilo bi se i njemu i petom i desetom... Dijete mora i skakati i vristati i pasti i udariti se, jer je zivo user posted image

megi kako je drugarica, jeli porasla velika cura? sta ima novo kod vas? i vi nalijecete kao i mi, hefticno user posted image

salmy blago se vama vi zavrsili sa "cinama"... mi imamo ovu sa 18 mjeseci, 30. juna, ehhh da nam je jos nju skinuti s dnevnog reda... sto se tice dimenzija, sinoc smo mjerili Nane i visok je 80 cm user posted image  a prije nekih 20-ak dana sam ga "vagala" kod mame, od prilike ima oko 13,5 kg... user posted image  Sto se tice cucle i Nane je jos uvijek koristi i nemam namjeru da ga odvikavam barem jos koji mjesec, mada je koristi samo kad hoce spavati user posted image

Amani kako nam je druskan? Jeli ozdravio? ljubni ga jednom za nas user posted image

leona kako je user posted image  sada, jel otisla pentura? jeste skontali od cega je bila temperatura?

marinčii sta ima kod vas kako ste vi, sta nam radi druskan M?

Apotekarko kako si ti danas? Kako je djecak?

Evo ih Lady za nase princeze
user posted image

ovakve cipelice kod nas ima za 30-ak KM-cica

IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image
Izvolite, prijatno user posted image user posted image

majstore user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  cestitamo principesi zubic user posted image user posted image user posted image

idacha, moji od prvog dana spavaju zajedno u istoj sobi, Nane u krevecu a Nina na kaucu, do sada nismo imali nikakvih problema, jedino sto Nina nekad dodje kod nas, pa onda i ovaj mali skontao te i on doziva dok ga ne uzmem user posted image user posted image

rose user posted image  kako ste nam vi drustvo? nema vas odavno???

nanika sa malim zakasnjenjem djevojcici zelimo sve najbolje i sretan rodjendan, da bude zdrava i ziva i pametna sa vama svima user posted image

mojbebac sa malim zakasnjenjem sretan rodjendan i sve najbolje u zivotu zelimo tvojoj user posted image

dadada djecak je pravi maneken user posted image user posted image

tekja, jeedino si ti zamjetila da nas nema user posted image  al nema veze... kako tvoje pilence? user posted image

kokili saljemo drugu I veliki user posted image  za brzo ozdravljenje

tajra ljubavi, hajd molim te prestani kuhati user posted image user posted image user posted image

zaha poseban user posted image  za tebe i djecicu

Nenci od kad vas nema user posted image

Svim ostalim RR-icama user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 17833
17.5.2011 10:01:28   
R&T@

Pravicemo kombinacije dok ne skontamo sta trenutno voli a sta ne user posted image user posted image user posted image user posted image , jer ja fakat ne mogu da se nerviram niti zelim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mozes, mozesuser posted image user posted image user posted image

R. jucer odbila rucak, ni pogledala...
pa odbila i veceru kod moje svekrve (znaci nije do moje kuhinjeuser posted image )

Usli u kucu, a ona: Daj mesauser posted image  i navalila kao luda...
Jedva T. i meni dala malouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17834
17.5.2011 10:03:07   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bambiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image
Koliko post user posted image user posted image user posted image , svaka cast.....

Cuj za te pare ove cipelice, ove su Froddo i kostaju oko 90KM cini mi se....Ako ima tamo salji mi postom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 17835
17.5.2011 10:05:22   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tajra

Mozes, mozesuser posted image user posted image user posted image

R. jucer odbila rucak, ni pogledala...
pa odbila i veceru kod moje svekrve (znaci nije do moje kuhinjeuser posted image )

Usli u kucu, a ona: Daj mesauser posted image  i navalila kao luda...
Jedva T. i meni dala malouser posted image user posted image user posted image

Ma ja ovo onako kazem, ono da ispadnem kul pred vama, a hocu znam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i juce sam al psssstttttttt user posted image
Ma djeca su nase blago user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 17836
17.5.2011 10:05:25   
R&T@
Joj, Bambi, nisi ti nedostajala, ali ovaj rezime jesteuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 17837
17.5.2011 10:07:10   
mala86
jutro i od nas user posted image
ustali davno,vrijeme za spavanac ponovo user posted image ,jos malo

tajra i ja sam jarac,ja i ne znam sta je to "pod konac"a kamoli da smo se sreli user posted image user posted image user posted image ,mada me u zadnje vrijeme nerviraju igracke,ja ih skupim on razbaca user posted image user posted image user posted image

evo malac voza kamion oko stola,i nervira se dok mu malo zapne user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 17838
17.5.2011 10:11:47   
Lady26
IZVORNA PORUKA: mala86

tajra i ja sam jarac,ja i ne znam sta je to "pod konac"a kamoli da smo se sreli user posted image user posted image user posted image ,mada me u zadnje vrijeme nerviraju igracke,ja ih skupim on razbaca user posted image user posted image user posted image

evo malac voza kamion oko stola,i nervira se dok mu malo zapne user posted image user posted image user posted image

Ovo mi je tako sega, istoooooo, sve super igra se, smije i jel sitnica ne stima odmah baca i pocne kmecati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 17839
17.5.2011 10:13:25   
teacher75

Morgennnnnnnnn user posted image
Ja jednu slistila, druga se pusi user posted image user posted image user posted image
Pojela komadic pogace iz Kiseljaka, njammm ostalo za dorucak user posted image user posted image

Moja spica juce isto teti nije pojela rucak, povrce, ni u komadicima, ni izgnjeceno a ni blendano....a ja joj napravim makaroncice i prelijem sa dostatog povrca i pojela je zdjelicu toga...zadovoljna sam....Znaci prava je biralica....

Pusaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bar ti hoce povrce na makaronima, moja cim vidi nece, nije htjela ni mladi sir na povrcu, a voli ga inace pravo. tek kad sam joj izvadila posebno u drugu posudu sir jela jeuser posted image al tjesim se da bar supu pojede, u njoj je povrce i meso... ne znam do kad ce ovo potrajati, jer ako nece da zvace zbog zuba (a ne mora ni zvakati jer sam joj davala i blendano) kako onda moze zvakati kiflu, keks i jesti puru koja je otprilike iste gustoce kao povrce kad joj izblendam

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17840
17.5.2011 10:14:51   
teacher75

Ovo mi je tako sega, istoooooo, sve super igra se, smije i jel sitnica ne stima odmah baca i pocne kmecati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i moja isto ovako. sad je ufazi skidanja lutki do gola i stavljanja da pissss, pissssuser posted image ako zapne neki odjevni predmet i ne moze da skine odmah se ljuti i baca, il donosi meni da joj skinemuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17841
17.5.2011 10:15:05   
mama75
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: Breskva

da ti nisi djevica u horoskopu?

lavicauser posted image blizu smouser posted image

Samo da se priljucim ovom Monk - klubu user posted image
A jarac sam, eto  nisam ti ni blizu po horoskopu.

kao moja sestra, uredna preuredna, kod nje mora ve biti pod konac user posted image

a ti mama mora da ti je podznak jaci jer su jarcevi sve samo ne "pod konac".user posted image

Ja sam pravi Jarac jer se "pod konac" i ja nikada nismo sreliuser posted image user posted image user posted image user posted image

A sa "peglom" se pozdravim u prolazuuser posted image user posted image user posted image user posted image

E pa ne znam je li do horoskopa, ali ja sam stvarno cudna zvijerka. mene mm zeza, kaze umjesto parfema cu ti poceti domestos kupovati, vise mu se obradujes user posted image user posted image Mislim da je ovo nesto genetski, i mama mi je takva, i nena rahmetli... Mada znam nekoliko jerceva i to muskih koji su prslikani Monk. Joj, a imam jednu ribu, e to je za pricu. Muska riba. Taj ne bi pojeo nesto ako mu ti rukom dodas, ma nema sanse. Vrata laktom otvara, ma tezak skroz.
Bambi ovo ti za sandale mene zazes? Eto me odmah iduce sedmice, ako je ovo istina. Lady primamo i narudzbe, ali je cijena sa kucnom dostavom 48KM user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 17842
17.5.2011 10:16:35   
mala86

joj i on user posted image user posted image ,mm ga nekad namjerno zeza samo da gledamo ovako malo kako se nervira i zivcani user posted image user posted image user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17843
17.5.2011 10:18:52   
mala86
jutros vidim da su nam nikle donje 3 user posted image user posted image ,napokon user posted image ,a ja ih ocekujem vec mjesec user posted image vjerovatno su one bile razlog proslosedmicnog slabog spavanja

gornje vec velike

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 17844
17.5.2011 10:22:25   
Anoniman
Jutro,

sjooooj Bambi...svaka ti dalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tajra...mani se kuhanja...bogati...hocu sunceuser posted image user posted image user posted image
Lady...ona ti je vec u fazi kad ima svoje "on" sto bi mm rekaouser posted image ..i neka...treba ih pustiti...ja sam recimo tek negdje sa 16 probala prvi put lignje i hobotnicu...do tad sam kontala da je to nesto ljigavo...nisi me mogao natjerati niti ubjediti nema sanse...e kad sam probala bi mi krivo za sve propustene lignje i hobeuser posted image user posted image user posted image ...a recimo jezik sam probala kao mala i zgadio mi se...nema sanse da ga opet probam, ma koliko svi govorili da je to specijalitet i da je mekan...i bla...bla...isto i za mozakuser posted image ...sama cinjenica da jedem necij mozak me odbija...iako nema nikakve logike...jer jedem i necije misice...al eto...ne mogu..ili kad vidim janje da se okrece...ma nema sanse...znam da sam povrsna jer meso jedem...al ne mogu ako vidim lice...dok ribu mogu...ma nidje veze...al sta ja mogu...takva sam...ja ba oplacem svaki put kad se ovo moje dvoje ukucana starijih (mama imm) dogovaraju da na savnike nose glavusu ili tome slicno...ko kakvo dijete

svasta ja napricahuser posted image user posted image ...Lana jos nije dotle dosla da zna o cemu se radi...al hocu da kazem...da imaju pravo nesto da vole a nesto neuser posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 17845
17.5.2011 10:23:42   
Lady26
IZVORNA PORUKA: teacher75

bar ti hoce povrce na makaronima, moja cim vidi nece, nije htjela ni mladi sir na povrcu, a voli ga inace pravo. tek kad sam joj izvadila posebno u drugu posudu sir jela jeuser posted image al tjesim se da bar supu pojede, u njoj je povrce i meso... ne znam do kad ce ovo potrajati, jer ako nece da zvace zbog zuba (a ne mora ni zvakati jer sam joj davala i blendano) kako onda moze zvakati kiflu, keks i jesti puru koja je otprilike iste gustoce kao povrce kad joj izblendam

Makaroncice voli, sa cim god da ih prelijem pojest ce....ali ne mogu joj njih svaki dan praviti ovo ja sam nekad kad bas nemam izbora ili kad ne pojede rucak kao juce, jer ovo znam sigurno da ce pojesti i da ce je zasititi...
Moja uveliko zvace, sve...pa uziva nabadati na viljusku mone (makarone) user posted image i jos ih puse kao vruci user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 17.5.2011 10:24:01 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 17846
17.5.2011 10:24:14   
megi
jutrooooo

ja kao i Lady pijem drugu kafu al nikako sebi da dodjem
uh ko ce izdrzati danasnji dan

Bambiuser posted image  sinoc sam mislila na vas kako vas nema reko da vam sibnem mail da vidim kako ste, Nane prava momcina i mi smo sa visinom tu negdje ali sa kilama jok, al se ne brinemo, dobro smo i zdravo hb a
ako su cipele 30 Km i mi se prijavljujemo ipak smo mi prva nanetova drugarica sa RR koja je maksuz dosla do Gorazda i zvale vas da se vidimo user posted image

Teacher eto vidis garant su zubi, a sto neke napisa mozda im i dosadi jesno te isto i Adna ima dana kad jednostavno supu nece ni da primirise i ja je ne tjeram prodje je nekad
juce smo rucali rizu i meso, a ona kao i R kad godj je pitas sta ce jesti mesaaa

nego zene dajete li vi djeci kakve bombone mene sve nesto strah

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 17847
17.5.2011 10:28:53   
R&T@
mala86, bravo za zubiceuser posted image

A za haos od igracaka...

Ulazi jucer mm u kucu i zamalo ga srce ne strefi: Sta ste uradile?

Nas tri na podu, ja se osvrnem i primijetimuser posted image  da su sve igracke u dnevnom boravkuuser posted image ... nemas gdje statiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Bas me briga... 5 minuta akcije i sve bilo u kutijamauser posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 17848
17.5.2011 10:29:05   
Lady26
Megi, morgen user posted image user posted image user posted image
Pusa curici....
Bombone - jock user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh da, nema takve igre, svi smo ravnopravni, al ako cemo vec tako, Bambi i ja smo stara raja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 17.5.2011 10:35:07 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 17849
17.5.2011 10:29:22   
teacher75

IZVORNA PORUKA: megi

jutrooooo

ja kao i Lady pijem drugu kafu al nikako sebi da dodjem
uh ko ce izdrzati danasnji dan

Bambiuser posted image  sinoc sam mislila na vas kako vas nema reko da vam sibnem mail da vidim kako ste, Nane prava momcina i mi smo sa visinom tu negdje ali sa kilama jok, al se ne brinemo, dobro smo i zdravo hb a
ako su cipele 30 Km i mi se prijavljujemo ipak smo mi prva nanetova drugarica sa RR koja je maksuz dosla do Gorazda i zvale vas da se vidimo user posted image

Teacher eto vidis garant su zubi, a sto neke napisa mozda im i dosadi jesno te isto i Adna ima dana kad jednostavno supu nece ni da primirise i ja je ne tjeram prodje je nekad
juce smo rucali rizu i meso, a ona kao i R kad godj je pitas sta ce jesti mesaaa

nego zene dajete li vi djeci kakve bombone mene sve nesto strah

ja ne dajem, sve kontam: sta ce joj touser posted image samo da strahujem da proguta i da pokvari zube

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 17850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  712 713 [714] 715 716   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  712 713 [714] 715 716   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *