Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ne znam sto smo sve propustiuli, tako da zelimo bolesnima brzo ozdravljenje, rođendanlijama sve sretno, umornima i nasim zivahnim zlocama i nespavalicama puno sna i odmora mamama ..haj neko kratki rezime ... .a upratila sam da nam imenjak daddin ima kapu cooollll i da ne uci ..
bebaca- i moj se A. gusi ima mjesec dana od suhog kaslja..prestane jedino kad pije flonidan..sad cvijetaju lipe i topole, i ja kisem i suzim ko luda...ambrozija je poslije....i ja ga nekoliko puta dnevno inhaliram u zaparenom kupatilu-....cesto fizioloskom ispirem nos..i d ajem ove vitaminske kapi
hej pa ove je generacija bas zivahna..kad citam o andreju dadinom i o js ovih iz generacije ..kao da citam o svom
hello...tema nam preko vikenda zamre...al' neka, tako i treba...
I mi smo iskoristili dan, druzili se, umorili...moj maleni je bio divan, ali je jedan djecak doslovno rezao na njega i to zato sto je V. pipkao bicikl od druga tog djecaka ...
tajra iskoristi li ta tri sata ..... bebacha sta je sa Ajlom...je li ostala...drzim fige da ne bude morala
et tako.veceras smo trebali u grad gledar maturante a sutra drugu na rodendan,a sad je to sve izgleda palo u vodu joj samo da prestane kasljat
Zao nam je drustva Nadamo se da ce laringitis brzo prestati, a usna da ce brzo zamladiti... saljemo vam mojoj S je kod laringitisa najbolje pomagao Xiclav...
IZVORNA PORUKA: Amani12
Jutroooo Samo da vam mahnemo... Jucer smo imali drustvo,moja prijateljica nam dolazila pa smo cijeli dan proveli s njom,a sad evo se opet druzimo,ali sa nasom Mimi,pa oko podneva idemo kod sveki na rostiljadu i druzenje. Izgleda da nam se Sunce smijesi Zelimo vam ugodan dan,ostajte nam dobro i zdravo, ljubimo vas moj pospanko i ja
saljemo i mi vama drago nam je da se druzite i da ste raspolozeni
felix ma valjda ce i Anelko poceti spavati cijelu noc...
IZVORNA PORUKA: koka i po
dan.. moj S.je veliki sarmer .. najbolja drugarica mu je djevojcica i inace se prema suprotnom spolu ophodi sa njeznoscu (mudrica od malena ).. kako ste kone moje .. ja vagam dali zapoceti veliko spremanje al mi se nesto neda .. pa na kraju odlucih da ce veliko spremanje biti jedne nedjelje kad je mm slobodan ...hah sto da se sama mucim .. kako ono maticar kaze...i u dobru i u zlu....ja motikom il metlom
potpuno se slazem... i u dobru i u zlu...
iv@ncice nedajte se... zao mi je tm i svega sto vas je zafrkavalo, al nadam se da ste sada svi ok...
mi smo dosli kuci prije pola sata... bili na selu, ali nismo se iskakali jer je grmilo kao sto nije ne pamtim... Nane je pod blagom temperaturom cijeli dan... Jos mi pridje pa pokazuje prsticem na 3-cu... raste...
ni smo dosli.svi Ajla nije ostala.prvo smo bili u djecijoj bolnici.kad su culi kako kaslje za glavu se hvatali.odma rekli laringitis i bronhitis.medutim pregledpm ustanovljen samo laringitis.pluca cista.bili kod specijaliste ORL,opet isto laringitis.terapija inhalacije bisolvon,efedrin i jos nesto.antibiotik.
ni smo dosli.svi Ajla nije ostala.prvo smo bili u djecijoj bolnici.kad su culi kako kaslje za glavu se hvatali.odma rekli laringitis i bronhitis.medutim pregledpm ustanovljen samo laringitis.pluca cista.bili kod specijaliste ORL,opet isto laringitis.terapija inhalacije bisolvon,efedrin i jos nesto.antibiotik.
sta je flonidan.jel to antibiotik i za sto je
Jao Bebaca ja tek sad procitah dta vam se sve danas izdesavalo. Znam kako ti je bilo jer sam imala sa ovom malom istu situaciju.Mi smo cak i bili u bolnici pet dana, ali hB kad je Ajli bolje i kad je prosla jos i bez te traume. Zelim joj brz oporavak
bebacha bas mi je drago da je mala kuci i mi smo imali sve to da znas pomogle nam inhalacije , vise od antib. i naravno sirupi za kasalj . ma bit ce ond dobro nebrini. kod nas kisa ljevaaaaaaa grmi tmurnooooo
Ja sam veceras dezurna... Nane ima temperaturu, zubic mu neki raste ja ne mogu skontati koji... 3-ce su mu izbile a i on gura ruke duboko u usta, kao da mu raste neki kutni zubic... Uglavnom, dala sam mu voltaren i vec se fino preznojio, temperatura je spala relativno, zaspao je... Eh sad moram sjediti i pratiti da se ne vrati... Sreca pa je sutra nedjelja, sve i ako ne odspavam nocas, spavat cu sutra... Nadam se da je generacija dobro i zdravo i da su bolesni ozdravili... Dadada cestitamo i mi zubic... Ljubimo vas sve
e vjeruj svašta ma napunila bi im bazen i otvorila vodu na šlauf pa nek zaljevaju cvijece mogle bi popiti kavu i popusiti koju a mozda bi nas iznenadili pa se igrali igrackama