Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Opet kuhas? Pa zaboga....taman sunce progrijalo Imam neke obuce, tako cini mi se 24br, ljetne...Lani nece moci iduce ljeto, zaintersovana ili ti samo prodajes robicu ? - ne prodajem ti
Tajra opet kuhala zato i grmi.de nemoj vise mi se vratili s kontrole,Ajla je puno.netreba vise inhalacije.jedino sto sam uspjela saznat od doktorice je da i ona misli da je njen laringitis alergijski.al kao testiranje se ne rade do 5 godine nit se daju lijekovi za alergiju i kao proce to s vremenom ja se sva tresem kad skontam da ce vjerovatno imat opet one napade ko u subotu sutra ce u i vrtic jer imaju generalnu probu za priredbu
Pozdravcic moje dame Kkao ste nam svi redom? Bebeacha,nadam se da je curica bolje Nama narasla jos jedna petica ,a trice i cetvorke,samo sto nisu. Bas me zanima koliko ce i jos trebati Deckic gleda Nodija,pa idemo u setnju. Veceras mama izlazi,Amancek ce ostati sa mm. Moramo se malo odvikavati od mame,ne da mi nigdje maknuti zadnje dvije sedmice... Ljubimo vas!
ja prodajem samo da bih mogla kupiti
A, priznajem, napravila sam "buckuris", mrtva bi ga usta jela ... ima da kisa pada i sa neba i iz zemlje
Razmisljam da potkuham jufku, ali morat cu prvo izvuci skafander iz podruma
A, priznajem, napravila sam "buckuris", mrtva bi ga usta jela ... ima da kisa pada i sa neba i iz zemlje
Nemoj ziva bila
Ovo cu ti javiti poslije podne...moze, da bude sigurno....
Opet kuhas? Pa zaboga....taman sunce progrijalo Imam neke obuce, tako cini mi se 24br, ljetne...Lani nece moci iduce ljeto, zaintersovana ili ti samo prodajes robicu ? - ne prodajem ti
Rekoh li ja tebi da te volem
Tajra opet kuhala zato i grmi.de nemoj vise mi se vratili s kontrole,Ajla je puno.netreba vise inhalacije.jedino sto sam uspjela saznat od doktorice je da i ona misli da je njen laringitis alergijski.al kao testiranje se ne rade do 5 godine nit se daju lijekovi za alergiju i kao proce to s vremenom ja se sva tresem kad skontam da ce vjerovatno imat opet one napade ko u subotu sutra ce u i vrtic jer imaju generalnu probu za priredbu
dusica draga
kako onda moje dijete pije singular ako se nista ne daje
Ma samo se bojim da nisam istrcala pred rudo....pa zato hocu provjeriti Jedne tene nike imam 24, bijeleeeee....meni se svidjaju mnogo....Lani ne znam kad ce moci , zelite ih pronoHati, pa da nam vratite? Mada nisu nove....
Vidis dobra ti je ta...mogla sam i ja Lanu kod nane... hm, nisam navikla na to ali vrijeme je da pocnem, zar ne.... Neki dan je otisla sa sveki kod njenog brata....meni kao da je dio tijela nedostajao ...al smo mm i ja kreativno iskoristili to vrijeme, pa mi je bilo lakse
mi Igu ostavili 2 dana sa svekrvom (po par sati)zena se dozivala dva dana ja njega jedino mm mogu ostaviti i mom tati kad spava
Mala ni meni nije jasno.a i Ana et pije flonidan uh strah me tih napada. mala ti imas onaj kompresijaki inhalator,mi ga kontamo kupit pa me interesuje dali se smije kod kuce davat inhalacija bisolvonom i efedrinom.ta kombinacija 2 puta dnevno njoj potpuni smiri kasalj.e mene interesuje dali se to smije dat kod kuce da smiri napada.ja recimo mogu dat ventolin na babyhaler na svoju ruku al opet mi bolji bisolvon
Mala ni meni nije jasno.a i Ana et pije flonidan uh strah me tih napada. mala ti imas onaj kompresijaki inhalator,mi ga kontamo kupit pa me interesuje dali se smije kod kuce davat inhalacija bisolvonom i efedrinom.ta kombinacija 2 puta dnevno njoj potpuni smiri kasalj.e mene interesuje dali se to smije dat kod kuce da smiri napada.ja recimo mogu dat ventolin na babyhaler na svoju ruku al opet mi bolji bisolvon
moze
mi smo stavljali Igoru po prporuci dr 5 kapi bisolvona i 2 kapi ventolina ujutro , znaci ukapas normalno sa fizioloskom i ventolinom i to je to.on je to inhalirao zadnja dva puta tako
Ma samo se bojim da nisam istrcala pred rudo....pa zato hocu provjeriti Jedne tene nike imam 24, bijeleeeee....meni se svidjaju mnogo....Lani ne znam kad ce moci , zelite ih pronoHati, pa da nam vratite? Mada nisu nove....
Ne znam ja koliko je mom razbojniku pametno posuditi bijele tene...
Jedino na tvoju odgovornost
Koji broj tvoja sad nosi? Imam jedne plave sa cvjeticima nemarkirane tenice broj 22...
nisam znala da ima i ventolin u kapima.kad kupimo inhalator oticu kod doktorice da mi jos pojasni.znam da ce opet,ako se zadesi vikend,kad dobije napad poslat nas u Tuzli.nezelim vise traumirat ni djete ni sebe
Pripreme za bb su u toku Valjda ce biti sta i za deckice,pa da i mi sta pazarimo. E jucer sam definitivno skontala da Amanceku definitivno jako smeta limunksa kiselina,a nema gdje je nema
Tajra izlazi iz kuhinje,hocemo u setnju