|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  760 761 [762] 763 764   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
23.5.2011 14:00:46   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: bebacha

kod nas nista.grmilo i to prestade a je prilicno oblacno

pa kod nas na brdu tajra kuha cccc

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 19026
23.5.2011 14:01:27   
Anoniman
Mala ne mogu nista obecati, sefica zapovjeda, ako ne sada bice prilike. A i dr nam je rekla da je par dana manje medju djecu vodimo zbog njenog opsteg stanja i primljene vakcine. Uglavnom javim ti user posted image
Korpa nam ne treba imamo Aninu neku kao korpa, sjedalica u njoj smo i Anusku iznijeli user posted image . Ma ja bih voljela malo naci lijepih stvarcica za djecake malo za srediti, u koju god sam radnju usla sve benkice, gegice i ostalo, a za curice tako lijepih stvari ima user posted image . Ja imam Aninih malih stvarih 4 one najvece vakum vrece pune i sigurno sad da preslozim ormar nakupice se jos pola, ali sve mi zao sto kaze Lady pa sve nesto cuvamuser posted image

Bambi daj nam slike gdje tvoje dijete hrani moje i onu gdje moje grli tvog smekera user posted image . Nismo vam se pohvalili da se moja cura uveliko Nanetu nabacivala user posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 19027
23.5.2011 14:01:54   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Lady cijelu sedmicu Libero user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ovo mislim na iza 6 poslije podne....

i ja sam ok u cetvrtak popodne a i u petak, osim ako kakve instrukcije ne iskrsnu, bas bih voljela da se vidimouser posted image

ippak cetvrtak zbog tajre njoj vise odgovara, moze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 19028
23.5.2011 14:02:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

jao kako su ova moja djeca bila mala, tek sada vidim.

izvukla evo bodice ljetne one sto se nose bez icega 62, 68, 74 ima preslatkih stvarno.

a ima i za jelenu nekih majih stvarcica user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 19029
23.5.2011 14:03:58   
R&T@
IZVORNA PORUKA: bebacha

Mala imas li slucajno gegica za spavanje i trenerkica donji dio za nasuser posted image

Hajde na temu bb da ti pokazem kakve ja gege imam za spavanje...

A veeeeeeeeeeeeelikeuser posted image

i plave..... 

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 19030
23.5.2011 14:04:47   
Lady26
Joj moram vam ovo ispricati, mozda nije toliko smijesno ali meni je bilo....
Sinoc ja pitam Lanu hoce li se kupati (a obozava kupanje), i od tog trena nastao haos a ja ni pocela nisam pripreme..gdje krenem ona za mnom, nana pupa nana pupa...ja kazem evo sad ce mama samo dok ovo, samo dok ono, a ona svoje pa svoje...posaljem je kod mm (a ja otisla u spavacu po bodi i pidzamu), kad eto njih dvoje zajedno, mm : mama, hoce da se Lana kupa, reci joj a Lana ce nana pupa, nana pupa i u plac...ma rekoh izlazi bolan dok spremim joj stvari...pokpim sta mi treba i odem u kupatilo kad Lana sjedi u banjici koja je u tus kabini, ponijela i patkicu user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Ja je izvadim kazem evo ti Lana pidzama (a zna kad joj dam pidzamu da ide u krevet) a ona u vrisku, baca se na pod neeeeeeeee pupa nana, pupa nana....kupala se cca pola sata...pod mokarrrrrr, ja tuto kopleto mokra....a mm izigravao kamermana user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 19031
23.5.2011 14:05:53   
teacher75

IZVORNA PORUKA: teacher75

Lady cijelu sedmicu Libero user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ovo mislim na iza 6 poslije podne....

i ja sam ok u cetvrtak popodne a i u petak, osim ako kakve instrukcije ne iskrsnu, bas bih voljela da se vidimouser posted image

ippak cetvrtak zbog tajre njoj vise odgovara, moze

moze, ja imam zumbu u 7 al mogu se nekako dogovoriti sa mm da je pokupi malo prije 7 a ja da odem na zumbu pravouser posted image mi bile u parku do 1, park kod onog obdanista na grbavici, donijeli velike dvije hrpe sitnog pijeska pa je nastala ludnica- nikad nisam tamo vidjela vise djece. svi su poludjeli, lana se penjala i silazila, puzala po pijesku, nema sta nije radila, bila je poslije ko ciganceuser posted image poslije svratile do azela, dobili divne ljetne haljinice po 10-12km za srediti se, stvarno preslatke, odmah smo kupile dvije za ljepoticuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 19032
23.5.2011 14:08:49   
bebacha
Tajra  cekamuser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 19033
23.5.2011 14:16:43   
isabella

Sinoc ja pitam Lanu hoce li se kupati (a obozava kupanje), i od tog trena nastao haos a ja ni pocela nisam pripreme..gdje krenem ona za mnom, nana pupa nana pupa...ja kazem evo sad ce mama samo dok ovo, samo dok ono, a ona svoje pa svoje...posaljem je kod mm (a ja otisla u spavacu po bodi i pidzamu), kad eto njih dvoje zajedno, mm : mama, hoce da se Lana kupa, reci joj a Lana ce nana pupa, nana pupa i u plac...ma rekoh izlazi bolan dok spremim joj stvari...pokpim sta mi treba i odem u kupatilo kad Lana sjedi u banjici koja je u tus kabini, ponijela i patkicu user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Ja je izvadim kazem evo ti Lana pidzama (a zna kad joj dam pidzamu da ide u krevet) a ona u vrisku, baca se na pod neeeeeeeee pupa nana, pupa nana....kupala se cca pola sata...pod mokarrrrrr, ja tuto kopleto mokra....a mm izigravao kamermana user posted image user posted image user posted image user posted image

Djeste bolan zene evo javlja se Rimini dirketno ukljucenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
u mojoj kuci se KUPANJE nesmije spomenuti Naida odmah u kupatilo i penje se u kadu,,,a kupanje traje sat vremena i obavezno se odvije drama kad zavrsimo onda ju ganjam po kuci da ju obucem user posted image user posted image

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19034
23.5.2011 14:20:21   
Lady26
And 12 points go tooooooooo..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Djes Rimini...imal tamo kise? Eeeee nemas ti Tajru da kuha, ovdje pljuskovi user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 19035
23.5.2011 14:23:42   
Anoniman
user posted image za Lanu, Lady nije sto je tvoja, ali to me dijete naprosto fascinira kako ona samo prica kao velika user posted image

Tajra stvarno nisi fer ja taman ves prostrla, pune dvije masine na one susilice sto se kace na ogradu i udari kisa, pa sve skidaj, tako sat i po ja prostirem i skidam ves user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 19036
23.5.2011 14:26:50   
isabella

And 12 points go tooooooooo..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Djes Rimini...imal tamo kise? Eeeee nemas ti Tajru da kuha, ovdje pljuskovi user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ma kakvi ovdje gori sve 32 stepena,,,de imam ja sebe ba ja kad pravim kolace mora kisa padat user posted image user posted image user posted image user posted image zato rijetko pokusavam user posted image user posted image nesto sam tuzna uhvatila me nostalgija pozelila roditelje i drustvo u bosni ali nema sanse sada da dodjemo a daleko je juli,,,,,user posted image user posted image user posted image

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19037
23.5.2011 14:27:12   
R&T@
IZVORNA PORUKA: isabella

Djeste bolan zene evo javlja se Rimini dirketno ukljucenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
u mojoj kuci se KUPANJE nesmije spomenuti Naida odmah u kupatilo i penje se u kadu,,,a kupanje traje sat vremena i obavezno se odvije drama kad zavrsimo onda ju ganjam po kuci da ju obucem user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ja sam sinoc sve ovo imala i to x2...

Kupanje mi je divna uspavanka...uspava nas sve triuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 19038
23.5.2011 14:28:20   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

user posted image za Lanu, Lady nije sto je tvoja, ali to me dijete naprosto fascinira kako ona samo prica kao velika user posted image

Al me pred ljudima u laz utjera, nece ni rijec da progovori.... user posted image user posted image user posted image user posted image
I svaki dan nesto novo, sad sve ponavlja, moram paziti sta pricam user posted image

U igraoni neki dan, vidjela sliku Pocoyo (do tada je bio "kojo"), pitam ja ko je ono kaze POKOJO, ja user posted image hajde ponovi mami, kaze : pojoko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , e hebi ga....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19039
23.5.2011 14:28:30   
Malenaoduvijek
duse drage user posted image

kod Luke je prije bilo plakanje kad treba u kadu a od proslog ljeta je kad treba iz kade.
a Igo obozava vodu on se i u moru kupa ko veliki

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19040
23.5.2011 14:30:12   
Anoniman
Nego jeste li vi procitali da se moje dijete nabacivalo Nanetu user posted image , navalila da ga grli user posted image , a Nane nju hrani smokijem, valjda vidjeo mene blentavu pa dijete konta da te ja nahranim kad ova majka nece user posted image

Neposredna veza do poruke: 19041
23.5.2011 14:31:26   
Malenaoduvijek

Nego jeste li vi procitali da se moje dijete nabacivalo Nanetu user posted image , navalila da ga grli user posted image , a Nane nju hrani smokijem, valjda vidjeo mene blentavu pa dijete konta da te ja nahranim kad ova majka nece user posted image

cccc
mama, mama svalerancija u sesnaest vidis ti moja lady ovo ....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19042
23.5.2011 14:31:47   
R&T@

Tajra stvarno nisi fer ja taman ves prostrla, pune dvije masine na one susilice sto se kace na ogradu i udari kisa, pa sve skidaj, tako sat i po ja prostirem i skidam ves user posted image

Samo jos pitu da naucim pravitiuser posted image user posted image user posted image

Ja sam jucer rasirila ves vani i jutros ga opet oprala i osusila u susilici...
Usmrdio se, boze sacuvajuser posted image

Sreca nema masinu za sudje, gdje bi mi kraj biouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19043
23.5.2011 14:31:49   
Lady26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rano su poceli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako ja volim svu nasu djecu pa to je cudo majke mi....
Samo da se ne "razidjemo", bilo bi mi zao user posted image ....i jos kad bi se oni druzili, ma hajde....
Puno gledam sapunice i pod uticajem sam serija tipa Beverly Hills user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19044
23.5.2011 14:32:14   
Malenaoduvijek
nego italija posalji to sunce nama ovamo u sarajevo please mene kisa ubi u pojam user posted image

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 19045
23.5.2011 14:33:49   
tekja
user posted image ...vrijednice moje, dok popih kafu s snajkicom vi ispisale pet stranicauser posted image user posted image user posted image meni bas drago kad smo aktivneuser posted image

Joj kako pada, pa mislim stvarno mi je kise preko glave viseuser posted image ...V. spava, nije Iji (mala od brata) dao niti jednu igracku, dva sata je bilo vriske, otimanja, ubjedjivanja, objasnjavanja...ona ode, a on u plac, zove je, trazi, trci po stanu, dje je, dje je Ija, nosi one patkice, ko sad bi joj daouser posted image user posted image user posted image ...Boze ko bi mu ugodiouser posted image user posted image user posted image

Vidi koliko nas se prijavilo na kafu...super...i gdje cemo? BBI, Importane? Ajmo prijedlogeuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19046
23.5.2011 14:33:50   
Malenaoduvijek
ja odoh sebi praviti pomfrit, zdravo da se hranim dok mi nema cojka, ionako sam samo na salatama
user posted image user posted image

ima li zainteresovanih

Neposredna veza do poruke: 19047
23.5.2011 14:33:55   
isabella
Sto se tice pricanja ja sam malo zabrinuta ova moja samo vice babo i to je to user posted image user posted image user posted image i cao nista vise a 13 joj mjeseci zar nije vrijeme da kaze bar mama,,,,,user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19048
23.5.2011 14:35:22   
isabella

ja odoh sebi praviti pomfrit, zdravo da se hranim dok mi nema cojka, ionako sam samo na salatama
user posted image user posted image

ima li zainteresovanih

hocu ja hocu ja samo vi se zdravo hranite ja u subotu na infuzij zavrsila preforsirala i sebe i organizam,,

Neposredna veza do poruke: 19049
23.5.2011 14:36:53   
R&T@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rano su poceli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako ja volim svu nasu djecu pa to je cudo majke mi....
Samo da se ne "razidjemo", bilo bi mi zao user posted image ....i jos kad bi se oni druzili, ma hajde....
Puno gledam sapunice i pod uticajem sam serija tipa Beverly Hills user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam najbolja kad pocnem mm: ono dijete s RR bolesno, ono ne jede, ono prica...

A on samo koluta ocima...

Ne razumije on to, druze sudijauser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  760 761 [762] 763 764   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  760 761 [762] 763 764   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *