Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
eh MALA kad vi tako tamanite tikvu i ja cu da ti posaljem od mm dedo sadi svega i svacega al kako je negdje procitao koliko je tikva zdrava mi je imamo na izvoz sve malo malo pa nosi tikvu i govori ---evo kuhaj Noi zdravo je nema nista zdravije od tikve--- onda ja jadna djelim ko god spomene da voli tikvu
dusa draga pa ti samo nesto saljem, ma mi ti u ovom sa nista nemamo.
eh MALA kad vi tako tamanite tikvu i ja cu da ti posaljem od mm dedo sadi svega i svacega al kako je negdje procitao koliko je tikva zdrava mi je imamo na izvoz sve malo malo pa nosi tikvu i govori ---evo kuhaj Noi zdravo je nema nista zdravije od tikve--- onda ja jadna djelim ko god spomene da voli tikvu
joj moja mama se operisala baš u vrijeme kad je tikva bila aktuelna, i ko god je dolazio donosio nam tikvenicu. ja je otada ne volim plaho. a i nekako mi je šuplja. pojedem i za sat gladna
hihihih, osim dadade koja krade tikve
nisam nikad...al fakat imam neopisivu zelju
salim se ja s tobom sega mi pravo, ja sam znala ukrasti ruzu ali tikvu nije mi nikada palo na pamet
hihihih, osim dadade koja krade tikve
nisam nikad...al fakat imam neopisivu zelju
salim se ja s tobom sega mi pravo, ja sam znala ukrasti ruzu ali tikvu nije mi nikada palo na pamet
ma ja kad je vidim ...onako da viri ispod onog lisca...narandzasta...a jos ogromna...ne znam sta mi se desi
joj moja mama se operisala baš u vrijeme kad je tikva bila aktuelna, i ko god je dolazio donosio nam tikvenicu. ja je otada ne volim plaho. a i nekako mi je šuplja. pojedem i za sat gladna
e to si upravu totalno pojedes pleh za sat gladna isto ko i sirnica,,,