|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  758 759 [760] 761 762   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
23.5.2011 12:53:01   
Lady26
Opet kuhas?
Pa zaboga....taman sunce progrijalo user posted image user posted image user posted image user posted image
Imam neke obuce, tako cini mi se 24br, ljetne...Lani nece moci iduce ljeto, zaintersovana ili ti samo prodajes robicu user posted image user posted image user posted image ? - ne prodajem ti user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18976
23.5.2011 12:56:37   
bebacha
Tajra opet kuhalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zato i grmi.de nemoj viseuser posted image user posted image
mi se vratili s kontrole,Ajla je puno.netreba vise inhalacije.jedino sto sam uspjela saznat od doktorice je da i ona misli da je njen laringitis alergijski.al kao testiranje se ne rade do 5 godine nit se daju lijekovi za alergiju i kao proce to s vremenomuser posted image user posted image ja se sva tresem kad skontam da ce vjerovatno imat opet one napade ko u subotuuser posted image user posted image user posted image
sutra ce u i vrtic jer imaju generalnu probu za priredbu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18977
23.5.2011 12:58:13   
Lady26
Bebacha user posted image user posted image user posted image
Samo da aBd curica bude bolje....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 18978
23.5.2011 13:04:52   
Amani12
Pozdravcic moje dame user posted image
Kkao ste nam svi redom?
Bebeacha,nadam se da je curica bolje user posted image
Nama narasla jos jedna petica ,a trice i cetvorke,samo sto nisu.
Bas me zanima koliko ce i jos trebati user posted image
Deckic gleda Nodija,pa idemo u setnju.
Veceras mama izlazi,Amancek ce ostati sa mm.
Moramo se malo odvikavati od mame,ne da mi nigdje maknuti zadnje dvije sedmice...
Ljubimo vas!

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18979
23.5.2011 13:08:25   
Amani12
Mozemo li se i mi pridruziti tom druzenju? user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 18980
23.5.2011 13:15:19   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

Opet kuhas?
Pa zaboga....taman sunce progrijalo user posted image user posted image user posted image user posted image
Imam neke obuce, tako cini mi se 24br, ljetne...Lani nece moci iduce ljeto, zaintersovana ili ti samo prodajes robicu user posted image user posted image user posted image ? - ne prodajem ti user posted image

Rekoh li ja tebi da te volemuser posted image

ja prodajem samo da bih mogla kupitiuser posted image user posted image user posted image user posted image  

A, priznajem, napravila sam "buckuris", mrtva bi ga usta jelauser posted image ...
ima da kisa pada i sa neba i iz zemljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Razmisljam da potkuham jufku, ali morat cu prvo izvuci skafander iz podrumauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18981
23.5.2011 13:17:44   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Amani12

Uslov za prisustvo: Javljanje na temi Bebe od 1-2user posted image  

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 18982
23.5.2011 13:19:12   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tajra

Opet kuhas?

ja prodajem samo da bih mogla kupitiuser posted image user posted image user posted image user posted image  

A, priznajem, napravila sam "buckuris", mrtva bi ga usta jelauser posted image ...
ima da kisa pada i sa neba i iz zemljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Razmisljam da potkuham jufku, ali morat cu prvo izvuci skafander iz podrumauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemoj ziva bila  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ovo cu ti javiti poslije podne...moze, da bude sigurno....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18983
23.5.2011 13:20:25   
Malenaoduvijek

naravno, cak sta vise bilo bi jako lijepo :-)

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 18984
23.5.2011 13:20:31   
Lady26

Da da da da da da

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 18985
23.5.2011 13:20:59   
Malenaoduvijek

Opet kuhas?

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18986
23.5.2011 13:23:15   
R&T@
Lady26, pojest ce me znatizeljauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18987
23.5.2011 13:23:31   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: bebacha

Tajra opet kuhalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zato i grmi.de nemoj viseuser posted image user posted image
mi se vratili s kontrole,Ajla je puno.netreba vise inhalacije.jedino sto sam uspjela saznat od doktorice je da i ona misli da je njen laringitis alergijski.al kao testiranje se ne rade do 5 godine nit se daju lijekovi za alergiju i kao proce to s vremenomuser posted image user posted image ja se sva tresem kad skontam da ce vjerovatno imat opet one napade ko u subotuuser posted image user posted image user posted image
sutra ce u i vrtic jer imaju generalnu probu za priredbu

dusica draga user posted image

kako onda moje dijete pije singular ako se nista ne daje user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 18988
23.5.2011 13:25:00   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: dadada

mala...je li ti ovo novi br. da brisem stariuser posted image user posted image user posted image

to je moj broj inace, onaj sam samo privremeno koristila mozes ga izbrisati a ovaj upisati jer onaj stoji kuci telefonuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18989
23.5.2011 13:26:30   
Lady26

Lady26, pojest ce me znatizeljauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ma samo se bojim da nisam istrcala pred rudo....pa zato hocu provjeriti user posted image
Jedne tene nike imam 24, bijeleeeee....meni se svidjaju mnogo....Lani ne znam kad ce moci user posted image , zelite ih pronoHati, pa da nam vratite? Mada nisu nove....

< Poruku je uredio Lady26 -- 23.5.2011 13:27:07 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18990
23.5.2011 13:27:52   
R&T@
Ja usla u kuhinju, a kapi zalupale po prozoruuser posted image user posted image user posted image user posted image

A samo sam htjela casu sokauser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18991
23.5.2011 13:28:24   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: megi

tako da neka nje kod nane a mama ce da kahvenise user posted image

Ima li kod nane mjesta za jos jednu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidis dobra ti je ta...mogla sam i ja Lanu kod nane...user posted image hm, nisam navikla na to ali vrijeme je da pocnem, zar ne....user posted image
Neki dan je otisla sa sveki kod njenog brata....meni kao da je dio tijela nedostajao user posted image ...al smo mm i ja kreativno iskoristili to vrijeme, pa mi je bilo lakse user posted image user posted image user posted image

mi Igu ostavili 2 dana sa svekrvom (po par sati)zena se dozivala dva dana ja njega jedino mm mogu ostaviti i mom tati kad spava user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18992
23.5.2011 13:29:02   
bebacha
Mala ni meni nije jasno.a i Ana et pije flonidanuser posted image uh strah me tih napada.
mala ti imas onaj kompresijaki inhalator,mi ga kontamo kupit pa me interesuje dali se smije kod kuce davat inhalacija bisolvonom i efedrinom.ta kombinacija 2 puta dnevno njoj potpuni smiri kasalj.e mene interesuje dali se to smije dat kod kuce da smiri napada.ja recimo mogu dat ventolin na babyhaler na svoju ruku al opet mi bolji bisolvon

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 18993
23.5.2011 13:29:25   
Lady26

Ja usla u kuhinju, a kapi zalupale po prozoruuser posted image user posted image user posted image user posted image

A samo sam htjela casu sokauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18994
23.5.2011 13:33:00   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: bebacha

Mala ni meni nije jasno.a i Ana et pije flonidanuser posted image uh strah me tih napada.
mala ti imas onaj kompresijaki inhalator,mi ga kontamo kupit pa me interesuje dali se smije kod kuce davat inhalacija bisolvonom i efedrinom.ta kombinacija 2 puta dnevno njoj potpuni smiri kasalj.e mene interesuje dali se to smije dat kod kuce da smiri napada.ja recimo mogu dat ventolin na babyhaler na svoju ruku al opet mi bolji bisolvon

moze

mi smo stavljali Igoru po prporuci dr 5 kapi bisolvona i 2 kapi ventolina ujutro , znaci ukapas normalno sa fizioloskom i ventolinom i to je to.on je to inhalirao zadnja dva puta tako

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 18995
23.5.2011 13:33:18   
Lady26

Ma samo se bojim da nisam istrcala pred rudo....pa zato hocu provjeriti user posted image
Jedne tene nike imam 24, bijeleeeee....meni se svidjaju mnogo....Lani ne znam kad ce moci user posted image , zelite ih pronoHati, pa da nam vratite? Mada nisu nove....

Ako sta nadjem, da ponesem u cetvrtak?!

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18996
23.5.2011 13:33:20   
R&T@

Ne znam ja koliko je mom razbojniku pametno posuditi bijele tene...user posted image user posted image user posted image

Jedino na tvoju odgovornostuser posted image

Koji broj tvoja sad nosi?
Imam jedne plave sa cvjeticima nemarkirane tenice broj 22...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18997
23.5.2011 13:34:34   
Lady26
Halal, ako im dohaka user posted image
E bas broj taj nosimo user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18998
23.5.2011 13:35:46   
bebacha
nisam znala da ima i ventolin u kapima.kad kupimo inhalator oticu kod doktorice da mi jos pojasni.znam da ce opet,ako se zadesi vikend,kad dobije napad poslat nas u Tuzli.nezelim vise traumirat ni djete ni sebe

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18999
23.5.2011 13:36:21   
Amani12
Pripreme za bb su u toku user posted image
Valjda ce biti sta i za deckice,pa da i mi sta pazarimo.user posted image
E jucer sam definitivno skontala da Amanceku definitivno jako smeta limunksa kiselina,a nema gdje je nema user posted image

Tajra izlazi iz kuhinje,hocemo u setnju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  758 759 [760] 761 762   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  758 759 [760] 761 762   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *