Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mala ne mogu nista obecati, sefica zapovjeda, ako ne sada bice prilike. A i dr nam je rekla da je par dana manje medju djecu vodimo zbog njenog opsteg stanja i primljene vakcine. Uglavnom javim ti Korpa nam ne treba imamo Aninu neku kao korpa, sjedalica u njoj smo i Anusku iznijeli . Ma ja bih voljela malo naci lijepih stvarcica za djecake malo za srediti, u koju god sam radnju usla sve benkice, gegice i ostalo, a za curice tako lijepih stvari ima . Ja imam Aninih malih stvarih 4 one najvece vakum vrece pune i sigurno sad da preslozim ormar nakupice se jos pola, ali sve mi zao sto kaze Lady pa sve nesto cuvam
Bambi daj nam slike gdje tvoje dijete hrani moje i onu gdje moje grli tvog smekera . Nismo vam se pohvalili da se moja cura uveliko Nanetu nabacivala
Joj moram vam ovo ispricati, mozda nije toliko smijesno ali meni je bilo.... Sinoc ja pitam Lanu hoce li se kupati (a obozava kupanje), i od tog trena nastao haos a ja ni pocela nisam pripreme..gdje krenem ona za mnom, nana pupa nana pupa...ja kazem evo sad ce mama samo dok ovo, samo dok ono, a ona svoje pa svoje...posaljem je kod mm (a ja otisla u spavacu po bodi i pidzamu), kad eto njih dvoje zajedno, mm : mama, hoce da se Lana kupa, reci joj a Lana ce nana pupa, nana pupa i u plac...ma rekoh izlazi bolan dok spremim joj stvari...pokpim sta mi treba i odem u kupatilo kad Lana sjedi u banjici koja je u tus kabini, ponijela i patkicu ... Ja je izvadim kazem evo ti Lana pidzama (a zna kad joj dam pidzamu da ide u krevet) a ona u vrisku, baca se na pod neeeeeeeee pupa nana, pupa nana....kupala se cca pola sata...pod mokarrrrrr, ja tuto kopleto mokra....a mm izigravao kamermana
Lady cijelu sedmicu Libero Ovo mislim na iza 6 poslije podne....
i ja sam ok u cetvrtak popodne a i u petak, osim ako kakve instrukcije ne iskrsnu, bas bih voljela da se vidimo
ippak cetvrtak zbog tajre njoj vise odgovara, moze
moze, ja imam zumbu u 7 al mogu se nekako dogovoriti sa mm da je pokupi malo prije 7 a ja da odem na zumbu pravo mi bile u parku do 1, park kod onog obdanista na grbavici, donijeli velike dvije hrpe sitnog pijeska pa je nastala ludnica- nikad nisam tamo vidjela vise djece. svi su poludjeli, lana se penjala i silazila, puzala po pijesku, nema sta nije radila, bila je poslije ko cigance poslije svratile do azela, dobili divne ljetne haljinice po 10-12km za srediti se, stvarno preslatke, odmah smo kupile dvije za ljepoticu
Joj moram vam ovo ispricati, mozda nije toliko smijesno ali meni je bilo.... Sinoc ja pitam Lanu hoce li se kupati (a obozava kupanje), i od tog trena nastao haos a ja ni pocela nisam pripreme..gdje krenem ona za mnom, nana pupa nana pupa...ja kazem evo sad ce mama samo dok ovo, samo dok ono, a ona svoje pa svoje...posaljem je kod mm (a ja otisla u spavacu po bodi i pidzamu), kad eto njih dvoje zajedno, mm : mama, hoce da se Lana kupa, reci joj a Lana ce nana pupa, nana pupa i u plac...ma rekoh izlazi bolan dok spremim joj stvari...pokpim sta mi treba i odem u kupatilo kad Lana sjedi u banjici koja je u tus kabini, ponijela i patkicu ... Ja je izvadim kazem evo ti Lana pidzama (a zna kad joj dam pidzamu da ide u krevet) a ona u vrisku, baca se na pod neeeeeeeee pupa nana, pupa nana....kupala se cca pola sata...pod mokarrrrrr, ja tuto kopleto mokra....a mm izigravao kamermana
Djeste bolan zene evo javlja se Rimini dirketno ukljucenje u mojoj kuci se KUPANJE nesmije spomenuti Naida odmah u kupatilo i penje se u kadu,,,a kupanje traje sat vremena i obavezno se odvije drama kad zavrsimo onda ju ganjam po kuci da ju obucem
Tajra stvarno nisi fer ja taman ves prostrla, pune dvije masine na one susilice sto se kace na ogradu i udari kisa, pa sve skidaj, tako sat i po ja prostirem i skidam ves
Djes Rimini...imal tamo kise? Eeeee nemas ti Tajru da kuha, ovdje pljuskovi
ma kakvi ovdje gori sve 32 stepena,,,de imam ja sebe ba ja kad pravim kolace mora kisa padat zato rijetko pokusavam nesto sam tuzna uhvatila me nostalgija pozelila roditelje i drustvo u bosni ali nema sanse sada da dodjemo a daleko je juli,,,,,
Djeste bolan zene evo javlja se Rimini dirketno ukljucenje u mojoj kuci se KUPANJE nesmije spomenuti Naida odmah u kupatilo i penje se u kadu,,,a kupanje traje sat vremena i obavezno se odvije drama kad zavrsimo onda ju ganjam po kuci da ju obucem
Ja sam sinoc sve ovo imala i to x2...
Kupanje mi je divna uspavanka...uspava nas sve tri
cccc mama, mama svalerancija u sesnaest vidis ti moja lady ovo ....
Tajra stvarno nisi fer ja taman ves prostrla, pune dvije masine na one susilice sto se kace na ogradu i udari kisa, pa sve skidaj, tako sat i po ja prostirem i skidam ves
Samo jos pitu da naucim praviti
Ja sam jucer rasirila ves vani i jutros ga opet oprala i osusila u susilici... Usmrdio se, boze sacuvaj
Sreca nema masinu za sudje, gdje bi mi kraj bio
rano su poceli Kako ja volim svu nasu djecu pa to je cudo majke mi.... Samo da se ne "razidjemo", bilo bi mi zao ....i jos kad bi se oni druzili, ma hajde.... Puno gledam sapunice i pod uticajem sam serija tipa Beverly Hills
...vrijednice moje, dok popih kafu s snajkicom vi ispisale pet stranica meni bas drago kad smo aktivne
Joj kako pada, pa mislim stvarno mi je kise preko glave vise ...V. spava, nije Iji (mala od brata) dao niti jednu igracku, dva sata je bilo vriske, otimanja, ubjedjivanja, objasnjavanja...ona ode, a on u plac, zove je, trazi, trci po stanu, dje je, dje je Ija, nosi one patkice, ko sad bi joj dao ...Boze ko bi mu ugodio
Vidi koliko nas se prijavilo na kafu...super...i gdje cemo? BBI, Importane? Ajmo prijedloge
rano su poceli Kako ja volim svu nasu djecu pa to je cudo majke mi.... Samo da se ne "razidjemo", bilo bi mi zao ....i jos kad bi se oni druzili, ma hajde.... Puno gledam sapunice i pod uticajem sam serija tipa Beverly Hills
Ja sam najbolja kad pocnem mm: ono dijete s RR bolesno, ono ne jede, ono prica...
A on samo koluta ocima...
Ne razumije on to, druze sudija