|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  738 739 [740] 741 742   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
19.5.2011 13:44:15   
megi
dancic

nemam vremena da pisem danas posla preko glave,
ali vidim ove moje sa dobrinje hoce na fitens hocu i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Lady ja mogu odmah od ponedjeljka pritefterite me, posaljite i meni na pp

ostalo vidim neko jede, neko ne jede, mi kako kad, uja se trudim ne nervirati, ali i ja kako kad nekad mi svejedno nekad bih plakala od muke

moja cura se jucer osisalauser posted image  i fino sjedila sama na stolici jos je jedva izvukli iz salona nece da ide, morali smo je podmititi cipsom user posted image  

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18476
19.5.2011 13:45:55   
Lady26
IZVORNA PORUKA: megi

dancic

nemam vremena da pisem danas posla preko glave,
ali vidim ove moje sa dobrinje hoce na fitens hocu i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Lady ja mogu odmah od ponedjeljka pritefterite me, posaljite i meni na pp

ostalo vidim neko jede, neko ne jede, mi kako kad, uja se trudim ne nervirati, ali i ja kako kad nekad mi svejedno nekad bih plakala od muke

Necuuuuu user posted image user posted image nikad mi nisi dala br telefona... user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 18477
19.5.2011 13:46:52   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: myb@by

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Ona je zahebala i cunami. Nesmijem je ostaviti ni na sekundu ni sa Ajlom jer je jaca i Ajla joj nemote nista, Juce se popela na stol od kompijutera na onu ladicu sto na njoj stoji tastatura Samo je na plafonu nema, a kako zavodi djecake to je vec druga prica user posted image user posted image user posted image

Eh u ovome je Ajla neprevaziđena, jos kad se skocka i stavi kaiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mogu misliti kako ste se prepali pcelice user posted image user posted image user posted image user posted image

Srecom bila sam sama sa njom kuci Onom azrailu nisam smjela ni reci jer bi me user posted image user posted image
A sto se zavodjenja tice ona to ne radi suptilno i zenstveno nego se odmah momcima baca oko vrata. Ja kazem ovo moje dijete kako sad napastvuje djecu kad poraste bice ko Samanta iz sex i grada user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 18478
19.5.2011 13:51:02   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: myb@by

Ona je zahebala i cunami. Nesmijem je ostaviti ni na sekundu ni sa Ajlom jer je jaca i Ajla joj nemote nista, Juce se popela na stol od kompijutera na onu ladicu sto na njoj stoji tastatura Samo je na plafonu nema, a kako zavodi djecake to je vec druga prica user posted image user posted image user posted image

Eh u ovome je Ajla neprevaziđena, jos kad se skocka i stavi kaiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mogu misliti kako ste se prepali pcelice user posted image user posted image user posted image user posted image

Srecom bila sam sama sa njom kuci Onom azrailu nisam smjela ni reci jer bi me user posted image user posted image
A sto se zavodjenja tice ona to ne radi suptilno i zenstveno nego se odmah momcima baca oko vrata. Ja kazem ovo moje dijete kako sad napastvuje djecu kad poraste bice ko Samanta iz sex i grada user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image podsjetime mila kad sam A. vodila na vakc i cekamo mi reda a bila zena sa curicom mladja od A. 3 mjes ona cim smo sjeli cim hop, do A. i  uzima mu dudu , oce da ju stavi sebi u usta . Pa sve oko njega dira ga , smije se , user posted image user posted image .
A anel gleda nejasno muuser posted image
Ja anela moram da pohvalim da je sarmeruser posted image user posted image user posted image bili vani i bila jedna seka mala i anel nadje onaj maslacak sto se puse  otkine i njoj da u ruku a ona puhne i baciuser posted image anel opet drugi otkine maslacak da ona opet puhne i baciuser posted image user posted image Kad je vidio da ona baca nema vise maslacaka otkine travku i da jojuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *pcelica*)
  Neposredna veza do poruke: 18479
19.5.2011 13:52:06   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Samo cu reci, moje dijete drzi zalogaj u ustima po 20 minuta....ili je natjeram da proguta ili ga pljune....

moja ne drzi u ustima ni sekunde nego pljuje svuda po sobiuser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18480
19.5.2011 13:53:31   
Lady26
IZVORNA PORUKA: teacher75

Samo cu reci, moje dijete drzi zalogaj u ustima po 20 minuta....ili je natjeram da proguta ili ga pljune....

moja ne drzi u ustima ni sekunde nego pljuje svuda po sobiuser posted image user posted image user posted image

Moja urijetko pljune jer meni ne smije....user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 18481
19.5.2011 13:57:21   
teacher75

Moja urijetko pljune jer meni ne smije....user posted image

da vidis kako pljuje, ono ko da prdi, da izvines, to leti na sve straneuser posted image ako joj uopce uspijem ubaciti u usta, jer ih stisne i mlati glavom pa nema sanse inaceuser posted image a bogami se slabo mene boji iako je dobila par puta po guzi puc puc, a mm cim vikne njega odmah sve slusa, mada je ni on ne bi mogao natjerati da jede kad nesto nece, jer odvali plakati i nema sanseuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18482
19.5.2011 14:00:01   
*pcelica*
Imam jednu takvu. Za ovih sedam godina to dijete nikad nije reklo da je gladno, ili da joj se nesto jede. Nema sta nisam radila da joj poboljsam apetit, od sirupa do narodnih "lijekova" ali dzaba. Jedino kad ode na planinu onda nekih dva tri dana joj se apetit popravi a unace nista Nikad jos nije dosla iz skole a da nije vratila pola kifle Zadnjih par dana ima mucnine i manta joj se jer slabo jede user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18483
19.5.2011 14:03:38   
chuci
ja samo ulijećem da je mala od mog brata isto znala držati dugo zalogaj u ustima. jednom je držala preko sat vremena, a oni joj rekli da ne smije pljunuti da mora pojesti. došla iz grada na dobrinju i sve držala u ustima, i ne sjećam se šta bi na kraju.

rođena je u avgustu i to je radila na proljeće prošle godine kad joj je bilo oko 1,5 god.
ubrzo je prestala, iako i sad zakera na hrani. vazda cirkus da pojede
nadam se da će se vaše projesti

Neposredna veza do poruke: 18484
19.5.2011 14:05:39   
teacher75
lana vec nekih 8-9 dana nije jela povrce, vise joj i ne kuham vec joj samo dam supu i poslije mladi sir ili jogurt, juce pojela predvecer skoro pola komada torte s orasima- ja jedva pojela drugu polovinu! al povrce i meso jokuser posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 18485
19.5.2011 14:09:00   
megi
Lady poslala sam dva puta pp
sad cu ti posalti sms da me ne prozivas ovako javno ev se crvenim

ovima sto su jeli pa nece vjerovatno su zubi il sta drugo muci
nama je uvijek do zuba

Neposredna veza do poruke: 18486
19.5.2011 14:17:08   
teacher75

IZVORNA PORUKA: megi

Lady poslala sam dva puta pp
sad cu ti posalti sms da me ne prozivas ovako javno ev se crvenim

ovima sto su jeli pa nece vjerovatno su zubi il sta drugo muci
nama je uvijek do zuba

nadam se da je to u pitanju, drugarica mi prica da je njena mala u jednom periodu samo htjela slatko, i tako danima

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 18487
19.5.2011 14:19:24   
*pcelica*
Teacher a je li samo ti spremas Lani obrok ili joj jos neko kuha?

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 18488
19.5.2011 14:19:42   
Lady26
Zna li mi neko reci kako da pilulama odredim user posted image kad ce mi doci....?
Hocu da rezervisem smjestaj na moru a ne bih da me gdja iznenadi.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 18489
19.5.2011 14:20:13   
tekja
...vidi ti ovih s Dobrinje sad hoce na fitnes, a ja kad sam tamo na onoj temi aerobik trazila druga, nigdje nijedneuser posted image ...ja cu s teacher na zumbuuser posted image , cim se nakanimuser posted image user posted image user posted image

Amani, hvala duso na pitanju, danas sam okuser posted image ...djecak dobro, pajkiuser posted image

vidim polemika oko mlijeka...V. odavno ujutro pije casu kravljeg mlijeka sa kasicicom meda...navece je dojio, kako smo prestali ja mu nisam uvela mlijeko pred spavanje, on vecera oko 20-20:30..je l' mu dosta ovih 200 ml ujutrouser posted image ...jede preko dana mlijecne proizvode...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 18490
19.5.2011 14:21:04   
teacher75

Teacher a je li samo ti spremas Lani obrok ili joj jos neko kuha?

ja joj sama spremam

Neposredna veza do poruke: 18491
19.5.2011 14:22:42   
Anoniman

Zna li mi neko reci kako da pilulama odredim user posted image kad ce mi doci....?
Hocu da rezervisem smjestaj na moru a ne bih da me gdja iznenadi.... user posted image

mene je moja na moru podsjetila drugi dan al ja stavila tampon i  sve 5.
Nadam se da ces ju zeznuti da ne dodje .
Tekja user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 19.5.2011 14:23:26 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 18492
19.5.2011 14:23:00   
*pcelica*
Ja sam mislila da joj mozda i teta kuha pa joj nije nesto odgovarao okus pa da zato odbija ali eto nije nesto drugo je razlog Nadam se da ta faza nece potrajati i da ce poceti ponovo da jede

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 18493
19.5.2011 14:24:41   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tekja

...vidi ti ovih s Dobrinje sad hoce na fitnes, a ja kad sam tamo na onoj temi aerobik trazila druga, nigdje nijedneuser posted image ...ja cu s teacher na zumbuuser posted image , cim se nakanimuser posted image user posted image user posted image

Amani, hvala duso na pitanju, danas sam okuser posted image ...djecak dobro, pajkiuser posted image

vidim polemika oko mlijeka...V. odavno ujutro pije casu kravljeg mlijeka sa kasicicom meda...navece je dojio, kako smo prestali ja mu nisam uvela mlijeko pred spavanje, on vecera oko 20-20:30..je l' mu dosta ovih 200 ml ujutrouser posted image ...jede preko dana mlijecne proizvode...

bujrum, cekam te!user posted image a valjda je dovoljno jer ni moja ne popije vise mlijeka tokom dana, tj. pojede, jer ga ne pije vec jede puru na mlijeku ili udrobljeno, griz ili jogurt, pa jede mladi sir itd..

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 18494
19.5.2011 14:26:02   
teacher75

Ja sam mislila da joj mozda i teta kuha pa joj nije nesto odgovarao okus pa da zato odbija ali eto nije nesto drugo je razlog Nadam se da ta faza nece potrajati i da ce poceti ponovo da jede

prestala je jesti kad sam joj prestala blendati i pocela gnjeciti viljuskom. taj 1. dan je na moju radost prilicno pojela da bi od narednog dana pocela odbijati i gnjeceno i blendanouser posted image user posted image user posted image mozda joj se nesto zgadilo tadauser posted image

Neposredna veza do poruke: 18495
19.5.2011 14:26:09   
*pcelica*

Pokusaj izracunati Pilule pijes 21 dan i nakon 2-3 dana user posted image bi trebala da te posjeti a cula sam i za nekakve tablete kojima mozes odgoditi dolazak iste To sam cula od rodice ona ih uvijek pije kad krene na more

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18496
19.5.2011 14:27:53   
megi
ja sam bas juce spominjala malca od moje tetke koji je odrastao na evrokremu salami i hrenovkama i nista drugo to dijete nije htejelo da jede
i eno ga sad momak od dva metra nista mu ne fali

zato najteze je nama mamama se pomiriti s tim da oni jednostavno nekad nesto nece a ne mozemo ih natjerati

Neposredna veza do poruke: 18497
19.5.2011 14:30:23   
teacher75
meni je ovo sve sada shock jer je do nekidan redovno jela otprilike 250ml povrca s mesom svaki dan (blendano)- svi se cudili i divili koliko moze pojesti i izgleda da su je urekliuser posted image

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 18498
19.5.2011 14:32:06   
*pcelica*

prestala je jesti kad sam joj prestala blendati i pocela gnjeciti viljuskom. taj 1. dan je na moju radost prilicno pojela da bi od narednog dana pocela odbijati i gnjeceno i blendanouser posted image user posted image user posted image mozda joj se nesto zgadilo tadauser posted image

A jesi li pokusala da joj ne gnjecis hranu ves da joj samo usitnis na zalogajcice pa da zvace.Mozda je prerasla fazu blandanja, kod mene Atija sada nece ni pusing ni monte jer joj je kasasto a prije je ludila za tim

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 18499
19.5.2011 14:35:28   
teacher75

A jesi li pokusala da joj ne gnjecis hranu ves da joj samo usitnis na zalogajcice pa da zvace.Mozda je prerasla fazu blandanja, kod mene Atija sada nece ni pusing ni monte jer joj je kasasto a prije je ludila za tim

pa gnjecila sam joj viljuskom, nece a komad nicega nece ni da proba od samog pocetka (osim kifle, voca, cokolada i sira), jer sam joj davala da proba kad mi nesto jedemo, nikad nije probala, il bi liznula pa bacila na poduser posted image

Neposredna veza do poruke: 18500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  738 739 [740] 741 742   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  738 739 [740] 741 742   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *