Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
lana za sada ima godnje jedinice, dvojke i cetvorke (nedavno izbile) a dole samo jednu jedinicu, mislim da ce i druga jedinica uskoro. jesu li vasoj djeci izlazile cetvorke prije trojki, ona jos nema nijednu trojku
Bambi sinoc sam mislila na vas kako vas nema reko da vam sibnem mail da vidim kako ste, Nane prava momcina i mi smo sa visinom tu negdje ali sa kilama jok, al se ne brinemo, dobro smo i zdravo hb a ako su cipele 30 Km i mi se prijavljujemo ipak smo mi prva nanetova drugarica sa RR koja je maksuz dosla do Gorazda i zvale vas da se vidimo
Teacher eto vidis garant su zubi, a sto neke napisa mozda im i dosadi jesno te isto i Adna ima dana kad jednostavno supu nece ni da primirise i ja je ne tjeram prodje je nekad juce smo rucali rizu i meso, a ona kao i R kad godj je pitas sta ce jesti mesaaa
nego zene dajete li vi djeci kakve bombone mene sve nesto strah
dam kiki...zna nekad i mentos pocuclati...ja sam nakon logopedice skontala koliko su te sve stvari bitne...jer jezikom vrtis i prevrces a i zena me uvjeri da se zubi od toga ne kvare...kvare se od ne zvakanja...bilo slane hrane ili slatke...naravno da ne treba pretjerivati, kao ni sa cim...al mu od jednog bombona dnevno nista nece biti...najgore su nocne flasice...tj. sokovi, mlijeko etc. od toga zubi propadaju
Daj Boze, ali one bas bole i muce djecicu, mojoj izbijaju evo ima 2-3 mjseca i tek su dvije provirile, a to za cetvorke - ja ih Lani vidjela kad su sve 4 bile vise od pola vani... - slucajno vidjela
nama su 4 nikle puno prije 3,pa su onda gornje 3 i one vec velike,evo sad tek donje
ja dajem bombone,ne stalno,ne svaki dan ali dajem!pezice,kiki,cedevita..on nije ljubitelj slatkisa,cak ni kinder cokoladicu nekad nece,petit keks obozava
cekajte prvo da provjerim jesu li Froddove, u stvari da provjerim cije su, pa uslikam ih i stavim vam na RR pa vi skontajte jeste li za ili niste... ako vam se svidU, onda cemo praviti spisak "prioriteta"
ja dajem Nanetu Fru-Fru bombone, ali na taj nacin sto jednu Fru-Fru bombonu isjeckam na 5 djelica i jedan po jedan djelic mu dajem... do sada nije bilo problema, a nadam se da nece ni u buducnosti biti...
mi spavali do 9:15 ...nismo ni osjetili kad nam se MM jutros pridruzio u krevetu
bambi ljubimo N i S....Nane masaAllah veliki, kilazom k'o V., samo smo mi malo visi
tiki, cetvorke i izlaze prije trojki...joj kad se sjetim V. je prvo dobio gornje dvojke, pa tek za mjesec dana jedinice...bio je kao vampircic, nisam htjela da ga slikam kad se smije
V. samo lize lizalo, ponekad, ma ne zelim mu bobe ponuditi jos, bice vremena kad skonta sta je to, onda nema trte vrte...
jedna 2u1, ne viri, javi se
Bambi sinoc sam mislila na vas kako vas nema reko da vam sibnem mail da vidim kako ste, Nane prava momcina i mi smo sa visinom tu negdje ali sa kilama jok, al se ne brinemo, dobro smo i zdravo hb a ako su cipele 30 Km i mi se prijavljujemo ipak smo mi prva nanetova drugarica sa RR koja je maksuz dosla do Gorazda i zvale vas da se vidimo
Teacher eto vidis garant su zubi, a sto neke napisa mozda im i dosadi jesno te isto i Adna ima dana kad jednostavno supu nece ni da primirise i ja je ne tjeram prodje je nekad juce smo rucali rizu i meso, a ona kao i R kad godj je pitas sta ce jesti mesaaa
nego zene dajete li vi djeci kakve bombone mene sve nesto strah
dam kiki...zna nekad i mentos pocuclati...ja sam nakon logopedice skontala koliko su te sve stvari bitne...jer jezikom vrtis i prevrces a i zena me uvjeri da se zubi od toga ne kvare...kvare se od ne zvakanja...bilo slane hrane ili slatke...naravno da ne treba pretjerivati, kao ni sa cim...al mu od jednog bombona dnevno nista nece biti...najgore su nocne flasice...tj. sokovi, mlijeko etc. od toga zubi propadaju
ja i dalje smatram da nema koristi od bombona... moze prebirati po ustima i nesto zdravije, kao npr. komade voca...
Ma mene nije strah nego jednostavno ne znam...ne zelim joj jos davati... A nije ni ljubitelj slatka, nekad ce pojesti konder prutic, a drugo skoro nista...ali zato voli smoki i stapice
Sve je to stvar pristupa odnosno opuštenosti. Za masu bezazlenijih stvari sam bila u totalnom grču dok za bombone zaista ne. S voli bombone (kao i svako dijete) pa je B postepeno uz nju probao sve Mi smo S ograničavali u slatkišima jako dugo da bi kasnije primjetili da dijete jede slatkiše u jako velikim količinama, krijući od nas - dobili smo kontra efekat. U nazad 2,3 god. ne ograičavamo je, naravno da ne može jesti u slatkiše baš kad želi (prije jela isl.) ali uvijek na stolu imaju u zdjelicama i bobone i keks i čokoladice i nekada to stoji danima netaknuto. Uopšte nisu slatko-izjelice To je moj pristup i moje viđenje glede slatkiša
Ja raspremila spavacu i crkla kao da sam generalku cijele kuce radila, joj kako sam kilava...jedva cekam da se porodim . Ja zvala za Anine nalaze ili im jos nisu stigli ili nije ok nalaz pa da nazovem za sat vremena...al me panika fata...
Ja njoj nisam davala bombone, lizalo je dva puta probala i to posle doktora jer joj on uvijek da lizalo kad ide na pregled pa mora da ga otvori, voli ga ali ne zna kako treba da lize, sve joj curi iz usta , a ona sva srecna
Hvala draga i ja se nadam da ce biti ok, ali opet postoji onaj mali crv sumnje. Kad se vidimo da preuzmemo ili da navrate mm ili zaova do tebe kuci da uzmu, samo da objasnis gdje si, posto joj je vrijeme da pocne ga koristiti.
jutro. Bambi mila kako ste nam ljubi djecu lijepu.I mi jedemo bobe al u dva mjeseca jednom jer me strah vecinom dajem joje one mekane .... Tekja, Teacherko, Tajra, dadada, Mala , megi, skorpija i ostale veliki pozdrav
Joj vremenena majko mila,ovo mi se nikako ne sviđa.Covjek nema volje ni za sta,pa ni za keks Moj se nadigo u pola 8,ja ga fino prebacim kod sebe,i pokrijem se po glavi.On jadnicak sutio sutio i zaspa sjedeci Tako da smo spavali do 10 Eh dok iscitam sta ste pisale ode vozzzz