|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  750 751 [752] 753 754   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
21.5.2011 15:33:40   
iv@ncica
ne  znam  sto  smo  sve  propustiuli, tako da  zelimo  bolesnima  brzo  ozdravljenje, roÄ‘endanlijama  sve  sretno, umornima  i    nasim  zivahnim  zlocama  i  nespavalicama  puno  sna i  odmora  mamamauser posted image ..haj neko  kratki  rezime ...
.a  upratila  sam da  nam  imenjak  daddin  ima  kapuuser posted image user posted image   cooollll
   i da  ne  uci ..

bebaca- i  moj  se  A.  gusi  ima  mjesec  dana  od  suhog  kaslja..prestane  jedino  kad  pije  flonidan..sad  cvijetaju lipe  i  topole,  i  ja  kisem  i suzim  ko  luda...ambrozija  je  poslije....i  ja  ga  nekoliko  puta  dnevno  inhaliram  u  zaparenom  kupatilu-....cesto  fizioloskom  ispirem  nos..i d ajem  ove  vitaminske  kapi

hej  pa  ove  je  generacija  bas  zivahna..kad  citam o  andreju  dadinom i  o  js  ovih iz generacije   ..kao  da  citam  o  svomuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18776
21.5.2011 15:44:36   
R&T@
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

ja  leteca....luda  malo..  gori  na  poslu  u  kuci...svugdje...ali  idemo  nekako.... 

Sto me opisauser posted image user posted image user posted image user posted image

I ja pijem flonidan i pomaze mi (sama sam svoj ljekar)

Zao mi je sto su momciuser posted image  bili bolesniuser posted image , i drago sto ste se rijesili bolestiuser posted image

Za rezime nisam podobna jer sam "fulila" nekoliko danauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18777
21.5.2011 17:05:31   
R&T@
Moja pticica jos spava, od 13:55...

Prosto sam user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18778
21.5.2011 17:11:11   
Anoniman
Zdravo raja
Mi smo bili na polju, prije ove kiše -leda...mama je ležala na ljulji, uživala i sunčala seuser posted image
Nosić nam još uvijek curi ali liječimo se polako, sad idemo na spavanje
Sve vas pozdravljamo

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 18779
21.5.2011 18:15:50   
tekja
hello...tema nam preko vikenda zamre...al' neka, tako i treba...

I mi smo iskoristili dan, druzili se, umorili...moj maleni je bio divan, ali je jedan djecak doslovno rezao na njega i to zato sto je V. pipkao bicikl od druga tog djecakauser posted image user posted image user posted image ...

tajra iskoristi li ta tri satauser posted image .....
bebacha sta je sa Ajlom...je li ostala...drzim fige da ne bude moralauser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18780
21.5.2011 18:17:34   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: bebacha

mi smo nikakvi.Ajla opet ima laringitis,ovaj put najgori do sad,jezik ne uvlaci od kaslja,samo suti.Alen juce upao i od ivicu stola rasjeko usnuuser posted image user posted image

et tako.veceras smo trebali u grad gledar maturante a sutra drugu na rodendan,a sad je to sve izgleda palo u voduuser posted image user posted image joj samo da prestane kasljat

Zao nam je drustva user posted image user posted image user posted image Nadamo se da ce laringitis brzo prestati, a usna da ce brzo zamladiti... saljemo vam user posted image mojoj S je kod laringitisa najbolje pomagao Xiclav...

IZVORNA PORUKA: Amani12

Jutroooo
Samo da vam mahnemo...
Jucer smo imali drustvo,moja prijateljica nam dolazila pa smo cijeli dan proveli s njom,a sad evo se opet druzimo,ali sa nasom Mimi,pa oko podneva idemo kod sveki na rostiljadu i druzenje.
Izgleda da nam se Sunce smijesi
Zelimo vam ugodan dan,ostajte nam dobro i zdravo,
ljubimo vas moj pospanko i ja

saljemo i mi vama user posted image drago nam je da se druzite i da ste raspolozeni

felix user posted image ma valjda ce i Anelko poceti spavati cijelu noc...

IZVORNA PORUKA: koka i po

dan..
moj S.je veliki sarmer ..
najbolja drugarica mu je djevojcica i inace se prema suprotnom spolu ophodi sa njeznoscu (mudrica od malena )..
kako ste kone moje ..
ja vagam dali zapoceti veliko spremanje al mi se nesto neda ..
pa na kraju odlucih da ce veliko spremanje biti jedne nedjelje kad je mm slobodan ...hah sto da se sama mucim ..
kako ono maticar kaze...i u dobru i u zlu....ja motikom il metlom

potpuno se slazem... i u dobru i u zlu... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iv@ncice nedajte se... zao mi je tm i svega sto vas je zafrkavalo, al nadam se da ste sada svi ok... user posted image

mi smo dosli kuci prije pola sata... bili na selu, ali nismo se iskakali jer je grmilo kao sto nije ne pamtim... Nane je pod blagom temperaturom cijeli dan... Jos mi pridje pa pokazuje prsticem na 3-cu... raste... user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 18781
21.5.2011 18:23:35   
bebacha
ni smo dosli.sviuser posted image Ajla nije ostala.prvo smo bili u djecijoj bolnici.kad su culi kako kaslje za glavu se hvatali.odma rekli laringitis i bronhitis.medutim pregledpm ustanovljen samo laringitis.pluca cista.bili kod specijaliste ORL,opet isto laringitis.terapija inhalacije bisolvon,efedrin i jos nesto.antibiotik.

sta je flonidan.jel to antibiotik i za sto je

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 18782
21.5.2011 18:31:52   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: bebacha

ni smo dosli.sviuser posted image Ajla nije ostala.prvo smo bili u djecijoj bolnici.kad su culi kako kaslje za glavu se hvatali.odma rekli laringitis i bronhitis.medutim pregledpm ustanovljen samo laringitis.pluca cista.bili kod specijaliste ORL,opet isto laringitis.terapija inhalacije bisolvon,efedrin i jos nesto.antibiotik.

sta je flonidan.jel to antibiotik i za sto je

Jao Bebaca ja tek sad procitah dta vam se sve danas izdesavalo. Znam kako ti je bilo jer sam imala sa ovom malom istu situaciju.Mi smo cak i bili u bolnici pet dana, ali hB kad je Ajli bolje i kad je prosla jos i bez te traume. Zelim joj brz oporavak user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 18783
21.5.2011 18:35:30   
Anoniman
bebacha bas mi je drago da je mala  kuci user posted image user posted image user posted image i mi smo imali sve to da znas pomogle nam inhalacije , vise od antib. i naravno sirupi za kasalj .
user posted image user posted image user posted image user posted image
ma   bit ce ond dobro nebrini.
kod nas kisa ljevaaaaaaa grmi tmurnooooo

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 18784
21.5.2011 18:44:38   
tekja
bebacha flonidan ti je protiv alergija...drago mi je da ste svi kuci...bice Ajla dobro, aBduser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio tekja -- 21.5.2011 18:45:06 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18785
21.5.2011 20:48:13   
Anoniman
A. su tri trojke probile...jos samo donja lijeva faliuser posted image ...da kucnem...ja sam mislila da ce haos biti kad budu izbijale...kad ono...nista...kuc...kucuser posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 18786
21.5.2011 21:24:44   
*pcelica*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dadada xestitamo zubice, bas super da su bezbolno nikle i da nije bilo popratne nervoze

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18787
21.5.2011 22:01:59   
Anoniman
dadada bravo za zubic user posted image user posted image user posted image user posted image drago mi je da niste ih osjetili hb .

(odgovor članu *pcelica*)
  Neposredna veza do poruke: 18788
21.5.2011 22:51:38   
Bambi09
Ja sam veceras dezurna... Nane ima temperaturu, zubic mu neki raste ja ne mogu skontati koji... 3-ce su mu izbile a i on gura ruke duboko u usta, kao da mu raste neki kutni zubic... user posted image Uglavnom, dala sam mu voltaren i vec se fino preznojio, temperatura je spala relativno, zaspao je... Eh sad moram sjediti i pratiti da se ne vrati... Sreca pa je sutra nedjelja, sve i ako ne odspavam nocas, spavat cu sutra...
Nadam se da je generacija dobro i zdravo i da su bolesni ozdravili... Dadada cestitamo i mi zubic... Ljubimo vas sve

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18789
21.5.2011 23:08:29   
R&T@
Bambi, bas mi je zao djecakauser posted image  muci se dusa draga...

Nadam se da dezura nece biti potrebna...user posted image

Meni je glava kao katedrala, ali to nije za ovu lijepu temu...

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 18790
21.5.2011 23:12:33   
Anoniman
Bamibiuser posted image
Tajra moja...user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 18791
21.5.2011 23:15:19   
Anoniman
tajra ko ljutio da ga prebijemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ajde ne moze tebi niko nistauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18792
21.5.2011 23:17:37   
R&T@
Dadada, hajdemo pobjeci u Noinu Kalifornijuuser posted image

Da joj "bahnemo" na vrata umjesto postarauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18793
21.5.2011 23:20:25   
R&T@
IZVORNA PORUKA: noa

tajra ko ljutio da ga prebijemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ajde ne moze tebi niko nistauser posted image

Malo je nedostajalo da ja njega prebijemuser posted image

A sad bih prebila sebe jer sam tuznauser posted image user posted image user posted image user posted image

Odoh pitati dadadu da me povede u postu ovako raspolozenu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18794
21.5.2011 23:20:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Da joj "bahnemo" na vrata umjesto postarauser posted image user posted image user posted image user posted image
vala mogle biuser posted image user posted image user posted image user posted image ..a ovo s postom...uh...ja cu im mm poslati...majke mi

i tajruuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio dadada -- 21.5.2011 23:21:15 >

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 18795
21.5.2011 23:21:18   
Anoniman

u svaka dobauser posted image   dvoriste puklo a sve zagrađeno nema sanse da bi 3 banditosa udruzenim snagama provalila ograduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 18796
21.5.2011 23:23:43   
Anoniman

u svaka dobauser posted image   dvoriste puklo a sve zagrađeno nema sanse da bi 3 banditosa udruzenim snagama provalila ograduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jesi sigurnauser posted image user posted image user posted image user posted image ...a kad bi se popeli jedan na drugoguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18797
21.5.2011 23:25:49   
R&T@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dobrodoslice...

Ti , Noa, kao da ne poznajes dadadu i mene...
ovakvih banditosa nema ni u americkoj vojsciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18798
21.5.2011 23:27:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

jesi sigurnauser posted image user posted image user posted image user posted image ...a kad bi se popeli jedan na drugoguser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e vjeruj svaštauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma napunila bi im bazen i otvorila vodu na šlauf pa nek zaljevaju cvijeceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogle bi popiti kavu i popusiti kojuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a mozda bi nas iznenadili pa se igrali igrackamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18799
21.5.2011 23:29:01   
Anoniman
tajra mislila sam na trio fantastiko andrej,riana i noauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti i dadada ste male maceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  750 751 [752] 753 754   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  750 751 [752] 753 754   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *